|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
1.4.2009 20:09:24   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Daj Slovka,izpljuniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ni me nakurla, mi je samo poslala zs, da gre za profesionalno deformacijo. Sem jo vprašala, a je kaka tajna agentka mogoče... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
1.4.2009 20:11:36   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

slovenka- držim pesti za tvojo sestro

Jaz sem pa medtem jogurtovo pito naredila..........njamiuser posted image user posted image

a jo pošlješ malo?

............jst bi pa recept,od piteuser posted image
................nategnjena pa še nisem bila,sem majhne rastiuser posted image

No, sicer pa to v naših krajih še kaj drugega pomeni user posted image user posted image

Mene je prej moj nasral, da je zunaj veter in dež gugalnico (tisto iz blaga) čist raztrgal, pa grem gledat... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
1.4.2009 20:14:14   
slovenka
Alea, kakšen pa pride okus? Sladko ali je kisekalsto? Bom probala...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
1.4.2009 20:17:06   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

sladek

Jaz sem danes imela samo eno kislo smetano in sem dala 3 jogurte in 1 kislo smetano. Jaz mal improviziram...oziroma većkratuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
1.4.2009 20:17:33   
slovenka
PUpe, danes sem bila res zaskrbljena, kak dan bo to, črna sreda... Samo se je vse dobro izteklo. Sestrici so naredili UZ in ni nič narobe, zdravnik je njenemu svetoval, naj se bolj na šport usmeri, pa več rokico držati in manj luliko, je rekel... user posted image Ampak HB, da je vse ok.

Pa pri dragem v službi so odpuščali, samo ne njega. Sicer je verjetno to stvar od meseca do meseca v sedanjih razmerah, ampak pač zaenkrat je vse fajn.

Pa pikica lepo spi, po urniku od sedmih. Se mi zdi, da bi jo morala tam ob 18.15 iti kopat, da bi že pred sedmo spala, ker se mi zdaj tako jokca med oblačenjem po kopanju. Hm... Ampak še zmeraj ne morem verjeti, da so večeri fraj, v bistvu je zunaj še svetlo, ona pa spi.

No, lep večer, da ne zasedem sama RR user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
1.4.2009 20:18:56   
slovenka

sladek

Jaz sem danes imela samo eno kislo smetano in sem dala 3 jogurte in 1 kislo smetano. Jaz mal improviziram...oziroma većkratuser posted image

Ja, saj, ko enkrat obvladaš osnove, si lahko privoščiš razne variacije. user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
1.4.2009 20:22:20   
alea01
slovenka superuser posted image user posted image user posted image  za sestrico in tvojega moža. Tvoj je tudi strojnik?user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
1.4.2009 20:23:10   
alea01
slovenka, a ne da je fajn? Naša tudi že od 7 spi in imaš pol ves večer zase....ali pa za RRuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
1.4.2009 20:27:42   
slovenka

slovenka superuser posted image user posted image user posted image  za sestrico in tvojega moža. Tvoj je tudi strojnik?user posted image

Kako tudi? Tvoj tudi? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
1.4.2009 20:30:15   
alea01

ja,ja....moj tudiuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
1.4.2009 20:31:01   
slovenka

slovenka, a ne da je fajn? Naša tudi že od 7 spi in imaš pol ves večer zase....ali pa za RRuser posted image user posted image

uh, res. user posted image Sem zdaj taka važička. V bistvu sem se pa tako navadila zadnji čas, da nisem imela nič časa za sebe, da zdaj sploh verjeti ne morem, pa samo čakam, kdaj bo konec tega user posted image

Najprej mi je mami govorila, da se zna zgoditi, da prve tri mesece ne bo prav spala, pa sem mislila, da tega ne bom zdržala, potem se je pa to nadaljevalo, tam pri pol leta sem še štela mesece, zdaj sem se pa že navadila in zdaj se glih izboljša user posted image

Mi prav pride za službo, da kaj naredim, ker se mi je zadnji mesec, ko je hodila spat ob 22h samo kopičilo. PA za naju dva je tudi fajn user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
1.4.2009 20:32:10   
slovenka

Jaz zmeraj hecam moje študente, fante, kaki tipi bodo zdaj po diplomi, da so pravniki najboljši dedi, najbolj fajn zrihtani in pametni itd. Potem pa povem, da je moj strojnik user posted image user posted image user posted image Pa mi rečejo nazaj, ja, babe ste take, eno govorite, drugo delate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
1.4.2009 20:33:47   
alea01

Jaz zmeraj hecam moje študente, fante, kaki tipi bodo zdaj po diplomi, da so pravniki najboljši dedi, najbolj fajn zrihtani in pametni itd. Potem pa povem, da je moj strojnik user posted image user posted image user posted image Pa mi rečejo nazaj, ja, babe ste take, eno govorite, drugo delate user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
1.4.2009 20:35:34   
alea01
slovenka....midve se bova kar sami pogovarjaliuser posted image .....do 21.00, pol jaz gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
1.4.2009 20:39:02   
slovenka
Ja, ja, saj vemo.... user posted image user posted image user posted image

NE vem, kje so kaj ostale. user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
1.4.2009 20:39:59   
slovenka
SAmo Alea, jaz imam delo. Bi morala nehati čvekati user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
1.4.2009 20:40:52   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Imam vprašanje: a ste ve imele PLANIČKO  čez voziček čez poletje, zimo... 

JAz nikoli, je bila mala od vedno preveč radovedna za to, se mi zdi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
1.4.2009 20:54:31   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Sem zdaj dala prednost Lepim slikicam...tebi sem to, že itak prevečkrat prjavlauser posted image . Aja...nisi povedala...a velikokrat sam od sebe riše....ali je to iz vrtca?

Naš Nejc zadnje čase ne ve, kaj bi sam s sabo...sam se psloh ne zna igrat...in pol je ves naveličan. Jaz se pa tud nimam časa k njemu usest...več ali manj. In pol mi reže korenje za kosilo...sesa...in vedno, če vidim da se nima kam dat...mu rečem, nimam zdaj časa...loti se kaj ali pa ti jaz dam delo. In pol se kao nekaj igra (pa tolk ma igrač)user posted image  pa ga kmalu mine. Ful opažam, da bi rad, da skupaj kaj počneva. no zdaj je bil bolan in pol v okrevanju...je bil itak vsega že sit...sploh ko ni smel ven.  Zdaj bo pomlad, pa bo lahko zunaj pred hišo mal skakal...pa z mano in Anjo hodil v naravouser posted image

Ja on veliko riše tud doma,v vrtcu pa sploh veliko riše,ja drugače ma pa tud on podoben problem,ko tvoj,ima tok igrač,da ne ve s katero bi se igral,sedaj so najbolj in yugioh karteuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
1.4.2009 20:54:32   
Anonimen

zdravnik je njenemu svetoval, naj se bolj na šport usmeri, pa več rokico držati in manj luliko, je rekel... user posted image

mislm, to pa je humor

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
1.4.2009 21:01:57   
Tina 28
Slovenka...super se je vse izteklouser posted image user posted image user posted image . Zdravnik je dobro postavil na realna tla tvojega svakauser posted image

Lunca...Nejc ima pa zdaj manijo z legokockami. Se vleče kako leto...je prav profi...sam sestavi model od 9-14 let. In kakšne kocke so to, da dol padeš. (zadje je dobil za RD...stegozavra od mene...pol pa lahko sestavi še tiranozavra in pterozavra - prva dva je že spravil skoz...zdaj čaka tretji. Samo on mora imeti vsak model potem en čas na polički, ker se mu zdi tolk fajn pa noče podretuser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
1.4.2009 21:04:32   
slovenka
Joj, ta naš svak je tako upaljen user posted image user posted image user posted image V stilu aleinega moža. Zdaj bosta pa tri mesece delala led v zamrzovalniku user posted image To noč nista nič spala od skrbi, upam, da se bo zdaj zresnil, no... user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
1.4.2009 21:05:36   
slovenka
Tina, jaz sploh nič ne poznam prav, za kaj gre pri lego kockah itd. Upam, da bom pravi čas izvedela. No, sigurno od vas na RR user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
1.4.2009 21:11:15   
Anonimen
sam men so pa te legokocke, ki jih majo zdej kr neki - imam še naše kocke vse, pa vsaj lahko iz njih sestaviš, kar želiš, ne pa tisto, kar lahko - oziroma moraš po navodilih

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
1.4.2009 21:14:10   
lunca14

Tina, jaz sploh nič ne poznam prav, za kaj gre pri lego kockah itd. Upam, da bom pravi čas izvedela. No, sigurno od vas na RR user posted image

nič bat,boš pa doktorirala na lego kockah,to je zame ena najboljših igrač vseh časov,za vse za mlado in staro,sam eno pa je,drage pa so,ampak,so pa tudi neuničljive,razen,če jih pogubiš.
tina,naš tud rad sestavlja,ampak pol pa ride enej-distrojer in gre vse kuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
1.4.2009 21:16:28   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

sam men so pa te legokocke, ki jih majo zdej kr neki - imam še naše kocke vse, pa vsaj lahko iz njih sestaviš, kar želiš, ne pa tisto, kar lahko - oziroma moraš po navodilih

ja,maš prav,zato,tud jaz ne kupujem tematskih legic,ampak v refuzi,pa sestavlja po domišljiji,ne po navodilih,no fajn,da jih imaš še svojeuser posted image ,men so ful fajn,tisti človečki,pa mini oprema,ko začnem,ne znam nehatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.