Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na Pobrežju v vrtcu bo pa težka. Moj je bil takoj zjutraj tam, pa je rekel, da jih je bilo že 30 (koliko jih je bilo pred njim pa nimam pojma). bodo verjetno točkovanje uvedli, ker je letos prvič tak naval. Midva sma 4 na seznamu za Kamnico. Mi je povedala, kaj vse moram naslednjič prinest, ker nisem dobro prebrala, da bi mogla kar zraven oddat vlogo za znižano plačilo vrtca, pa dohodnino za 2007, pa ker bom brezposelna, moram še neko potrdilo iz borze zraven prinest,... Če si brezposelna imaš verjetno zastonj vrtec, če je tvoj v Lj prijavljen. Moj ni prijavljen v Lj. Pa plačala bom kot mutava vrtca, ker če dam A. dohodek not, jaz ne rabim nič zaslužit, pa sem v 5-6 razredu. pol ma pa veliko plačo! pol so pa še tvoji dohodki... kolegica dela na geodetski, njen fant pa v eni firmi in si ji je z nadurami tako dvignil dohodke, da plačujeta okrog 210eur za jasli! še jst mam HB cenej, pa je privat! Veliko plačo , ima doktorat, pa je za njegovo izobrazbo to mala plača. Ti si pa imela veliko veliko srečo, da si našla varstvo, ki ga zelo malo plačaš , če najdem jaz tako ugodno varstvo, ga dam takoj privat. Pri nas je 250 € privat varstvo, v LJ od 400 € naprej. ok, glede na izobrazbo je to druga pesem! sj pol map pa pribl. enako ceno za privat varstvo v mb ali pa vrtec. jst vem, da če bi evo vpisala v vrtec, bi tud bla nekje 5. plačilni razred. za tak denar jo dam pa raje privat. Veš, da redko kateri delodajalec upošteva količnik, ki ti pripada po izobrazbi. Ponavadi ga samo v državni službi, pa še tam te raje ne vzamejo z dr., ker se večina počuti ogrožene,pa še velik jih stane tak človek. Edina šansa je, da se zmeniš za individualno pogodbo, kar pa moraš ponavadi bit kar stručko S katerega področja pa ima doktorat? Jaz sem ravno iz teh razlogov opustila misel na doktorat, ki sem ga hotal delat. Za žensko je še toliko slabše. estrella, s koga si pa magisterij delala? nisem vedla di si tako pridna Nisem delala magisterija , sem hotla direktno doktorat vpisat(pogoje je zadosti število objav in povprečna ocena študija 9) Kdo pa rabi magistre in doktorje brez delovnih izkušenj?
|