Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 3.3.2009 16:44:49
|
|
|
|
aprill
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Otika Uuuu fino pol bom sedaj končno dobila footmuf za športni del, ki bo očitno prav prišel šele naslednjo zimo in pa prevleko za dež, ki ju imam že od decembra naročeno. Sam kakšno srečo sva mogla pol midva takrat imet, da sva ogrodje košaro in športni del takoj dobila in to še prav tiste barve, ki nama je bila ful všeč. Js sem klicala prejšnji teden v BC v BTC, ker imam tudi footmuff že od decembra naročen. PA mi je rekla, da čez kakšnih 14 dni dobijo pošiljko in da bo verjetno tam zraven. JS MAM TUT NAROČEN FOOTMUFF so rekli da pride marca, bojo poklical
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 4.3.2009 21:31:58
|
|
|
|
miska2004
|
Če katero zanima: v BCju v Šiški imajo na zalogi mislim da 5 športnih delov (plava, rdeča, bež, rjavkasta in še ena barva, se ne spomnim katera je bila); košaro imajo samo tako rjavo, od ogrodij pa 4riderja in 3riderja. Pa sliderja.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.3.2009 20:55:08
|
|
|
|
zoga08
|
Hoj, miska2004, hvala za informacijo. Sva šla z mojim danes pogledat. Na žalost niso imeli takega ogrodja na zalogi, kot sva ga želela. Sem pa ful ker sva potem naročila vožiček (ogrodje 4 kolesnik z napihljivimi kolesi in usnjenim ročajem, športni del, nakupovalno košaro, dežno prevleko in adapterj za MC), izbrala sva temno zeleno, po najino najbolj živa in unisex barva, ter neobčutljiva na umazanijo. Tako da ga dobiva čez dva meseca ali pa že v marcu če bo kaj primernega ostalo od te pošiljke, ki pride sedaj. Košaro sem pa kupla prek Bolhe, jo grem jutri iskat . Pozdravčka vsem.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 6.3.2009 8:35:20
|
|
|
|
Detece
|
Če katera potrebuje adapterje za MC lupinico se lahko obrne na mene. Voziček sem prodala, adapterji so mi pa ostali. So rabljeni samo 1 krat.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 9.3.2009 20:27:31
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz pa sem se odločila da prodam Traveller lupinico, barva College green Imamo še Maxi Cosijevo, pa košaro za Mutsyja, tako da je res ne potrebujemo. Je zelo malo rabljena, ker smo več uporabljali mc, edino na vozičku..No, v vozičku se pa mali itak ni maral vozit, tako da... Dam jo za 110e.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.3.2009 12:26:31
|
|
|
|
miska2004
|
Punce, so vas iz BC že kaj klicali? Baje je prišla roba, do petka bojo pregledali, kaj točno je prišlo, potem pa lahko pridemo pogledat
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 15.3.2009 11:22:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska2004 Punce, so vas iz BC že kaj klicali? Baje je prišla roba, do petka bojo pregledali, kaj točno je prišlo, potem pa lahko pridemo pogledat Mene niso še nič klicali... upam, da niso prodali mojega footmuffa, na katerega čakam že 3 mesece.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 16.3.2009 20:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, kam na ogrodje ste ve pritrdile original Mutsy-jev senčnik? Men se zdi, kot da je palica od ogrodja ful debelejša od tistega nastavka na senčniku? Pa iščem zdejle po netu, če je kjet kaka slikica, pa nič ne najdem .
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 17.3.2009 9:35:07
|
|
|
|
zvezdica05
|
Otika, na ogrodje ob strani. Joj, sej ne vem, kak ti naj razložim . Je pa ta senčnik katastrofa! Sama ga nikakor ne znam naštimat, držalo sploh ni prožno, gre samo naprej-nazaj...skratka, kadarkoli ga namontiram, zraven zgubljam živce. A ste že v športnem delu?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 17.3.2009 19:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvezdica, hvala ... no sem ga danes uspešno namontirala na ogrodje in meni je super ... prej je tamala čist pošizila, če ji je sonce v oči posvetilo, če sem dala pleničko čez odprtino je spet pošizila, ker ni nič ven videla ... Potem mi pa včeraj kapne, da marelo najbrž lahko namontiram na voziček tut če je mala še v košari ... ddddddd ... samo kakršen firbec je postala, bo pomoje košara aktualna še zelo malo časa .
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.3.2009 22:13:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska2004 Punce, so vas iz BC že kaj klicali? Baje je prišla roba, do petka bojo pregledali, kaj točno je prišlo, potem pa lahko pridemo pogledat Mene še kr niso klicali. Vas so že?
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.3.2009 22:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mene tudi še niso ... jutri jih nameravam poklicat, povprašat pa kaj lepega povedat, ker to je pa res že too much ... vrečo in dežno prevleko imam že od srede decembra naročeno! 8 tednov my ass!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.3.2009 23:19:34
|
|
|
|
Mandek
|
Ojla! Mi pa končno prodajamo košaro, ista je kot jo ima Fedora (team orange). Če katero zanima, naj mi javi na zs. Lp
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 20.3.2009 12:07:57
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ja mene tudi še niso ... jutri jih nameravam poklicat, povprašat pa kaj lepega povedat, ker to je pa res že too much ... vrečo in dežno prevleko imam že od srede decembra naročeno! 8 tednov my ass! Js jih kličem, ampak se sploh ne javijo. Bom še poskušala.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 20.3.2009 13:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ja mene tudi še niso ... jutri jih nameravam poklicat, povprašat pa kaj lepega povedat, ker to je pa res že too much ... vrečo in dežno prevleko imam že od srede decembra naročeno! 8 tednov my ass! Js jih kličem, ampak se sploh ne javijo. Bom še poskušala. Ja jaz tut kličem že cel dan na stacionarca pa se ne javljajo ... gospa ki se je pa na GSM javila je pa v centrali in ne ve kdaj kake pošiljke pridejo in mi je rekla a imajo spodaj noro gnečo ... sem pa poslala tudi mil in če bo kaj odgovora, sporočim.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 20.3.2009 13:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobila povezavo ... roba je tam, samo prevzeti jo morajo še in v ponedeljek ali torek so rekli naj pričakujemo klice ... KONČNO
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 20.3.2009 14:37:24
|
|
|
|
zoga08
|
Hoj, samo tolk, no jaz še čakam vožiček, ampak od danes do ponedeljka je v BC akcija nad 50 evr dobiš bon za 10 evr. Tako da bi se splačal zdej kupit ker dobiš še mal bonov za zapravit. Jaz bom šla jutr vrejtn tja če je že kaj zame.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 20.3.2009 16:53:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Dobila povezavo ... roba je tam, samo prevzeti jo morajo še in v ponedeljek ali torek so rekli naj pričakujemo klice ... KONČNO Hvala, da si sporočila. Meni so tudi tako rekli. Je pa rekla tudi prodajalka, da konec meseca tudi dobijo pošiljko in če ne bo zdej bo potem.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 20.3.2009 16:53:43
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoga08 Hoj, samo tolk, no jaz še čakam vožiček, ampak od danes do ponedeljka je v BC akcija nad 50 evr dobiš bon za 10 evr. Tako da bi se splačal zdej kupit ker dobiš še mal bonov za zapravit. Jaz bom šla jutr vrejtn tja če je že kaj zame. To se ti pa splača it vprašat ja.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.3.2009 8:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Otika Dobila povezavo ... roba je tam, samo prevzeti jo morajo še in v ponedeljek ali torek so rekli naj pričakujemo klice ... KONČNO Hvala, da si sporočila. Meni so tudi tako rekli. Je pa rekla tudi prodajalka, da konec meseca tudi dobijo pošiljko in če ne bo zdej bo potem. Pa saj je že konec meseca
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.3.2009 17:40:50
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Otika Dobila povezavo ... roba je tam, samo prevzeti jo morajo še in v ponedeljek ali torek so rekli naj pričakujemo klice ... KONČNO Hvala, da si sporočila. Meni so tudi tako rekli. Je pa rekla tudi prodajalka, da konec meseca tudi dobijo pošiljko in če ne bo zdej bo potem. Pa saj je že konec meseca Ne vem, kaj mučkajo.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.3.2009 19:12:48
|
|
|
|
kerala
|
Mi smo včeraj gledali Mutsyje v BC v BTC in niso imeli niti enega 4-riderja na zalogi, da bi se ga dalo pogledat, pa niti vzorcev blaga letošnjega. Smo ga vseeno naročili, ker je čakakalna doba lahko tudi dlje kot 3 mesece, če pa nam ne bi bilo kaj OK pa ni problem če ne vzamemo, ker vse takoj prodajo. A maste ve naročene vozičke v BTC ali katerem drugem BC? Kolk časa pa čakate?
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.3.2009 20:01:03
|
|
|
|
Anonimen
|
kerala, malo zaskrolaj gor, pa boš videla, da je tekla debata ravno o tem, da imamo vozičke oz. dodatke naročene že od decembra, pa jih bomo baje zdaj prihodnji teden lahko dvignili.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 22.3.2009 14:14:52
|
|
|
|
kerala
|
Otika, sem videla, da čakate zelo dolgo, pa nisem natančno prebrala od kdaj. Pol je pa vredu, da sem ga jaz že naročila, čeprav se mi avgust zdi še tako daaaleč. Meni pa vsaj niso obljubljali, da bo čez 8 tednov - še dobro, pol ga sigurno ne bi še naročila.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.3.2009 11:25:50
|
|
|
|
boni25
|
Oj Punce men je tud ta voziček tok hud da si ga zihr kupim pri drugem otročku.Veste kaj me samo zanima tukaj se da ročaj obračat, al moras prov dol vzet sportn del pa ga obrnt.Kater model pa je tak?Pa vidla sm eno znanko da ima sporten del tako dvignjen kot bi imela kosaro al sm narobe vidla?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kdaj ste rodile?SadrikaKdaj ste prvič rodile?v 37.tednu (
13%)
v 38.tednu (
13%)
v 39.tednu (
15%)
v 40.tednu (
20%)
v 41.tednu (
25%)
v 42.tednu (
14%)
Število vseh glasov: 543Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!