|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
23.3.2009 13:22:13   
Flora2
Kerala midva sva tudi naročila 4-riderja pred cca. 10dnevi, pa tudi nobenega ni bilo v trgovini, ima pa ga moja prijateljica in je super voziček, vzela sem tega z napihljivimi kolesi, športni del v novi LIME barvi, ki mi je maksimalno všeč, košaro dobim od prijateljice, vzela sem še dodatno košaro, marelo, mi je pa kar malo žal da nisem naročila še footmuff, ampak do takrat ko ga bomo rabili ga še lahko, razen če se bodo čakalne dobe spremeile iz 3m na 6m.

Vsem uporabnicam Mutsy-ja pa želim dobro vozičkanje.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 301
23.3.2009 14:31:28   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: boni25

Oj
Punce men je tud ta voziček tok hud da si ga zihr kupim pri drugem otročku.Veste kaj me samo zanima tukaj se da ročaj obračat, al moras prov dol vzet sportn del pa ga obrnt.Kater model pa je tak?Pa vidla sm eno znanko da ima sporten del tako dvignjen kot bi imela kosaro al sm narobe vidla?

men se zdi, da se da ročaj obrnat samo pri mutsy sliderju. http://www.mutsy.nl/products/slider/folding , pa malo dražji je od 4 riderja in sedež je narejen približno tak kot quinniyev buzz.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 302
23.3.2009 21:58:45   
Anonimen
Punce, jaz sem pa tako jezna, da mi kar iz ušes piska ... footmff sem naročila že decembra in v petek je kao ta pošiljka prišla v BC, pa grem danes tja in mi prodajalka mirno reče, ja gospa vaše vreče pa ni md dobavljenimi atrikli, bo prišla z naslednjo pošiljko user posted image ... ja najbolj, da tamalo sredi junija dam v vrečo al kaj user posted image user posted image user posted image ... upam da bo res sedaj konec marca še kaka pošiljka prišla, ker bi jo res rabila tole vrečo user posted image .

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
23.3.2009 22:14:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Punce, jaz sem pa tako jezna, da mi kar iz ušes piska ... footmff sem naročila že decembra in v petek je kao ta pošiljka prišla v BC, pa grem danes tja in mi prodajalka mirno reče, ja gospa vaše vreče pa ni md dobavljenimi atrikli, bo prišla z naslednjo pošiljko user posted image ... ja najbolj, da tamalo sredi junija dam v vrečo al kaj user posted image user posted image user posted image ... upam da bo res sedaj konec marca še kaka pošiljka prišla, ker bi jo res rabila tole vrečo user posted image .

Ojojuser posted image Potem moje tudi še ni.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
23.3.2009 22:37:43   
Anonimen
Ni rečeno ... ker nekaj so dobili, nekaj pa ne ... oz. ničesar v collega green barvi user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
24.3.2009 9:08:43   
barika

Ni rečeno ... ker nekaj so dobili, nekaj pa ne ... oz. ničesar v collega green barvi user posted image

zgleda, da je tale zelena barva tolk pupolarna, da jim v proizvodnji zmanjka blagauser posted image user posted image , bo treba alternativo najdituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
24.3.2009 11:42:04   
Anonimen
Sem klicala v par BC in vreče nimajo nikjer na zalogi, tak da mi je sedaj od mojega sestra posodila njihovo (sicer od Quinny-ja, pa dobro) dokler ne pride naša ... pa mi je ful fino, ker vreča sedež bolj mali naredi in je to ravno prav za našo flenčo sedaj user posted image .

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
25.3.2009 21:55:57   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

zgleda, da je tale zelena barva tolk pupolarna, da jim v proizvodnji zmanjka blagauser posted image user posted image , bo treba alternativo najdituser posted image

Js imam tudi zeleno naročeno - college lime.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 308
29.3.2009 12:08:46   
*Junona*
Punce, eno vprašanje.

Kaj ste dale v košaro, mislim s čim ste pogrnile? Ali ste dale bebija kar na toisto peno ležat?

PA še nekaj - tisti trakovi za nošenje košare - kam jih date, da niso moteči ko je bebi noter?

Hvala.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 309
29.3.2009 23:39:02   
Detece
Kaj daš v košaro je malo odvisno od vremena, letnega časa. Jaz sem košaro uporabljala pozimi in sem vanjo dala ta veliko koco in user posted image  vanjo zavila. Trakove sem pa ob straneh zatlačla (v košari).

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 310
29.3.2009 23:49:41   
Anonimen
Jaz sem na dno košare dala ovčjo kožo in čez pleničko. Pol notri tamalo, čez njo deko in čez vse skupaj pokrov od košare. Trakove sem pa tudi jaz ob strani pod tisto peno dala saj jih nikoli nismo potrebovali.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
30.3.2009 8:55:53   
salcka
kaj pa poleti? kaj dati v košaro?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
30.3.2009 9:06:08   
Anonimen
Jaz bi dala čez tisto peno samo kako pleničko al pa kar samo tisti bombažni žakeljček, ki ga že tako ali tako dobiš poleg košare . Punce, ne komplicirat! user posted image

(odgovor članu salcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
30.3.2009 11:04:57   
*Junona*
Hvala za odgovore.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
30.3.2009 11:57:09   
zvezdica05
Jaz sem peno pregrnila z majhno rjuhico. V trgovini z blagom sem kupila eno lepo blago za rjuhe in to je bilo to. Ročaje od košare pa sem zložila v enega od predalov na košari.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 315
31.3.2009 9:58:28   
fedora
Ojla punce,vidim da ste zelo zainteresirane za voziček Mutsy....no jaz ga tudi imam in sem zelo zadovoljna z njim.Ker bomo počasi prešli da športni del bom imela košaro viška.Tako da če katera kupuje košaro jaz jo bom prodala.

(odgovor članu zvezdica05)
Neposredna povezava do sporočila: 316
31.3.2009 10:27:20   
ulsi25
Še vedno se ubadamo kateri voziček kupiti. Vidim da vas je kar dosti uporabnic mutsy vozičkov.

Zanima pa me, ali je to terenski voziček in kako se obnese na kakšnem makadamu ali travi? Vem da je več modelov, vendar me zanima tudi kateri model bi bil najbolj primeren za takšne terene.

Poleg tega pa sem tudi malo v skrbeh, v primeru da bi se sedaj odločila za ta voziček ali bi ga dobila do nekje junija???

Kaj pa jajčke, katere firme imate in so kompatibilne s tem vozičkom?

(odgovor članu fedora)
Neposredna povezava do sporočila: 317
31.3.2009 10:54:11   
Anonimen
Ulsi ... voziček je bomba ... sicer ni primeren za nek hud gozdnat teren s koreninami in to ... samo po srednje grobem makedamu in travi se gre pa komot ... pa tut za med policami v trgovini manevrirat je fantastičen, vse z eno roko ... no vsaj 4-rider ... urban-rider ravno za med police baje ni fin, je pa super za po razgibanem terenu.
Pa to sem sedaj ugotovila, da če ne misliš ravno koles vsakič dol dajat, rabiš kar velik partljažnik, da gre not. Mi imamo Mazdo 5 pa če ne dam koles dol, ga je cel partljažnik poln ... samo glede na velikost našega avtomobila, se jaz s tem ne obremenjujem user posted image .

Aja ... jajčko pa lahko kupiš Mutsy-jevo, samo nima tako vredu rezultatov na testu. Paše pa nanj tudi MC lupinica ... samo adapterje je treba dokupit.

< Sporočilo je popravil Otika -- 31.3.2009 10:55:13 >

(odgovor članu ulsi25)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
31.3.2009 10:57:23   
ulsi25
Otika zanima me mogoče če veš iz prve roke kakšna je razlika med sliderjem in 4riderjem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
31.3.2009 10:59:43   
zvezdica05
Samo eno vprašanje za tiste, ki prodajate košare - a ne mislite imeti še kakšnega mladička? user posted image

< Sporočilo je popravil zvezdica05 -- 31.3.2009 11:00:05 >

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 320
31.3.2009 11:15:45   
Anonimen
Razlika je v športnem delu, pa pri Sliderju gre ročaj naprej in nazaj ... poglej si na MUtsyjevi spletni strani in ti bo najbolj jasno: http://www.mutsy.nl/

Neposredna povezava do sporočila: 321
31.3.2009 19:53:12   
fedora
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05

Samo eno vprašanje za tiste, ki prodajate košare - a ne mislite imeti še kakšnega mladička? user posted image

Zaenkrat ne..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 322
31.3.2009 20:21:58   
Anonimen
Hmmm ... jaz sem tudi začela premišljevat, da bi košaro prodala ... sicer je ful lepa in vse ... samo novega bebija ne načrtujemo še lep čas, košara bo pa samo prostor zasedala in bila nekje v kleti zasedala prostor in lovila prah ... pomoje bolje da komu že sedaj dobro služi ... samo se mi bo tko težko ločit od nje user posted image .

(odgovor članu fedora)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
1.4.2009 11:20:47   
banananjam
a pol tud vozičkov v tej coolege green ni bilo v tej pošiljki? a so kaj rekli, kdaj bo naslednja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
1.4.2009 11:24:12   
Anonimen
Ja men je rekla, da naj te barve nebi bilo v tej pošiljki ... kdaj bo pa naslednja, mi pa ni hotla nič rečt ... pa sem ji rekla, al bo to spet kao čez 8 tednov al lahko da že čez 1 teden, pa je samo z rameni skomignila user posted image .

(odgovor članu banananjam)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?