Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 12:18:45
|
|
|
|
MATEJKA_
|
evo spet mene... pia pa je danes celo za slabo minuto čisto samostojno sedela . pol pa se je tak prevrgla na moje noge in to ji je bilo tak všeč, da se kar ni nehala smejat. saj vem, to še ni to... no, ko bo iz tega nastala slaba ura, pa se bom spet oglasla . sem jo danes šla v vrtec vpisat, upam da bomo dobli plac, ker je lani na tem področju blo tolko rojstev, da je joj.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 12:19:46
|
|
|
|
MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaya ok popravlam mamo 2 ZOBKA!!!!! mi smo še brez, čeprav ima dlesni že kaka 2 meseca čisto bele in napete
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 12:25:05
|
|
|
|
tejkaz
|
Ninaaa, takole naš sedi.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 13:20:04
|
|
|
|
nell
|
tejka - jaši je tak cukrček O.k. naj js povem kok sem si dedota daqns prvoščla - midva sva se zdej čisto zares vrgla v delo na stopnišču, ograja, nove stopnice itd. in itak da nimamo keša, če mam sam js porodniško, moj pa študent. In potem pride dedo nič hudega sluteč pogledat svojega vnukeca, js ravno zaključujem pogovor z mojim. In rečem, da se morva pa zdej s Tiborjem zrihtat, kr pride ati domov. dedo predvideva, da se gremo slikat, pa rečem js ne, to remo pol - menda bomo avto prodali, dane je zvohal neki fajnga, tko da bom js kr leasing vzela. Je kr obnemel, čist tih, enih dvakrat je zavzdihnil - no pol sem ga pa odrešla. Je reku, da je razmišljal, kako naj me odvrne od tega. Prav fajn ga je blo videt k je v trenutku utihnil. Pa to še ni vse. Vzamem telefon, grem v Tiborjevo sobo, itak nikol ne zapiram vrat - kličem mamo, da uporabim Gajkino foro. rečem, da bo Tibor novembra dobil bratca al pa sestrico. mami kr sapo pobere. Reče a nisi šla zadnjič po Mireno, se izgovorim, da sem mela takrat pregled - ok nasede. seveda jo odrešim in v tistem trenutku stopim v dnevno, kjer je bil dedo čist preč - je še oin nasedel Pa sem si polepšala dan s smehom
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 13:37:31
|
|
|
|
veveričica
|
hello punce.evo ,da se vam malo javim ,da ne boste pozabile name.sem imela računalnik na popravilu in sedaj je ok.kaj naj vam rečem pridne ste ,ko tkole čvekate lara je ok ,danes sem ji skuhala polento z bučkami pa ji nič kaj ne diši.pojedla samo 3 žličke ah bo že jedla še nobeden ni samo na mleku ostal koliko vas je mamic ,da se vam malčki nič ne obračajo in kotalijo ,namreč mene že začenja malce skrbeti ker je lara takšna lenoba.NELL DOBRA PRVOAPRILSKA FORA
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:01:25
|
|
|
|
Ninaaa
|
Punce, naj mi ena na brzake pove, kako prpopam slikco v sporočilo - vem, da je lani to ena že razlagala, pa ne najdem...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:08:29
|
|
|
|
tinka14
|
mi gremo pa v hribe!!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:13:53
|
|
|
|
kaja02
|
gajka- a boste spet kok lepo, ČESTITAM!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:15:09
|
|
|
|
MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 mi gremo pa v hribe!!!! imamo istega - tud že čaka - ampak še v kotu, ker še ne smemo...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:17:42
|
|
|
|
kaja02
|
NO ZDEJ PA STE ME, SPLOH NISEM BRALA NAPREJ, kapnal mi pa tud ni, da je dans 1. april; madona sem blond,
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:21:56
|
|
|
|
sayuri
|
O tinka14, kam jo bosta mahnila z Nejcem? Vidim, da se še ne zna odločit, al mu paše bit not al ne Zoja Miša bom poslikala nell dobro si naštudiralo tole prvoaprilsko potegavščino Moj je danes že dvakrat poiskušal mene naprvoaprilit, pa mu ni uspelo. ko sem mu pa jaz povedala, da je Lovro danes začel plezat...una, ta pravo plezanje po kolenih in z rokami naprej, je rekel, naj se ne zezam z njim, da je itak 1. april Mi ne verjame, ampak res je Lovro danes naredil ta podvig. Tko da Erin, sedaj lahko daš na seznam ...Lovro -plezanje 1.4. anaya, čestitke za dva zobka
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:32:21
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Nova ! Resno? Jah no 1. april je, kaj čmo...dej jutri še enkrat napiš Mi smo pa dans dobil 1.zobek-ZARES... Fajn datum za zapomnit Sem klicala mojega v službo da mu povem pa mi ni verjel SE zelo vidi taka bolj temna črtica, potem ko mu hočem pogledat pa jezik gor daje... ampak se jo začuti..eno žagico..potem sem mu pa še s slinčkom malo podrgnila in je bilo malo krvi... končnoooooooooooooooooooooo...ma samo kaki dan si je izbral Sedaj vsaj vem zakaj je tako "švoh" jedel zadnji teden..sem najprej vse skupaj bolezni pripisovala ampak še vedno traja.. So bili vaši tudi ob tem kaj bolj neješči?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:33:03
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Moj je danes že dvakrat poiskušal mene naprvoaprilit, pa mu ni uspelo. ko sem mu pa jaz povedala, da je Lovro danes začel plezat...una, ta pravo plezanje po kolenih in z rokami naprej, je rekel, naj se ne zezam z njim, da je itak 1. april Mi ne verjame, ampak res je Lovro danes naredil ta podvig. Tko da Erin, sedaj lahko daš na seznam ...Lovro -plezanje 1.4. RESNO? Jutri še 1x napiš...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:35:12
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Eh, ja, itak da ni res tisto o . Aha...že vidim...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:45:33
|
|
|
|
Ninaaa
|
Evo, uspelo mi je Naša Špela na kahlici!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:51:30
|
|
|
|
Ninaaa
|
MATEJKA_, kdaj lahko začneš nositi otroka v takem ruzaku? Meni se zdi strašno praktičen za kakšne pohode. Erin, čestitke za 1. zobek - zdaj pa v kratkem pričakuj še enega, da bo za karte štemplat pol bo pa korenček za žulit največje veselje, vsaj pri nas je to zakon! Tinka14, zdaj pa le pogumno v naravo!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:55:33
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaya Jutro...:) Ne vem katera točno vodi seznam al Erin al Matejchi, v glavnem mi mamo 1 zobek Ooooooooooo... še ena.... tud danes? Ooooooooooo celo 2! Mi smo gorenjci, smo samo z 1 začeli aradej, Zoja Miša, sandra - nell A smo vse nameravale svoje nateg*** da smo naty - pozdravite se lepe slikce... matejchi - SEZNAM: 1.zobek - 1.4. 7m = 9350g in 69 cm za 8m pa sporočim čez en teden...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 14:56:56
|
|
|
|
Erin
|
BRAVO ŠPELA In pa BRAVO LOVRO za PLAZENJE!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 15:15:17
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Moj je danes že dvakrat poiskušal mene naprvoaprilit, pa mu ni uspelo. ko sem mu pa jaz povedala, da je Lovro danes začel plezat...una, ta pravo plezanje po kolenih in z rokami naprej, je rekel, naj se ne zezam z njim, da je itak 1. april Mi ne verjame, ampak res je Lovro danes naredil ta podvig. Tko da Erin, sedaj lahko daš na seznam ...Lovro -plezanje 1.4. RESNO? Jutri še 1x napiš... MA resno Erin. Moj tud ni verjel, tko kot tvoj ne za zobek.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 15:16:22
|
|
|
|
Erin
|
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 15:16:35
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ninaaa O hudo, kak obrazek
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 15:28:27
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: nell tejka - jaši je tak cukrček Hvala
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 15:29:50
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka sandra123 - a si zdaj že kaj bolj mobilna s tvojima ta malima pupama? Našega junca že malo firbec matra, kako sta kaj zrastli. Bom mogla počasi spet malo k Irmanu po leče, pa bi Rok še T&T lahko malo pozdravil. aha, zdej pa vem iz kje je sandra
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 1.4.2009 15:31:29
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ imamo istega - tud že čaka - ampak še v kotu, ker še ne smemo... sej mi še tudi baje ne smemo... IZVIRNO SPOROČILO: sayuri O tinka14, kam jo bosta mahnila z Nejcem? Vidim, da se še ne zna odločit, al mu paše bit not al ne vsepovsod, vse hribe bova obdelala!!!ni mu pa čist nč not pasal bit, ker je bil ful utrujen, ampak vseen sem mogla prvo fotko nardit
< Sporočilo je popravil tinka14 -- 1.4.2009 15:32:11 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?