Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 17:49:29
|
|
|
|
Marisha
|
0IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ebo zdaj sva nesla vlogo za drug vrtec, sam tuki pa zgubiva pike, ker ni v najini krajevni skupnosti. Mah jaz več ne vem kaj naj...očitno bomo brez. Moj pa nekaj ni navdušen nad privatnimi varuškami, pa sej jaz tudi ne, samo kam pa naj ga dam mater. Joj, jolli123 te popolnoma razumem, tudi mene stiska v želodcu, ko se spomnim na vrtec in močmo, močno upam, da ga bomo dobili, ker drugače res ne vem kam bom dala Marka. V Podpeči ni nobene varuške v Ljubljani pa nikogar ne poznam in bi morala Marka dejansko pustiti kar eni tuji osebi, kar mi pa niti malo ne diši Po eni strani že komaj čakam konec aprila oz. začetek maja, da izvem kako in kaj. Držim pesti, da bo uspelo vam in nam in še ostalim A še katero skrbi vrtec ? Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 17:49:31
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Inya aja in zamuja obrok, bo šla pa pozneje spat danes Grem še malo na FB pogledat k mam tu monologe A jaz sem pa megla???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 17:50:34
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha A še katero skrbi vrtec ? Marisha ma dej raje ne razmišljam o tem ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 17:50:47
|
|
|
|
Marisha
|
Bravo za mene, nova stran
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 17:54:12
|
|
|
|
laknerš
|
Tole pišem že tretjič, ker me vsakič vrže vn. Pikicastonoga jest sem za akcijo. A bomo delale tabelice z napredovanjem? To da mal zagona. Mislim da tiste ki jim ločevalna ne paše naj preprosto hujša na svoj način. Lučka a ti ločuješ glede na dan ali na obrok?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:00:32
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Tole pišem že tretjič, ker me vsakič vrže vn. Pikicastonoga jest sem za akcijo. A bomo delale tabelice z napredovanjem? To da mal zagona. Mislim da tiste ki jim ločevalna ne paše naj preprosto hujša na svoj način. Lučka a ti ločuješ glede na dan ali na obrok? ta ideta gre res glede na dan - ampk dolgoročno je pa bl pametno glede na obrok ...da ti postane način življenja ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:08:34
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Tole pišem že tretjič, ker me vsakič vrže vn. Pikicastonoga jest sem za akcijo. A bomo delale tabelice z napredovanjem? To da mal zagona. Mislim da tiste ki jim ločevalna ne paše naj preprosto hujša na svoj način. Lučka a ti ločuješ glede na dan ali na obrok? jaz sem se dans zmerla pa stehtala ...omg
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:11:47
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga jest sem za akcijo. A bomo delale tabelice z napredovanjem? To da mal zagona. Mislim da tiste ki jim ločevalna ne paše naj preprosto hujša na svoj način. A tko, da Janjo zadolžimo za nov seznamček, na katerem je začetna teža, pa cilj, ki ga vsaka želi doseči, potem pa vsak mesec poročamo, kakšna je nova teža? Pač način pa vsaka sama izbere...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:16:14
|
|
|
|
*talcy*
|
OJLA ČVEKE .... kako ste ?? vidim da se pogovarjate o dijeti ..... jaz sem včeraj začela s tem .... sicer ne ločevalno ... bomo videli kako bo ... jaz pa mojih podatkov ne dam za začetno težo ker vas bi kap koliko kil imam...prvič v življenju sem tko okrogla za ne verjet...bom povedala ko bom imela neko normalno težo a vas je že kdo naaprilal danes ?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:23:22
|
|
|
|
Pšemek
|
ok, pol pa tista, ki ne želi povedati svoje teže, pove samo, koliko kil namerava dol dati, pa vsak mesec sporoči, koliko jih je zgubila... Sicer pa talcy, bi jaz tudi najraje z zavezanimi očmi stopila na tehtnico, da ne bi videla, koliko pokaže, sam...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:24:45
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
joj joj joj joj kok je pa naša dans zjokana, tečka ena mala ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:35:57
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga jest sem za akcijo. A bomo delale tabelice z napredovanjem? To da mal zagona. Mislim da tiste ki jim ločevalna ne paše naj preprosto hujša na svoj način. A tko, da Janjo zadolžimo za nov seznamček, na katerem je začetna teža, pa cilj, ki ga vsaka želi doseči, potem pa vsak mesec poročamo, kakšna je nova teža? Pač način pa vsaka sama izbere... Ja takole sem jest mislila. Sicer me je kar mal groza povedat kg ampak recimo da je v moje dobro da bodo kg lažje šli dol.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:38:55
|
|
|
|
jolly123
|
Joj jaz že tko ne pojem ravno veliko, pri meni je bolj problem ne gibanje, sam kaj ko nimam ne volje in ne denarja za ta špas.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:43:44
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga jest sem za akcijo. A bomo delale tabelice z napredovanjem? To da mal zagona. Mislim da tiste ki jim ločevalna ne paše naj preprosto hujša na svoj način. A tko, da Janjo zadolžimo za nov seznamček, na katerem je začetna teža, pa cilj, ki ga vsaka želi doseči, potem pa vsak mesec poročamo, kakšna je nova teža? Pač način pa vsaka sama izbere... Ja takole sem jest mislila. Sicer me je kar mal groza povedat kg ampak recimo da je v moje dobro da bodo kg lažje šli dol. A lahk ojaz jutri zjutraj težo povem, ker sem ravnokar večerjo pojedla , pa ne bi bil čist točen podatek, če zdele stopim na tehtnico. Pa naslednji mesec bo zgledalo, da sem ful več zgubila, kokr bom dejansko...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:44:50
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga jest sem za akcijo. A bomo delale tabelice z napredovanjem? To da mal zagona. Mislim da tiste ki jim ločevalna ne paše naj preprosto hujša na svoj način. A tko, da Janjo zadolžimo za nov seznamček, na katerem je začetna teža, pa cilj, ki ga vsaka želi doseči, potem pa vsak mesec poročamo, kakšna je nova teža? Pač način pa vsaka sama izbere... Ja takole sem jest mislila. Sicer me je kar mal groza povedat kg ampak recimo da je v moje dobro da bodo kg lažje šli dol. uf jaz pa ne vem če bi se tole šla
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:46:50
|
|
|
|
janja 27
|
.100noga za rdečo ritko pomaga tud ful penaten krema se jo dobi tud v dm-ju in lekarni full je dobra in gosta, če pa ima prav mehurčke potem jo pa lahko kr z daktarinom namžeš....upam da bo stanje boljš, ker če je preveč rdeče bepanten ni zadost... za nov seznamček seveda pišem pa ne bom zraven kg pisala ker jih več k pol ne bo povedalo teže zgleda pupe da smo na isti valovni ker sem tud jaz trekla da z današnjim dnem grem mal v telovadnico tko da 1. APRIL.09 OKTOBERKE08 SO NA RAZNORAZNIH DIETAH veselo migajo skačejo in manj papcajo seznam bom delala jutri mislim pa da nas bo nekaj kandidatk .... pa tud pomaga jolly jaz mislim da ne bo panike s smetano sej mu nisi dala not cele ... k smo lih pri moj je od mene starejši skor 7 let pa mi vsi pravjo zakaj sem si mlajš moškega zbrala tko da ne bom comentirala leta sploh niso važna važno je kar je razumevanje in ljubezen ter spoštovanje drug drugega da ne bom ratala sedaj še psiholog s tega jaz pa sem mojga spoznala na šihtu k sem bla tajnica njegovemu šefu love on first sight
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:48:34
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga jest sem za akcijo. A bomo delale tabelice z napredovanjem? To da mal zagona. Mislim da tiste ki jim ločevalna ne paše naj preprosto hujša na svoj način. A tko, da Janjo zadolžimo za nov seznamček, na katerem je začetna teža, pa cilj, ki ga vsaka želi doseči, potem pa vsak mesec poročamo, kakšna je nova teža? Pač način pa vsaka sama izbere... Ja takole sem jest mislila. Sicer me je kar mal groza povedat kg ampak recimo da je v moje dobro da bodo kg lažje šli dol. A lahk ojaz jutri zjutraj težo povem, ker sem ravnokar večerjo pojedla , pa ne bi bil čist točen podatek, če zdele stopim na tehtnico. Pa naslednji mesec bo zgledalo, da sem ful več zgubila, kokr bom dejansko... Nč preveč odlašat. Ne bo jutri nč lažje povedat kg. Zberi pogum pa akcija. Ti jih maš vsaj 25 manj kot jaz, pa bo zame zdele najhujši post kar sm ga in kar ga bom v življenju napisala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:49:41
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 za nov seznamček pa ne bom zraven kg pisala ker jih več k pol ne bo povedalo teže SEM VEDLA KAJ NAPISAT
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:50:11
|
|
|
|
Pšemek
|
laknerš, a z obleko, al brez na tehtnico?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:51:20
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga jest sem za akcijo. A bomo delale tabelice z napredovanjem? To da mal zagona. Mislim da tiste ki jim ločevalna ne paše naj preprosto hujša na svoj način. A tko, da Janjo zadolžimo za nov seznamček, na katerem je začetna teža, pa cilj, ki ga vsaka želi doseči, potem pa vsak mesec poročamo, kakšna je nova teža? Pač način pa vsaka sama izbere... Ja takole sem jest mislila. Sicer me je kar mal groza povedat kg ampak recimo da je v moje dobro da bodo kg lažje šli dol. A lahk ojaz jutri zjutraj težo povem, ker sem ravnokar večerjo pojedla , pa ne bi bil čist točen podatek, če zdele stopim na tehtnico. Pa naslednji mesec bo zgledalo, da sem ful več zgubila, kokr bom dejansko... Nč preveč odlašat. Ne bo jutri nč lažje povedat kg. Zberi pogum pa akcija. Ti jih maš vsaj 25 manj kot jaz, pa bo zame zdele najhujši post kar sm ga in kar ga bom v življenju napisala. ZA POGUM
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:52:47
|
|
|
|
laknerš
|
Janja pol pa sam napiš kolk je želja shujšat pol bomo pa naprej kolk kg je šlo dol na mesec oz 14dni.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:53:56
|
|
|
|
laknerš
|
Kakor hočeš? Jest bom šla brez da bo manj pokazalo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:56:07
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Janja pol pa sam napiš kolk je želja shujšat pol bomo pa naprej kolk kg je šlo dol na mesec oz 14dni. ZMENJENO
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:56:11
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Kakor hočeš? Jest bom šla brez da bo manj pokazalo. jaz sem tud šla brez, sploh sprašuješ ... in to obvezno navsezgodaj zjutrej, ko še nisme nč v usta stlačla
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 18:57:46
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
ritko pa mažem z bepantenom in pudrom 1x eno drugič drugo ...pa da vidim kak bo rezultat, drugače grem pa jutri takoj zjutraj po predlagane kreme !!!!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?