|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
30.3.2009 9:04:37   
summer410
jz mam pa jutri prvi pregled.....juhu...in sem ful vesela...ker komaj čakam, da mi pove, da je vse vreduuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 901
30.3.2009 9:05:19   
*I.am.happy*

No sam vikend je vmes pa se take žalostne stvari zgodijo... Twixy ....

O murkica, jest pa dobre 3/4 ure za tabo šibam gledat

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
30.3.2009 9:07:33   
*I.am.happy*
....šibam gledatuser posted image ....joj sam da ga zagledam nč druzga. Čeprov se mi zdi, da mi je začela psiha delat na veliko. Prej so me nemogoče joškice bolele pa slabo mi je blo konstantno, zdej je pa tega manj in itak se mi kr ene paranoične misli motajo po glavi, da o sanjah ne govorim.

En lep začetek tedna vsem!

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 903
30.3.2009 9:21:24   
Anonimen
Twixy-joj  ful mi je hudo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image res ni pravično, že 2 ss! Upam, da čimprej spet uspe in da boš kmalu pestvovala user posted image !

Vsem ki imeta te dni pregled, želim da bo vse ok, da boste vse videle svoje user posted image ! Jaz imam pregled šele 22.4-uf še dolga bo do takrat!

Mene pa zanima, kdaj so se vam začele slabosti(tiste ki jih imate)? Meni je kakšen dan čist hudo, drugi pa spet kot da nebi bilo nič! Edino joške me pa toook bolijo, pa mleko se mi izceja...to je tisti znak, da ne pozabim, da bomo imeli še enega user posted image ! Včasih sem vsa navdušena, komaj čakam, da se trebušček začne poznati, vačsih me pa čista panika zagrabi, kako bo s tremi malimi user posted image (imam 2 otročka 2 in 4 leta)..ampak sej bo...če zmoren z dvema komot, bo en več mala malica-upamuser posted image !

Zdej pa grem spat, sem namreč iz nočne, pa še danes imam eno, tako da se morm mal naspat predn prideta moja dva pobalinčka iz vrtca!!!

Lep dan vsem!!!
Anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 904
30.3.2009 9:26:32   
Andromeda
Živjo, novembrke!

Tukaj novembrka 2008. Rada bi vas pozdravila in zaželela mirno, srečno in zdravo nosečnost! Boste videle, kako hitro bo tu november, ko boste pestovale vaše pikice, ki so zdaj še majceni fižolčki! No, mene je porod prehitel za 7 tednov in imam zdravega in živahnega fantka. Še enkrat - lepo nosečnost in zdravega otročka vam želim! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
30.3.2009 9:35:47   
korala
Dobro jutro nosečkice! Ste preživele lep vikend kljub dežju? Moj je bil bolj statičen - en sprehod in obisk kina. Tistim, ki še niso gledale Revnega milijonarja, ga priporočam.

Twixy ..... user posted image Hudo mi je zate.... Ostani močna.

Danes bom načela bolj intimno temo. user posted image Ali ve še kaj user posted image ? Vam je še do tega? Midva še, ampak je v moji glavi prisoten nekakšen strah, da se ne prepustim čisto.

Lepo preživite dan!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 906
30.3.2009 9:51:42   
tassika
Korala midva ne dokler ne dam čez pregleda, imam za sabo en SS in si ne upam, če bo pa g. rekla, da lahko potem pa bova.

Slabosti, pri meni jih še ni v hudi obliki je samo čuden občutek v želodcu, kot da sem lačna, sam ko pa pomislim na hrano me pa min, pa baje sem malo bledauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 907
30.3.2009 9:57:50   
*I.am.happy*
Korala....midva sva pa je moj ugotovil, da bova raje počakala na pregled, vprašala in potem naprej;)

Ga je mal panika zagrabla. Pa sem rekla OK;)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 908
30.3.2009 10:44:30   
summer410
Andromeda čestitam:)) in hvalauser posted image

Korala, midva sva user posted image , ..:))...imam srečo, ker mi še nič ni slabo....mislim, da moraš počet vse kar ti ugaja oziroma obratno...
res pa je, da me zadnja dva dni nekaj špika imam jutri pregleduser posted image tako da se šparavauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 909
30.3.2009 10:59:37   
water lily
Punce jaz se tudi poslavljam od vas.
Včeraj sem začela ful krvavet, je kar letelo iz mene. Danes imam pregled, da vidimo če je še kaj ostalo, če bo treba na čiščenje.

Lepe mesece do novembra vam želim, pa zdrave sončke novembra.user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 910
30.3.2009 11:06:24   
summer410
WATERLILLYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 911
30.3.2009 11:08:21   
Anonimen
Twixy in water lily user posted image user posted image user posted image user posted image  joj men je tolk hudo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naprej, da bosta čimprej spet zagledali plusek in da bo takrat vse uredu.

Drugač pa sm jest ok, še vedno nimam nobenih znakov, ki bi kazali da sm user posted image . Moj pregled je tud še deleč, šele 14.4.

(odgovor članu water lily)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
30.3.2009 11:09:39   
valerija77
Živjo

Midva pa kr normalno naprej. Ker to da sem imela ss ne bi smelo biti ovira. Sedaj nimam niti izcedka in nobenih bolečin, da ne bi smela. Res pa mi ni do tega takrat, kadar mi je slabo. Imam pa drug teden itak pregled pa bomo videli kaj bo rekla G. A je imela katera svojga na prvem pregledu zravn? Moj bi šel rad zraven v ambulanto, pa ne vem če bo dovolila že kr pri prvem pregledu.

Neposredna povezava do sporočila: 913
30.3.2009 11:09:39   
*I.am.happy*

Water lily škoda škoda, mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image

Tile dogodki mene tako žalostijo, da bom nehala tole brat nekaj časa, ker slabo vpliva na psiho.

pa pa vsem

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 914
30.3.2009 11:13:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

Živjo

Midva pa kr normalno naprej. Ker to da sem imela ss ne bi smelo biti ovira. Sedaj nimam niti izcedka in nobenih bolečin, da ne bi smela. Res pa mi ni do tega takrat, kadar mi je slabo. Imam pa drug teden itak pregled pa bomo videli kaj bo rekla G. A je imela katera svojga na prvem pregledu zravn? Moj bi šel rad zraven v ambulanto, pa ne vem če bo dovolila že kr pri prvem pregledu.

Mislim, da ne bi smelo bit problema. Je pa prvi pregled vaginalen.

(odgovor članu valerija77)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
30.3.2009 11:14:33   
valerija77
Water lily pa ne še ti?!? Pa sej ne morm verjet? Ne vem aj naj rečem... pošiljam ti en velik user posted image in upam da boš kmalu spet zagledala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 916
30.3.2009 11:17:22   
Anonimen
Drugač sm pa jest dons čist brez energije k je tolk beden danuser posted image . Zdej čakam miško, da se zbudi, greva k sosedi na kavo. V četrtek gremo pa za 5 dni v Moravske,jeeeejjjj komi čakamuser posted image

(odgovor članu valerija77)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
30.3.2009 11:20:28   
sashy
Murkica hvala tudi tebi želim uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image
Water lily user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

Neposredna povezava do sporočila: 918
30.3.2009 11:21:46   
sashy
Nina7 čim lepši dopust vam želim, da boste vsi uživali

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 919
30.3.2009 11:24:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Nina7 čim lepši dopust vam želim, da boste vsi uživali

Hvalauser posted image

A ti maš dons pregled?
Zate in vse ki ga mate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
30.3.2009 11:39:15   
Nezy85
Water lilyuser posted image user posted image žalostno kaj se nam puncam dogaja!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
30.3.2009 11:44:45   
Nezy85
tassika tudi jaz z mojim ne bomuser posted image do prvega pregleda, ker me je tudi strah da bi zacela krvavet!
Ko bo G. rekla da je vse OK in da potem lahko normalno naprejuser posted image !!
Ja tako pač je ko imaš že za sabo slabe izkušnje, pač se probaš na vse možne načine paziti!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 922
30.3.2009 12:01:45   
korala
Water lily - en user posted image , ena user posted image in user posted image za srečo naprej! Enkrat bo, verjemi in ne obupaj!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 923
30.3.2009 12:18:21   
murkica
water lily- žal mi je, da se ti je to zgodilo! Upam, da se bosta s tvojim kmalu pobrala in nadaljevala boj!!! Si v mojih mislih!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 924
30.3.2009 12:20:43   
murkica

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
user posted image  Nončika                    (? )   (2.user posted image , user posted image )       16.04         14.04
31.10.  
user posted image   Toba                        (? )   (2.user posted image , user posted image )         2.04.         16.4
user posted image   soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )     18.03        18.04
user posted image  murkica                  (24)   (1.user posted image )                30.03.       20.4              
02.11.

user posted image  pocahontas              (29)  (2.user posted image , user posted image )      16.03.        
20.04
user posted image  Pikica28                  (28)  (1.user posted image )              08.04.        22.04.
04.11.  
user posted image   Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )
05.11.  
user posted image  Anonimna                   (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )    02.04.
06.11.  

user posted image rožica13                   (24)   (1.user posted image )             03.04.          22.4
7.11.
user posted image  Lupinica                   (23)   (2.user posted image )             22.4.             24.4 
user posted image   daisy1980                (?)     (?user posted image ,?user posted image )        28.4.
08.11.  
user posted image   aurarina                   (?)    (1.user posted image )   
09.11. 
user posted image  tante                         (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04. 
user posted image  m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
10.11.  
user posted image  Daisy1980                (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )
11.11.  
user posted image  srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ) 
user posted image   Perlica76                 (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )       15.4.  

12.11.    
user posted image   *i.am.happy*            (?)    (?.user posted image  ,?user posted image )         30.3
13.11.  
user posted image   nina68                    (40)   (3.user posted image ,user posted image        27.03.

14.11.
user posted image  miki23                      (?)       (?.user posted image  ,?user posted image )         1.4.
15.11.  

user posted image  valerija77                (31)  (2.user posted image ,user posted image )          07.04. 
user posted image  among_the_clouds   (?)    (.?user posted image ,?.user posted image       09.04.

16.11.         

user posted image   sasika                      (31)  (?.user posted image ,?.user posted image )        08.04.            29.4
user posted image    Nezy85                  (?)      (?.user posted image ,?.user posted image )       09.04.
18.11.  
user posted image  sashy                      (20)    (2.user posted image , user posted image )         30.03.

20.11.
user posted image  pikapoka83              (?)      (?.user posted image  ,?.user posted image  )    21.4
22.11.
user posted image  nina7                        (?)      (2.user posted image ,user posted image )       14.4    
user posted image  moglan                      (?)      (?.user posted image  ,?user posted image )      21.4
user posted image   giotti                       (33)      (2.user posted image )             30.3
user posted image   summer410             (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )       
23.11.
user posted image   tassika                   (25)       (2.user posted image )               1.4

28.11.
user posted image  korala                       (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )         
XX.XX.  
user posted image  **lunica**             (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )  
user posted image  D.Mateja                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )

Skupaj: 
 user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 34

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image  

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

• Aktualni pregledi v tem tednu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek 30.3.2009
    user posted image  murkica
    user posted image  sashy
  • user posted image pocahontas
  • user posted image  giotti
    user posted image  *i.am.happy*

Aktualni pregledi v aprilu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda 1.4.2009
    user posted image  Tassika
    user posted image  miki23

Četrtek 2.4.2009
    user posted image  Toba
    user posted image  Anonimna
    user posted image  Tante
    user posted image  m031281

Petek 3.4.2009
    user posted image  rožica13

Torek 7.4.2009
    user posted image  Valerija77

Sreda 8.4.2009
    user posted image  pikica 28
    user posted image  sasika

Četrtek 9.4.2009
    user posted image  Nezy85
    user posted image  among_the_clouds
    user posted image  twixy

Torek 14.4.2009
    user posted image  nončika  NS

Sreda 15.4.2009
    user posted image  Pearlica76

Četrtek 16.4.2009
    user posted image  nončika
    user posted image  toba  NS

Ponedeljek 20.4.2009
    user posted image  murkica  NS

Torek 21.4.2009
    user posted image  moglan
    user posted image  Pikapoka83

Sreda 22.4.2009
    user posted image  Lupinica
    user posted image  rožica13   NS
    user posted image  pikica 28  NS

Petek 24.4.2009
    user posted image  Lupinica  NS

Sreda 29.4.2009
    user posted image  sasika  NS

user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu murkica)
  • Neposredna povezava do sporočila: 925
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?