Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.3.2009 13:22:13
|
|
|
|
Flora2
|
Kerala midva sva tudi naročila 4-riderja pred cca. 10dnevi, pa tudi nobenega ni bilo v trgovini, ima pa ga moja prijateljica in je super voziček, vzela sem tega z napihljivimi kolesi, športni del v novi LIME barvi, ki mi je maksimalno všeč, košaro dobim od prijateljice, vzela sem še dodatno košaro, marelo, mi je pa kar malo žal da nisem naročila še footmuff, ampak do takrat ko ga bomo rabili ga še lahko, razen če se bodo čakalne dobe spremeile iz 3m na 6m. Vsem uporabnicam Mutsy-ja pa želim dobro vozičkanje.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.3.2009 14:31:28
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: boni25 Oj Punce men je tud ta voziček tok hud da si ga zihr kupim pri drugem otročku.Veste kaj me samo zanima tukaj se da ročaj obračat, al moras prov dol vzet sportn del pa ga obrnt.Kater model pa je tak?Pa vidla sm eno znanko da ima sporten del tako dvignjen kot bi imela kosaro al sm narobe vidla? men se zdi, da se da ročaj obrnat samo pri mutsy sliderju. http://www.mutsy.nl/products/slider/folding , pa malo dražji je od 4 riderja in sedež je narejen približno tak kot quinniyev buzz.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.3.2009 21:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, jaz sem pa tako jezna, da mi kar iz ušes piska ... footmff sem naročila že decembra in v petek je kao ta pošiljka prišla v BC, pa grem danes tja in mi prodajalka mirno reče, ja gospa vaše vreče pa ni md dobavljenimi atrikli, bo prišla z naslednjo pošiljko ... ja najbolj, da tamalo sredi junija dam v vrečo al kaj ... upam da bo res sedaj konec marca še kaka pošiljka prišla, ker bi jo res rabila tole vrečo .
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.3.2009 22:14:01
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Punce, jaz sem pa tako jezna, da mi kar iz ušes piska ... footmff sem naročila že decembra in v petek je kao ta pošiljka prišla v BC, pa grem danes tja in mi prodajalka mirno reče, ja gospa vaše vreče pa ni md dobavljenimi atrikli, bo prišla z naslednjo pošiljko ... ja najbolj, da tamalo sredi junija dam v vrečo al kaj ... upam da bo res sedaj konec marca še kaka pošiljka prišla, ker bi jo res rabila tole vrečo . Ojoj Potem moje tudi še ni.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.3.2009 22:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni rečeno ... ker nekaj so dobili, nekaj pa ne ... oz. ničesar v collega green barvi
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.3.2009 9:08:43
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ni rečeno ... ker nekaj so dobili, nekaj pa ne ... oz. ničesar v collega green barvi zgleda, da je tale zelena barva tolk pupolarna, da jim v proizvodnji zmanjka blaga , bo treba alternativo najdit
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.3.2009 11:42:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem klicala v par BC in vreče nimajo nikjer na zalogi, tak da mi je sedaj od mojega sestra posodila njihovo (sicer od Quinny-ja, pa dobro) dokler ne pride naša ... pa mi je ful fino, ker vreča sedež bolj mali naredi in je to ravno prav za našo flenčo sedaj .
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 25.3.2009 21:55:57
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ni rečeno ... ker nekaj so dobili, nekaj pa ne ... oz. ničesar v collega green barvi zgleda, da je tale zelena barva tolk pupolarna, da jim v proizvodnji zmanjka blaga , bo treba alternativo najdit Js imam tudi zeleno naročeno - college lime.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.3.2009 12:08:46
|
|
|
|
*Junona*
|
Punce, eno vprašanje. Kaj ste dale v košaro, mislim s čim ste pogrnile? Ali ste dale bebija kar na toisto peno ležat? PA še nekaj - tisti trakovi za nošenje košare - kam jih date, da niso moteči ko je bebi noter? Hvala.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.3.2009 23:39:02
|
|
|
|
Detece
|
Kaj daš v košaro je malo odvisno od vremena, letnega časa. Jaz sem košaro uporabljala pozimi in sem vanjo dala ta veliko koco in vanjo zavila. Trakove sem pa ob straneh zatlačla (v košari).
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.3.2009 23:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem na dno košare dala ovčjo kožo in čez pleničko. Pol notri tamalo, čez njo deko in čez vse skupaj pokrov od košare. Trakove sem pa tudi jaz ob strani pod tisto peno dala saj jih nikoli nismo potrebovali.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.3.2009 8:55:53
|
|
|
|
salcka
|
kaj pa poleti? kaj dati v košaro?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.3.2009 9:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi dala čez tisto peno samo kako pleničko al pa kar samo tisti bombažni žakeljček, ki ga že tako ali tako dobiš poleg košare . Punce, ne komplicirat!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.3.2009 11:04:57
|
|
|
|
*Junona*
|
Hvala za odgovore.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.3.2009 11:57:09
|
|
|
|
zvezdica05
|
Jaz sem peno pregrnila z majhno rjuhico. V trgovini z blagom sem kupila eno lepo blago za rjuhe in to je bilo to. Ročaje od košare pa sem zložila v enega od predalov na košari.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 31.3.2009 9:58:28
|
|
|
|
fedora
|
Ojla punce,vidim da ste zelo zainteresirane za voziček Mutsy....no jaz ga tudi imam in sem zelo zadovoljna z njim.Ker bomo počasi prešli da športni del bom imela košaro viška.Tako da če katera kupuje košaro jaz jo bom prodala.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 31.3.2009 10:27:20
|
|
|
|
ulsi25
|
Še vedno se ubadamo kateri voziček kupiti. Vidim da vas je kar dosti uporabnic mutsy vozičkov. Zanima pa me, ali je to terenski voziček in kako se obnese na kakšnem makadamu ali travi? Vem da je več modelov, vendar me zanima tudi kateri model bi bil najbolj primeren za takšne terene. Poleg tega pa sem tudi malo v skrbeh, v primeru da bi se sedaj odločila za ta voziček ali bi ga dobila do nekje junija??? Kaj pa jajčke, katere firme imate in so kompatibilne s tem vozičkom?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 31.3.2009 10:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulsi ... voziček je bomba ... sicer ni primeren za nek hud gozdnat teren s koreninami in to ... samo po srednje grobem makedamu in travi se gre pa komot ... pa tut za med policami v trgovini manevrirat je fantastičen, vse z eno roko ... no vsaj 4-rider ... urban-rider ravno za med police baje ni fin, je pa super za po razgibanem terenu. Pa to sem sedaj ugotovila, da če ne misliš ravno koles vsakič dol dajat, rabiš kar velik partljažnik, da gre not. Mi imamo Mazdo 5 pa če ne dam koles dol, ga je cel partljažnik poln ... samo glede na velikost našega avtomobila, se jaz s tem ne obremenjujem . Aja ... jajčko pa lahko kupiš Mutsy-jevo, samo nima tako vredu rezultatov na testu. Paše pa nanj tudi MC lupinica ... samo adapterje je treba dokupit.
< Sporočilo je popravil Otika -- 31.3.2009 10:55:13 >
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 31.3.2009 10:57:23
|
|
|
|
ulsi25
|
Otika zanima me mogoče če veš iz prve roke kakšna je razlika med sliderjem in 4riderjem?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 31.3.2009 10:59:43
|
|
|
|
zvezdica05
|
Samo eno vprašanje za tiste, ki prodajate košare - a ne mislite imeti še kakšnega mladička?
< Sporočilo je popravil zvezdica05 -- 31.3.2009 11:00:05 >
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 31.3.2009 11:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Razlika je v športnem delu, pa pri Sliderju gre ročaj naprej in nazaj ... poglej si na MUtsyjevi spletni strani in ti bo najbolj jasno: http://www.mutsy.nl/
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 31.3.2009 19:53:12
|
|
|
|
fedora
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05 Samo eno vprašanje za tiste, ki prodajate košare - a ne mislite imeti še kakšnega mladička? Zaenkrat ne..
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 31.3.2009 20:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm ... jaz sem tudi začela premišljevat, da bi košaro prodala ... sicer je ful lepa in vse ... samo novega bebija ne načrtujemo še lep čas, košara bo pa samo prostor zasedala in bila nekje v kleti zasedala prostor in lovila prah ... pomoje bolje da komu že sedaj dobro služi ... samo se mi bo tko težko ločit od nje .
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.4.2009 11:20:47
|
|
|
|
banananjam
|
a pol tud vozičkov v tej coolege green ni bilo v tej pošiljki? a so kaj rekli, kdaj bo naslednja?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.4.2009 11:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja men je rekla, da naj te barve nebi bilo v tej pošiljki ... kdaj bo pa naslednja, mi pa ni hotla nič rečt ... pa sem ji rekla, al bo to spet kao čez 8 tednov al lahko da že čez 1 teden, pa je samo z rameni skomignila .
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?