martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Bethany in Katja, danes sem vaju videla! Mi smo se ravno domov peljali, vi2 pa sta šibali proti Ostrožnem. Sma ble v mestu in sm js ful stvari opravla - najbolj nujno je blo, da smo šli slikat Tjašo in dali delat osebno izkaznico. Pa sm mogla imet izjavo očeta, da dovoljuje, da naredim OI, ker nisva poročena kr neki ... Tiste, ki boste šle delat otrokom dokumen: s sabo imejte njegov rojsni list, svoj osebni dokument, izjavo očeta (če nisma poročena), pa 13,16€. ja, tole, jaz sem stala tam pred okencem kot kak idijot, ko mi je to povedala. kako prosim, kaj naj imam?? mislim? danes sem za kosilo jedla piščančji zrezek in nebrušeni riž s korenčkom in pila- kaj drugega kot čaj za dojenje (saj tri mesece ne pijem drugega kot to in vodo, aja, pa bebe čaj). saj se da... naty... ja saj vem, pa baje sploh ni alergija, zato pa ne dajo napotnice za teste, sam za vsak slučaj naj to izločim, da bomo videli, če bo boljše... no, pol bo pa že tolk stara, da bo boljše... kr neki... sem se odločila, da poskusim za 14dni in če ne bo razlike, poskusim nazaj z mlekom, pa da vidim...