PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Tud ko sva šli domov je v avtu samo zaprla oči in zaspala a si potem ugotovila, kaj ji je...si rekla v areni, da ni čisto svoja in da ne veš al je lačna al ne?? Hm nekje se je dogajalo ...popoldne je bla topla v čelo, pa sem merila in je tam do večera, ko smo šli spat, kazalo med 37,1 in 37,7 in bila je težka noč če se ni zbudila ene 5x! in tam do polnoči bedela tud po uro skupaj, potem po polnoči pa samo dojenje in spat, zdele kaže 36,5 tko da ...ne vem kaj je blo to ...pa že zvečer je kakala, pa ponoči očitno tud, samo nisem vohala in nisme preoblekla, jo mam zdele nagico da se orng presuši, ma bogica tok rdečo ritko, k je še ni imela ...mogoče jo je matrala babana, sem ji včerej dala malo popoldne, ker nisem imela ničsveže zelenjave doma ...ne vem odar zvajam, njen drekec sploh ne smrdi!!!in pol skoz gledam, če je pokakana ... IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Moj dragi si je kar dopust jutri vzel, tako da bomo cel dan lepo preživeli skupaj. Juhuhu!!! Moj pa planira dopust za petek, da bomo skupej! JUHU! lovely ...oprosti, če sem te kej prizadela ,sam sploh ni blo tko mišljeno, da si skoz naokoli, a ib mogla zdje kej sprmeenit ...tud ni blo tko mišljeno, da je pa zdej to narobe. Sejt ud midve sva ble DOST naokol, ker sva za hiško vse midve okol laufale, ker moj možek cele dneve dela in ne more ...vsaj 3x na teden po trgovninah in zbirat in kupovat material ...ampk to je blo ko je bla manjša in ji ni blo panike, zdej HB nimava več dosti za kupit, nekej bomo kr prek neta zbrali ...ji pa zdje vožnja tok ne paše in se trudim bit čim več doma! Če pa Inyi vse to ustreza pa go for it! tud morje, če vama ustreza, zakaj pa ne? Jaz osebno ne bi šla pa ne zato, da to ne bi blo dobro, ker je za Inyo super, da bo tri tedne na morju, ampak ker is enostavno ne predstavljam, da bi ble kjerkoli sami brez ampk to sem jaz, raje gremo skupaj nekaj dni kot pa sama tri tedne, ampk to je že druga zgodba ... o, ja, tudi jaz bi včasih vse dala na OFFFF ....ampak s spanjem pa še nikol nisem mela problemov - mene kamorkoli nasloniš, pa lahko zaspim ....sede, stoje, kleče..... srečka, jaz pa po uro in več v zrak gledam preden zaspim! IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Pa niti ne vem, če bi si jo glih podaljšala, glede na to, da mam porodniško fullllll manjšo kot plačo. kako pa to, sej porodiška je povprečje zadnjih 12 plač ... IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ojla arenske čveke - da se popravim....copatki v BC niso 35EUR, ampak 33EUR - pripenjam link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=191963 za dol past no.... to je men čist too much! bom ji dala pa dvojne termo pa bo lik tko toplo ;) IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Tale dež mori do konca, danes spet ne bova mogli ven. Bova šli sam shopping in thats it. Beda. hehehehehehe - da te mal pohecam - spet greš na teren ČESTITKE VSEM MALIM LUMPIJEM, KI PRAZNUJEJO DANES.... še od nas ... IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Lucka, sem našla link... Je toliko časa trajalo, ker je vmes moja princeska še jedla http://www.copatki.si/ cute ...tukej bom pa še jaz kakšne kupila :) IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan PUNCE JAZ SEM PRVOAPRILSKA A NE - DOBRA NI KAJ! IZVIRNO SPOROČILO: Marisha IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 aja, sva pa včeraj pred spanjem v mleko dodala riževe kosmič, pa ni bilo nobene razlike....popil enako količino, spal enako kot prej, torej zbujanje 1x ponoči za jest? Pri nas je učinek isti, tako, da sedaj zvečer dobiva samo mleko, ker se mi zdi, da lepše spi, kot pa, če ima full poln želodček. enako pr nas samo mlekca in je nočka kot mora bit ... tako UF sem rabila slabo uro da sem se prebila čez napisano in pokomentirala ...zdje mma pa n čas valda mir ne noret po RR prosim ;) mam mal za pospravit ;)