|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
1.4.2009 13:24:21   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Punce, termometer na oknu kaže 13 stopinj, dežja ni videti... midve šibava ven.

ja, pa neki se hoče soncek pokazat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
1.4.2009 14:00:43   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ojla, jaz podpiram idejo pikica100noga - jaz ločujem že leta in leta, ker mi edino tako paše jesti....se fizično ful bolje počutim in tudi več volje in energije imam....in kot praviš, lahko ene in iste stvari si več privoščiš, če le pravilno kombiniraš....tako si jaz privoščim čokolado...vsak večer user posted image

Lucka, a si ločevala tudi, ko si izključno dojila?

ojla, jaz o tem sploh nisem razmišljala, ker že kakih 10 let tako jem, da recimo jem meso z zelenjavo (ne krompir) in solato ali pa recimo špinačo in krompir, pa nobenga mesa.....v glavnem ne mešam mesa z ogljikovimi hidrati kot so testenine, riž, krompir, ker mi sploh ne gre skupaj. pa nikoli nisem imela preveč rada vse skup zmešanega. Recimo tudi ne sir in kruh....no kakorkoli že, prehrane nisem spreminjala niti med nosečnostjo, niti po porodu, čisto nič, samo da sem jemala centramed mami v nosečnosti in da nisem popila več kot kozarec rdečega vina, kadar sem pač pila vino. sicer redko, ampak se ga nisem odrekla. aja, pa kako kavo manj sem spila - prej vsak dan eno, v nosečnosti potem kak dan ne, drugi spet ja.

joj, sem se ujela na laži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pršuta, ki ga sicer obožujem, pa v nosečnosti nisem jedla....edino to.

Predvidevam, da zaradi toksoplazmoze, ne pa zaradi diete, ane user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vem, da si strokovnjak čisto na drugem področju, ampak a mogoče veš, kako bi vplivalo na Nejko, dojenje in mleko, če bi jaz zdaj npr. spremenila svoje prehranjevalne navade v smislu ločevanja?

jaz npr še dojim, sicer že nekaj dni uvajam GH in tud vendo manj mleka mam čez dan, enostavno hoče več in se mi ne dlea dovolj ...jem zelo nezdravo ...in sem prepričana, da bob oljše, da grem na ločevalno,m bom vsaj razmišlja, kaj , kako in koliko jem ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
1.4.2009 14:02:23   
PikicaStonoga
Midve sva pa lihkar domov prišle, sva ble eno uro zunaj in je ful pasalo ....user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
1.4.2009 14:28:48   
jolly123
Mislim kaj sem prej jaz butara naredila, delam Taju krompir in špinačo in dam kar kislo smetano not, sem čist not padla, sploh pomislila nisem da je zanj. In ko je že polovico pojedel se spomnim...o shit  user posted image Upam, da ne bo kake reakcije, ani smetana malo težka?

Neposredna povezava do sporočila: 4329
1.4.2009 15:02:21   
Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

.100noga tudi jaz se strinjam z dieto, vendar mi tale ločevalna nič kaj ne diši, ker sem zadnje čase prebrala dosti o tem, da je precej škodljiva. Nočem bit pametna, ampak jaz bi raje poskusila s stem, da zmanjšam vnos škorba, povečam količino tekočine in seveda obvezno več gibanja (sladkarije pa že itak ne jem ne vem kaj).

? kaj pa ni zdravo pri tem? a govorimo o istem načinu prehranjevanja?

Če govorimo o ločevalni dieti, potem smo na isti valovni dolžini. Brala sem namreč, da telo tega ne prenaša ravno dobro iz razloga, da vsak dan potrebuje tako veljakovine, OH kot vitamine in proteine. Z ločevalno dieto pa dsi en dan na OH, en dan na beljakovinah... No, sej pravim, da sem to brala. Ne vem pa, če dejansko drži, ker nisem poskusila.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
1.4.2009 15:04:51   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Midva pa sva narazen natanko 11 ur in 3 minute user posted image

Ta je pa dobra! Pa sta na isti dan, al je datumsko en dan razlike?

da nista mamici v isti sobi skupaj ležali ...:)

Mamici ne, midva pa (včasih so jim čez noč user posted image  še jemali)

OPAAAAAAAAAAAAA

Moj user posted image  vedno pravi, da sem imela takrat na posteljici previsoko ograjo in se mu ni dalo plezat, pol jer pa še plenice videl, pa je ugotovil, da je prelen, da bi me razvijal user posted image user posted image user posted image  Tko je rajši počakal, da odrastem...

Neposredna povezava do sporočila: 4331
1.4.2009 15:12:49   
Dream
Lucka1 Me pa recimo vseeno tolk znima ta zadeva, da bi si jo pogledala, oz. če so kje kakšni jedilniki, kako kombinirat, da bi se mogoče lažje odločila. Moj user posted image  mora tako ali drugače na dieto, tko da itak morava neki ukrenit glede tega. Samo ne vem, ka ukrenit, ker moramo z jedilnika popolnoma črtat belo moko. 

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
1.4.2009 15:16:41   
Dream
Tista, ki je iz Žalca, naj se mi prosim javi na ZS.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
1.4.2009 15:17:36   
Dream
Neki dni me ni blo tle, zdej mam pa monologe user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
1.4.2009 15:24:50   
Pšemek
Evo, Dream, se ti pridružim, če si še tuki... Sva nazaj s sprehoda. Madona je pasalo!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
1.4.2009 15:28:38   
jolly123
Ma jaz se pa ubadam z neumnimi šefi...tokrat od mojega. Zdej so nama iz zavoda poslali, da mu niso upoštevali odpovednega roka in da v primeru če ga toživa dobiva denar od zavoda, drugače sva brez user posted image razen če se dogovorita za neko odškodnino al kva...user posted image

Dohodnina prišla....je za plačat...itak a ne.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
1.4.2009 15:29:40   
Pšemek

Predvidevam, da zaradi toksoplazmoze, ne pa zaradi diete, ane user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vem, da si strokovnjak čisto na drugem področju, ampak a mogoče veš, kako bi vplivalo na Nejko, dojenje in mleko, če bi jaz zdaj npr. spremenila svoje prehranjevalne navade v smislu ločevanja?

po mojem ne, samo ne drastično kakih novih začimb al okusov pri sebi upeljevat....enako kuhaj, samo ločuj oz. kombiniraj drugače.....ne bi smelo nič vplivat - saj ješ pa itak vse, ne?

Ja, jem vse. Na začetku sem se izogibala svinjini, stročnicam oz. hrani, ki napenja, pa agrumom in na splošno preveč začinjeni hrani. Zdej, odkar kuham sama, pa nisem več tako "zbirčna". Prej, ko je še tašča kuhala, sem se lahko zmišljevala user posted image  

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
1.4.2009 15:32:03   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mislim kaj sem prej jaz butara naredila, delam Taju krompir in špinačo in dam kar kislo smetano not, sem čist not padla, sploh pomislila nisem da je zanj. In ko je že polovico pojedel se spomnim...o shit  user posted image Upam, da ne bo kake reakcije, ani smetana malo težka?

jaz sem danesprvič skuhala krompirček pa špinačo pa ni hotla jest ...pa včerej tud kreompirčka pa korenja ni hotla jest :( sam mleko pa mojo  joško ...pa je šel tist super začetek uvajanja GH po vodi :(

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
1.4.2009 15:36:15   
jolly123
Kaj pa če ji daš samo posebej korenček? Pa probaj fejst spasirat, moj ni hotel nič jesti če ni blo vse kot Frutek. 

Neposredna povezava do sporočila: 4339
1.4.2009 17:20:47   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Kaj pa če ji daš samo posebej korenček? Pa probaj fejst spasirat, moj ni hotel nič jesti če ni blo vse kot Frutek. 

evo zdej sem se mal pomirila ...prej sem bla kr slabe volje, ker mi noče jest, me je kr zamorilo ...zdej sem mal pospravla pa obesla perilo, drugi stroj mi pere, Tijana je pol urce odspala ...ritko ma pa TOK rdečo, s čim naj mažem, da bo čim prej bolje? Se mi zdi, da jo ful boli oz. peče ...Mažem z bepantenom in pogosto previjam ...

jolly sej ko sem začela uvajat pred enim tendom je jedla korenje kot velka, zdej pa sem hotla še kej drugega dodat a ne ...mah kr neki ...sej vem, da ma še čas, sam kr sem bla mal žalostna, ko se je tok dobr začelo, pa zdej videt ne bo GH šla BP ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
1.4.2009 17:28:45   
mbd0411
Naš Nikec je pa spet bolan.Zadnjič ni dobil nič antibiotikov samo ventolin,danes ponoči mu je pa spet začelo malo bolj hropet,pa jokal je spat ne in bil je ušesek tudi Jaz butara pa ne da bi mu dala nekaj za bolečine.no pa saj ne morem vsega vedet
in imamo antibiotike,ventolin,kapljice za uho in nos Pa že tako doooolgo smo noter.Zdaj pa sva dobra za še teden ali več
Tale pomlad,naj bo že toplo enkrat.

Naš pa nima nikoli rdeče ritke,tako,da po moje hladilno mazilo iz lekarne je najboljše.Se spomnim,da je imel tavečji močno rdeče in se ni hotelo popravit pa so mi rekli naj kupim canesten-za glivice, verjetno poznate,in je pomagalo.Škodit ne more,saj se maže le nekaj dni.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4341
1.4.2009 17:32:28   
Pšemek

s čim naj mažem, da bo čim prej bolje? Se mi zdi, da jo ful boli oz. peče ...Mažem z bepantenom in pogosto previjam ...

moja je tudi zadnjič imela vneto ritko, pa sem ji namazala s Sudocrem. Pri naslednjem previjanju rdečine ni bilo več, sam nekaj izpuščajev je še imela. Sem ji še dva dni s tem mazala in se ji je vse pozdravilo. Mazilo sem pa dobila v darilnem paketu v porodnišnici.
Pa za vneto ritko je dober tudi Ribodermin.

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 4342
1.4.2009 17:32:49   
čebelka77
a vam tud šteka RR? glih k mam mal časa, ne morem odgovarjat, se logirat, nič  Upam da bo zdele šlo. Sem se hotela mal pohvalt prej . Sem spet likala, pol sem šla pa mal delat, da mal denarčkov zaslužim, k je porodniška bolj bedna.
Zdej pa doma, kuham kosilo, bolj večerjo, losos bo danes, pa rukola, njami. Se vam še kaj oglasim.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
1.4.2009 17:37:38   
Lovely
Čaw dame,

.100noga, meni je to, ko si izmenjujemo mnenja in izkušnje fuuuul všeč ker tako malo tudi pri sebi preveriš ipd... Tako da me nikakor nisi užalila ampak si mi odprla en drug aspekt user posted image ... Glede morja za dlje časa pa - valda, da bova mojega pogrešali ampak meni je Inya pomembna. In če bo zanjo bolje biti na tistem zraku in imava to možnost bova že potrpeli. Zanjo vse. Je pa res, smo si različne in še enkrat: meni je to da best, se zato tudi poklicno ukvarjam z ljudmi, ker so mi fascinantni, nisem pa nikoli npr. želela biti psihiater...

Ločevalna po Montignacu: medva sva ene 3 leta nazaj začela, moj je hujšal ko nor (ene 15 kg v 2 mesecij), meni so šle pa kake 3, 4 kg dol takrat. In nama je ostalo v navadi tako jest. Tako da mojem metabolizmu to ne naredi več nič. So se pa vsi nekako navadili, da tako jeva in niti pri mojih k jedo kruh s krompirjem (o fuj) ne dobiva več kaj takega na mizo. Nisva pa fanatika... Tako da, medtem ko se bomo spodbujale glede tega (.100noga, jaz mam knjigo, so super recepti not - ti jo posodim če želiš) se bom jaz še dodatno - sem začela zmanjševat količino hrane (sem ugotovila, da ful preveč jem) in razmišljam o dieti, ki kuri maščobe (sem videla na sms dieti) ampak to se še nisem odločila. Bom videla kako bo šport vpival na kg, sem šele na začetku. Naslednji teden pa plavanje zjutraj in zvečer, sprehodi, savna vsak dan. Pa bomo vidli.  

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 4344
1.4.2009 17:40:28   
Lovely
.100nga, vem kako ti je glede GH. Če pri Inyi hranjenje ne štima mene to čisto zamori. Ampak saj bo. Vsak otrok ima pač svoj tempo.

Jolly, kva?! A je podpisal sporazum al kva. OMG

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
1.4.2009 17:41:25   
Lovely
Ritke še nisva imeli vnete, mi pa vsi pravijo da bepanten pomaga.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
1.4.2009 17:42:08   
PikicaStonoga

s čim naj mažem, da bo čim prej bolje? Se mi zdi, da jo ful boli oz. peče ...Mažem z bepantenom in pogosto previjam ...

moja je tudi zadnjič imela vneto ritko, pa sem ji namazala s Sudocrem. Pri naslednjem previjanju rdečine ni bilo več, sam nekaj izpuščajev je še imela. Sem ji še dva dni s tem mazala in se ji je vse pozdravilo. Mazilo sem pa dobila v darilnem paketu v porodnišnici.
Pa za vneto ritko je dober tudi Ribodermin.

Tistin sudocrem iz P sem že porabila ko je imela čist miceno rdečo ritko ...bi mogla šparat za krizne primere ha?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
1.4.2009 17:43:11   
Lovely
Mbd, user posted image user posted image user posted image  saj bo kmalu bolje, veliko se cartajte, da bo hitreje konec.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
1.4.2009 17:44:25   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Naslednji teden pa plavanje zjutraj in zvečer, sprehodi, savna vsak dan. Pa bomo vidli.  

O ja naslednji teden pa le fejst izkoristi!!! ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
1.4.2009 17:44:42   
Lovely
Inya aja in zamuja obrok, bo šla pa pozneje spat danes user posted image
Grem še malo na FB pogledat k mam tu monologe

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?