slovenka
|
Imam pa danes take skrbi, da me bo konec. Sestrica bi naj šla danes z nama na preglede, pa mi je zjutraj sporočila, da je ponoči krvavela in so jo obdržali v bolnici. Kri se ji je ustavila, beba fajn brca, samo še zmeraj čaka na UZ. Je bila že na vrsti, pa je zdravnik letel na neko operacijo. Sedaj je v 26. tednu, vsak en mesec, da bi še beba zdržala notri, no.... Joj, se sekiram. Prej se mi dobro uro ni javila na gsm, pa sem imela v glavi že vse možne scenarije, od tega da so jo kje peljali v mb bolnico, do tega da so ji naredili CR... OMG. Samo sestra pa pravi, da izgleda, da bo šla kar domov po UZju, samo neka zdravila bo dobila Potem je paše pri mojem v službi danes dan, ko jim bo vodstvo sporočilo odločitev glede odpuščanja, pa ga nikakor ne dobim na telefon, da mi sporoči, kaj je novega... Sicer se on ne sekira preveč, ker se strojni inženirji še kar iščejo in pravi, da bo že hitro dobil novo službo. Samo vseeno bi bilo fajn, da ostane v tej, ker je sicer zadovoljen... Ah, naj se že konča današnji dan, pa čimboljše. DA ne bomo imeli kake črne srede, tako kot pri AS zadnjič petek