|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
3.3.2009 16:44:49   
aprill
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Uuuu fino pol bom sedaj končno dobila footmuf za športni del, ki bo očitno prav prišel šele naslednjo zimo in pa prevleko za dež, ki ju imam že od decembra naročeno.

Sam kakšno srečo sva mogla pol midva takrat imet, da sva ogrodje košaro in športni del takoj dobila in to še prav tiste barve, ki nama je bila ful všeč.

Js sem klicala prejšnji teden v BC v BTC, ker imam tudi footmuff že od decembra naročen. PA mi je rekla, da čez kakšnih 14 dni dobijo pošiljko in da bo verjetno tam zraven.

JS MAM TUT NAROČEN FOOTMUFF so rekli da pride marca, bojo poklicaluser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.3.2009 21:31:58   
miska2004
Če katero zanima: v BCju v Šiški imajo na zalogi mislim da 5 športnih delov (plava, rdeča, bež, rjavkasta in še ena barva, se ne spomnim katera je bila); košaro imajo samo tako rjavo, od ogrodij pa 4riderja in 3riderja. Pa sliderja.

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 277
5.3.2009 20:55:08   
zoga08
Hoj,
miska2004, hvala za informacijo. Sva šla z mojim danes pogledat. Na žalost niso imeli takega ogrodja na zalogi, kot sva ga želela.

Sem pa ful user posted image  ker sva potem naročila vožičekuser posted image  (ogrodje 4 kolesnik z napihljivimi kolesi in usnjenim ročajem, športni del, nakupovalno košaro, dežno prevleko in adapterj za MC), izbrala sva temno zeleno, po najino najbolj živa in unisex barva, ter neobčutljiva na umazanijo. Tako da ga dobiva čez dva meseca ali pa že v marcu če bo kaj primernega ostalo od te pošiljke, ki pride sedaj.

Košaro sem pa kupla prek Bolhe, jo grem jutri iskatuser posted image .

Pozdravčka vsem.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 278
6.3.2009 8:35:20   
Detece
Če katera potrebuje adapterje za MC lupinico se lahko obrne na mene. Voziček sem prodala, adapterji so mi pa ostali. So rabljeni samo 1 krat.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.3.2009 20:27:31   
skuštrana
Jaz pa sem se odločila da prodam Traveller lupinico, barva College green user posted image
Imamo še Maxi Cosijevo, pa košaro za Mutsyja, tako da je res ne potrebujemo.
Je zelo malo rabljena, ker smo več uporabljali mc, edino na vozičku..No, v vozičku se pa mali itak ni maral vozit, tako da...
Dam jo za 110e.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 280
10.3.2009 12:26:31   
miska2004
Punce, so vas iz BC že kaj klicali? Baje je prišla roba, do petka bojo pregledali, kaj točno je prišlo, potem pa lahko pridemo pogledat user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 281
15.3.2009 11:22:20   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: miska2004

Punce, so vas iz BC že kaj klicali? Baje je prišla roba, do petka bojo pregledali, kaj točno je prišlo, potem pa lahko pridemo pogledat user posted image

Mene niso še nič klicali... upam, da niso prodali mojega footmuffa, na katerega čakam že 3 mesece.

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 282
16.3.2009 20:35:48   
Anonimen
Punce, kam na ogrodje ste ve pritrdile original Mutsy-jev senčnik? Men se zdi, kot da je palica od ogrodja ful debelejša od tistega nastavka na senčniku? Pa iščem zdejle po netu, če je kjet kaka slikica, pa nič ne najdem user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
17.3.2009 9:35:07   
zvezdica05
Otika, na ogrodje ob strani. Joj, sej ne vem, kak ti naj razložimuser posted image .
Je pa ta senčnik katastrofa! Sama ga nikakor ne znam naštimat, držalo sploh ni prožno, gre samo naprej-nazaj...skratka, kadarkoli ga namontiram, zraven zgubljam živce.
A ste že v športnem delu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 284
17.3.2009 19:56:36   
Anonimen
Zvezdica, hvala ... no sem ga danes uspešno namontirala na ogrodje in meni je super ... prej je tamala čist pošizila, če ji je sonce v oči posvetilo, če sem dala pleničko čez odprtino je spet pošizila, ker ni nič ven videla ... Potem mi pa včeraj kapne, da marelo najbrž lahko namontiram na voziček tut če je mala še v košari ... ddddddd user posted image ... samo kakršen firbec je postala, bo pomoje košara aktualna še zelo malo časa user posted image .

(odgovor članu zvezdica05)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
19.3.2009 22:13:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: miska2004

Mene še kr niso klicali. Vas so že?

Neposredna povezava do sporočila: 286
19.3.2009 22:34:00   
Anonimen
Ja mene tudi še niso ... jutri jih nameravam poklicat, povprašat pa kaj lepega povedat, ker to je pa res že too much ... vrečo in dežno prevleko imam že od srede decembra naročeno! 8 tednov my ass!

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
19.3.2009 23:19:34   
Mandek
Ojla!

Mi pa končno prodajamo košaro, ista je kot jo ima Fedora (team orange).
Če katero zanima, naj mi javi na zs.

Lp

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
20.3.2009 12:07:57   
*Junona*

Ja mene tudi še niso ... jutri jih nameravam poklicat, povprašat pa kaj lepega povedat, ker to je pa res že too much ... vrečo in dežno prevleko imam že od srede decembra naročeno! 8 tednov my ass!

Js jih kličem, ampak se sploh ne javijo.user posted image
Bom še poskušala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
20.3.2009 13:49:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js jih kličem, ampak se sploh ne javijo.user posted image
Bom še poskušala.

Ja jaz tut kličem že cel dan na stacionarca pa se ne javljajo ... gospa ki se je pa na GSM javila je pa v centrali in ne ve kdaj kake pošiljke pridejo in mi je rekla a imajo spodaj noro gnečo user posted image ... sem pa poslala tudi mil in če bo kaj odgovora, sporočim.

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
20.3.2009 13:55:15   
Anonimen
Dobila povezavo ... roba je tam, samo prevzeti jo morajo še in v ponedeljek ali torek so rekli naj pričakujemo klice ... KONČNO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
20.3.2009 14:37:24   
zoga08
Hoj,
samo tolk, no jaz še čakam vožiček, ampak od danes do ponedeljka je v BC akcija nad 50 evr dobiš bon za 10 evr. Tako da bi se splačal zdej kupit ker dobiš še mal bonov za zapravit. Jaz bom šla jutr vrejtn tja če je že kaj zame.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
20.3.2009 16:53:10   
*Junona*

Dobila povezavo ... roba je tam, samo prevzeti jo morajo še in v ponedeljek ali torek so rekli naj pričakujemo klice ... KONČNO user posted image user posted image user posted image

Hvala, da si sporočila.user posted image Meni so tudi tako rekli. Je pa rekla tudi prodajalka, da konec meseca tudi dobijo pošiljko in če ne bo zdej bo potem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
20.3.2009 16:53:43   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: zoga08

Hoj,
samo tolk, no jaz še čakam vožiček, ampak od danes do ponedeljka je v BC akcija nad 50 evr dobiš bon za 10 evr. Tako da bi se splačal zdej kupit ker dobiš še mal bonov za zapravit. Jaz bom šla jutr vrejtn tja če je že kaj zame.

To se ti pa splača it vprašat ja.user posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 294
21.3.2009 8:55:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO:  *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO:  Otika

Dobila povezavo ... roba je tam, samo prevzeti jo morajo še in v ponedeljek ali torek so rekli naj pričakujemo klice ... KONČNO user posted image   user posted image   user posted image  

Hvala, da si sporočila.user posted image Meni so tudi tako rekli. Je pa rekla tudi prodajalka, da konec meseca tudi dobijo pošiljko in če ne bo zdej bo potem.

Pa saj je že konec meseca user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
21.3.2009 17:40:50   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO:  *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO:  Otika

Dobila povezavo ... roba je tam, samo prevzeti jo morajo še in v ponedeljek ali torek so rekli naj pričakujemo klice ... KONČNO user posted image   user posted image   user posted image  

Pa saj je že konec meseca user posted image

Ne vem, kaj mučkajo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
21.3.2009 19:12:48   
kerala
Mi smo včeraj gledali Mutsyje v BC v BTC in niso imeli niti enega 4-riderja na zalogi, da bi se ga dalo pogledat, pa niti vzorcev blaga letošnjega. Smo ga vseeno naročili, ker je čakakalna doba lahko tudi dlje kot 3 mesece, če pa nam ne bi bilo kaj OK pa ni problem če ne vzamemo, ker vse takoj prodajo.
A maste ve naročene vozičke v BTC ali katerem drugem BC? Kolk časa pa čakate? 

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 297
21.3.2009 20:01:03   
Anonimen
kerala, malo zaskrolaj gor, pa boš videla, da je tekla debata ravno o tem, da imamo vozičke oz. dodatke naročene že od decembra, pa jih bomo baje zdaj prihodnji teden lahko dvignili.

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
22.3.2009 14:14:52   
kerala
Otika, sem videla, da čakate zelo dolgo, pa nisem natančno prebrala od kdaj. Pol je pa vredu, da sem ga jaz že naročila, čeprav se mi avgust zdi še tako daaaleč. Meni pa vsaj niso obljubljali, da bo čez 8 tednov - še dobro, pol ga sigurno ne bi še naročila.

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
23.3.2009 11:25:50   
boni25
Oj
Punce men je tud ta voziček tok hud da si ga zihr kupim pri drugem otročku.Veste kaj me samo zanima tukaj se da ročaj obračat, al moras prov dol vzet sportn del pa ga obrnt.Kater model pa je tak?Pa vidla sm eno znanko da ima sporten del tako dvignjen kot bi imela kosaro al sm narobe vidla?

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kdaj ste rodile?
Sadrika

Kdaj ste prvič rodile?

v 37.tednu (13%)

v 38.tednu (13%)

v 39.tednu (15%)

v 40.tednu (20%)

v 41.tednu (25%)

v 42.tednu (14%)

Število vseh glasov: 543

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!