|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
30.3.2009 21:22:26   
Nončika
malaroža, zelenjava njami. njami. jaz si zadnje čase kar pogosto vegiburger ali vegisendvič privoščim.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu MalaRoža)
Neposredna povezava do sporočila: 951
30.3.2009 22:25:30   
miki23
ojla  MalaRoža,bratovi zeni je ginekolog predlagal enkrat na dan po kosilu en deci crnega vina (teran)... 

(odgovor članu MalaRoža)
Neposredna povezava do sporočila: 952
30.3.2009 22:55:44   
murkica
No pa da se še jaz javim...

Danes sem imela tako nabit urnik, da se enostavno nisem mogla prej javiti...

Pri nas je vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image .. Veliki smo 26,5mm, tako da to ustreza že 10 tednom in temu, kakor sem jaz rekla, da bi moglo biti. Tako, da verjetno bom imela PDP celo že v oktovru. Vendar bi vseeno rada ostala z vami, ker sem tukaj počutim domauser posted image user posted image user posted image ...

Jutri kaj več, zdaj pa šibam še nekaj na hitro naredit, potem pa v posteljo.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 953
31.3.2009 0:35:05   
rožica13
Ojla, jaz pa ne morem spat! Zgaga me peče pa malo mi je slabo. Sem zdaj jedla sadje, upam da bom lahko zaspala, ker utrujena sem ampak...zjutraj bom pa sigurno dolgo spala.

Murkica čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 954
31.3.2009 7:43:00   
tassika
Murkica super, ti kar ostani z nami. JAz pa še en dan, me je kar groza.

Pa salbo mi je za crknt, sem na troli komaj zdržala da nisem bruhala, mi je en tako smrdel, upam, da mineuser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 955
31.3.2009 7:52:31   
pocahontas
Dobro jutro srečke user posted image !

Nove dobrodošle!user posted image user posted image user posted image user posted image

Da vam še jaz javim pregled: vse je O.K., user posted image  bije, noseči smo 8 tednov, veliki pa 2cm.

Lep dan!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 956
31.3.2009 8:31:30   
karin82
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Novim lepo in mirno user posted image

MalaRoža v otroški bibliji priše da jesti jetra, moko, surove školjke, suhe breskve, temno meso, jajčni rumenjak, oreščke, beluše, ovseno kašo.

Sam nevem če je vse to dor za nosečniso, sem brala v reviji da jetra sploh niso ok, pa školjke pa jajca in podobne zadeve. Mislm, da bi mogla jesti več zelenjave in piti 100% sok rdeče pese. To jaz pijem žekar nekaj časa, sicer jeogaben ampak pomaga.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 957
31.3.2009 8:45:12   
toba
Hoj punce,
jaz še vedno vsa vročična in omotična ležim, čaj in med mi počasi že presedata...ampak vse za ljubo zdravje.
Vse, ki ste imele pregled in je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image . Kar se slabosti tiče, naj bi do 16 tedna vse minilo, upam user posted image , slabokrvnosti pa se tudi sama ne morem izogniti ozirma jo popraviti, sem že celo življenje nagnjena k slabokrvnosti, med nosečnostjo pa je to še toliko slabše.
Moram končati, moj sonček me potrebuje....jo srbi šesek...bošček....bo obkladek sigurno pomagal...:)
V četrtk imam prvi pregled, se vam javim takrat!
Lepo se imejet!

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 958
31.3.2009 9:05:06   
*I.am.happy*

No tako, sem včeraj rekla, da me ne bo več, ker me je strah. Ptem sem pa na pregledu zagledala pikico in slišala tisto noro tiktakanje pa sem prec bolše volje. Mala pikica je komaj 8mm velika, to je nekje 6. teden. Tako, da tiste, ki se bojite, da se ne sliši. Pri meni se je in to konkretnouser posted image Naslednji pregled 22.4. za kri in ostale zadevice, ki sledijo.

Aja, da ne pozabim, je korala včeraj spraševala gledeuser posted image , pa mi je G rekel, da zdej pa "bolj u easy"...njegove besedeuser posted image v smislu, zdej se pa mal pazite;)

Lep dan vsem!

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 959
31.3.2009 9:33:37   
Anonimen
Pozdravljene!

Naj se vam še jaz pridružim. Mi pričakujemo 3 cukerčaka in imam termin poroda 4.11.09.

Imela sem že dva carska reza zato mi je gin. rekla, da za biti ta nosečnost boleča in naj ne skrbim.

Imam pa ravno tako male krčke in špikanje v spodnjem delu trebuha ampak ni nič hujšega.

Svetovala vam bi vsem če imaste le možnost čimveč počivajte, ker ko vi počivate vaša pikica raste in ve boste bolj pripravljene na nove izive.

Pa Pa in s e slišimo kaj.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
31.3.2009 10:30:49   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: karin82

MalaRoža v otroški bibliji priše da jesti jetra, moko, surove školjke, suhe breskve, temno meso, jajčni rumenjak, oreščke, beluše, ovseno kašo.

Sam nevem če je vse to dor za nosečniso, sem brala v reviji da jetra sploh niso ok, pa školjke pa jajca in podobne zadeve. Mislm, da bi mogla jesti več zelenjave in piti 100% sok rdeče pese. To jaz pijem žekar nekaj časa, sicer jeogaben ampak pomaga.

se strinjam. Sicer pa ne pozabit, da se železo lahko absorbira v kri samo s pomočjo C-vitamina!! Zato nujno, ko se pije na primer pesin sok, naj se pojejo zraven še kakšne pomaranče, limone, kivi, skratka, naj bo hkrati v telo vnešen če C vitamin. Namočene suhe marelice (seveda nežveplane in po možnosti biološko pridelane) se naj namočijo čez noč in zjutraj pojejo skupaj s tisto vodo, v katero pa naj se stisne limonin sok. To bo zvišalo vaš hemoglobin presentljivo!

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 961
31.3.2009 10:37:34   
giotti
Čestitke vsem za uspešne preglede user posted image  user posted image  user posted image

Vsak dan me je strah sem gor pokukat, no danes pa same lepe novičke user posted image

Tudi jaz sem vidla pikico včeraj, 5 mm je velika in je vse okej.

Mi je rekla, če bi začela kaj krvaveti, da itak nimam kaj, razen da počivam in nimam spolnih odnosov. No, ta prvo je zame kar težko izvedljivo, kar pa se tiče spolnih odnosov pa noben problem. Že prej sva jih imela samo zato, da sva dobila pikico user posted image

Sladko se mejte in uspešne preglede tudi vam.

Dobrodošle vse nove user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 962
31.3.2009 11:01:34   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: karin82

se strinjam. Sicer pa ne pozabit, da se železo lahko absorbira v kri samo s pomočjo C-vitamina!! Zato nujno, ko se pije na primer pesin sok, naj se pojejo zraven še kakšne pomaranče, limone, kivi, skratka, naj bo hkrati v telo vnešen če C vitamin. Namočene suhe marelice (seveda nežveplane in po možnosti biološko pridelane) se naj namočijo čez noč in zjutraj pojejo skupaj s tisto vodo, v katero pa naj se stisne limonin sok. To bo zvišalo vaš hemoglobin presentljivo!

Jaz sem mislila da če piše v knjigi za otročičke da bi morala biti hrana skrbno izbrana! Je pa res da školjke in jetra na sebe vlečejo največjo umazanijo, samo če so školjke iz čistega morja so o.k., jetra so pa kot nek filter v telesu. Drugače pa tudi jaz ne jem teh stvari ker sem vegetarijanka in sem bolj pristaš zelene zelenjave in pese pri pomanjkanju železa. Sem pa tudi jaz slišala da se železo absorbira če imaš dovolj vitamina C.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 963
31.3.2009 11:29:15   
Nezy85
Jak jak jak, sploh mi meso nekak ne diši trenutno jedla bi sam zelenjavo in sadje!
Pa že prej nisem nikdar marala drobovineuser posted image

Punce a se že kaj mažete z Eucerinovim oljem za user posted image ??
Jaz se že skoz da mi  je koža skozi namščena ker imam fulll suho kožo že po naravi!Drugače pa uporabljam tudo od L"ocitana
In s katerimi kremami si ve mažete?

In čestitke vsemuser posted image za vaš user posted image na pregledu!!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 964
31.3.2009 11:34:49   
giotti
Jaz nikoli ne uporabljam krem, ker na sebe preprosto ne morem dati nekaj, kar ne bi tudi pojedla. Kajti koža to vse "poje". Redka izjema je včasih kakšna krema za roke od Dr. Hauschka, ki je nekako edina kozmetika, ki ji mogoče zaupam. No, pa Weleda je tudi okej.
Tako da si kožo mažem po potrebi z biološko pridelanim olivnim oljem ali pa oljem pšeničnih kalčkov, včasih pa tudi s sezamovim oljem. S tem bom nadaljevala tudi v nosečnosti.
Kaj drugače se moramo že začet mazat po trebuščkih user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 965
31.3.2009 11:46:20   
korala
O, fino, da ste začele to temo. Jaz se zaenkrat mažem po tuširanju s "klasično kremo" in sem tudi že razmišljala, kdaj je čas za mazanje trebuščka in s čim se mazati. Prijateljica se je mazala z navadnim mandljevim oljem iz lekarne in baje ni pridelala nobene strije.

Vsem, ki ste zagledale user posted image čestitke! To je pa bilo olajšanje, kajne. user posted image Jaz imam UZ 15.4. Komaj čakam!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 966
31.3.2009 11:52:28   
sasika
Ejla dekleta!!!

Jaz se pa nisem ves vikend javila,ker nisem imela gesla, da bi se prijavila. user posted image  Sem pa seveda z vsem na tekočem, ker sem vas prebirala. No včeraj, pa še do službe nisem mogla, ker nas je totalno zalilo. user posted image user posted image

Twixi in Water liliy, za vsako vajino pikico posebej mi je žaluser posted image user posted image .  Ne obupajta in kar lepo naprej.  Pa oglasita se še kaj.

Vse ki ste imele preglede vam čestitam, jaz moram počakati še cel dolg teden. user posted image  

Meni pa je že v prvi nosečnosti teknilo meso. In me je prav sram, ko se mi začnejo cediti sline, če samo preberem npr. svinjska rebrca. user posted image Z zelenjavo in ostalimi zdarvimi rečmi pa se seveda bolj silim, kot pa uživam. user posted image user posted image user posted image   Imam pa kolegico, ki je celo nosečnost jedla hamburgerje in drugo, ki že vso nosečnst pije Cedevito.  Kaj delajo ti hormončki. Se prav igrajo z nami.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 967
31.3.2009 12:06:45   
pikica 28
user posted image Pozdravljene,

malo se oglašam po daljšem času....sem bila tako slaba od bruhanja, da enostavno nisem bila zmožna kaj napisati. user posted image
No kot sem videla ste se pogovarjale kako povedati v službi....no jaz sem bila primorana povedati takoj v 5 tedu, saj sem že od takrat v bolniški...ker sem malo krvavela....no od začetka ni bilo problema, zdaj ko pa mi je G podalšal bolniško do naslednjega pregleda 8.aprila, pa moji nadrejeni ni najbolje ok....sem včeraj nesla bolniški list in se oglasila pri njej, pa jo zanima kako mislim, ali biti še v bolniški ali bom prišla delat....me je tako zabidirala, madona saj še sama ne vem kako se bo moj G odločil....user posted image user posted image user posted image  Je tako me zasliševala, kot, da se delam ali ne vem kaj....mah...Vedno sem bila 100% v službi, sedaj pa tako....mah sej bo...Upam, da bo vse ok..in da bom lahko šla nazaj delat....

No kar se tiče pa intimeuser posted image pa midva ne smeva nič telovaditi po postelji....zato pa izkoristiva čas za masažo, božanje in pogovore....objemčke in poljubčke...vse dokler ne bo G rekel, da je vse OK..

No tudi jaz se zaenkrat po tuširanju mažem z navadno kremo za telo...bom pa počasi prešaltala na kaj druzga, da se ne bodo delale strije....user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam 8 april, da izvem ali lahko že vsatnem iz postelje in začnem normalno uživati v user posted image ....

lepo se imejte in seveda lep pozdrav vsem novim nosečkam...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 968
31.3.2009 12:07:46   
sasika
Kar se tiče pa krem, ne kompliciram.  V prvi nosečnosti sem zapravila, kar nekaj denarja za kreme proti strijam. Potem sem prebrala, da je forav v tem, da moram biti koža čim bolj vlažna. Odvisno pa je tudi od tipa kože. Potem sem se mazala, samo še z niveo ali otroškim oljem. Nimam čisto nobene strije. Te pa nastanejo zato, ker se koža širi in ker ni dovolj elastičana na določenih mestih poči.  Ponavadi nastanejo šele v zadnjih mesecih nosečnosti.

Prijateljica pa je v nosečnosti dobila take strije čez cel trebuh, da ne more obleči več dvodelnih kopalk. Pa se je tudi mazala z vsemi žavbami.

Srečo maraš imet.user posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 969
31.3.2009 12:25:21   
rožica13
Jaz sem ravno zmazala pol meloneuser posted image . Jaz sem si zdaj kupila naravno madeljevo olje, prej pa sem uporabljala jojobino z eteričnim oljem pomaranče in pa od Lush-a naravno kremo. Pravijo da tudi če se s karitejevim maslom (ki je zelo mastno) mažeš da ne dobiš strij in seveda je finta samo v tem da je koža dovolj navlažena in mastna da se lahko razteza. Eni pa služijo mastne denarje na umetnih kremah proti strijam na ubogih nosečnicah.

Vsem čestitke za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 970
31.3.2009 12:28:51   
rožica13
Drugače se mi zdi pa tale kozmetika vredu, preizkusila jo še nisem, glede
na sestavine pa to.

http://www.srcek.si/si/kozmetika/akamuti/za-dojencke-in-mamice-g201.shtml
http://www.srcek.si/si/

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 971
31.3.2009 12:40:24   
Anonimen
Punce a ve ste vse na pregledih slišale srčke, kot je napisala  *I.am.happy*, al ste jih sam vidle utripat? Ker meni je moja G samo pokazala to utripanje, nič nisem slišalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
31.3.2009 12:44:13   
rožica13
Jaz sem tudi samo videla srček nič slišalauser posted image
Evo še nekaj linkov, zdaj sem čist not padla ko tole gledam, kar vse bi kupila user posted image !
http://www.naravna-kozmetika.com/index.php?board=38.0
http://www.srcek.si/si/hoppop-red-devil-i848.shtml

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 973
31.3.2009 13:25:46   
pikica 28
Tudi jaz sem samo videla utrip srčka, slišala pa ga nisem...user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 974
31.3.2009 13:52:29   
monika985
Končno nekaj lepih novičk!! Čestitam vsem za uspešne preglede user posted image  in držim pesti da bo vse tako super kot je bilo do zdaj!!!

korala; tudi jaz imam imam pregled 15.04. in komaj čakam.
sasika; jaz sem že od nekdaj zaprisežena nevegetarijanka in bi brez težav živela zgolj od mesa user posted image , z zelenjavo in sadjem sem se začela posiljevati šele ko sem izvedela za nosečnost.

Očitno sem edina, ki niti slučajno ni pomislila o "škodljivosti" intime user posted image . Meni paše še bolj kot prej...

Kar pa se tiče krem, strij in celulita... Jaz menim da je to pač neke vrste dedna zasnova. Na splošno imam zelo suho kožo in ne glede na količino in kvaliteto kreme, ki jo bom nanesla na svojo kožo, sem prepričana, da se tej nadlogi ne bom izognila. Mogoče bom zadevo nekoliko omilila, definitivno pa je brez strij in celulita ne bom odnesla. Pač cena nosečnosti user posted image .

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?