|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
2.4.2009 7:58:38   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

neboglasnica, ali je bilo pri vas tekmovanje za Cankarjevo priznanje tudi že v 2. razredu? Ker pri nas pri Nini nimajo. Ona bi pa bila za to.

No zdaj grem pa res nazaj k Tianu, kdaj sem že rekla.....

Oj, Sara je v 4. r. In tekmovanje je danes četrto šolsko uro. Mislim pa, da se Cankarjevo tekmovanje začne šele v 4. r.

Tudi jaz grem še mal pod kožo gledat. Upam, da mi bo uspelo.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 2.4.2009 7:59:46 >

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 801
2.4.2009 8:01:58   
neboglasnica
Aja, pa vse lepo včerajšnjemu praznovalčku Gal-u (Bastian) in današnjima dvema Tianu in Miranu se mi zdi. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 802
2.4.2009 8:21:50   
Netta
jutro,

noč tako tako...se mi zdi da so novi zobki na pohodu...le zakaj rabjo 14 dni ali več da pridejo na danuser posted image user posted image

sicer sem pa kar malo žalostna danes, sem dobila user posted image ...hja čaj čmo, spet bo vsak mesec minil v pričakovanju ali je ali niuser posted image

včeraj sem cel dan montirala film od Ane...torej vse kratke posnetke narejene s aparatom sem združila v en dolg film in vmes dodala komentarje in opremila z glasbo...super je izpadlo...traja pa skoraj 40 minut, pa še bom dodala kar se bo nabralo do 1. leta...se mi fajn zdi, da bo v ene filmu viden cel njen napredek od prvega nasmeha, do hoje ...user posted image

mafini - ne boste verjele, ampak včeraj sem jih res šla pečt, ste mi takšne lušte naredile...iz pomaranč in kokosa...njami!

lumpa - tudi jaz sem tvojo foro prodala naprej, hihi bi mogla zahtevat avtorske pravice!!!

almera - a niso lepe te slikanice od Walt Disneya...sem jih nakupla že pred Aninim rojstvom in sedaj jih ful rada gleda...še posebno Bambija, kjer so same živali noter...prelepe slikceuser posted image

ja glede povabila na tek sem pa razumela...ampak so mi ga v srednji šoli res preveč zagabili...saj včasih še dobim preblisk, da bi šla tečt, pa me hitro mine...ni pa panike it na kolo, rolarje, peš v hrib in podobnouser posted image

mojcek - ja tole, da se dolgočasi pri hranjenju se je pa nam začelo dogajat...zato sedaj ponavadi delam tako, da ji na začetku ko je še volja dam po žlici, potem pa drug del obroka po koščih sama je naprej (meso, krompir, kruh...)...
hmmmmm kdaj pa začnejo z žlico sami jest?user posted image

ksenci - jaz Ano tehtam enako!user posted image

tims - super za navodila glede vročine in pokrivanja...nisem vedela tegauser posted image

vsem slavljenčkom čestitke za mini r.d.!!!user posted image user posted image user posted image

vsem bolanim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 803
2.4.2009 8:30:16   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Lahko noč cvekice (Metuljček, a si nam cveke podelila - čist po šolskouser posted image user posted image )

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 804
2.4.2009 8:32:34   
3jeMi
dobro jutro, žabe! user posted image

mi smo bombastično... smo od 6.30 pokonci... babamama-mo, padamo... jp, pridelali smo buško nad učkom... user posted image ... očka joka, mami mu pa prijazno prigovarja, da to še ni nič... kaj šele bo user posted image

tule so pa še fotke iz MC-ja... by 3jeMi express user posted image  ...
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13513&hash=2fe3225ed8b14d3c08b7ff688afbb523

uživajte danes, ne preveč naklofat (čeprav vam to ne bo uspelo, ker je vreme bljak) - sem že takoalitako v zaostanku... midva greva malo stare starše gnjavit... user posted image

čauči...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 805
2.4.2009 8:32:39   
nanka
dobro jutro,

noč je bila še kar mirna, sicer sem vstala 20x amapk je duda pomagala, tako da počasi se zdravi, ima pa danes čisto zele in gost smrkelj.

Ilatic, sem te hotla danes poklicat za telefonsko od inštruktorja, te bom pa jutri, saj se ne mudi.

Natko tudi jaz tako tehtam da jo posadim na tehtnico.

Včeraj me je klicala sodelavka in sem imela ponoči že more, joj kolk meni ni za iti nazaj user posted image , v službo ja samo ne sem

Vsem ki danes praznujejo čestitke user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nanka -- 2.4.2009 8:34:26 >

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 806
2.4.2009 8:33:10   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Lahko noč cvekice (Metuljček, a si nam cveke podelila - čist po šolskouser posted image user posted image )

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 807
2.4.2009 8:34:00   
metuljcek321
Morning, morning!

O, 1700-ti post je bil prejleuser posted image  Doing great ...

Naša donda spala 12 ur, zdaj uraduje v stajici in se pogovarja s pametnim kužkom - mu nekaj razlaga, on pa nazaj vse, kar ima na repertoarjuuser posted image  user posted image  Ni in ni tišine, vam rečemuser posted image

Almera, si ga pustila odkritega? Je vročina gone? Hm, razlika 600 gr je kar velika, ja, ma zna bit, da se je prej glih polulal, pokakal & da še ni jedel.

Majuska, več kot enkraten zajtrk si postregla včeraj zvečer.
ksenči, je Aljaž brez vročine? In ta mi je svetovna, da ti na tehtnici sedi tako pri miru, da dejansko lahko odčitaš težouser posted image  Pa Ana tudi - opa, opa!

zs-ji - dzizus, jaz jih ne vidim po en teden in več?! Halo?

tims & ostale mamice - thanx za izčrpno razlago o pokrivanju/oblačenju med vročino. Upam, da bomo v praksi to čim manjkrat mogle prakticirat.

neboglasnica, tudi moja noč ni bla glih rožnata - sem se nekaj prebujala in kar razmišljala o vsem mogočem. Not good. Smola s kodo, ej. Mal še pobrskaj, morda jo najdeš kje "usput." Meni so včeraj tko zginili avtomobilski kjuči od naših dveh - z možem sva notri naštimala gumaste predpražnike, pa za v prtljažnik sva kupila siv itison, ga izrezala in dala po dnu. OK, vse uštimava, sežem v žep, da potegnem ven ključ in zaklenem --- ga ni. Kako ga ni?!?! Čist se mi je štrena utrgala, iskala sem vsepovsod, šla v mislih step by step povsod, kjer sem hodila, se gibala, sklanjala ... in kje so bli, navihanci smotani - iz žepa so mi padli ob ročni zavori med zic. Temno siva barva notranjosti avta, temen ključ & obesek ... ma, mal se mi je že trgal preden sem ga ugledalauser posted image
user posted image  za dobre noči! user posted image user posted image  za vse revčke.

mirjam, s katerim programom si urejala film(čke)? Meni se je tud že toliko materiala nabralo, da ne bi prav nič škodilo, če bi tud sama en mal organizirala --- daj, nekam gor ga daj - vsaj en delček, če gre, bi rada vidla, kako je izpadlo. Glede user posted image  - naj gre kmalu na počitnice! A v ta prvo je hitro ratalo, če ni skrivnost?

slavljenčkihappy mini b'day:
user posted image

Letim se igrat, pa na zajtrk ... hm, sprehod s frendico pa najbrž odpade, a ne? Tu tako dežuje, da ni res ... but: "Bl k ščije, prej se zlijeuser posted image "

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 808
2.4.2009 8:35:45   
metuljcek321
3jemi, merci za tvoj photo express. Sem na hitro en majčken pokomentirala naše malčke.

nanka, ja, zelen smrkelj je vedno zadnja faza, ja - jaz ga tudi pri sebi prav čakam, ker vem, da bo potem kmalu konec tega trpljenja.

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 2.4.2009 8:40:38 >

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
2.4.2009 8:39:34   
Netta
mirjam, s katerim programom si urejala film(čke)? Meni se je tud že toliko materiala nabralo, da ne bi prav nič škodilo, če bi tud sama en mal organizirala --- daj, nekam gor ga daj - vsaj en delček, če gre, bi rada vidla, kako je izpadlo. Glede user posted image - naj gre kmalu na počitnice! A v ta prvo je hitro ratalo, če ni skrivnost?

film od Ane sem delala v Windows movie maker...program za telebane, hihi ravno zameuser posted image

ne vem kako naj dam gor samo en del filma...je pa podobno kot kaki stari filmi le v barvah...najprej ena stran s kakšnim duhovitim komentarjem, sledi pa kratek filmček in tako dalje...na koncu dodaš muziko in to je to...

pri prvih dveh nosečnostih nama je ratalo v prvo, pri ani pa v drugouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 810
2.4.2009 8:40:22   
nanka
pri nas doma je danes skoraj polna zasedba, ker gre dragi šele popoldne v službo, Še Zoja je doma in midve, noro. Resno razmišljam, da bi se odpeljala sama v Leclerc da nabavim stvari, očka pa je doma s puncama.

Neposredna povezava do sporočila: 811
2.4.2009 9:11:41   
neboglasnica
Seveda z mojim spanjem ni bilo nič. Pozabila sem vam tole napisati: Sarina slika s slikarske razstave gre na dražbo. Namesto, da bi bila bejbi vesela in ponosna, je jokala kot dež. Prodaja se pa za 50 €, ki pa gredo v dobrodelne namene. Mal sm važna, aneda?

user posted image : kako to misliš, da je Majuska vćčeraj servirala današnji zajtrk??? Tisto je bil večerni posladek.

Evo, Staš me že lep čas kliče, moram it. Čav čav

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 812
2.4.2009 9:25:03   
ilatic
Nanka imaš ZS. Dobro opravi v Leclercu!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 813
2.4.2009 9:25:46   
ilatic
Bravo Sara!! user posted image user posted image user posted image user posted image A maš to sliko kje na netu?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 814
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 9:29:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
2.4.2009 9:41:17   
Inigo

yeieinvanesiubv-etu-au ta tretjič pišem tole

Jaz sem se odločila, da grem 30. maja tečt na DM tek za ženske v LJ. Trasa je 5 ali 10 km. Moja odločtev zaenkrat je 5 km, ampak če bom pridno trenirala, mogoče pade tudi 10tka.

Na DM teku sem tekla pred dvema letoma skupaj s 3 sodelovkami in rezultat - 2 sva zanosili še v istem letu, ena pa takoj v drugem letu.

Tako, da gremo na http://www.tekzazenske.si/ iskat nove user posted image

Katera gre z menoj? Mirjam, Majuška, ...

Almera
, jst grem. danes grem pa pogledat na priprave v CE. jst bom najbrž šla 10km. oziroma čist odvisno od vremena. če bo lepo vreme do 30.5., pol bom lahk dostkrat šla laufat, pol bom šla 10km, če ne pa 5km.

Neposredna povezava do sporočila: 816
2.4.2009 9:41:41   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Bravo Sara!! user posted image user posted image user posted image user posted image A maš to sliko kje na netu?

Ja, ti jo prilepim...

user posted image

Tema je bila Mir v svetu, razstavljena pa je bila v knjižnici Domžale.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 817
2.4.2009 9:47:17   
ilatic
Ja, ti jo prilepim...

user posted image

Tema je bila Mir v svetu, razstavljena pa je bila v knjižnici Domžale.

JA SEJ JE RES FULL LEPA! Povej ji da je prava mala umetnica in da komaj čakam da nariše kaj zame! Mislim, da si rekla da že ima nekaj zame pripravljeno a ne? Res si lahko ponosna mamica!

Neposredna povezava do sporočila: 818
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 9:51:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
2.4.2009 9:52:08   
Inigo
da pohvalim Brina... danes spet spal dolgo - do pol 9! user posted image in mami je spet u iber naspana! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 820
2.4.2009 9:57:49   
lili3
Dobro jutro,

pri nas je spet oblačno, pa kaka kapljica pade zraven. Aljaž je po flaši mleka in igranju zaspal, jaz pa malo na RR. Spali smo ok, parkrat je bilo treba dudo dat nazaj v usta, sem pa vseeno čist zbita. Sem likala do pol enih zjutraj, pa mi je ostalo še nekaj srajc. user posted image  Jih moram danes zlikat, ker gre moj popoldan na službeno pot in bova z Aljažem 2 dni sama.

Mojcek, fajn filmček. Živa je že ta prava frajlica, Aljaž pa se še nič ne vstaja. Pa user posted image  za hranjenje. Ti je zvečer zbruhala vse?user posted image

Tek, jaz pa sem trenirala 7 let atletiko in to tek na srednje in dolge proge. Ampak zdaj nič več ne laufam, se mi ne da več. Tak da jaz tudi ne grem na DM tek.

Neboglasnica, user posted image  Sari. Zakaj pa je jokala?

Umpa, ti si pa prava Lumpa, sem se ful nasmejala tvojmu videu. Luka si je verjetno mislil, pa daj mami kaj mi to tišiš v roke.  Jaz pa sem svojga nasrala, da moram ful dohodnine plačat, čeprav še nisva dobila odločbe. Je že začel, da se bova pritožila, pa kak je to mogoče... Upam, da se mi ne bo to maščevalo in bom res dobila ful za plačat. Izračunala sem si, da bom dobila za plačat, ampak ne nek ogromen znesek.

Ilatic, luškan je Tarik, ko je. Mi smo tudi Aljaža kopali, ko je prejšnji teden imel visoko vročino. Nam je P rekla, da se ga tako malo ohladi in mu vročina pade.

Neposredna povezava do sporočila: 821
2.4.2009 10:01:34   
lili3
Študiram, če bi si šla še eno kavo nardit. Bi jo rabla.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 822
2.4.2009 10:03:28   
lili3
Kaj vse rabim, če se gremo kopat? A obroči se dobijo tam? Katere pleničke? Je že bila katera v Laškem s ta malim? Evo, moj 200- ti post.user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 823
2.4.2009 10:06:33   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

morgen.
evo, much better today. je ati skor vse zrihtu ponoč, no, uro in pol je mala spala NA meni user posted image  ampak dobr, neki je blo, al sanje al kaj, pa sm jz tud kr zaspala.

nahranjena je, zdaj pa plenico polni pa ji morem dat mal frej user posted image  men se vedno pokaka po obroku.

cunje si mi likajo (hihi, prav berete), jaz si morem pa danes ureidit lase in nohte, grem namreč na pogreb od prijateljičinega očeta. pa ne morem glih k taka sraka uletet, k sm že par dni več al manj notr zarad prehlada.

Kolk pa plačaš na mesec, da ti pride zlikat?

Neposredna povezava do sporočila: 824
2.4.2009 10:09:20   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

da pohvalim Brina... danes spet spal dolgo - do pol 9! user posted image in mami je spet u iber naspana! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Brin in super za mami da je naspana.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?