Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 9:22:22
|
|
|
|
Dudica1
|
no takrat ko sm bla jaz so mi rekli pa da imajo aptamil in da ga mešajo z čajčkom...pomoje komarčkom... a pol si ji dajala hippa al si dojila...jaz sm mela aptamil ampak ne zato k so mi tam tko rekl...zato sm ga mela k jih je največ tuki okol pa prjatlc melo aptamil...pa tud zdaj bo aptamil...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 9:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
moja 2 sta cist pridna(ponavadi)....itak se jima tudi odpuli vsake tolko....samo, ce sta vsak posebej ponavadi ni nobenih problemov.... ko pa sta skupaj, pa je zgodba cisto drugacna
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 10:40:58
|
|
|
|
Dudica1
|
ja sej pr nas če je sam se čist lepo igra nč ne razbiva ...če jih je pa več pa že ni več tako...jih moraš pa kr mirit...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 10:53:59
|
|
|
|
arupnik3
|
no baje so zamenal aptamil z hippom kao da je hipp bolš ponudnik sm dojila 2 meseca polno, potem približno 1 mesec sm mogla dodajat (aptamil - se mi je zdel najboljši) in zdej je 1 mesec že sam na dodatku itak bom pa počas začela GH uvajat kdaj ste jo ve začele uvajat pa kako kaj najprej........ po mojem bom kr patronažno prašala da jo mal prašam al kaj mislte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 10:57:03
|
|
|
|
Anonimen
|
uspelo mi je prvega medija koncat!!!!! vam pokazem, sam na comp nalozim:)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:03:12
|
|
|
|
Dudica1
|
a tako je zdaj to...no jaz bom ostala pri aptamilu se tud men zdi najboljši... uvajat sm začela pa nekje pr 5 mesecih z sadjem kuhanim pa zmiksanim...pa kasnej zelenjavo...pa frutke pa te zadeve...pol pa sveže sadje s piškoti ma sej pol pa že počas vse no... najraj je mel pa pol mal kasnej sadne skutke...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
pa tale je najmanj lep...ostali so bolj cotkani, sam jih moram se pobarvat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:11:13
|
|
|
|
Dudica1
|
ooo ful lepo sm mal slabš se vid...ampak zadost da sm ti fouš...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:11:43
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehe, smotka!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:12:23
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute hehehehe, smotka!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:13:10
|
|
|
|
Anonimen
|
zdj me je zagrablo....bom dons po mojem tud unga najlepseeegaaaaa koncala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, da ne bote mislile da vaju ignoriram v pogovoru okoli dodajanja.... samo jst pojma nimam......sem oba2 polno dojila, dokler nista kravjeg mleka pila.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:15:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute aja, da ne bote mislile da vaju ignoriram v pogovoru okoli dodajanja.... samo jst pojma nimam......sem oba2 polno dojila, dokler nista kravjeg mleka pila. razumemo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:23:12
|
|
|
|
arupnik3
|
ni panike
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za razumevanje...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:29:56
|
|
|
|
Dudica1
|
hehe...povejte mi kaj naj skuham...na hitro in enostavno....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
hallo pica!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:43:26
|
|
|
|
arupnik3
|
no jst mam tortoline pa omakca
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 11:59:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute hallo pica! ...ja najlaži pa mi ne bojo sm ene prpelal...bi mogla tri naročit
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 12:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
oj mi net dons neki nagaja jz sem prvemu dodajala novalak, zdej pa če ne bo šlo bo pa aptimel
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 16:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa smo spet na drugi strani
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 18:12:34
|
|
|
|
Anonimen
|
kukuc
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 19:16:54
|
|
|
|
buksi
|
ojla se malo javim. kako ste? Jaz sem imela ponoči grozne probleme. Sem dobila vročino 38.8!!!!!!!!!! Potem smo jo pa zbivali in ko sem si mleko izčrpala je pa končno padat začela. Sam naši dežurni zdravniki so pa za en klinc vredni. Je moj klicu kaj narediti in so mu rekli, da naj počakam do jutra . No potem se je umirilo. Sem pa ugotovla, da mamo premalo mleka in sedaj si ga pred vsaim obrokom najprej izčrpam, pač kolikor ga je. Ji dam popiti in potem še dodatek, ki ga je več ko mojega mleka. No nekaj pa je le. se mi je mala kar zasmilila, ko vidim kako malo ga je, ona pa je vlekla in vlekla... Danes je pa tako mirna ko to delam. Sem pa sicer še vedno čist gin in hodm okrog z glavobolom. Še dobro , da je bila danes mami doma in mi pomagala. No upam, da bo jutri boljše in da mi ne bo babca težila s tem dojenjem. če jaz vidim da ne gre, ne gre. Kolikokrat pa mora prit babca na obisk? No men so v P rekli, da imajo za dodatek aptamil tako , da očitno menjajo. je pa fajn vedet, da so še druge punce, ki imajo podobne težave z mlekom.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 19:38:10
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi upam da se pozdraviš in da ni hudega... ...zakaj sploh si dobila vročino... ...no čimprej bodi bolje da boš lažje opravljala dela ki jih mala zahteva... ja problemi so z dojenjem samo če ni pač ni in ne moreš nič naredit...daš mleko in vidiš da je otrok sit pa je... babca pa mislem da je bla pr men ene 4-krat mislim da pol je pa dala številko da naj pa pokličem če bom mela kakšno vprašanje...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 20:29:50
|
|
|
|
arupnik3
|
buksi joj men je tut težila babca glede tega dojenja pa dej tako pa tako pa tko drž pa ......... oh in sploh pa sm se začela sekirat pa je blo manj mleka pa spet več mleka pa spet manj....... čimprej se pozdravi babca je pa h men pršla 5krat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.