_kathy_
|
Bethany, ta je pa kruta šala!! Jst sm kr vročino dobla ... kaj????S previjalne je padla???! Pa nič ji ni blo?! No, jst sm pa mojga nasrala ponoči, ko se je peljal proti Šmarju (službeno), da je v Šentjurju radar. Hehe ...in pol me kliče, pa reče: "Hvala, res je bila policija, ampak samo kontrola." Ja jst sm že jasnovidka. No, mi smo včeraj že ob pol 21 h zaspali, potem pa je bil alarm ob 6 h, sva se najedla, jst sem si še eno flaško spumpala, da me ni razneslo, potem pa problem ... kako zaspati? Joj in stok vse do 7 h in sva se nosila, Gal pa se mi je v obraz smejal. Kot da bi me zafrkaval. Ni drugega preostalo kot to, da sem ga dala v ležalnik. In glej ga zlomka, že je spal. Zbudila sva se pa ob 9 h, ni hotel jesti, samo malo se je odžejal, potem sem ga odvila, da je bil nagec, se mi je parkrat polulal... tako sem mu kar pleničko dala gor in sedaj spi. Lolita, jst mu dam bodi, hlačke, copatke in jaknico (prehodno), dve kapici (ker je ne mara in si poskuša dol spravit) potem ga pa še z debelejšo dekico pokrijem. Če pa je hladneje, mu pa dam hlačke in majčko iz flisa. Pa po ritki ga tak še te tetra pleničke grejejo (beri:široko povijanje). Ko ga ven vzamem je vseeno ful topl, včasih kar žari. Seveda tudi od otroka odvisno. Naš je ko pečka, njem je vroče, mene pa zebe. Tako imam doma dve živi pečki in me ni strah ob tej recesiji, če se ne bomo mogli gret. Jst se bom v posteljo na sredino ulegla, na eno stran lubi, na drugo pa Gal. Kakšna sreča!
< Sporočilo je popravil _kathy_ -- 2.4.2009 10:19:08 >