|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
2.4.2009 9:10:16   
Zoja Miša
Noč za user posted image . Jaz ne vem kaj je sedaj to! Če niso zobi, potem upam, da je neko obdobje, ali vsaj vreme, ker če ne potem je z Kajo Lino nekaj narobeuser posted image . Mislim, otrok joka. Zapala je ob 22h, še to z težavo, potem se je zbudila ob 23.30 jokala, sem jo vzela k sebi, malo čaja in mi zaspi na rokah, jo položim, se zbudi ob 00.15h, joka in joka, spije malo čaja, pa joka naprej, jo tolaživa, sedaj oba, pa skoraj ne pomaga, poskusim ji dati mleko, sploh flaše noče, jo greva previjati, na previjalni se smejeuser posted image , ni pokakana, samo polulana, spije še 65 ml čaja, malo joče in zaspi, v spanju se premetava, vsake toliko zajoka, se zbudi ob 3.40h, poje mleko in zaspi do 7.30h. Sedaj pa mi prosim povejte, kaj bi to lahko bilo. Jaz sem bila ponoči že panična, da je z njo nekaj narobeuser posted image user posted image user posted image . Moj pravi da sem jo razcartala, ampak po mojem ni to to. Jo je lahko česa strah? Kaj user posted image  je narobe, ali jaz kaj narobe delam?user posted image  Prosim kakršni koli nasvet bo prišel prav. Hvala!user posted image
Pa še to -  tudi čez dan je spremenljive volje, ni več tak dobrovoljček no. Pa ko ji hrbet obrnem je jok, pa ko ne dobi tiste igračke, ki je mogoče malo predalač od nje je jok...user posted image

Grem sedaj malo nazaj prebrati, pa se kaj javim in mogoče celo komentiramuser posted image

Pa še to, da boste videle, da mi še ni pošel smisel za humoruser posted image

Mož peče jajca za zajtrk.

Nenadoma vdre v kuhinjo njegova ŽENA:
"Pazi. PAZI! Dodaj se malo olja! . . . Oh, Bog! Peces jih prevec naenkrat.
. . .
PREVEC!! Obrni jih! ZDAJ JIH OBRNI!!! . . Potrebujes vec olja. .......Joj!
KJE bomo nasli VEC OLJA? ZAZGALA se bodo! Pazi... PAZI! Rekla sem
ti da PAZI!! NIKOLI me ne poslusas, ko kuhas! Nikoli!! . . . Obrni jih!
Pohiti! . . Si NOR? Si res TOTALNO znorel?? . . . Ne pozabi jih posoliti.
Ves, da vedno pozabis na sol. Posoli. POSOLI! POSOLI!!!"

Mož jo zaprepadeno gleda:
"Pa kaj je s tabo? Mislis, da ne znam speči nekaj jajc?"

Žena mirno odgovori:
"Ne, samo hotela sem ti pokazati, kako se pocutim, ko vozim."

Jeuser posted image ga!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
2.4.2009 9:11:07   
sayuri
Tamy ne ne, tale ni Merkatorjeva. Ta je gromozansko velika in pojma nimam od katerega proizvajalca (L&Z sta jo dobila za darilo za krst). Merkatorjeva je majhna. user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
2.4.2009 9:14:18   
Zoja Miša
A ja, pa vrčine nima in zobkov se ne čutiuser posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
2.4.2009 9:18:37   
matejchi
MajaT.  kaj si pa kupila za oblečt? Kakšno slikco..  user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
2.4.2009 9:26:06   
gajka
Zoja Miša - naš ful nemirno spi, hlipa in se sredi spanja v joku prebuja, če mu je pretoplo. Smo imeli neko obdobje, ko nama ni bilo več jasno, zakaj se ponoči zbuja, joče, hlipa, težko za potolažit, potem pa sva začela pazit, da je v sobi zvečer, ko zaspi, max. 20°C, zvečer v njegovi sobi radiator čisto zapreva, do jutra pa temperatura pade tudi tja do 18°C.

sayuri - tale vaša kocka je videt podobna kot tista ta velika lesena, za katero sem jaz link pripopala. Ja, taka bo res uporabna šele od 18m naprej, no, mogoče kak mesec prej.

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.4.2009 9:33:46 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
2.4.2009 9:30:24   
MATEJKA_
naša tidu ponoči večkrat jamra in se premetava, mislim, da sanja... pol pa se kakih 6x vstanem in ji vsakič dudo dam nazaj pa takoj nazaj zaspi. saj spi pa v kosu po 10 ur... samo sanja pa očitno 100na uro.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
2.4.2009 9:35:14   
tejkaz
Zoja Miša, če zaspi na tebi, ji poskusi v posteljo dati tvoj pulover, da te bo vonjala. Sicer pri Jaši to ne pali, pri Evi pa je. Lep čas je spala z mojim puloverjem. Glede na to, da ti toliko spije ponoči imaš morda v sobi preveč toplo ali pa preveč suho. Zmanjšaj temperaturo na 18 stopinj ali pa daj v sobo vlažilec zraka. Ne takoj ob prvem joku pohitet k njej, poskusi jo malo pustit in šele ko se začne zares jokat, pojdi k njej, jo pobožaj, dvigni in ko se umiri jo položi nazaj. Ne pa jo nosit v drugam na svetlo ali pa ji kaj govorit vmes. Ker se bo še samo bolj predramila. Enkrat so nam sosedje rekli, da imamo srečo ker nam otroci spijo celo noč, ker ni nič luči videt ponoči. Sem rekla, da spijo ne, ampak da vse počnemo v temi in brez besed. Podnevi je pa verjetno slabe volje, ker je nenaspana. Upam da je tole samo kratko obdobje in bo kmalu minilo. Pa brez skrbi, nič ni narobe z njo. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
2.4.2009 9:37:45   
tejkaz
MajaT in Sayuri, lepe slikice.

Hm, Jaša še vedno spi. Vsake toliko časa malo zakašlja, in spet spi. Že od sedmih zvečer. Dvakrat je jedel, nekajkrat menda jokal (jaz nič ne vem), sicer pa spal.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
2.4.2009 9:45:03   
Krysia
Pozdravljene!

Ste načvekale tako količino, da mi ne bo ratal vsega pokomentirat ... mi je že žal, da nimam plonk listka ... ampak se bom potrudila.

Bella02, čestitke za izpit!! user posted image user posted image Ti jih to delaš kr po tekočem traku, si pridna. Se mi zdi, da maš ful pogosto tele izpite, pa pri 2 otrocih se ti rata naučit. Bravo, punca!

Pa še čestitke, ko sem že pri tem: LEJA (kaj02), LEON (daja28) in ŽIGA (july1 - kje je ta punca, se je javila glih ene 3x) - čestitke za 8ko! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, pojma nimma, kaj bi to bilo. Najprej sem pomislila na zobke, potem pa na pretopel prostor ... A je pri vama v sobi al je v svoji sobi ? Lahko jo je strah teme user posted image al kaj ... ne vem, sam "na glas" razmišljam ...

PABLO
, naj se Erazem čimprej pozdravi. user posted image user posted image in enako velja za vas, naty13!

Tejkaz, ti se tudi pozdravi, za sredo se pa jaz prijavim za Medvode ... upam, da nam naslednji teden res rata ...

Maja T. - vi imate pa vsako leto eno poroko user posted image user posted image Uživajte v soboto!

Sayuri, anita bo na Vipavskem mal več dni, zato se ne javi ... men se zdi, da je cel teden omenjala, ampak nisem ziher.

Tamy30, blagor vam, če ne bo dežja. Pri nas pada kot pri norcih, Ljubljanica narašča in namesto travnika ob vodi mamo bazen user posted image (take nagravžne barve)

Hm ... sigurno bi blo še kaj za pokomentirat, ampak tole vem iz glave ... mam pa tud jaz eno vprašanje: Men se zdi, da je Rok hripav - tko kot da bi bil mal brez glasu, ampak ne skoz ... Kaj lahko naredim, razen da pije mlačno tekočino? Vilika, men se zdi, da je bil tvoj Vid enkrat brez glasu ... - če imaš kakšen nasvet ... vročine nimamo, kašlja tud ne, sam glas ga matra ...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
2.4.2009 9:49:58   
Tamy30
ah, se vidi da nisem vec stalni gostuser posted image se mi je okno kar zaprlo user posted image

Sayuri lepe fotke.

A tudi ve ze pobirate igrace s tleh, ce jih otroci mecejo in poslusajo kako zvenijo ob tresku na tlehuser posted image Martin prav v tem najbolj uziva, jaz pa mami pac pobiram:)user posted image

Zobki ja hm, pri nas se tudi ni nic. Sline je pa na pretek, pa menjave slinckov.

Nic kasica je ohlajena gremo jest.

papa

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
2.4.2009 9:51:57   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

nell - kakšno ograjo boste pa dali delat oz. kar kakšno boste celo stopnišče naredili? Ker nas tudi še to čaka, pa sem ravno včeraj malo brskala po netu. Meni so ograje iz inoxa ful všeč, pa npr. z lesom obloženi pohodni deli stopnic, ampak tole z lesom na stopnicah pri nas ne bo šlo, ker se bi prehitro uničilo, ograje iz inoxa imajo tako lepe cene... user posted image

Očitno imamo podoben okus. Pri nama je bil prvotno v načrtu inox, no še vedno je v načrtu, ampak nekaj let kasneje. Ne toliko zaradi cene, ker niti nimava toliko ograje, ampak zaradi vseh drugih dejavnikov - npr. nama je všeč prečna - lojtrca  iz inoxa - to pa ni ravno najboljša ideja zaradi Tiborja, ker tam res z lahko spleže gor - če se pa zgodi kak padec, je pa precej globok - torej ne, ker si ne bi rada kdaj kaj očitala. Sva pa potem želela dati v kombinaciji s steklom, kar tud pride zelo lepo - no pa se pojavi največji razlog proti. Midva naročiva, da pride majster pogledat se dogovorimo, nama pove, da bo treba že obstoječe stebre itak dat ven in potem malo zamaknit, pa nekaj ploščic ven zbit ipd. Se vse strinjava se že skor fiksn dogovorimo - pa se oglasi tast, da ploščic pa ne bomo vn zbujali, to je full dela, on je full vložu truda in podobne pizuser posted image - sem s nekaj časa jezila, potem sem pa ugotovila, da spremeniti ničesar ne morem. Torej sem se trenutno vdala v usodo - ampak sem si rekla, da ino bom mela, pa če se vsi skp na glavo postavijo. pač malo kasneje kot smo načrtovali, ker bom takrat vrgla vse ploščice na hodniku vn, da nau kdo kej reku kolk je to težko delat - bomo za spremembo vse sami uredili, pa nau težav.
Ok - zdej sem malo zašla od tvojega vprašanja.

Dala sva delat les v kombinaciji s steklom - pride pa obešeno to na kovinske stebre.

Stopnišče pride leseno - polne stopnice in če nam znese še z led svetilkami ob straneh - tole je še v luftu.

Vse bi lažje šlo, če bi tud moj delal, tko pa še študira in se nam vse bolj kot ne zamika - no pa enkrat bo vse - za silo mamo itak vse, zdej pač je treba tist kar ni dodelat, potem pa staro pohištvo (enih par svetlobnih let) še z novim zamenjat - pa bo. Ko se bo Tibor ženu, bomo meli bajto v nulouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja - vaša zara je tako cotkana pupika, ma tako lep nasmešek pa učke ma take žive - se kr iskrijo.

tejka - pozdravi se...sice pa Hb, da si se vsaj malo naspala. Sicer psa glede moje energije zjutraj - khmmmm - me že mineva, ampak sej veš nič se ne opravi samo, pa tud noben drug namesto tebe - kaj čem, pa gremo - drugače sem pa tud js kr en čas gledala vso to nesnago - pa to se za enega perfekcionista, kot sem jaz, sploh ne spodobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No še dobr, da sem mojga spoznala, da mi je pokazal, da z  njim ne bom več perfekcionistka - zdej kr vztrajno vstran gledam.user posted image user posted image user posted image

ok zdej pa nazaj na delo - sem pršla na kavo in na čvek user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
2.4.2009 9:53:32   
Krysia
Evo, hitr še mal komentarjev, ker se Rook očitno že zbuja.

Erin in anaya, čestitke za prve zobke vajinih otrok! user posted image user posted image

čipka, upam, da je vse ok. Nič si očitat. Tile naši srčki se v trenutku obrnejo in padejo ... so pa verjetno velik bolj "trpežni" kot si mi predstavljamo ...

Maja T., pri nas je pri dojenju tko, da čez dan hoče jest, pol je pa preveč firbčen in se kar naprej dviguje pa gleda okol pa čist vse drugo ga zanima ... ponoč oziroma zjutraj (jemo nekje ob 5h) pa čist lepo je, ker je tema in je zaspan ... ne vem, enkrat bomo nehal, ampak men se še nč ne mudi ... ko bom nehala z dojenjem, mi bo kr neki manjkal ... sam če ne bo šlo več, pač ne bo ...

Aja, Erin, po moje lahko napišeš, da od danes sedimo .... zhutraj mi je 5 minut sedel na postelji, pol se je pa tko zvrnu, kot pokošen ... in mu je blo to še smešno ... sam upam, da se ne bo zdej metal na iz sedečega položaja, ker ko bo na trdi podlagi, to ne bo zabavno ...

No, konec RR, kliče naš firbec ...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
2.4.2009 10:10:17   
naty13
Jutro, dan.

Ja ura kar beži. Pri nas stanje nespremenjeno. Jošt ni nič bolje ali pa malenkostno. Še vedno ob kašljanju kdaj pa kdaj zbruha hrano ven, ampak to leti v loku ven. user posted image  Imam veliko dela s preoblačenjem njega, pa potem vse pomivat,... user posted image  No ja lahko bi bilo slabše. user posted image  Zdej ga je user posted image  k zdravniku peljal, ker je imel ravno službeno pot okrog KR. Jaz pa imam danes obisk na faksu pri mentorju za diplomo, pa še mal urejam papirje, pa mal moram pregledat, da ne bom nepripravljena, če me bo kaj bolj spraševal. user posted image  HB vsaj ponoči spimo. user posted image

PABLO čimprej se pozdravite in naspite. user posted image user posted image  Pa lahko se nam večkrat oglasiš.

Tejka user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja priden ati, ti pa fajn naspana in boš laže funkcionirala. user posted image user posted image user posted image  Meni je sreda ok, če bomo le zdravi. Bi pa raje petek, da bo za ziher. user posted image  Jaši je pa itak cukr. user posted image

Zoja Miša, kaj pa ,če bi Kaji Lini namazala dlesen s Calgelom. če jo matrajo zobki, bo vsaj malo pomagalo. jaz sem Jošta dva dni nazaj namazala, ker je ful nemirno spal, sem mislila, da ga nosek heca, pa sem probala še s calgelom, pa je potem res lepo spančkal naprej. Si kar fajn drgne zgornjo dlesen.

Buhtlčk super za odih na morčku, je fajn pasal. user posted image user posted image

Maja T. res si bila pridna, si kar dolgo dojila, ampak tako kot ti je Tejka napisal, enkrat je konec, odločit se boš pa mogla sama. Vem pa, da kakor se boš odločila, da se boš sigurno pravilno. user posted image  Pa kakšna frajla je Zara, že formulo gleda in tko zgodej zutrej. user posted image

Sayuri L&Z sta tud cukra za pojest, pa velikana, aja pa Filip tuddddddddddd. user posted image user posted image user posted image

lesena kocka - meni je bila všeč,v vrtcu sem videla, da jih imajo cel kup (bivši N vrtec) in sem se spraševala, če so te igrače sploh aktualneuser posted image  No zdej sem dobila potrditev od Erin.user posted image Hvala Erin. user posted image

igrače - kakšne igrače bi še prišle v poštev za naše lumpeuser posted image  Imamo pametnega kuža in knjigo, pa tistelončke za stolp sestavlat in tiste obročke za na tulc zlagat. In nekaj knjigic, ki so pa za jest ne za gledat. user posted image

Bella user posted image user posted image user posted image  za opravljen izpit. Sva obe v študij padle. user posted image  Teja pa tudi kar fajn podvige izvaja. user posted image

Čestitke vsem avgustovčkom za zobke, obmesečnice, plazenja, sedenja,... user posted image user posted image user posted image

Včeraj je bilo kar nekaj zobkov in ostalih podvigov. Kdo bi si mislil. user posted image

Hvala vsem za pike poke in za lepe želje.

Zdej se grem pa naprej z diplomo ukvarjat. user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
2.4.2009 10:24:00   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sedaj pa mi prosim povejte, kaj bi to lahko bilo. Jaz sem bila ponoči že panična, da je z njo nekaj narobeuser posted image user posted image user posted image . Moj pravi da sem jo razcartala, ampak po mojem ni to to. Jo je lahko česa strah? Kaj user posted image  je narobe, ali jaz kaj narobe delam?user posted image  Prosim kakršni koli nasvet bo prišel prav. Hvala!user posted image

Jaz sem imela isto težavo 2 noči nazaj. Zaspala je normalno ob 18:00 in se je ob 23:00 zbudila v joku user posted image  Sem jo vzela in sem ji dala mleka in je nazaj zaspala ob 23:30. Potem ob 02:30 spet v jok zbudila. Dala sem ji dudo in je bilo ok čez 2 min. Potem je spala do 06:50.
Zjutraj je vse mleka popila in lepo zaspala ob 08:00 vendar se je zbudila čez 50 min in je bila sitna. Čež dan ni hotila jest, razen kuha je bil zakon zanjo. Pred spanjem isto težavo z hrano user posted image
Sem ji namažala dlešni pred spanjem in je spala od 18:30 do 06:15.
Danes je lepo popila mleka in že spi 2 uri. Sadje jo čakajo, da bom videla kako bo danes.

Tudi jaz ne vem kaj je bilo. user posted image

Mislim, da se je zbudila, da grem pogledat kako bo danes naprej....

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4089
2.4.2009 10:41:55   
tinka14
tamy, hvala!

pa še naši podatki:
7. m. 8220 g in 72,5 cm

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
2.4.2009 10:58:03   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
LEJA (kaj02), LEON (daja28) in ŽIGA (july1 - kje je ta punca, se je javila glih ene 3x) - čestitke za 8ko! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
2.4.2009 10:59:23   
Ryssa

Noč za user posted image . Jaz ne vem kaj je sedaj to! Če niso zobi, potem upam, da je neko obdobje, ali vsaj vreme, ker če ne potem je z Kajo Lino nekaj narobeuser posted image . Mislim, otrok joka. Zapala je ob 22h, še to z težavo, potem se je zbudila ob 23.30 jokala, sem jo vzela k sebi, malo čaja in mi zaspi na rokah, jo položim, se zbudi ob 00.15h, joka in joka, spije malo čaja, pa joka naprej, jo tolaživa, sedaj oba, pa skoraj ne pomaga, poskusim ji dati mleko, sploh flaše noče, jo greva previjati, na previjalni se smejeuser posted image , ni pokakana, samo polulana, spije še 65 ml čaja, malo joče in zaspi, v spanju se premetava, vsake toliko zajoka, se zbudi ob 3.40h, poje mleko in zaspi do 7.30h. Sedaj pa mi prosim povejte, kaj bi to lahko bilo. Jaz sem bila ponoči že panična, da je z njo nekaj narobeuser posted image user posted image user posted image . Moj pravi da sem jo razcartala, ampak po mojem ni to to. Jo je lahko česa strah? Kaj user posted image  je narobe, ali jaz kaj narobe delam?user posted image  Prosim kakršni koli nasvet bo prišel prav. Hvala!user posted image
Pa še to -  tudi čez dan je spremenljive volje, ni več tak dobrovoljček no. Pa ko ji hrbet obrnem je jok, pa ko ne dobi tiste igračke, ki je mogoče malo predalač od nje je jok...user posted image

Takle smo mi imeli ca 14 dni nazaj, ponoči je jokal tudi na manj kot uro, če si ga pobožal, mu dal dudo ali vodo, je potem zaspal nazaj. Kot da bi se mu kaj sanjalo user posted image
Podnevi pa tudi živi obup, ne spat, ne biti na tleh, ne na rokih, ne v kinderpetu.... user posted image
Če ima katera kak recept se jaz tudi pridružujem.
Sej zdej je malo boljše, vsaj čez dan ni tako naporen, ponoči se pa še vseeno zbuja, pa joka, pa se na trebuh obrne in joka, pa bi dudo, pa bi vodo, pa spet dudo.....

Aha, temperatura.... bi bilo možno, da je pri nas tudi to ponoči. Ga bom dala eno noč za hec brez spalne vreče, pa da vidimo.

Lepe slikice user posted image

O kateri merkatorjevi kocki se to pogovarjate? Leseni ali tisti plastični, ki jo ima mislim da Erin (se mi zdi da si enkrat sliko kazala)?

Erin in anaya čestitke za zobke user posted image

igrače....
Lanu pametni kuža ni kaj preveč zanimiv, lonček presenečenja je fajn za tiste kocke ven metat, pa da se po tleh vali in ropota, ima pa zelo rad žogico, pa še eno plastično igračko za pritiskat - z zvoki. Zdej mu bom verjetno kupila tisti pametni telefon, ker ima izredno rad daljinca pa vse te igračke za pritiskat.

Pri nas je bilo pa včeraj novo to da se je lump začel naprej plazit, po kolenih. Gre na kolena, premakne koleno in rokico, naredi par korakov, pa se spočije na trebuhu. Že kar pride kamorkoli hoče, hb še vsaj hiter ni.

Neposredna povezava do sporočila: 4092
2.4.2009 11:11:40   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Sedaj pa mi prosim povejte, kaj bi to lahko bilo. Jaz sem bila ponoči že panična, da je z njo nekaj narobeuser posted image user posted image user posted image . Moj pravi da sem jo razcartala, ampak po mojem ni to to. Jo je lahko česa strah? Kaj user posted image  je narobe, ali jaz kaj narobe delam?user posted image  Prosim kakršni koli nasvet bo prišel prav. Hvala!user posted image

Jaz sem imela isto težavo 2 noči nazaj. Zaspala je normalno ob 18:00 in se je ob 23:00 zbudila v joku user posted image  Sem jo vzela in sem ji dala mleka in je nazaj zaspala ob 23:30. Potem ob 02:30 spet v jok zbudila. Dala sem ji dudo in je bilo ok čez 2 min. Potem je spala do 06:50.
Zjutraj je vse mleka popila in lepo zaspala ob 08:00 vendar se je zbudila čez 50 min in je bila sitna. Čež dan ni hotila jest, razen kuha je bil zakon zanjo. Pred spanjem isto težavo z hrano user posted image
Sem ji namažala dlešni pred spanjem in je spala od 18:30 do 06:15.
Danes je lepo popila mleka in že spi 2 uri. Sadje jo čakajo, da bom videla kako bo danes.

Tudi jaz ne vem kaj je bilo. user posted image

Mislim, da se je zbudila, da grem pogledat kako bo danes naprej....

VSE POJEDLA IN JE NASMEJANA user posted image  Greva malo a teren user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
2.4.2009 11:13:37   
buhtlčk
Zoja Miša se strinjam s Tejko. Našemu je blo tud enkrat vmes pretoplo. Sedaj zvečer zluftam in čist zaprem radiator. Ampak to je blo enkrat. Za ostalih sto variant pa ne vem...krči, zaprtost, alergija pa ga je srbelo, ga je zeblo (to je blo preden mu je blo vroče, ko mu je termostat začel delat user posted image ), pa ne vem kaj še vse, za velikokrat pa nimam pojma. Pa tud jaz se ne pogovarjam z njim ponoči, ne prižigam luči oziroma minimalno brez česar kdaj pač ne gre.  Pa pomagala je selitev v njegovo sobo, ker ne skočim več vsakič, ko zajamra, ampak se mora že mal dret. Včasih neha, ko pridem do njegovih vrat. Pa midva ga ne budiva več s premetavanjem. Trenutno je ok, kaj nas pa še čaka, pa bomo vidli. Hočem ti povedat to - ti si super, ker ti ni vseeno, se trudiš, jo imaš rada in ji želiš najboljše. In to je vse, kar potrebuje, da bo zrasla v super punco. Do takrat bo pa še svašta. Ti poskusi ugotovit, pa bodo take stvari minile, ene zato, ker jih boš ''pogruntala'', druge pa vmes, ko jih boš poskušala razvozljati user posted image . Vse bo ok, poskusi se pa vmes kaj naspati kadar pač utegneš. Držim pesti, da hitro mine.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
2.4.2009 11:15:18   
buhtlčk
Bella02, čestitke za izpit!!

LEJA (kaj02), LEON (daja28) in ŽIGA (july1 ) - čestitke za 8ko!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
2.4.2009 11:23:02   
buhtlčk
PABLO, naty, tejkaz pošiljam zdravje!!

tejkaz pridemo v sredo, na Svetovni dan Ciganov (Romov mislim, da bom politično korektna user posted image ). Pa sonce naroči.

lepe fotke vseh

Erin in anaya čestitke za zobke. Pri nas še nič ne kaže.
Se pa v sedečem položaju po riti naprej premika, da pride do konca puzel, da jih potem žveči. Ja sej jst sem se tud menda tako plazila. Ampak več kot konec puzel ga očitno ne zanima user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
2.4.2009 11:30:13   
buhtlčk
Maja T. mi smo nehal se dojit v soboto. Men še zmer ven teče, čeprav včerej nisem nič več pumpala, upam, da tud dans zdržim. Mi je pa tud že bulo naredil, ko je mal vlekel, pa mal okrog gledal, pa ja pa ne... Zdaj nič ne pogreša, tud enkrat ni pokazal, da bi jih kaj uporabljal user posted image men je še zmer mal hudo, sam bo minil, je že boljš.

Čipka upam, da je vse ok user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
2.4.2009 11:32:43   
sandra123
Jutrouser posted image , se pridružujem user posted image preživeti nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ZojaMiša, tudi meni ni nič jasno, kaj se zdaj dogaja s T&T, kajti takih noči resnično nisem navajenauser posted image , tako kot je sedaj, še na začetku ni bilouser posted image
Tejkaz, user posted image user posted image user posted image user posted image , pozdravi se....aja, mali je cuker 100/uro, pa očitno je bil priden, ker ga je imel očka čez nočuser posted image ...malo večkrat to izkoristi user posted image
Pablo, naj se Erazem čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image
Naty, tudi za tvojega sončka Jošta pošiljam user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravita...
MajaT, lepe slikce, glede dojenja pa ti ne znam svetovati najbolj, kajti jaz sem nekako zagovornik tega, da se otrok sam odstavi od prsi, ko ima dovolj dojenjauser posted image
Sayuri, lepe slikceuser posted image
P.S. Če katera nabavlja čevlje v Mass-u, imajo v Celju v prodajalni nasproti glavne avtobusne postaje do 70% znižanje, ker bodo zaprli prodajalno (od 2.4.-25.4.).

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
2.4.2009 11:32:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: PABLO
Ali pride konec aprila katera v CE z mano kavico spit? Pridem pravočasno in brez foto aparata, da bom čas izključno namenila čveku in ne fotkanju....Bi rabila malo spremembe in splošnega odklopa.

Jaz sem za! user posted image Ampak zakaj šele konec aprila? Saj se je mesec šele začel. user posted image

Ja gajka, saj tebe sem imela najbolj v mislih user posted image . Jaz bi bila absolutno za to, da se kar za naslednji teden zmenimo! Samo, so se meni stvari malo zapletle. Erazem gre verjetno že jutri iz bolnice domov. Je pa pogoj, da je 10 dni oz. vsaj 1 teden doma in da ne hodi nič ven. Si mora popravit in okrepit imunski sistem. Potem pa še 1 teden ne sme v vrtec. Vse to pa za sabo potegne dejstvo, da moram biti ves čas doma tudi jaz!

Je pa malo verjetna tejkina varianta v ponedeljek! Če skočiva z Otmarjem ven za kakšno urico na kavo in kratek čvek....hm, morda bi se pa Erazem strinjal?! Samo to ne morem obljubiti 100%.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

PABLO, Kavica v celju je pa dobra ideja. Pravzaprav bom jaz v Celju že v ponedeljek. Imam neke opravke in če je katera za kavico, bi bilo super.

In še srečanja:

ponedeljek 6.4. Celje

Javite se

Tejkaz, super! Sem že pri gajki delno odgovorila. Kaj če se vseeno zmenite/zmenimo kdaj in kje v CE, pe če mi slučajno uspe, prideva tudi midva! A velja?!

MajaT. - Vaša pupa je pa tako cart  user posted image !!!  Prav z navdušenjem pogledam njene slikce, res!

sayuri - (oz. gajka) takšno kocko sem tudi jaz gledala in jo nameravam kupit. Meni je všeč, se mi zdi fajn za otroka zamotit. Sem videla po kakšnih lokalih, ko so imeli igrala tipa teh zvitih vodil (kakorkoli se to pač imenuje) kako je bilo otrokom to neverjetno zanimivo in kako jih je zaposlilo, da sploh ne moreš verjet. Samo, je treba še malo počakat. Je pa vprašanje, če bo to npr. zanimivo našemu mulčku. Zvezdica zaspanka je mnogim otrokom zelo prišla prav in so lepo mirno zaspali ob njej, našega malega je pa prav znervirala in ga razkurla user posted image user posted image .

In sayurini otroci user posted image , sploh ni treba zgubljati besed. Super so!

Pa hvala vsem  user posted image za lepe želje k Erazmuvemu zdravju in pike poke!

< Sporočilo je popravil PABLO -- 2.4.2009 11:34:35 >

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4099
2.4.2009 11:33:38   
buhtlčk
naty super da maš že sestanek pri mentorju, mojmu menda dons pripombe pošlje. Sta pa usklajena :)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?