sandra123
|
Čer , mi je končno uspelo do računalnika pridet ...Za nami je takšna katastrofalna noč, da je še ni bilo do sedaj ...Taja mi ga je sračkala od 23.30 dalje...ob 2-eh ponoči se je rikverc plazila po svoji posteljici, zlezla čisto pod odejo in tulila, kot, da bi jo iz kože kdo deval , pa sem jo k sebi vzela, pa mi je smrklja rikverc puzala še po moji posteljici....in tako sva se borili do 4-ih zjutraj , malo pri meni, malo v njeni posteljici.....Teja je pa imela druge akcije....se je nahranila pri meni, jaz skoraj jokala zraven, ker me že nekaj dni tako grozno grize v bradavico, pa ne in ne zaspat, je malo čebljala, pa jo je k sebi stisnil, da bi zaspala, ona ga pa ugrizne za bradavico ...pa sem jo dala v posteljico in potem je čudežno zaspala....Današnje noči me je pa resnično groza, kajti, če se ponovi scenarij od včeraj, se mi bo pa že pošteno začelo ...Ampak vidim, da nimamo samo mi težav s spanjem, tako, da vsem pošiljam za mirno in prespano noč .... IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Bila sta pohvaljena , napredki so vidni . tejkaz sem vprašala za priporočilo za podaljšanje porodniške, pa mi je rekla, da imam še dovolj časa, da bo na naslednjem pregledu videla , kako bo. DA pa ima občute, da bosta ok. In da jaz dam lahko vlogo za podaljšanje tudi, če se ona s tem ne strinja. Mi je kar en cmok nastal v grlu. Imela sem občutek, kot da njenjega priporočila ne bom dobila No ja, ne vem zdaj...sem bila kar malce potrta. Saj sem ful vesela, da napredujeta, da se njuno razvojno stanje precej boljša in da res dobro lovita vrstnike...ampak v to tudi precej vlagam (FT, telovadba doma, pregledi, nedonošenčka sta...)... Bomo videli, kako bo naslednjič. Pregled imamo v sredini julija, ko bosta dopolnila 1 leto. Do takrat pa FT naprej. No, jaz bom prošnjo za podaljšanje dala v vsakem primeru. Se pa da en mesec pred iztekom porodniške. Sayuri, , za lep pregled in lep napredek pri Z&L Danes smo tudi mi imeli kontrolo v RA....Sem bila tudi jaz pohvaljena, da sta mali dve lepo razviti - v bistvu sta čisto na istem nivoju kot njuni vrstniki, ne bomo potrebovali fizioterapije, čeprav Teja še vedno malo zateguje rokice nazaj...pokazali sta vse kar znata, igrače ju pa niso preveč zanimale, ampak bolj stetoskop od dr. Je rekla dr., da se vidi, da sta že kar nekaj časa aktivni s plazenjem, da lepo sedita in da že obe nakazujeta, da se bosta vsak čas samostojno usedli, pa tudi na nogice se lepo postavita - nič ne stopata na prstke, ampak lepo s celim stopalom stopita na podlago....Kontrolo imamo čez 3.mesece, predvsem zaradi Teje, da bomo videli, kako bo z njenimi rokicami... Glede podaljšenja porodniške se še nisem nič dogovarjala, mi je ena prijateljica odsvetovala - češ, da naj ne sprašujem prehitro, ker ta dr. v Ce. razvojni ambulanti je baje takšna, da nerada piše priporočila za podaljšanje porodniške ...Bom pa tudi jaz dala prošnjo za podaljšanje v vsakem primeru.... Matejchi, podatki za seznam:(7.mes., 3.tedne) Taja: 7750g, 69cm, OG:43cm Teja: 7380g, 68cm, OG:43cm