|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.4.2009 13:41:19   
blanč
Aja pa še nekaj; JAZ ČUTIM BRCIKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
1.4.2009 13:45:39   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Aja pa še nekaj; JAZ ČUTIM BRCIKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svet je lep... vse diši že po pomladi...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
1.4.2009 13:49:09   
taškica
Blanč - a si res ziher da gre Hartan notri? Res si poskusila? Pokončno, kam pa košare dat? A vse zasede? A kej ostane? A je Galaxy res dober?

Ker mi imamo hudooo dillleeeemo kot vidiš.

Jaz sem pa včeraj, na priporočilo mamice z dvojčki, ki mi je sicer prodala Hartana, ampak zraven pa svetovala milijon dobrih zadev in ji zato zaupam (npr. blazino za dojenje). , da naj v Koroških lekarnah naročin kapljice proti krčem. Ti pošljejo po pošti, to sem kar storila, ker jih itak potrebujem - te ljubljanske pa ne več ne spomnim ali so ok ali ne. Torej zraven sem si še čaj za dojenje naročila, zdaj pa čakam poštarja da pride.

Mogoče pride jutri.

Je en tak mlajši, pa prov fejst, pa zelo lepo me pozdravi.

user posted image

Hormonska sem nimaš kaj.

Blanč - čestitam za brcike.

Miška - Bravo za materinsko knjižico - sploh pa za nuhalno, da jo imaš zastojn! to pa ni kar tako!!!!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
1.4.2009 14:13:36   
blanč
taški za kapljice je splošno znano, da iz koroških lekarn so najboljše. Moje znanke jih hodijo kupovat v Pliberk, kjer vsi govorijo slovensko, drugače jih pa baje imajo tudi v slo lekarnah.
Kar se tiče galaxiya je sigurno, ker moj ima tole vozilo in sva zadnjič, ko sva kupila hartana ga peljala zloženega skupaj z športnim delom pokončno, košare sva pa ven uzela in jih zraven vrgla..user posted image ,ko sva ga pa peljala k meni domov v hrambo pa sva kar sestavljenga skupaj s košarami naložila, samo ni bil notri montiran dodaten sedež.
A boš dala kako fotko svojega hartana gor.

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
1.4.2009 14:16:59   
taškica
Bom slikala Hartana, takoj zdajle.

Kakšnega pa imaš ti? Barvno kombinacijo mislim?

Hvala za info o K. lekarnah, nisem tega vedla, sem kar slepo naročila, saj pravim, jaz sem že veliko pozabila od zadnjega dojenčka. Drugače poznam foro, da se te sladke kapljice npr. malček da na dudico, pa jo otrok sprejme - ker duda je zlata vredna, duda je prava prijateljica user posted image .

Grem fotkat pa prilepim, prav?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
1.4.2009 14:23:10   
blanč
Evo čakam slikce, moj je pa že kar nekaj časa prilepljen v albumu, tako da je na ogleduser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
1.4.2009 14:26:59   
taškica
Točno, sicer sem jih že prečekirala ampak pozabila. Ja, istega imava! Ane, kolk so lepi?user posted image  Drugače mi je pa od tistega tvojega drugega vozka barva malček bolj všeč - kovinsko- metal nebeško modra user posted image  - od tistega dvokolesnika mislim.....

Ja lepega imaš nimaš kaj! A si to novega kupila, al rabljenega. No zdaj je pa tut moj v albumu!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
1.4.2009 14:29:33   
taškica
A veš, blanč da se mi zdi tvoja kombinacija še celo malo boljša, glede nato, da bom rodila aprila, in imela celo poletje pred sabo, tamaldva pa v temno modremu vozičku????????????  user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
1.4.2009 14:31:36   
blanč
user posted image user posted image men je una metalna tudi bol pri srcuuser posted image Mah, sej se bom te svetle tudi navadlauser posted image samo, da bom mogla pa sam poganjat se mi ne dopade...
Lepe barve je tale tvoj, jaz bi tudi temnejšega... Kje si ga pa našla in koliko si dala, če ni skrivnost. Mene je moj pršu 35o evrčkov. Tako tako- nekje umes.

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
1.4.2009 14:32:15   
blanč
user posted image user posted image user posted image pol pa menjimauser posted image men je pa tvoj lepšiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
1.4.2009 14:38:26   
taškica
user posted image ja lahko menjavauser posted image , jest tebi Hartana ti meni dvokolesnikauser posted image user posted image .  Zanj smo dali 400 Eur, je pa še v garanciji to leto. Zelo je ohranjen, tekstil čist ok, zraven dobila še torbo, pa za dež (a ti za dež imaš?), pa marelo za sonce....pa prijateljstvo ene fejst primorke, ki mi skos dobre nasvete daje. Pa en kup cunjc mi je posodila. Primorke pač - totalni sončki.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
1.4.2009 15:01:00   
blanč
Jaz imam tudi rada primorke, ja pa primorce uuuuuuu spomini mladih dniuser posted image
A ti bi pa enosledno vozilouser posted image user posted image user posted image Nema, sem jaz neskončno zalublena v mojo hornetko (osico)user posted image
prevleka za dež je itak standardno zraven, torbe pa nimamuser posted image , kaj nej pa zdejuser posted image
Miši veš da sem jaz zdele razmišljala, da bova glavne, ko boma te velike voze po Šempetru (staro rodno mesto) gurale od salse do sladoledarja pa spet nazaj v salsouser posted image user posted image pa še mal do la placa..itd..Pol pa še Privošniku na pir-jej bo superuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 1.4.2009 15:04:10 >

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
1.4.2009 15:07:12   
blanč
Zdej sem pa nadoknadla tule na forumu vse za nazaj pa še mal za naprej in vas do večera zapuščamuser posted image le kako bom zdržalauser posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
1.4.2009 17:04:47   
lara light
Punce, helou! Nekaj me heca povezava...smajlite same nalepiteuser posted image

Do 29.4. smo na čakanju ...ja, 29. ponovni pregled pri dr. C. Zgleda vse v redu in nič, redit se, pa čakat na datum poroda.

Pika, srčica moja, zdaj sem tole prebrala, sicer pa bi te težko obiskala, ker je moj ob 12.30 že imel spet nujne zadeve v službi, tako, da sem bila hb prva na vrsti...skrbno nas me premeril, dobre pol ure...in sva letela nazaj in prišla do minute točno.
Taškici sem se oglasila, ker se se bala, da me bo čakala...pa ima šele nasl.teden pregled, tko da, se bomo morale srečati z našimi škrati.
Kaj naj ti rečem, super si Pika, saj to že veš, malčka sta res pridna, kot berem, in ti si krasna mamica!  Kup poljubčkov! Škoda, ker te nisem videla ...ampak že vem,da si lepa še bolj kot takrat ko smo se srečale, škrata pa sta itak kot narisana!

Shadow, mi mamo karavana, a je premajhen za kak večji premik. Saj komaj zbaševa voziček v prtljažnik. Bova pa vzela še strešni prtljažnik, al kako se reče tisti kišti na strehi

Blanči, super novice! Pušenjak je res strokovnjak, bravo za vas3!  Zelo sem vesela!  Parček!!!!  in brcike, juhu!

Rubin, hvala, naj se miss pozdravi!

Navijamo, Mucka25!  Četrtek, ne bomo pozabile!

Miškaaaaa, bravo, kako lepo, jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Taškica, ford galaxy je meni tko lep, jaz tudi
Pa ta poštar tudi po primorski nosi, bi jaz tud kaj naročila

Dobrovoljčica, kaj novega? Kaj pravi dr? datum že imaš?

Joj ste čveke, sem se komaj prebila, pridne moje dvojne, babe žabe

Grem na lov

< Sporočilo je popravil lara light -- 1.4.2009 17:06:21 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
1.4.2009 17:15:23   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Do 29.4. smo na čakanju ...ja, 29. ponovni pregled pri dr. C. Zgleda vse v redu in nič, redit se, pa čakat na datum poroda.

Grem na lov

Larči, to mi deli user posted image

Na kakšen lov?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
1.4.2009 17:18:53   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Miši veš da sem jaz zdele razmišljala, da bova glavne, ko boma te velike voze po Šempetru (staro rodno mesto) gurale od salse do sladoledarja pa spet nazaj v salsouser posted image user posted image pa še mal do la placa..itd..Pol pa še Privošniku na pir-jej bo superuser posted image user posted image user posted image

Jst sem bolj računala na to, da bova po Celju po mestu marširale. Ampak tud po Šempetru bova gurale vozeke. Kak pa ti najino bodočo shujševalno kuro umeščaš med vse te sladolede, kavice in pirčke? user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
1.4.2009 17:32:18   
blanč
ja shujševalna bo pa doma v wc-ju, saj veš. se zakleneš not popapaš ključ in ne greš ven dokler ključ ne pade v školkouser posted image user posted image user posted image .ponovitev vaje vsaj enkrat tedensko, trajanje po želji rezultat zagotovljenuser posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
1.4.2009 18:30:37   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Grem na lov

Larči, to mi deli user posted image

Na kakšen lov?

user posted image  evo me z lova: nič konkretnega ulova; le napasene učke, s sončkom napojene celice in predihana pljuča

Blanč, user posted image user posted image  danes si naspidiranauser posted image

Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
1.4.2009 18:34:06   
nokes
bravo blanč, za pregled in da je vse ok!!

no me zanima, če bo zdaj poslal tale post user posted image  , sem imala prej ful težav in me je metal ven! hotela sem samo tole nalimat, ker priporočam, uporabljam non stop!http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193707

pa pa

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 2644
1.4.2009 19:37:18   
Snezinka4
Taškica - jutri imam pregled, pa bomo vidli ali me bo kaj v porodnišnico na pregled napotila. Glede na to, da mi je že za Ac dala napotnico za Pušenjaka, mi jo bo verjetno tudi kaj drugega, če bo treba. Vsaj jaz si tako predstavljam. Bomo vidli kaj bo jutri.
Aha poštarja zdaj čakate.user posted image Na našem koncu pa ni najboljših primerkov. So pa vsaj prijazniuser posted image . A bi ti nam, ki še nismo kapljic proti krčkom uporabljale zaupala ime teh kapljic in naslov lekarne. Najbolje je, da si jih tudi jaz nabavim. Od viška glava ne boli, od joka pa lahko...user posted image

Blanč - za to shujševalno s ključkom pa še nisem slišala. Si jo bo treba zapomnit user posted image

Lara - s sončkom napojene celice? Kaj si šla v solarij? Mi imamo v Lj tako vreme, da lahko samo jokaš al pa ješuser posted image . Danes mi še ni bilo treba jokat, tako da sem s tistim ta drugim nadoknadla.user posted image

Nokes, Taškica - zdaj se pa še mal razpišita o teh blazinah prosim. A je bolje kupiti ukrivljeno al ta ravno? V ukrivljeno lahko daš kasneje tudi otroka sedet, ravna se pa verjetno razmikauser posted image . Kar se dojenja tiče sta verjetno obe dobri, za spat pa ravna?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.4.2009 19:48:29   
dobrovoljčica
Evo mene.

Pri nas smo trenutno težki cca 1800g ter cca 2000g, Veselo se poigravata po meni.
Sem čakala in čakala, da se zmenmo za CR a ne?
Ja nič se nismo še zmenili. Me je najprej hotel naročit čez tri tedne, pa ga je sestra opomnila, da takrat ga pa ni, tako da imamo pregled ponovno čez dva tedna, ko bom v 36 tednu.
Še enkrat je pripomnil, da je lahko prej, ker je moja deklica že čisto spuščena. Sem potem prov mal gledala nosečnice, ki so hodile mimo, pa so imele vse take lepe trebuščke(visoko).

No držim noge skupaj, da ostaneta not še vsaj 2 tedna.user posted image user posted image
Pa pa.

Neposredna povezava do sporočila: 2646
1.4.2009 20:30:52   
Barbk
Joj babuške ste me spet nasmejale. user posted image  Face ste, vse od prve do zadnje. user posted image
Blabči moram toplo objeti in se še jaz poveseliti, da je vse ok. In superca za brcike, pa za parček. user posted image  Le kaj se skriva pri nas? Veste, da me že kar mal matra kaj bomo dobili avgusta. Jah ni čudno sem tak velik firbc babji...user posted image
Miškica tudi zate in za tvoja dva škratija sem tolk vesela. user posted image
Pa zate Larči. user posted image
Pa, da ne pozabim Dobrovoljčice. user posted image
Taški sem še tvoj buško vidla, madonca je lep. user posted image
Zdaj sem se vrgla v tole naštevanje in vem, da ne bom zvozila do konca, ker bom prej (če že nisemuser posted image ) vse pobrkljala. user posted image  V glavnem mislim na vse vas-Shadow, Snežinkico, Rubin, pa Mucko (bom tudi jaz dihala s teboj in mislila nate)...no takole moj nosečniški spomin seže do sem pol je po koncccccc. Ne bit hude, ker vem, da sem vas kar precej spustila, sam ste vseen v mojih mislih.
Pridne bodite, zdaj pa šibam Manči spat dati...
Nočka....

< Sporočilo je popravil Barbk -- 1.4.2009 20:32:08 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
1.4.2009 20:33:37   
lara light
Noki, hvala za lik za blazino...ta je tista, ki jo imam jaz in Taškica, pa še ene par...meni je fajn, pa še v akciji je sedaj!

Snežinka, meni se zdi, da ukrivljena fajn, jo pa lahko tudi raztegneš. Morda so kaj napisale na dvojčkih 2009.

Snežinka, veš kako lepo je bilo pri nas, ne moreš verjet, da je bilo včeraj mraz in burja in sploh zima, danes sem pa 3/4 rokavih okrog skakala in prišla prepotena domov...pa pegasta od sončkauser posted image

Dobrovoljčica, bravo za lepi teži in seveda pregled čez 2 tedna potem pa bomo kmalu v Rimu!! Pridi kmalu še kaj!!user posted image

Coelho

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
1.4.2009 21:00:51   
pikatara
Blanči sem vesela za dobre novice. Mi bomo še kar nekaj časa tukaj, Patrik je pod lučko, ker ima zlatenco, Karolina je pa vedno bolj rumena in kaže vse znake. Sploh je ne morem več nahranit ker sam spi, se mi pa na pol ure do uro zbuja in jo malo podojim pa spet spi.

Shadow ti pridni otroci so pridni le podevi, ponoči pa juhuhu. Ob 2.30 sta bila oba eno uro pokonci, oba jokala, tako da sem ju na koncu dala skupaj na posteljo, da sta se gledala. Sedaj sta bila prvič oba naenkrat budna. Ful sta bila luštna, božala sta se in se smejala. Problem je tukaj v porodnišnici ker sem sama in ne morem obeh na enkrat potolažit.

Mucka držim pesti za jutri, če ti bodo sprožili zna trajat. Meni so rekli v sredo ali četrtek, sprožili so v petek v soboto sem pa rodila. Razen če bo carski rez. Mogoče pa prideš v mojo sobo, ker gresta cimri jutri domov.

joj Taškica kaj bi jaz brez tebe. Vsk večer me nasmejiš. Ja Taški a ne veš da sem s Koroške in da sem dober dostavljalec kapljic. Mi jih lahko moja mama prinese. Glih danes sem jih dobila zase in še za eno v porodnišnici. Tako da punce povejte, tudi tja dost hodim in jih lahko prinesem.

Miška pršuta sem pojedla vsaj 2 kg.

Blanči tako lepo te je brat tako polno energije, si mi kar polepšala moj turoben dan. Vsak dan komaj čakam da gremo domov, ker sem že 8 dni tukaj, pa je prvo mali pri zlatenci, sedaj pa očitno še malo čaka. Tako da se naš odhod kar oddaljuje. Pol mi pa kdo reče, da naj bom čim dlje v porodnišnici, ker ti  oni vse naredijo. So ful prijazni, enega otročka mi umijejo, prinesejo dodatek ko pozvonim, ampak ko tulita sem pa sama.

Larči bravo za pregled. Škoda da se nisva videli, pa drugič. Bom pa jaz tebe obiskala, če boš v ljubljani rodila. Cena kapljic je 3,58 eur so pa menda najboljše. Če bo katera rabila kar povejte.

Dobrovolčica bravo za težo in dobre informacije. Se mi zdi da bomo počasi vse rodile tako hitro gre ta čas.

Lara še dobro da pri nas ni sonca, ker bi se mi zmešalo tukaj notri.

Grem še slikce v albim dat. Ne splača se mi še počivat, čeprav ponoči skoraj nisem spala, ker je čez eno uro še previjanje in hranjenje. To traja eno uro. Zjutraj ko pa otroka spita par ur ko topa 8, je pa skoz nekaj. Umivanje, vizita za otroke, vizita za mamice, zajtrk, preoblačenje postelje, nove obleke,.... Danes so ta male dva zbudili 5 krat, ker je bilo še slikanje kolkov in preverjanje sluha.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
1.4.2009 21:05:30   
taškica

Noki, hvala za lik za blazino...ta je tista, ki jo imam jaz in Taškica, pa še ene par...meni je fajn, pa še v akciji je sedaj!

user posted image

Jaz ne morem prehvalit te blazine. Snežinka - ta blazina je tako enkratna, čeprav zgleda mehka ko putrček, je dejansko nafilana z rizkom (al nekaj takega) in ko se po telesu prilagodi je trda opora. Zato pa jaz nisem na povštrih več dobro spala, ob trdi blazina pa spim enkratno. Pa za dojenje bo tudi, ker se bo prilagodila telesu otroka in ga držala.

Snežinka - dobr si opisala tole srategijo s kapljicami. Torej poklicala sem kar gor v K. lekarne Tel.:02/87-50-702, pa vprašala za te kapljice proti krčem za novorojenčka pa ni bilo problema. Jutri jih najbrž dobim. Je pa res Snežinka, da odkar sem noseča, si tako rada po pošti naročam, pa po internetu....

Dobrovoljčica - daleč si prišla, dva tedna ziher še zdržiš....

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?