lara light
|
Punce, helou! Nekaj me heca povezava...smajlite same nalepite Do 29.4. smo na čakanju ...ja, 29. ponovni pregled pri dr. C. Zgleda vse v redu in nič, redit se, pa čakat na datum poroda. Pika, srčica moja, zdaj sem tole prebrala, sicer pa bi te težko obiskala, ker je moj ob 12.30 že imel spet nujne zadeve v službi, tako, da sem bila hb prva na vrsti...skrbno nas me premeril, dobre pol ure...in sva letela nazaj in prišla do minute točno. Taškici sem se oglasila, ker se se bala, da me bo čakala...pa ima šele nasl.teden pregled, tko da, se bomo morale srečati z našimi škrati. Kaj naj ti rečem, super si Pika, saj to že veš, malčka sta res pridna, kot berem, in ti si krasna mamica! Kup poljubčkov! Škoda, ker te nisem videla ...ampak že vem,da si lepa še bolj kot takrat ko smo se srečale, škrata pa sta itak kot narisana! Shadow, mi mamo karavana, a je premajhen za kak večji premik. Saj komaj zbaševa voziček v prtljažnik. Bova pa vzela še strešni prtljažnik, al kako se reče tisti kišti na strehi Blanči, super novice! Pušenjak je res strokovnjak, bravo za vas3! Zelo sem vesela! Parček!!!! in brcike, juhu! Rubin, hvala, naj se miss pozdravi! Navijamo, Mucka25! Četrtek, ne bomo pozabile! Miškaaaaa, bravo, kako lepo, jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Taškica, ford galaxy je meni tko lep, jaz tudi Pa ta poštar tudi po primorski nosi, bi jaz tud kaj naročila Dobrovoljčica, kaj novega? Kaj pravi dr? datum že imaš? Joj ste čveke, sem se komaj prebila, pridne moje dvojne, babe žabe Grem na lov
< Sporočilo je popravil lara light -- 1.4.2009 17:06:21 >