Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 8:30:22
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem včeraj poniknila, ker sploh nisem mogla več prit na RR, ker je zablokiralo. Imam vedno manj volje za tole RR. Dopoldan še gre, ostalo pa . Očitno jih vedno več zvečer čveka. Maja je začela sama premagovat krajše razdalje na nogicah brez moje pomoči, pri daljših pa rabi moj prst. Včeraj se je celo spustila mojega prsta in šla k babici. Čakam dan, ko bo moj ptiček odpeketal sam daleč stran.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 8:31:37
|
|
|
|
barbaw
|
Za vpis v vrtec sem pa atija poslala, tako da mi ni treba nikamor. Tole vreme je pa . Bi mogla v mesto pa še nisem ziher, če bi šla. Zdaj pa moram miški naredit zajtrk preden se bo začela dret am am am.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 8:32:20
|
|
|
|
barbaw
|
Bojkot?????
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 8:41:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za vpis v vrtec sem pa atija poslala, tako da mi ni treba nikamor. Tole vreme je pa . Bi mogla v mesto pa še nisem ziher, če bi šla. Zdaj pa moram miški naredit zajtrk preden se bo začela dret am am am. V TAKEM VREMENU JE SKOR BOLJŠ NOTER BIT. ups, nisem se hotla dret! naju čaka laufanje popoldan. trgovina, dm, lekarna... ima katera kakšen dober recept za ričet? ga obožuje, pa bi ga jutri skuhala, da bomo lahko v petek pravočasno jedli, ker gremo pol na koline!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 8:43:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za vpis v vrtec sem pa atija poslala, tako da mi ni treba nikamor. Tole vreme je pa . Bi mogla v mesto pa še nisem ziher, če bi šla. Zdaj pa moram miški naredit zajtrk preden se bo začela dret am am am. V TAKEM VREMENU JE SKOR BOLJŠ NOTER BIT. ups, nisem se hotla dret! naju čaka laufanje popoldan. trgovina, dm, lekarna... ima katera kakšen dober recept za ričet? ga obožuje, pa bi ga jutri skuhala, da bomo lahko v petek pravočasno jedli, ker gremo pol na koline! Jaz ga ne jem in ga tudi skuhat ne znam. Za koline ti pa nisem fouš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 8:45:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem včeraj poniknila, ker sploh nisem mogla več prit na RR, ker je zablokiralo. Imam vedno manj volje za tole RR. Dopoldan še gre, ostalo pa . Očitno jih vedno več zvečer čveka. vas je kr nekaj, ki imate težave z RR zvečer! jst še nisem nič posebnega opazla! Maja je začela sama premagovat krajše razdalje na nogicah brez moje pomoči, pri daljših pa rabi moj prst. Včeraj se je celo spustila mojega prsta in šla k babici. Čakam dan, ko bo moj ptiček odpeketal sam daleč stran. Maja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 8:46:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem včeraj poniknila, ker sploh nisem mogla več prit na RR, ker je zablokiralo. Imam vedno manj volje za tole RR. Dopoldan še gre, ostalo pa . Očitno jih vedno več zvečer čveka. vas je kr nekaj, ki imate težave z RR zvečer! jst še nisem nič posebnega opazla! Maja je začela sama premagovat krajše razdalje na nogicah brez moje pomoči, pri daljših pa rabi moj prst. Včeraj se je celo spustila mojega prsta in šla k babici. Čakam dan, ko bo moj ptiček odpeketal sam daleč stran. Maja Očitno nas z malo več posti ne pustijo blizu, da lahko ostael čvekate.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 8:48:21
|
|
|
|
hijenca
|
Midva pa sedaj zajtrkujema, malo bolj pozno kot sem imela v planu, potem pa letima v vrtec. Barbaw za majstre pa se ti javim, ko bomo tako daleč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 8:53:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva pa sedaj zajtrkujema, malo bolj pozno kot sem imela v planu, potem pa letima v vrtec. Barbaw za majstre pa se ti javim, ko bomo tako daleč. Ti samo vprašaj. Če rečeš nič ne boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 8:53:40
|
|
|
|
tilči
|
Ali je katera že delala purani golaž? Vem,da je Jana pisala,da ga bo kuhala,pa me zanima,če se isto naredi kot goveji?V skrinji imam nekaj purana,pa je za ponucati,da ne bi kupovala V petek namreč pride moja mami k meni,pravi,da se mora malo od atija spočiti
< Sporočilo je popravil tilči -- 1.4.2009 8:54:30 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:00:14
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem včeraj poniknila, ker sploh nisem mogla več prit na RR, ker je zablokiralo. Imam vedno manj volje za tole RR. Dopoldan še gre, ostalo pa . Očitno jih vedno več zvečer čveka. vas je kr nekaj, ki imate težave z RR zvečer! jst še nisem nič posebnega opazla! Maja je začela sama premagovat krajše razdalje na nogicah brez moje pomoči, pri daljših pa rabi moj prst. Včeraj se je celo spustila mojega prsta in šla k babici. Čakam dan, ko bo moj ptiček odpeketal sam daleč stran. Maja Očitno nas z malo več posti ne pustijo blizu, da lahko ostael čvekate.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:01:27
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali je katera že delala purani golaž? Vem,da je Jana pisala,da ga bo kuhala,pa me zanima,če se isto naredi kot goveji?V skrinji imam nekaj purana,pa je za ponucati,da ne bi kupovala V petek namreč pride moja mami k meni,pravi,da se mora malo od atija spočiti to pa res ne bi vedla. še nisem tako daleč! sem zadnjič komaj govejega 1. skuhala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
JUTRO mi smo spali tako tako , miška zdaj gloda piškot, ob 9:30h pa jo pride babi iskat, mami pa bo kako knjigo prebrala v miru vreme: , kdaj bo poletjeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! NEJČEK mislimo nate in upam, da ti bo v vrtcu všeč MANČITA sonček mali vse najboljše za tvojo obmesečnico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:19:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem včeraj poniknila, ker sploh nisem mogla več prit na RR, ker je zablokiralo. Imam vedno manj volje za tole RR. Dopoldan še gre, ostalo pa . Očitno jih vedno več zvečer čveka. vas je kr nekaj, ki imate težave z RR zvečer! jst še nisem nič posebnega opazla! Maja je začela sama premagovat krajše razdalje na nogicah brez moje pomoči, pri daljših pa rabi moj prst. Včeraj se je celo spustila mojega prsta in šla k babici. Čakam dan, ko bo moj ptiček odpeketal sam daleč stran. Maja Očitno nas z malo več posti ne pustijo blizu, da lahko ostael čvekate. jaz nisem težko katagornik z posti pa mi tudi kar naprej šteka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:23:16
|
|
|
|
Estrella*
|
Men je včeraj normalno delal net oz RR, mi pa kdaj vmes kar zaj.ebava in mi gre počasi že pošteno na živce Mi2 greva peljat plastiko, papir in steklo na otok. Mejte se No, katera se bo potrudila za 18 del??? , Mogoče Suzy85 ali srčekgirll???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:29:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je včeraj normalno delal net oz RR, mi pa kdaj vmes kar zaj.ebava in mi gre počasi že pošteno na živce Mi2 greva peljat plastiko, papir in steklo na otok. Mejte se No, katera se bo potrudila za 18 del??? , Mogoče Suzy85 ali srčekgirll??? glede na to, da smo se malo polenile, imamo verjetno še nekaj časa se niste s srčekgirll že zadnjič nekaj dogovarjale? če ne, pa lahko tudi jaz, ni blema!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:39:54
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro v tem oblačnem turobnem dopoldnevu Mi smo (oz. eni še) spali kar v redu, če izvzamem, da je Gal prišel na velko posteljo že ob dveh. Njegov kašelj se HB umirja, danes imava še kontrolo in upam, da bova končno zaključila s temi inhalacijami. Jaz pa sem še kar naprej boga - me še vedno boli v desnem ušesu, grlo pa že malo manj. In boste danes koga potegnile za nos?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:41:46
|
|
|
|
Anitka
|
MANCA vse najboljše
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:45:29
|
|
|
|
hijenca
|
Evo naju, midva sma nazaj. Vlogo sma oddala, sma 4 na seznamu, upam da bo šlo skozi. Sem se pa noro nardila in sem sabo odnesla tudi prošnjo za službo in sem jo pri tajnici pustila. Mogoče pa bo kaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:46:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem včeraj poniknila, ker sploh nisem mogla več prit na RR, ker je zablokiralo. Imam vedno manj volje za tole RR. Dopoldan še gre, ostalo pa . Očitno jih vedno več zvečer čveka. Maja je začela sama premagovat krajše razdalje na nogicah brez moje pomoči, pri daljših pa rabi moj prst. Včeraj se je celo spustila mojega prsta in šla k babici. Čakam dan, ko bo moj ptiček odpeketal sam daleč stran. Opa Maja . Mene je tudi včeraj net jezil, pa sem vse pogasnila in šla v posteljo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:48:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro v tem oblačnem turobnem dopoldnevu Mi smo (oz. eni še) spali kar v redu, če izvzamem, da je Gal prišel na velko posteljo že ob dveh. Njegov kašelj se HB umirja, danes imava še kontrolo in upam, da bova končno zaključila s temi inhalacijami. Jaz pa sem še kar naprej boga - me še vedno boli v desnem ušesu, grlo pa že malo manj. no, samo da se Galu vrača zdravje! ti se pa tudi hitro pozdravi, ker nas čaka lepše vreme! In boste danes koga potegnile za nos? sem že in je fajn nasedel!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:48:37
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO mi smo spali tako tako , miška zdaj gloda piškot, ob 9:30h pa jo pride babi iskat, mami pa bo kako knjigo prebrala v miru vreme: , kdaj bo poletjeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! NEJČEK mislimo nate in upam, da ti bo v vrtcu všeč MANČITA sonček mali vse najboljše za tvojo obmesečnico za babico. Ti pa le malo počivaj in beri knjigo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:49:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo naju, midva sma nazaj. Vlogo sma oddala, sma 4 na seznamu, upam da bo šlo skozi. Sem se pa noro nardila in sem sabo odnesla tudi prošnjo za službo in sem jo pri tajnici pustila. Mogoče pa bo kaj. Pa si ubila dve muhi na en mah - držimo pestke
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:50:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo naju, midva sma nazaj. Vlogo sma oddala, sma 4 na seznamu, upam da bo šlo skozi. Sem se pa noro nardila in sem sabo odnesla tudi prošnjo za službo in sem jo pri tajnici pustila. Mogoče pa bo kaj. mogoče pa bo kaj celo s službo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 9:52:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro v tem oblačnem turobnem dopoldnevu Mi smo (oz. eni še) spali kar v redu, če izvzamem, da je Gal prišel na velko posteljo že ob dveh. Njegov kašelj se HB umirja, danes imava še kontrolo in upam, da bova končno zaključila s temi inhalacijami. Jaz pa sem še kar naprej boga - me še vedno boli v desnem ušesu, grlo pa že malo manj. In boste danes koga potegnile za nos? Gal se pa boji, da ne bi ati in mama brateca ali pa sestrico naštimala . Upam, da se boste rešili inhalacij, ker so zelo zoperne. Pa da boste hitro zdravi . Pa še ena za tebe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?