|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
31.3.2009 13:58:20   
Lupinca
Ojli čvekice...samo pozdravim vas, se učim, ker imam danes spet en kolokvij...

me pa zanima res, zakaj smo določene samo vidle srčka in nismo slišale utripa? Zdej hod po glavi to, da mogoče zato, ker ni dovolj močno utripal al pa kej? user posted image a sem zmešana ane?user posted image

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 976
31.3.2009 14:06:49   
tassika
Lupinica zaradi kvalitete UZ, jaz sem prvič sploh vse skupaj čudno videla, ker je bil cel pokvarjen, zdaj pa imajo novega pa se bom jutri pustila presenetit. Vesela bom že če bo tolk modern da bo gor na slikci pisalo v katerem tednu semuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 977
31.3.2009 14:08:42   
*I.am.happy*

ojla....

tole zdej berem in upam, da vas nisem prestrašla vse po vrsti. jest sem vidla pikico, ki se neki malega premika in bi za oko laika rekla, da utripa, če mi nekdo reče da utripa. glede tega, da sem ga pa slišala, je blo to tako, da je dal G tisto zadevo oz. UZ zelooooo na glas in se potem sliši tisto noro hitro utripanje in pa na robu ekrana se nariše frekvenca al kako se temu reče. mogoče je odvisno od aparature. res ne vem. pa ne bit prestrašene zarad tega, mam kr mal slabo vest.

pa pa vsem

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 978
31.3.2009 15:34:38   
miki23
cestitam vsem za uspesne preglede user posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz pa ju3 in me je kar strah..

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 979
31.3.2009 15:44:59   
MalaRoža

IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: karin82

IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Novim lepo in mirno user posted image

MalaRoža v otroški bibliji priše da jesti jetra, moko, surove školjke, suhe breskve, temno meso, jajčni rumenjak, oreščke, beluše, ovseno kašo.

Sam nevem če je vse to dor za nosečniso, sem brala v reviji da jetra sploh niso ok, pa školjke pa jajca in podobne zadeve. Mislm, da bi mogla jesti več zelenjave in piti 100% sok rdeče pese. To jaz pijem žekar nekaj časa, sicer jeogaben ampak pomaga.

se strinjam. Sicer pa ne pozabit, da se železo lahko absorbira v kri samo s pomočjo C-vitamina!! Zato nujno, ko se pije na primer pesin sok, naj se pojejo zraven še kakšne pomaranče, limone, kivi, skratka, naj bo hkrati v telo vnešen če C vitamin. Namočene suhe marelice (seveda nežveplane in po možnosti biološko pridelane) se naj namočijo čez noč in zjutraj pojejo skupaj s tisto vodo, v katero pa naj se stisne limonin sok. To bo zvišalo vaš hemoglobin presentljivo!

Jaz sem mislila da če piše v knjigi za otročičke da bi morala biti hrana skrbno izbrana! Je pa res da školjke in jetra na sebe vlečejo največjo umazanijo, samo če so školjke iz čistega morja so o.k., jetra so pa kot nek filter v telesu. Drugače pa tudi jaz ne jem teh stvari ker sem vegetarijanka in sem bolj pristaš zelene zelenjave in pese pri pomanjkanju železa. Sem pa tudi jaz slišala da se železo absorbira če imaš dovolj vitamina C.

Hm...Drobovine ne jem, tako da to odpade.., školjkam, pa preprosto ne zaupam. Tako da bom še poskusila z peso in suhimi marelicami+vitamin C seveda! Peso imam drugače zerlo rada, tudi kar tako brez kisa, ker sem iz Rusije doma ))) Ne vem če ste že kdaj slišale za super juhico Boršč? user posted image

Glede kozmetike proti strijam..Jaz se vsak dan p tuširanju namažem z vlažilnim suhim oljem za telo (Olive Tree) iz kozmetike Kancija in se mi zdi super!user posted image . Moram se tudi pohvalit, da mi je ta nosečnost presenetlivo izboljšala kožo po telesu. Celulit se mi je zmanjšal za 50%, samo koža po obrazu se mi zelo masti. Vsako jutro ko vstanem se kr svetim user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 980
31.3.2009 16:10:20   
giotti
Ma, jaz sploh nisem niti vidla srčka, ampak ker je G rekla, da je vse okej, nisem niti pomislila na karkoli drugega. To je brez veze zdaj razmišljat, da bi mogle še celo kaj slišati... Važno da G pogleda in ona ugotovi, če je vse vredu.
Uživajte, kar se da user posted image
Aja, naslednji pregled pa imam 4. maja.

(odgovor članu MalaRoža)
Neposredna povezava do sporočila: 981
31.3.2009 18:28:41   
lucky girl
dober dan želim...

Drage moje punce ne paničart, če niste slišale srčka! Ste videle kako je utripalo in če vam je vaš G dejal da je vse uredu, potem sploh ne rabite misliti na najslabše...raje mislite na lepe stvari, npr. da se nam bo novembra življenje polepšalo...user posted image Tudi sama nisem slišala srčka (sem ga videla), ker je pač moja G razlagala, se pogovarjala z menoj...Jaz sem bila tako presrečan ko sem videla najino user posted image , da sploh nisem slišala vseh njenih besed (vem vse kaj mi je povedala)... Tako da drage moje nič paničart  user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 982
31.3.2009 18:35:03   
pikica 28
joj ...če sem lačna je joj in mi je slabo, če se pa najem pa je spet joj....Komaj čakam, da se bo ta slabost nehala in da bom začela uživati v nosečnosti....brez slabosti....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 983
31.3.2009 18:42:28   
Menta
Jaz tudi pravim, nič paničarjenja. Jaz nisem nič videla, da bi utripalo, kaj šele slišala. Čist sem bila iz sebe, ko sem videla tisto malo pikico. G je pa rekel, da je to lep začetek nosečnosti in to me je osrečilo. Pol sem pa še vsa vprašanja, ki so se mi porajala pozabila vprašat od samega navdušenja.
Seveda se bom sedaj bolj pripravila, ko grem spet na pregled, čeprav je to še tako daleč. Se bo pa sigurno veliko več videlo in še več časa bom imela, da bom lahko G kaj povprašala. Zdej sem bila samo, da mi je potrdil nosečnost.

Brez panike, spostite se in uživajte. Pa ne pozabite na svoje parterje (bodoče očke), da se ne bodo počutili odrinjene. Tudi oni so del tega!

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 984
31.3.2009 18:44:39   
Menta
IZVIRNO SPOROČILO: Menta

Brez panike, spostite se in uživajte. Pa ne pozabite na svoje parterje (bodoče očke), da se ne bodo počutili odrinjene. Tudi oni so del tega!

Popravljam napako -> partnerje (bodoče očke) user posted image

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 985
1.4.2009 9:19:42   
tassika
Punce držite pesti zame danes, še dve urci, ampak bom itak čakala, tako da ne vem kdaj bom točno na vrsti. ME je pa tako strah, da mi tudi slabo ni, sam da dam čez pa da vidim, da je z mojo pikico vse ok.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 986
1.4.2009 9:27:39   
tante
alo....... včiraj sem imela en seminar in sem skoraj umrla........sem bila od 8 zjutraj do 3 popoldan brez jest pol sem pa pojedla mineštro in bruhala popoldan, bolu me je trebuh še ponoči ......tako da sem danes koma

mi imamo pregled jutri in upam da je vse ok.

kar se krem tiče je zelo odvisno od tipa kože...........jaz se v 1. nosečnosti nisem nič mazala in nimam ene strije na bušiju samo 2 na stegnu.
bomo videli sedaj.

se še javim...

tassika.......držim pesti

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 987
1.4.2009 9:44:14   
murkica
Tassika držim pesti!!! Ampak itak bo vse v redu!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 988
1.4.2009 10:04:13   
korala
Tassika, mislimo nate in čakamo, da poročaš, kako je bilo. user posted image Ste že koga danes nahecale? Jaz sem mojega, ko je bil še čisto zaliman v postelji, da je padlo malo snega. in je rekel: A pol bova mogla pa še avto spucat? Na, tako lahko je padel, he, he. user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 989
1.4.2009 11:35:11   
mariee
Korala, jaz sem zjutraj dragemu rekla, da mi je tako slabo, da ne morem v službouser posted image  pa je takoj vrjel.user posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 990
1.4.2009 11:38:05   
ringa raja
živjo,jaz bi se vam tud pridružila če lahka,sem tud novemberkauser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 991
1.4.2009 11:58:02   
murkica
ringa raja dobrodošla. Samo napiši podatke, da te dodamo na našo tabelico.

PDP, koliko si stara, katera nosečnost in če imaš že kaj otrok in seveda, kdaj imaš pregled. :)

(odgovor članu ringa raja)
Neposredna povezava do sporočila: 992
1.4.2009 12:01:27   
murkica

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
user posted image  Nončika                    (? )   (2.user posted image , user posted image )       16.04         14.04
31.10.  
user posted image   Toba                        (? )   (2.user posted image , user posted image )         2.04.         16.4
user posted image   soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )     18.03        18.04
user posted image  murkica                  (24)   (1.user posted image )                15.5.       20.4              
02.11.

user posted image  pocahontas              (29)  (2.user posted image , user posted image )      16.03.        
20.04
user posted image  Pikica28                  (28)  (1.user posted image )              08.04.        22.04.
04.11.  
user posted image   Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )
05.11.  
user posted image  Anonimna                   (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )    02.04.
06.11.  

user posted image rožica13                   (24)   (1.user posted image )             03.04.          22.4
7.11.
user posted image  Lupinica                   (23)   (2.user posted image )             22.4.             24.4 
user posted image   daisy1980                (?)     (?user posted image ,?user posted image )        28.4.
08.11.  
user posted image   aurarina                   (?)    (1.user posted image )   
09.11. 
user posted image  tante                         (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04. 
user posted image  m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
10.11.  
user posted image  Daisy1980                (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )
11.11.  
user posted image  srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ) 
user posted image   Perlica76                 (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )       15.4.  

12.11.    
user posted image   *i.am.happy*            (?)    (?.user posted image  ,?user posted image )         30.3
13.11.  
user posted image   nina68                    (40)   (3.user posted image ,user posted image        27.03.

14.11.
user posted image  miki23                      (?)       (?.user posted image  ,?user posted image )         1.4.
15.11.  

user posted image  valerija77                (31)  (2.user posted image ,user posted image )          07.04. 
user posted image  among_the_clouds   (?)    (.?user posted image ,?.user posted image       09.04.

16.11.         

user posted image   sasika                      (31)  (?.user posted image ,?.user posted image )        08.04.            29.4
user posted image    Nezy85                  (?)      (?.user posted image ,?.user posted image )       09.04.
18.11.  
user posted image  sashy                      (20)    (2.user posted image , user posted image )         30.03.

20.11.
user posted image  pikapoka83              (?)      (?.user posted image  ,?.user posted image  )    21.4
22.11.
user posted image  nina7                        (?)      (2.user posted image ,user posted image )       14.4    
user posted image  moglan                      (?)      (?.user posted image  ,?user posted image )      21.4
user posted image   giotti                       (33)      (2.user posted image )             30.3
user posted image   summer410             (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )       
23.11.
user posted image   tassika                   (25)       (2.user posted image )               1.4

28.11.
user posted image  korala                       (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )         
XX.XX.  
user posted image  **lunica**             (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )  
user posted image  D.Mateja                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )

Skupaj: 
 user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 34

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image  

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

• Aktualni pregledi v tem tednu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Sreda 1.4.2009
    user posted image  Tassika
    user posted image  miki23

Četrtek 2.4.2009
    user posted image  Toba
    user posted image  Anonimna
    user posted image  Tante
    user posted image  m031281

Petek 3.4.2009
    user posted image  rožica13
  • Aktualni pregledi v aprilu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda 1.4.2009

Četrtek 2.4.2009
    user posted image  Toba
    user posted image  Tante

Petek 3.4.2009

Torek 7.4.2009
    user posted image  Valerija77

Sreda 8.4.2009
    user posted image  pikica 28
    user posted image  sasika

Četrtek 9.4.2009
    user posted image  Nezy85
    user posted image  among_the_clouds
    user posted image  twixy

Torek 14.4.2009
    user posted image  nončika  NS

Sreda 15.4.2009
    user posted image  Pearlica76

Četrtek 16.4.2009
    user posted image  nončika
    user posted image  toba  NS

Ponedeljek 20.4.2009
    user posted image  murkica  NS

Torek 21.4.2009
    user posted image  moglan
    user posted image  Pikapoka83

Sreda 22.4.2009
    user posted image  Lupinica
    user posted image  rožica13   NS
    user posted image  pikica 28  NS

Petek 24.4.2009
    user posted image  Lupinica  NS

Sreda 29.4.2009
    user posted image  sasika  NS

user posted image

(odgovor članu murkica)
  • Neposredna povezava do sporočila: 993
    1.4.2009 12:04:08   
    mariee
    Murkica, jaz se tudi še ne najdem na seznamu.

PDP 29.11.09, 25 let, prvi pregled 6.4.09, prvi otrok

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 994
    1.4.2009 12:04:56   
    summer410
    Ojla....
    Jaz sem imela včeraj pregled...Noseča sem 6 tednov in 4 dni:))videla sem kako bije srček...plod je velik 7mm in je rekla da je vse videti ok....
    :)naslednji pregled imam 23.4:)na nuhalno se še pa nisem prijavila....bom jutri:)
    skratka...vesela sem...

malaroža dobrodošla...jaz sem imela pred dvemi leti ful slabo železo skoz.....potem sem pa začela jemati OMEGA IV tablete...in opd takrat je vse vredu...jemljem eno na dan zjutraj...pa regrata velik jem zdej:))pa ginekologinji sem jih pokazala in je rekla ,da jih lahko še naprej jemljem....

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 995
    1.4.2009 12:05:20   
    summer410
    aja....PDP 21.11.2009:))PRVA NOSEČNOST:)))

(odgovor članu summer410)
    Neposredna povezava do sporočila: 996
    1.4.2009 12:06:37   
    mariee
    Jaz imam pa v ponedeljek pregled, bom začela 7. teden. A mislite, da se bo že videl srček?

(odgovor članu summer410)
    Neposredna povezava do sporočila: 997
    1.4.2009 12:37:13   
    tante
    mariee....lahko da se bo že videl ni pa hude panike če ga še ne bo slišat ker je treba vedet kdaj si res zanosila......lahko je prišlo do zamika.

jaz tudi ure odbivam do pregleda komaj čakam.........

zdej sem se najedla in se bolje počutim sicer mi je pa slabo kar naprej....res sem za vikend upala da bo šlo to počasi h koncu....

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu mariee)
    Neposredna povezava do sporočila: 998
    1.4.2009 12:45:05   
    murkica

user posted image
    user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
    user posted image  Nončika                    (? )   (2.user posted image , user posted image )       16.04         14.04
    31.10.  
    user posted image   Toba                        (? )   (2.user posted image , user posted image )         2.04.         16.4
    user posted image   soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )     18.03        18.04
    user posted image  murkica                  (24)   (1.user posted image )                15.5.       20.4              
    02.11.

user posted image  pocahontas              (29)  (2.user posted image , user posted image )      16.03.        
    20.04
    user posted image  Pikica28                  (28)  (1.user posted image )              08.04.        22.04.
    04.11.  
    user posted image   Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )
    05.11.  
    user posted image  Anonimna                   (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )    02.04.
    06.11.  

user posted image rožica13                   (24)   (1.user posted image )             03.04.          22.4
    7.11.
    user posted image  Lupinica                   (23)   (2.user posted image )             22.4.             24.4 
    user posted image   daisy1980                (?)     (?user posted image ,?user posted image )        28.4.
    08.11.  
    user posted image   aurarina                   (?)    (1.user posted image )   
    09.11. 
    user posted image  tante                         (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04. 
    user posted image  m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
    10.11.  
    user posted image  Daisy1980                (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )
    11.11.  
    user posted image  srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ) 
    user posted image   Perlica76                 (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )       15.4.  

12.11.    
    user posted image   *i.am.happy*            (?)    (?.user posted image  ,?user posted image )         30.3
    13.11.  
    user posted image   nina68                    (40)   (3.user posted image ,user posted image        27.03.

14.11.
    user posted image  miki23                      (?)       (?.user posted image  ,?user posted image )         1.4.
    15.11.  

user posted image  valerija77                (31)  (2.user posted image ,user posted image )          07.04. 
    user posted image  among_the_clouds   (?)    (.?user posted image ,?.user posted image       09.04.

16.11.         

user posted image   sasika                      (31)  (?.user posted image ,?.user posted image )        08.04.            29.4
    user posted image    Nezy85                  (?)      (?.user posted image ,?.user posted image )       09.04.
    18.11.  
    user posted image  sashy                      (20)    (2.user posted image , user posted image )         30.03.

20.11.
    user posted image  pikapoka83              (?)      (?.user posted image  ,?.user posted image  )    21.4
    22.11.
    user posted image  nina7                        (?)      (2.user posted image ,user posted image )       14.4    
    user posted image  moglan                      (?)      (?.user posted image  ,?user posted image )      21.4
    user posted image   giotti                       (33)      (2.user posted image )             30.3
    user posted image   summer410             (?)        (1.user posted image  )       
    23.11.
    user posted image   tassika                   (25)       (2.user posted image )               1.4

28.11.
    user posted image  korala                       (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )         
    29.11.
    user posted image  mariee                      (25)      (1.user posted image )               6.4.
    XX.XX.  
    user posted image  **lunica**             (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )  
    user posted image  D.Mateja                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )

Skupaj: 
     user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 34

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
    Žana21 user posted image
    nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
    water lilyuser posted image
    Twixy user posted image user posted image  

user posted image                                     user posted image
    ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

• Aktualni pregledi v tem tednu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Sreda 1.4.2009

Četrtek 2.4.2009
    user posted image  Toba
    user posted image  Tante

Petek 3.4.2009
  • Aktualni pregledi v aprilu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda 1.4.2009

Četrtek 2.4.2009
    user posted image  Toba
    user posted image  Tante

Petek 3.4.2009

Torek 7.4.2009
    user posted image  Valerija77

Sreda 8.4.2009
    user posted image  pikica 28
    user posted image  sasika

Četrtek 9.4.2009
    user posted image  Nezy85
    user posted image  among_the_clouds
    user posted image  twixy

Torek 14.4.2009
    user posted image  nončika  NS

Sreda 15.4.2009
    user posted image  Pearlica76

Četrtek 16.4.2009
    user posted image  nončika
    user posted image  toba  NS

Ponedeljek 20.4.2009
    user posted image  murkica  NS

Torek 21.4.2009
    user posted image  moglan
    user posted image  Pikapoka83

Sreda 22.4.2009
    user posted image  Lupinica
    user posted image  rožica13   NS
    user posted image  pikica 28  NS

Petek 24.4.2009
    user posted image  Lupinica  NS

Sreda 29.4.2009
    user posted image  sasika  NS

user posted image

(odgovor članu murkica)
  • Neposredna povezava do sporočila: 999
    1.4.2009 13:02:18   
    MalaRoža

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

ringa raja dobrodošla. Samo napiši podatke, da te dodamo na našo tabelico.

PDP, koliko si stara, katera nosečnost in če imaš že kaj otrok in seveda, kdaj imaš pregled. :)

Tudi jaz bi bila rada na seznamčku. A lahko? user posted image
    PDP je 18.11.2009, stara sem 22 let in to je moja prva nosečnost, prvi pregled pa je v petek 3.4.2009.Hvala!

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1000
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?