Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:10:12
|
|
|
|
Anonimen
|
didli al didlina,če prav razumem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajte jasno povedat pediatrom, da zahtevate to preiskavo. Samsa, HB vsaj za krvni test iz alergološke, čeprav tam je pa spet samo tisto kar morajo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:10:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didli.. se kar mi je hecno....kako se tebi zdi,kratko-dolgo ??.......... Ne kapiram. vzdevek,kaj si rajs Še manj razumem. IN JA, SEM BLOND. Naj ti bo...Didli te zdaj nazivajo,mi je tko,mal hecno,se mi zdi da ti ne pase.Pa TEBE ZDAJ SPRASUJEM,kaj imas ti raje-Didlinaa ali Didli??????????????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:11:49
|
|
|
|
lunca14
|
slovenka............sej bo vse ok,boš vidla,jaz sem tud vseskozi nekaj krvavela že pri eneju in pri lunu,pri eneju sem bla skoz na trnih,pri lunu,pa se nisem več sekirala,ker je blo z njim vse ok,posteljica je bla ok,skratka fizično je blo vse v redu,le da sem krvavela,veš vseskozi sem mela v glavi pušenjakov odgovor,zakaj je toliko krvavitev,on je rekel,da je naša maternica tako pritjena,kot padalo,stotisoč nekih vrvic,in če se ena strga krvaviš,amak ni nič narobe,padalo še vedno lepo leti.Vse bo ok,boš vidla,vidva pa veselo na delo za novo .
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:12:46
|
|
|
|
Anonimen
|
a to mislite Jaz pa po FB iščem kaj za ene kvize spet rešujete. Men je vseeno, slatke male.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:17:47
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didli.. se kar mi je hecno....kako se tebi zdi,kratko-dolgo ??.......... Ne kapiram. vzdevek,kaj si rajs Še manj razumem. IN JA, SEM BLOND. Naj ti bo...Didli te zdaj nazivajo,mi je tko,mal hecno,se mi zdi da ti ne pase.Pa TEBE ZDAJ SPRASUJEM,kaj imas ti raje-Didlinaa ali Didli?????????????? Ja, Didlina je predolgo Kleo - kaj pa to?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Moram povedat, kaj seje mojemu danes hudega zgodilo Je priletel nekaj noter, ko sem ravno Anji dajala gresolino (naredila sem ga z mojim mlekom, ker mam spet ful mleka zaradi dojenja vsakih par urc...bolezen) z mojim mlekom, ki sem ga stisnila zaradi tiščanja. In sem ga prosila, če ji on malo daje, da grem na WC. V bistvu je pojedla šele dve žlički in ji ni šlo. Pol pa pridem nazaj in moj reče...sploh ni več hotla...skledica pa prazna. In pol rečem...a si ti pojedel...pa on...jaaaa...pismo je blo dobro...tele kaše so vse tko dobre. Jaz pa v smeh in mu povem, da je pojedel vsaj deci in pol mojega mleka...... Groza...mu je kar mal na fuj usekal. Pol je pa reku...sory k se mi mal upria...ampak mi je ful čudno. Glavno, da je blo fuuuul dobro. glavno, da je blo dobro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:19:12
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 slovenka............sej bo vse ok,boš vidla,jaz sem tud vseskozi nekaj krvavela že pri eneju in pri lunu,pri eneju sem bla skoz na trnih,pri lunu,pa se nisem več sekirala,ker je blo z njim vse ok,posteljica je bla ok,skratka fizično je blo vse v redu,le da sem krvavela,veš vseskozi sem mela v glavi pušenjakov odgovor,zakaj je toliko krvavitev,on je rekel,da je naša maternica tako pritjena,kot padalo,stotisoč nekih vrvic,in če se ena strga krvaviš,amak ni nič narobe,padalo še vedno lepo leti.Vse bo ok,boš vidla,vidva pa veselo na delo za novo . Ojej, lunca, upam, da bo res... Si me malo potolažila. Čakam pa še kar vsa na trnih na klic, kaj bo na UZ...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didli.. se kar mi je hecno....kako se tebi zdi,kratko-dolgo ??.......... Ne kapiram. vzdevek,kaj si rajs Še manj razumem. IN JA, SEM BLOND. Naj ti bo...Didli te zdaj nazivajo,mi je tko,mal hecno,se mi zdi da ti ne pase.Pa TEBE ZDAJ SPRASUJEM,kaj imas ti raje-Didlinaa ali Didli?????????????? Ja, Didlina je predolgo Kleo - kaj pa to? To je pa ok
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:21:18
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 To je pa ok SAmo madonca, moj nick tudi ni ravno kratek
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:22:04
|
|
|
|
anaj22
|
oooooooooooooo čvekle in kako naj jaz kaj preberem , če tko čveklate kaj je novega? moram šibat sirena
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:23:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 To je pa ok SAmo madonca, moj nick tudi ni ravno kratek Kaj bi bla....Slo...Enka...Love...Slovka...Lovka .....iberi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Moram povedat, kaj seje mojemu danes hudega zgodilo Je priletel nekaj noter, ko sem ravno Anji dajala gresolino (naredila sem ga z mojim mlekom, ker mam spet ful mleka zaradi dojenja vsakih par urc...bolezen) z mojim mlekom, ki sem ga stisnila zaradi tiščanja. In sem ga prosila, če ji on malo daje, da grem na WC. V bistvu je pojedla šele dve žlički in ji ni šlo. Pol pa pridem nazaj in moj reče...sploh ni več hotla...skledica pa prazna. In pol rečem...a si ti pojedel...pa on...jaaaa...pismo je blo dobro...tele kaše so vse tko dobre. Jaz pa v smeh in mu povem, da je pojedel vsaj deci in pol mojega mleka...... Groza...mu je kar mal na fuj usekal. Pol je pa reku...sory k se mi mal upria...ampak mi je ful čudno. Glavno, da je blo fuuuul dobro. glavno, da je blo dobro Spet se smejem. Komaj malo pozabim...pa evo, spet
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:24:00
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla Slovenka... za sestro. Mož pa upam, da obdrži službo. HM...okrajšava za tebe...Slova...sla... Nya...maš srečo,da maš kratek vzdevek....zdaj pa seznam zaklepaš al kako?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 To je pa ok SAmo madonca, moj nick tudi ni ravno kratek Kaj bi bla....Slo...Enka...Love...Slovka...Lovka .....iberi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 oooooooooooooo čvekle in kako naj jaz kaj preberem , če tko čveklate kaj je novega? moram šibat sirena Neeeeeee, se ti zdi?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:27:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pejte na septemberke gledat eno slikico od bejbija v banjici...kolk je corti.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:27:38
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 oooooooooooooo čvekle in kako naj jaz kaj preberem , če tko čveklate kaj je novega? moram šibat sirena REs je, jaz sem bila tudi šokirana nad novimi stranmi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:28:03
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pejte na septemberke gledat eno slikico od bejbija v banjici...kolk je corti. Nemogoče, kako vse to najdete?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:28:29
|
|
|
|
Samsa
|
Lepo se imejte - se gremo potepat ( cartljat ), tako da vam želim lep dan in čvekajte naprej v takem tempu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:28:59
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 To je pa ok SAmo madonca, moj nick tudi ni ravno kratek Kaj bi bla....Slo...Enka...Love...Slovka...Lovka .....iberi Ne bom nič rekla, če vam bo predolgo, boste že same kaj uvedle, samo se mi zdi, da ne boste
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pejte na septemberke gledat eno slikico od bejbija v banjici...kolk je corti. Nemogoče, kako vse to najdete? Se vse kaj drugega najdemo...npr.naslov nerazumljiv,pa take
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:30:44
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pejte na septemberke gledat eno slikico od bejbija v banjici...kolk je corti. Nemogoče, kako vse to najdete? Se vse kaj drugega najdemo...npr.naslov nerazumljiv,pa take Ja, mi je poslala zs zdaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:31:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pejte na septemberke gledat eno slikico od bejbija v banjici...kolk je corti. A to 2005, 2006, 2007, 2008, ?????????????????????????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.4.2009 14:32:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pejte na septemberke gledat eno slikico od bejbija v banjici...kolk je corti. Nemogoče, kako vse to najdete? Se vse kaj drugega najdemo...npr.naslov nerazumljiv,pa take Ja, mi je poslala zs zdaj Dej nehi...te je nakurla Didli ...2008
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.