PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ojla, jaz podpiram idejo pikica100noga - jaz ločujem že leta in leta, ker mi edino tako paše jesti....se fizično ful bolje počutim in tudi več volje in energije imam....in kot praviš, lahko ene in iste stvari si več privoščiš, če le pravilno kombiniraš....tako si jaz privoščim čokolado...vsak večer Lucka, a si ločevala tudi, ko si izključno dojila? ojla, jaz o tem sploh nisem razmišljala, ker že kakih 10 let tako jem, da recimo jem meso z zelenjavo (ne krompir) in solato ali pa recimo špinačo in krompir, pa nobenga mesa.....v glavnem ne mešam mesa z ogljikovimi hidrati kot so testenine, riž, krompir, ker mi sploh ne gre skupaj. pa nikoli nisem imela preveč rada vse skup zmešanega. Recimo tudi ne sir in kruh....no kakorkoli že, prehrane nisem spreminjala niti med nosečnostjo, niti po porodu, čisto nič, samo da sem jemala centramed mami v nosečnosti in da nisem popila več kot kozarec rdečega vina, kadar sem pač pila vino. sicer redko, ampak se ga nisem odrekla. aja, pa kako kavo manj sem spila - prej vsak dan eno, v nosečnosti potem kak dan ne, drugi spet ja. joj, sem se ujela na laži pršuta, ki ga sicer obožujem, pa v nosečnosti nisem jedla....edino to. Predvidevam, da zaradi toksoplazmoze, ne pa zaradi diete, ane . Vem, da si strokovnjak čisto na drugem področju, ampak a mogoče veš, kako bi vplivalo na Nejko, dojenje in mleko, če bi jaz zdaj npr. spremenila svoje prehranjevalne navade v smislu ločevanja? jaz npr še dojim, sicer že nekaj dni uvajam GH in tud vendo manj mleka mam čez dan, enostavno hoče več in se mi ne dlea dovolj ...jem zelo nezdravo ...in sem prepričana, da bob oljše, da grem na ločevalno,m bom vsaj razmišlja, kaj , kako in koliko jem ...