|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
31.3.2009 20:06:59   
sayuri
majči22 jst sm bla tud v Mullerju danes -okrog 12h user posted image . Ja, stegnjene nogice naj ne bi bile pri sedenju. Enkrat sem sem gor dala eno slikco, ko Zara sedi, pa me je tejkaz vprašala, kaj pravi fizioterapevtka na to. Do takrat sploh nisem kaj preveč temu posvečala pozornosti, ampak ta položaj z iztegnjenimi nogicami ni najboljši. NAj ji kar večkrat nogice po turško dam, pa še ena vaja je, ko nogici pokrči v kolenih in se usede nekako na stran  (je ne znam glih fajn opisat) user posted image
Sem rekla prej, da sta L&Z za noč zaspala? Ja, pa ja de. Po pol ure sta bla pokonci, zdaj sta pa sitna in tečna...ne vesta, kaj bi sama s seboj user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
31.3.2009 20:08:30   
tejkaz
Punce, smotka jaz moram za jutri odpovedat. Tele rdeče oči očitno niso posledica pestre noči, ampak neke viroze. Cel popoldan me je kuhalo, grlo me čedalje bolj boli, iz oči mi je pa začel gnoj tečt. Mi je zelo žal.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
31.3.2009 20:12:15   
tejkaz
Sayuri, Jaša nogice kar k sebi potegne, če mu grem s prstom vzdolž hrbtenice. A za tisto vajo na vse štiri ste dobili medicinski valj? Bravo za RA. Pridna ker delaš vaje z njima. Krasen občutek je biti pohvaljen, a ne? Upam da ti uspe podaljšati porodniško. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
31.3.2009 20:36:05   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Punce, smotka jaz moram za jutri odpovedat. Tele rdeče oči očitno niso posledica pestre noči, ampak neke viroze. Cel popoldan me je kuhalo, grlo me čedalje bolj boli, iz oči mi je pa začel gnoj tečt. Mi je zelo žal.

Nič hudega! Ti se le pozdravi. Pa drugič!

Tele vaje Sayuri, a se jih da kje dobiti ali videti?user posted image  Me zanima, ker mene tudi malo skrbi, ker sedi že ( s pokrčenimi nogicami), predmet, ki je toliko odmaknjen, da ga še doseže tudi zagrabi, premika se pa ne, na trebuhu sicer miga z nogicami na veliko, ampak nikamor ne prideuser posted image , jaz pa ji ne znam pomagatiuser posted image  In z rokicami se mi zdi, da ne zna pravilno delati, ker jih vsake toliko še nazaj potegne, namesto da bi se nanje oprlauser posted image

Je pa grozna carta, zvečer sploh ne zaspati v svoji postlici, ampak pri user posted image  na rokah in čaj malo cuzauser posted image . Joj, kam to pelje?
Pa noč me zanima kaj bo, ah, bo že...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
31.3.2009 20:36:41   
sayuri

Sayuri, Jaša nogice kar k sebi potegne, če mu grem s prstom vzdolž hrbtenice. A za tisto vajo na vse štiri ste dobili medicinski valj? Bravo za RA. Pridna ker delaš vaje z njima. Krasen občutek je biti pohvaljen, a ne? Upam da ti uspe podaljšati porodniško. 

Ne, nč nismo dobili. NAsploh do sedaj sploh nismo nikol na valju delali user posted image  NA žogi velikokrat, na valju pa ne. Ja, je dober občutek bir pohvaljen. user posted image  Sploh, ko gre za otročke, za katere bi pa itak človek naredil vse, da bi bilo vse ok. Pocajtaj se. Zgleda, da je tud tebe nekaj izza vogala napadlo user posted image

cebrca si bla že spet na mojem seznamu pogrešanih, pa vidim zdaj, da ste bili bolni. user posted image
buhtlčk si se kaj spočila na morju? NAbrala energie za tele deževne dni? user posted image
Erin inZojaMiša, a tkole se ve ženite in kujete načrte za nadaljna leta user posted image  SAmo da sta uživali...pa Tilen in Kaja Lina tud user posted image
bella vsaj do Trojanske kremšnite si prišla, če že do avta nisi. user posted image  Se pa kar splača malce več avtomobilom pogledat, da potem vzameš najboljšega. Glede Tjašine izjave pa si ne ženi preveč k srcu. Vem, da te je zabolelo in blo hudo, ampak otroci marsikaj v sekundi rečejo, potem pa na to pozabijo. So pa stari starši tisti, ki vnuke razvajajo, starši jih pa vzgajamo. In potem se velikokrat zgodi prav to...babi vse dovoli, mami pa postavlja pravila. Tako je. Saj veš, da ni mislila zares in da je to rekla res v tistem trenutku. user posted image
Ryssa slikica v lončku presenečenja je ena boljših, kar sem jih zadnje čase vidla user posted image user posted image user posted image
Katja, ampak ima pa Jan res učke za utopit se. PA men je tko navihan user posted image , kot da bi vsak čas kaj ušpičil user posted image  

Kje je pa anita zadnje dni? user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
31.3.2009 20:42:25   
aradej
Se javljam po dolgem času. Naši dnevi še kar grejo sam noči so občasno nemogoče. Posledično imam premalo spanja,glavobole in vrtoglavico. Drugače pa naša že sedi. Mi je zadnjič na fizioterapiji potrdila da je to sedenje. Na RA pa smo dobil blazino za na tla da se bo začela kotalit v obe smeri. Sedaj se obrača samo v desno. Z GH nam gre sam kakamo zelo poretko. Ne vem kaj naj naredim. Par dni ne kaka potem pa se tako matra, ampak blato je dokaj mehko. Sem sedaj par dni brez GH pa je malo lažje. Sem pa začela dodajat malo smetane v obrok da je sploh kaj pojedla.
Prebrala sem vas za nazaj se pa opravičujem ker ne bo komentarjev.
Danes praznuje moja tašča okrogli rojstni dan v soboto bo pa fešta. Upam da se spravim k sebi.
Sem pa v petek imela babji čvek zvečer, pa je kar pasalo odklopit za dve ure.

Mirno nočko vsem

Erin za seznam: 25.2 GH, sedenje 1.3.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
31.3.2009 20:54:07   
Krysia
Evo me še enkrat danes - sem glih za računalnikom, pa sem še na RR pokukala ...

Tejkaz, pozdravi se, na obisk pridemo pa drugič. pa če se ne motim, moja prijateljica dela v DMFA in DMFA - založništvo ... al pa ... ne vem, skratka, mal je na Lepem potu mal pa na faksu user posted image Jo bom vprašala ...

Erin, jst sm zadnjič gledala en dokumentarec o dojenčkih ("novorojenček - hoditi" men se zdi) in so rekli, da obstaja 25 načinov plazenja ... jst mam za plazenje premikanje, ki otroka pripelje do željene točke, pa da ni glih kotaljenje ... no, mi se za zdej sam kotalimo, ampak lepo v obe smeri, tko da ... sej bo. Sedenje bo pa verjetno enkrat te dni - mal nas še zanaša user posted image Lepo, da sta Tilen in Kaja Lina uživala ... jst sm pa zgruntala, da se naš Rok boji, če drug dojenček joka - se mi je že 2x zgodil, da je ob joku drugega dojenčka tud on začel prestrašeno jokat - enkrat, ko sva bla pri buhtlčku na obisku, enkrat pa pri eni kolegici ...

Sayuri, valjda da moraš dobit podaljšano porodniško! Halo? Ti kr lepo dej prošnjo pol pa naj ti po hitrem postopku ugodijo, drugač jih bomo šle avgustovke napast !! Kaj se zdej to pravi?

Katera je spraševala, če imamo namen delat skrajšani delovni čas? jst bom delala celoten delovni čas, razen če ne bo dost ur - pol pa prec vzamem skrajšanga ... sem lani delala 80% pa je blo prov fajn. Edin na plači se pozna, ampak ... ne morš met vsega ...

Ok, grem mal user posted image crkljat - ga neki glava boli - bogi ... se tipkamo

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
31.3.2009 20:55:21   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Je pa grozna carta, zvečer sploh ne zaspati v svoji postlici, ampak pri user posted image  na rokah in čaj malo cuzauser posted image . Joj, kam to pelje?
Pa noč me zanima kaj bo, ah, bo že...

Samo naprej, nazaj bolj težko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naši otroci bodo zrasli in nam se bo hudo tožilo po tehle časih, pa čaprav vsaka zase zdaj mal pojamra. Ne vem tega iz svojih materinskih izkušenj, ampak samo če gledam kakšni so otroci v vrtcu - ko pridejo so čisto crtljivi, ko pride konec leta pa se že skoraj nihče izmed njih več ne želi cartat. Js že zdej vem, da bom tole najbolj pogrešala - crtlanje. Mi je fajn k se je Tibor zdej začel cartat - prv tko stiskat - joj se čist zmehčam k se stisne k meniuser posted image

tejkaz - pozdravi se...očke niso kar tko, tko da jih čuvajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No js sem tud zdejle zvedla, da bosta moj in tast organizirala zabavo za rojstne dneve v soboto - kar naj, sam da men ni treba kuhat. Kakšno sladico še rada spečem, kuhanje je pa men čist mim. No ko bom mela novo kuhnjico bom pa že - sam do tja je pa še tud dolga pot. da nau zdej ktera mislila, da moj strada - kar je treba že, sam da bi se pa neki vn metala, to pa ne.

Tiborju nos končno gre na boljše - upam, da nisem zdej tole prehitr napisala - kljub temu je imel povišano temperaturo ves čas. Nisva šla k P, ker sem nekak vedn mislila to j prehlad, sej bo...če pa jutr ne bo, pol pa greva. No me pa zanima koliko stopinj se sploh šteje za vročino pri dojenčkih???? Men to ni lih jasno. 37,5 je že vročina?

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
31.3.2009 20:56:02   
majči22
Sayuri a si bila z obema otrokoma al samo z Zaro?
nell men je bilo rečeno, da je vročina nad 38. Zbijamo pa pri 38,5
Zojamiša tudi naša se nikamor ne premakneuser posted image , pa tok noge pod rito daje in dviguje rito, pa nikamor ne more. Predvidevam, da je to vreduuser posted image Bi pa tud jaz počela kakšne vaje! Sm opazila, da se obračaiz hrbtna na trebuh samo v desno. Kakšne so kaj vaje, da bi krepila še drugo stran?

< Sporočilo je popravil majči22 -- 31.3.2009 21:07:11 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
31.3.2009 21:38:02   
matejchi
anita šla k burji...user posted image , mislim da vas pogreša...
majči a se ne bi bolj splačalo še ene bundice kupit? user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
31.3.2009 21:53:00   
kaja02
čer čveke!

sem vas mal prebrala, sem rabla kar dobro uro, komentirala pa kaj posebej ne bom, sem dost že sprot pozablauser posted image

VSEM HVALA ZA ODGOVORE, ZLATE STE, bratu sem pa tud že podala informacijo o ženitvi, pa mislim, da bomo kljubvemu kmalu mel ohcet pri hiši, no ja vsaj eno, če se že midva nimava namena vzet, zakaj že?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
31.3.2009 22:35:58   
bambi14
No tako, nič še nisem prebrala

ampak meni je tako lepo,...mi je prej prinesel deci rujnega rdečega, in sem naredlaa aaa 2 požirka, pa se mi vrti,..no sem spraznila do sedaj pol kozarcaaaaa,..lalaallllla la la bolje biti pijan nego star, mi leti po glavi,...jao, me je zadelo.

No sem htela povedat, da mala že spi 2 uri, jaz na RR, moj pa gleda nek film in me vabi k sebi, jaz pa jaaaaa dragi samo še nekaj nujnega morem nardit za fax,..misli, da končujem seminarsko- hihiiii, sem jo že popoldne....

jok ob joku drugega dojenčka- tudi Elanina se začne jokat, ko zasliši kerega in prvo samo presenečeno osluša, čez nekaj sekund pa panika, kot da bi si ovedala, kaj je narobe,..so zanimivi.

aradej- kakanje je bilo tudi pri nas problem ob začetku uvajanje GH, je kakala od začetka na 5 dni, sem ji mogla vedno pomagat,.... občasno sem sladkala čaj z laktozo(sladkor, ki odvaja), v zelenjavne kašice sem začela dajat repično hladnostiskano olje,....kakala je vedno samo na previjalni in vedno sem ji zraven govorila pok pok,...sedaj pa že 3 mesece kaka samo na Wc školki, kar ji ful  pomaga. Poskusi,...

Nič babike, ne morem več,..grem spraznit kozarec in na ,
.....lep večer .

lalaaaa

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
31.3.2009 23:03:20   
sandra123
Čeruser posted image , mi je končno uspelo do računalnika pridetuser posted image ...Za nami je takšna katastrofalna noč, da je še ni bilo do sedajuser posted image ...Taja mi ga je sračkala od 23.30 dalje...ob 2-eh ponoči se je rikverc plazila po svoji posteljici, zlezla čisto pod odejo in tulila, kot, da bi jo iz kože kdo devaluser posted image , pa sem jo k sebi vzela, pa mi je smrklja rikverc puzala še po moji posteljici....in tako sva se borili do 4-ih zjutrajuser posted image user posted image , malo pri meni, malo v njeni posteljici.....Teja je pa imela druge akcije....se je nahranila pri meni, jaz skoraj jokala zraven, ker me že nekaj dni tako grozno grize v bradavico, pa ne in ne zaspat, je malo čebljala, pa jo je user posted image k sebi stisnil, da bi zaspala, ona ga pa ugrizne za bradavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa sem jo dala v posteljico in potem je čudežno zaspala....Današnje noči me je pa resnično groza, kajti, če se ponovi scenarij od včeraj, se mi bo pa že pošteno začelouser posted image ...Ampak vidim, da nimamo samo mi težav s spanjem, tako, da vsem pošiljam
user posted image za mirno in prespano noč user posted image ....

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Bila sta pohvaljena user posted image , napredki so vidni user posted image . tejkaz sem vprašala za priporočilo za podaljšanje porodniške, pa mi je rekla, da imam še dovolj časa, da bo na naslednjem pregledu videla user posted image , kako bo. DA pa ima občute, da bosta ok. In da jaz dam lahko vlogo za podaljšanje tudi, če se ona s tem ne strinja. user posted image Mi je kar en cmok nastal v grlu. Imela sem občutek, kot da njenjega priporočila ne bom dobila user posted image No ja, ne vem zdaj...sem bila kar malce potrta. user posted image Saj sem ful vesela, da napredujeta, da se njuno razvojno stanje precej boljša in da res dobro lovita vrstnike...ampak v to tudi precej vlagam (FT, telovadba doma, pregledi, nedonošenčka sta...)... Bomo videli, kako bo naslednjič. Pregled imamo v sredini julija, ko bosta dopolnila 1 leto. Do takrat pa FT naprej. No, jaz bom prošnjo za podaljšanje dala v vsakem primeru. Se pa da en mesec pred iztekom porodniške.

Sayuri, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za lep pregled in lep napredek pri Z&L user posted image
Danes smo tudi mi imeli kontrolo v RA....Sem bila tudi jaz pohvaljena, da sta mali dve lepo razviti - v bistvu sta čisto na istem nivoju kot njuni vrstniki, ne bomo potrebovali fizioterapije, čeprav Teja še vedno malo zateguje rokice nazaj...pokazali sta vse kar znata, igrače ju pa niso preveč zanimale, ampak bolj stetoskop od dr. Je rekla dr., da se vidi, da sta že kar nekaj časa aktivni s plazenjem, da lepo sedita in da že obe nakazujeta, da se bosta vsak čas samostojno usedli, pa tudi na nogice se lepo postavita - nič ne stopata na prstke, ampak lepo s celim stopalom stopita na podlago....Kontrolo imamo čez 3.mesece, predvsem zaradi Teje, da bomo videli, kako bo z njenimi rokicami...
Glede podaljšenja porodniške se še nisem nič dogovarjala, mi je ena prijateljica odsvetovala - češ, da naj ne sprašujem prehitro, ker ta dr. v Ce. razvojni ambulanti je baje takšna, da nerada piše priporočila za podaljšanje porodniške user posted image user posted image ...Bom pa tudi jaz dala prošnjo za podaljšanje v vsakem primeru....
Matejchi, podatki za seznam:(7.mes., 3.tedne)
Taja: 7750g, 69cm, OG:43cm
Teja: 7380g, 68cm, OG:43cm

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
1.4.2009 8:15:22   
ozziebo
Jutro, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse naspane in nenaspane!

Mi smo že od 5h auf user posted image , pa ponoči tudi bolj kot ne...............
Pa spet iz nosa tečeuser posted image , Lari namreč.
pa spet alarm.......

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
1.4.2009 8:33:45   
sayuri
Jutro. ozziebo, hvala za kavico.  user posted image  Kaj ste prehlajeni? A je kaj čudnega v tem gnilem vremenu?

sandra je bila današnja noč kaj boljša al se še sestavljaš? Tole puzanje po posteljici...Lovro mi to dela. Mi imamo strašne probleme zvečer za zaspat. Je sposoben tud eno uro tečnarit in se zarivat v vse možne kote, jokat, se kobacat...pa je tko zaspan, da že z belim gleda. Ampak ne...še kar vztraja. Lumpi so tile naši knedli mali. ZAra je dobra, da zraven spi. Se je reva mogla kar navadit. SAj zdajle Lovro tud tečnari...že pol ure. user posted image  SPloh ne vem, kaj ga matra. On bi bil na rokah...je ugotovil, da je strašno luštno se crkljat. Ampak ima vse neke meje. Bravo za RA user posted image user posted image user posted image . Kaj se T&T že postavljata na nogice? Naša dva nimata res čist nobenega interesa user posted image

ZojaMiša lahko ti zopet poslikam Zaro s tistimi vajami za sedenje. Če se da to kje drugje videt, pa ne vem user posted image
bambi si bla malce v rožcah včeraj user posted image . Naša dva se ne jokata ob joku drugih. Sta verjetno že navajena en od druzga user posted image
maja22 z obema sem bila v Mullerju user posted image
anita se je šla burji nastavljat, aja user posted image
Imate danes kaj v načrtu? Pri nas je tko kislo zunaj...kot bi se oblaki zadeli z limonami user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 1.4.2009 8:34:57 >

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
1.4.2009 8:50:54   
gajka
Dobro jutro!

Ja, vidim, da ste me že malo pogrešale. Se nisem javila, ker sem imela sama s sabo dovolj dela. Zmešnjava občutkov v glavi pač... Ja, sem ugotovila, da obstaja tehten razlog, zakaj sem še vedno brez M, pa bom očitno še lep čas... Nova user posted image ! Zdaj pa en kup mešanih občutkov, čeprav sem vedno govorila, da bo še vsaj en user posted image , ampak tole se mi zdi pa vseeno za kake pol leta prehitro... Mah, bomo že, kajne? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
1.4.2009 8:58:24   
sayuri
gajka ma moraš to lih danes napisat ...na prvi april??? Nobena ti ne bo verjela. user posted image  Jaz bom počakala, kaj boš jutri napisala user posted image . Pa ti bom jutri čestitala user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
1.4.2009 9:07:23   
tejkaz
Gajka, bi ti res čestitala in rekla, da bo vse ok, če bi to napisala kakšen drug dan. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
1.4.2009 9:07:48   
tejkaz
Hehe, s Sayuri isto razmišljava. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
1.4.2009 9:18:36   
gajka
Eh, ja, itak da ni res tisto o user posted imageuser posted image Edino tist del, da še vedno ni M pa res drži. Ampak, da ne bom potem res čez kak teden iste zadeve pisala, ampak takrat resno... user posted image Vas se pa res ne da nateg*! Moj user posted image je taka izi tarča za takele potegavščine, prijemlje na vse fore kot ena lačna riba na trnek! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.4.2009 9:19:53 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
1.4.2009 9:37:15   
tejkaz
Gajka, vsako leto se kdo na kakšnem forumu najde z isto foro.

Z mano ni nič bolje, samo še slabše. Spali smo pa malo bolje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
1.4.2009 9:41:58   
gajka
tejkaz - a h kakem dr. si se že šla pokazat? 

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
1.4.2009 9:43:58   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ne. V lekarno sem šla. Pa so mi rekli, da lahko zaradi dojenja vzamem samo kakšen lekadol in panatol (ali nekaj podobnega).

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
1.4.2009 9:45:42   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ne. V lekarno sem šla. Pa so mi rekli, da lahko zaradi dojenja vzamem samo kakšen lekadol in panatol (ali nekaj podobnega).

Kaj pa kaka zadevščina za vnete oči?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
1.4.2009 9:47:35   
nell
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gajka tole je pa kr luštna fora...sam če kej tazga doma izvedem, je nevarnost za prezgodnji infarkt - nasedu bi pa ziher, se ga da tud fajn nasankat. Sem ga danes že, in itak je nasedu - sem rekla, da je klical model, da je prišlo do sprememba načrtov in nama bo že kr danes prišu ograjo montirat (načeloma naj bi prišel jutri) - in moj seveda cel vesel - je reku fino, danes mu še bolj paše, ker nima faksa tolk dolgouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še nisva razjasnila kter dan je danes - bom še mal počakalauser posted image user posted image user posted image

hvala za kavico, danes bo pasala, čeprav smo noč prespali, ampak sem se nekako navadila, da me moj sinko ob 6.00 vrže v luft, kot bi reku, mami pejt kavo spit in se zrihtat, ker čez kako uro se bom pa zares zbudu - no danes je pa kr potegnu do 8.00 in se je kr zares zbudu - tko da sva kavo bolj kot ne skupaj spila. In je blo tko tud čisto dobro.

vreme spet za nikamor - mi se gremo dans slikat in če povem po pravici, k je tak skozčlan vreme, se mi lih nikamor ne da - me pa začuda takrat delovna vnema zagrabi - tko da k je dež, mam js stanovanje pospravljenouser posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?