|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
1.4.2009 13:37:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

....sesamuser posted image user posted image

Vidim ja. user posted image

spet jasnovidnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
1.4.2009 13:40:56   
slovenka
Ojla pupe,

midve sva pa danes sami zrihtali moj ginekološki - G pravi, da se mi nič več ne vidi, da sem rodila, tako da lahko menda kar spet začnemo user posted image

Sofija je pa malo zajokcala, ko so ji vzeli kri, sicer je vse vredu, težka je 8000kg, okroglo, visoka pa samo 71cm, ne vem kako to, ker je bila pri 6,5 m 69 oz. je takrat rekla, da je že tam proti 70 cm - pa jo je mogoče sedaj kaj narobe zmerila ali pa  je res tako malo zrastla, ko je hodila tako pozno spat. Ampak sedaj je pa pridna 100/h, po moje se lahko kar kosa z Izabelo. Sinoči je spala od 19h do 5h brez enega mu, potem sem ji dala flaško, kake pol ure je migala, potem sva pa spale do 9h. Tega še kar ne morem verjeti in samo čakam, kdaj bo konec lušnega, ampak se tolažim, da Izabela že dolgo tako spi, tako da upanje je še user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
1.4.2009 13:44:58   
slovenka
Imam pa danes take skrbi, da me bo konec. Sestrica bi naj šla danes z nama na preglede, pa mi je zjutraj sporočila, da je ponoči krvavela in so jo obdržali v bolnici. Kri se ji je ustavila, beba fajn brca, samo še zmeraj čaka na UZ. Je bila že na vrsti, pa je zdravnik letel na neko operacijo. Sedaj je v 26. tednu, vsak en mesec, da bi še beba zdržala notri, no.... Joj, se sekiram. Prej se mi dobro uro ni javila na gsm, pa sem imela v glavi že vse možne scenarije, od tega da so jo kje peljali v mb bolnico, do tega da so ji naredili CR... OMG. Samo sestra pa pravi, da izgleda, da bo šla kar domov po UZju, samo neka zdravila bo dobila user posted image

Potem je paše pri mojem v službi danes dan, ko jim bo vodstvo sporočilo odločitev glede odpuščanja, pa ga nikakor ne dobim na telefon, da mi sporoči, kaj je novega... user posted image Sicer se on ne sekira preveč, ker se strojni inženirji še kar iščejo in pravi, da bo že hitro dobil novo službo. Samo vseeno bi bilo fajn, da ostane v tej, ker je sicer zadovoljen...

Ah, naj se že konča današnji dan, pa čimboljše. DA ne bomo imeli kake črne srede, tako kot pri AS zadnjič petek user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
1.4.2009 13:49:15   
Anonimen
Slovenka, kaj si se zlagala. Hitro povej.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
1.4.2009 13:50:07   
Anonimen
Slovenka za tvojo sestro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da user posted image čim dalj ostane v trebuščku

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
1.4.2009 13:50:53   
Anonimen

Slovenka, kaj si se zlagala. Hitro povej.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ........user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka,ne skrbi za sestro,ce je nehala krvavet in se domov jo bodo poslali,ni hudo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
1.4.2009 13:52:41   
slovenka

Joj, didli, na žalost nič user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
1.4.2009 13:53:12   
Anonimen
Dobro, to za sestro vem da nebi kar tako pisalauser posted image . Naj zdrži.user posted image Pa še takrat ima rok kot moja sestra. user posted image

Jaz moram vse z rezervo jemat danes. Slabo in dobro.user posted image Je zaj. če te nategujejo za brez veze.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
1.4.2009 13:55:04   
slovenka
Kleo, res upam, da bo vse ok. PRvič je imela SS, potem smo bili pri 2. user posted image na trnih, ampak smo se potem kar zrelaksirali, jaz sem ji že dala 3 vrečke oblekc od Sofije sedaj, ko je izvedela, da ima pupo... No zdaj pa spet problemi... Še ta UZ moramo počakati... Ojej.

Aja, sem pozabila povedati, da pa Sofija ni nič vode dala na pregledu. Sem vprašala sestro, če jo bo potem pri enem letu, pa je rekla, da verjetno šele pri 3 letih, razen če bi bilo kaj narobe z njenim zdravjem, sistematsko pa tega ne delajo. A ni to čudno?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
1.4.2009 13:56:24   
Anonimen
Slovenka, midve tud nisva nič vode dale.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
1.4.2009 13:56:25   
slovenka

Dobro, to za sestro vem da nebi kar tako pisalauser posted image . Naj zdrži.user posted image Pa še takrat ima rok kot moja sestra. user posted image

Jaz moram vse z rezervo jemat danes. Slabo in dobro.user posted image Je zaj. če te nategujejo za brez veze.user posted image

Jah, meni se od prvega sms danes zjutraj ne zdi nič šaljiv dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
1.4.2009 13:56:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Joj, didli, na žalost nič user posted image

Ti verjamem, z rezervo.user posted image Brez zamere no, sam ene tako resno pišete sve skupaj, da ne moreš na današnji dan zaupat nobenemu.user posted image

A da so jo zmerli narobe? Ja, lahko se zgodi, sej nam se je tud pri teži to zgodilo.user posted image V centi pa kar verjamem, ker jo sama merim in vidim po cunjah. Zdej moram počasi ven dajat 86 hlače. Sej zgornji deli so nekateri še vedno 74.user posted image Ampak večina je vse 80.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
1.4.2009 13:56:50   
Anonimen
Marisa ni dala ne krvi in ne vode....user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
1.4.2009 13:57:14   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Slovenka, midve tud nisva nič vode dale.

Aha, mnoge pa so, a ne? Pa ne zaradi bolezenskih preiskav... No, ja. Sestra me je prav čudno gledala, kaka voda neki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
1.4.2009 13:58:39   
slovenka
Didli, ja po oblekah se mi zdi, da je naša še kar zrastla, sva ful stvari zamenjali. Midve sva sicer šele na 74, v glavnem, ima pa kako reč še 68.  Na 80 pa še kar nekaj časa mislim, da ne bova user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
1.4.2009 13:59:35   
slovenka

Marisa ni dala ne krvi in ne vode....user posted image user posted image

Aja, celo?

Je pa zanimivo, kako so pri nas takoj imeli izvid pripravljen. Pri odraslih običajno ni tako...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
1.4.2009 14:00:12   
slovenka
Pupe grem nekaj delat... Pa sem tako nervozna, da mi ni nič za jest in nič.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
1.4.2009 14:01:14   
Anonimen
Didli..user posted image se kar mi je hecno....kako se tebi zdi,kratko-dolgouser posted image ??..........

......daj povej kako te je oce nahecaluser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
1.4.2009 14:02:19   
Anonimen
To je pa čudno. Kri bi pa valda morali vzet. Pa vodo tud. A veste, da veliko otrokom odkrijejo ravno na vodi refluks na ledvičkah? Moji sestri so tako za tamalo. Sam tam je bla res kriza, ker je urin smrdel, voda zastajala kolkr je mala spila...pri 15 mesecih so ji odrezali ledvičko...za to user posted image je bla pod drobnogledom na NS pri Babnikovi, ker že v prvi user posted image bi morala ginekologinja na morfologiji videt to okvaro, ker je bila preveč očitna. In iz tega razloga so naši Sari delali tud UZ ledvic takoj ko se je rodila.

Vas ne strašim, sam men je to skrajno malomarno od pediatrov.  user posted image

Vam dam mal za prebrat zakaj se gre

http://med.over.net/forum5/read.php?11,451813

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 1.4.2009 14:07:19 >

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
1.4.2009 14:03:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Pupe grem nekaj delat... Pa sem tako nervozna, da mi ni nič za jest in nič.

Sej bo. user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
1.4.2009 14:03:52   
Anonimen

Didli..user posted image se kar mi je hecno....kako se tebi zdi,kratko-dolgouser posted image ??..........

Ne kapiram.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
1.4.2009 14:05:20   
Samsa

To je pa čudno. Kri bi pa valda morali vzet. Pa vodo tud. A veste, da veliko otrokom odkrijejo ravno na vodi refluks na ledvičkah? Moji sestri so tako za tamalo. Sam tam je bla res kriza, ker je urin smrdel, voda zastajala kolkr je mala spila...pri 15 mesecih so ji drezalo ledvičko...za to user posted image je bla pod drobnogledom na NS pri Babnikovi, ker že v prvi user posted image bi morala ginekologinja na morfologiji videt to okvaro, ker je bila preveč očitna. In iz tega razloga so naši Sari delali tud UZ ledvic takoj ko se je rodila.

Vas ne strašim, sam men je to skrajno malomarno od pediatrov.  user posted image

Saj se obnašajo kot da so hodili na 100 različnih faksov. user posted image
Tudi pri nas ni prakse jemanja krvi in vode( tako da, kolikor imam informacij o Larini krvi je zaradi krvnega testiranja za alergije)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
1.4.2009 14:05:44   
Anonimen

vzdevek,kaj si rajsuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
1.4.2009 14:07:52   
Anonimen

To je pa čudno. Kri bi pa valda morali vzet. Pa vodo tud. A veste, da veliko otrokom odkrijejo ravno na vodi refluks na ledvičkah? Moji sestri so tako za tamalo. Sam tam je bla res kriza, ker je urin smrdel, voda zastajala kolkr je mala spila...pri 15 mesecih so ji odrezali ledvičko...za to user posted image je bla pod drobnogledom na NS pri Babnikovi, ker že v prvi user posted image bi morala ginekologinja na morfologiji videt to okvaro, ker je bila preveč očitna. In iz tega razloga so naši Sari delali tud UZ ledvic takoj ko se je rodila.

se touser posted image ,res ne vem zakaj ji niso vzeli.Naslednji regled ima maja,tudi scepljenje in seveda bom vprasala kaj pa kri in vodo...samo vse skupajuser posted image .
Naj grejo nekamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
1.4.2009 14:08:17   
Anonimen

vzdevek,kaj si rajsuser posted image

Še manj razumem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IN JA, SEM BLOND.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Pralne plenice
oblekca

Ali uporabljate/ste uporabljali pralne plenice?

Da, samo pralne (16%)

Da, večina, a kombinirano s plenicami za enkratno uporabo (11%)

Da, a redko (9%)

Nikoli (64%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!