metuljcek321
|
Morning, morning! O, 1700-ti post je bil prejle Doing great ... Naša donda spala 12 ur, zdaj uraduje v stajici in se pogovarja s pametnim kužkom - mu nekaj razlaga, on pa nazaj vse, kar ima na repertoarju Ni in ni tišine, vam rečem Almera, si ga pustila odkritega? Je vročina gone? Hm, razlika 600 gr je kar velika, ja, ma zna bit, da se je prej glih polulal, pokakal & da še ni jedel. Majuska, več kot enkraten zajtrk si postregla včeraj zvečer. ksenči, je Aljaž brez vročine? In ta mi je svetovna, da ti na tehtnici sedi tako pri miru, da dejansko lahko odčitaš težo Pa Ana tudi - opa, opa! zs-ji - dzizus, jaz jih ne vidim po en teden in več?! Halo? tims & ostale mamice - thanx za izčrpno razlago o pokrivanju/oblačenju med vročino. Upam, da bomo v praksi to čim manjkrat mogle prakticirat. neboglasnica, tudi moja noč ni bla glih rožnata - sem se nekaj prebujala in kar razmišljala o vsem mogočem. Not good. Smola s kodo, ej. Mal še pobrskaj, morda jo najdeš kje "usput." Meni so včeraj tko zginili avtomobilski kjuči od naših dveh - z možem sva notri naštimala gumaste predpražnike, pa za v prtljažnik sva kupila siv itison, ga izrezala in dala po dnu. OK, vse uštimava, sežem v žep, da potegnem ven ključ in zaklenem --- ga ni. Kako ga ni?!?! Čist se mi je štrena utrgala, iskala sem vsepovsod, šla v mislih step by step povsod, kjer sem hodila, se gibala, sklanjala ... in kje so bli, navihanci smotani - iz žepa so mi padli ob ročni zavori med zic. Temno siva barva notranjosti avta, temen ključ & obesek ... ma, mal se mi je že trgal preden sem ga ugledala za dobre noči! za vse revčke. mirjam, s katerim programom si urejala film(čke)? Meni se je tud že toliko materiala nabralo, da ne bi prav nič škodilo, če bi tud sama en mal organizirala --- daj, nekam gor ga daj - vsaj en delček, če gre, bi rada vidla, kako je izpadlo. Glede - naj gre kmalu na počitnice! A v ta prvo je hitro ratalo, če ni skrivnost? slavljenčki: happy mini b'day: Letim se igrat, pa na zajtrk ... hm, sprehod s frendico pa najbrž odpade, a ne? Tu tako dežuje, da ni res ... but: "Bl k ščije, prej se zlije "