gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Dream .100noga tudi jaz se strinjam z dieto, vendar mi tale ločevalna nič kaj ne diši, ker sem zadnje čase prebrala dosti o tem, da je precej škodljiva. Nočem bit pametna, ampak jaz bi raje poskusila s stem, da zmanjšam vnos škorba, povečam količino tekočine in seveda obvezno več gibanja (sladkarije pa že itak ne jem ne vem kaj). ? kaj pa ni zdravo pri tem? a govorimo o istem načinu prehranjevanja? Če govorimo o ločevalni dieti, potem smo na isti valovni dolžini. Brala sem namreč, da telo tega ne prenaša ravno dobro iz razloga, da vsak dan potrebuje tako veljakovine, OH kot vitamine in proteine. Z ločevalno dieto pa dsi en dan na OH, en dan na beljakovinah... No, sej pravim, da sem to brala. Ne vem pa, če dejansko drži, ker nisem poskusila. ja. dream, z ločevalno dieto je tako, da so živila razdeljna predvsem na OH in beljakovine....ampak to še zdaleč ne pomeni, da so obroki striktno ločeni, saj ne obstaja hrana, ki bi bila res samo OH in res samo beljakovine, zato telo vsak dan dobi vse, enkrat enegaveč, drugič drugega....in glede na to, da menjaš vsakodnevno, sploh ni panike, da bi bilo česa premalo....če si bolje pogledaš recepte, dejansko vidiš, da gre za zdrav način prehranjevanja. jih je pa oooogromon na internetu in v kaki knjigi Montignac al pa prilogi kake revije. Jaz na žalost nimam nič, da bi ti lahko sem pripopala al pa poslala al posodila.sigurno ima katera med oktoberkami? al pa kaj iz knjižnice?? Jaz imam Montiga, če katera rabi, pošljem po mailu. Sam na zs rabim mail.
|