![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:30:46
|
|
|
|
alea01
|
kokice ...zdaj ste se pa name spravile
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:31:18
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ooooo Sofija ima piknik ....superca si slovenka- včasih kaj zakriči ponoč, ampak to je sekunda...nikoli ne grem do nje...ni potrebe. Večinoma je pa tiho in lepo panča Ura je 21.02...zamujam in zdaj grem Aha, naša pa se prav premetava, se vsede in prekucne na drugo stran in tako. PA v bistvu spi... Če ne bi bilo ograje, bi verjetno kar po stanovanju šla Daj, Alea, ne važi se s moram se Saj naša se tudi premetava. Kroži po celi posteljici, najraje pa spi prečno in ker je predolga ima noge kar v luftu . Jo moram pa obvezno imet v vreči... in da ne govorim kako smrči....jao . Še dobro, da je vsvoji sobici Izabela je res pridna puncka ...moja se kar po postli skace . Pa ne me j.... ,da imata vidva vedno doloceno uro...a mu to na povelje...saj ves kaj...pa tii.........mal vec spontanosti no ............danes sem se mal nate spravla,jutri mi lahko vrnes sem še tuki . Jutri se pa jaz nate spravim ...hec, hec......ni blema...ti se kar spravi name.... Mogoče res tako izgleda, da ni spontanosti,ampak je...je spontanost, brez skrbi . Grem jaz bolj ko ne mal pred TV in pol še kaj... . mislim, da se bolj ko ne že zezamo na ta račun. Saj sem vedla .........to samo nam luste vzbujas,v resnici pa na tv limonade gledas,tvoj pa fotke superizira --OMG spet ena beseda ne vem od kod zdaj si me pa dobila ......jaz sem mahnjena na limonade ..... blazno resno...a reees? Jaz sem esmeraldo gledala...pa divjega angela ene 5 let nazaj...pol pa mi ni več na misel prišlo. Čez dan sploh ne prižgem TV-ja. sem pa prej mal piramido gledala...pa me je skor kap, ker sem prvič slišala petje Damjana Murka...OMG...pa kje je tak smotko brez posluha lahko prišel na sceno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...kakšen avto mata pa vidva ...veš tisti od mojega, ki ti je bil zadnjič všeč...no ta je bil rabljen vreden 2500€...in po vseh popravilih še 1000 zraven. Zgleda pa super ane Taksen,samo da ima zadaj se zatemnjene sipe.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:32:24
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 kokice ...zdaj ste se pa name spravile ne jokat Mal povej, sem slišala da so bli Il divo božanski. Pri nas je zdej koncer Eroice, me tud ful mika.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:32:47
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...kakšen avto mata pa vidva ...veš tisti od mojega, ki ti je bil zadnjič všeč...no ta je bil rabljen vreden 2500€...in po vseh popravilih še 1000 zraven. Zgleda pa super ane Taksen,samo da ima zadaj se zatemnjene sipe. uf...in tebi je bil všeč od mojga
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:33:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...kakšen avto mata pa vidva ...veš tisti od mojega, ki ti je bil zadnjič všeč...no ta je bil rabljen vreden 2500€...in po vseh popravilih še 1000 zraven. Zgleda pa super ane Taksen,samo da ima zadaj se zatemnjene sipe. Opa miki.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:33:51
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...kakšen avto mata pa vidva ...veš tisti od mojega, ki ti je bil zadnjič všeč...no ta je bil rabljen vreden 2500€...in po vseh popravilih še 1000 zraven. Zgleda pa super ane Taksen,samo da ima zadaj se zatemnjene sipe. cortkan avto
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:34:11
|
|
|
|
alea01
|
Tina28, ne gledam limonad....sem se zezala . no zdaj pa grem....hm...kam pa? limonade gledat ali ? lahko nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:35:24
|
|
|
|
alea01
|
oooooooooooo kleopatra....v kakem fensi avtu se vi vozite???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:36:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 joj, da res ne bo katera mislila, da limonade gledam ......to je samo hec Tocno to si zdaj VSE mislimo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:37:52
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...a si mogla napopat...po mojem si jo bom šla zdaj naredit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 joj, da res ne bo katera mislila, da limonade gledam ......to je samo hec Tocno to si zdaj VSE mislimo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...kakšen avto mata pa vidva ...veš tisti od mojega, ki ti je bil zadnjič všeč...no ta je bil rabljen vreden 2500€...in po vseh popravilih še 1000 zraven. Zgleda pa super ane Taksen,samo da ima zadaj se zatemnjene sipe. cortkan avto a ne...srcek
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:38:20
|
|
|
|
alea01
|
RMRM- na eroiki sem bila 3krat. so ful dobri, dokler nisem slišala IL diva v živo. V primerjavi z il divom...se pa lahko kar skrijejo.Il divo...kaj naj rečem . Ne da se nič rečt, to moraš preprosto slišat. Božansko in ni nama z možem žal niti evra, ki sva ga dala
< Sporočilo je popravil alea01 -- 31.3.2009 21:39:05 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...a si mogla napopat...po mojem si jo bom šla zdaj naredit al ne bi rajs tole..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:40:02
|
|
|
|
Tina 28
|
ja krasen no....no...a se misli še kera danes kaj považičkat...dobro vam gre.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:41:29
|
|
|
|
RMRM
|
Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta? Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:42:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 RMRM- na eroiki sem bila 3krat. so ful dobri, dokler nisem slišala IL diva v živo. V primerjavi z il divom...se pa lahko kar skrijejo.Il divo...kaj naj rečem . Ne da se nič rečt, to moraš preprosto slišat. Božansko in ni nama z možem žal niti evra, ki sva ga dala In kaj oz.kdo je ta bozanski Il divo...prvic slisim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:42:29
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...a si mogla napopat...po mojem si jo bom šla zdaj naredit al ne bi rajs tole.. u...to se da pa še prej uredit kot limonada...bom počakala na mojega, ki zunaj z naglavno lučko švasa staro železje za njegov traktor..al kaj že...čist je not padu...mogoče ga bo pol...ker cel mene mal prebrne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:42:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta? Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico. sej ne vem kaj bi jokala al se smejala. Sam, da je blo ok.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:43:59
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, GL a ne?
< Sporočilo je popravil RMRM -- 31.3.2009 21:46:08 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:44:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ja krasen no....no...a se misli še kera danes kaj považičkat...dobro vam gre. lahko....imam rdece nohte na nogah
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 RMRM- na eroiki sem bila 3krat. so ful dobri, dokler nisem slišala IL diva v živo. V primerjavi z il divom...se pa lahko kar skrijejo.Il divo...kaj naj rečem . Ne da se nič rečt, to moraš preprosto slišat. Božansko in ni nama z možem žal niti evra, ki sva ga dala In kaj oz.kdo je ta bozanski Il divo...prvic slisim Danes si boš pa dala duška.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:45:49
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta? Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico. Na tak način sem jaz dobila drisko, ker sem spila malo radenske z gnojilom za rože. Sem pa pristala v bolnici z skoraj odpovedanimi ledvicami, ko sva s sestro tekmovali (7in 6 let)..katera več šabese spije. Bila je malo mehurčkasta...in seveda sem jaz zmagala, ker sem spila 3 litre...in končala bolnici...bolelo je ko hudič...se nisem mogla niti premikat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, GL a ne? Ja GL500...pa Tina nic se ne vazim,kaj pol sprasujes
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.