![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 11:51:14
|
|
|
|
Dudica1
|
janja sej če bo pa pr men tko bo pa kr vredu a ne...se ne bi pritoževala...no ja pustmo se presenetit kaj bo...samo da bo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 11:51:23
|
|
|
|
Anonimen
|
super sam da ni šivov
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 11:52:08
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 ne novega ni nič,samo tečni so.če otrok preveč zgubi na teži prve dni.Potem moraš vagat in dodajat umetno mleko .V glavnem živa morija.Ena Barbara je polna same sebe in je tam težila in bla ful pametna.Moraš kar ignorirat .Jas sem se matrala in kar dojila in dojila pa mi je uspelo,da je zalaufalo. Drugače pa so ful prijazne in vse okej.No vložke dobiš samo dvoje kar je ful premalo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 11:52:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 super sam da ni šivov kaj se vse bojite teh šivov...saj sploh ni nič takega pač jih maš pa kaj... ...mene niso motili
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 11:53:24
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 drugi porod je bil meni najlepši,zato verjemi,da bo tako.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 11:54:17
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 ne novega ni nič,samo tečni so.če otrok preveč zgubi na teži prve dni.Potem moraš vagat in dodajat umetno mleko .V glavnem živa morija.Ena Barbara je polna same sebe in je tam težila in bla ful pametna.Moraš kar ignorirat .Jas sem se matrala in kar dojila in dojila pa mi je uspelo,da je zalaufalo. Drugače pa so ful prijazne in vse okej.No vložke dobiš samo dvoje kar je ful premalo. ja za vložke vem ja v prvo sem jih mela sabo ...pa če jih ne bi mela bi mi jih pa nataša zrihtala tako kot tud vse ostalo... sitne pa so ene ja že od skoz pa kaj češ tam moraš bit pa se matrat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 11:54:59
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica, mene pa so motli...ker sem skor cel mesec hodla ko po jajcih.....pri domnu so me prerezali ker sem imela vakum, pri tadeju pa sem se sama zelo konkretno raztrgala---->dobesedno od luknjice do luknjice in sem tu zdaj 100% da mi ne uidejo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 11:55:15
|
|
|
|
janja*
|
Moram pa vam povedat ,da sem imela po porodu take krče v maternici,da sem mislila,da je kaj narobe.No glede na to,da je to moj 4 porod je to normalno,ker se maternica krči.Boli kot popadek.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 11:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, to krcenje maternice je kar fajn zadeva ja....ko mislis da si ze vsega resen....pa se pravjo , da je z vsakim naslednjimporodom huje tko, da jst mislim da me nic kaj lepa porodna izkusnja ne caka
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 11:57:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 drugi porod je bil meni najlepši,zato verjemi,da bo tako. ja močno upam da bo tud pr men tko... je pa ravno zdej ena rekla k ma tud 4 da si pri 4 porodu spet na začetku...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 12:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa sem zdaj zapravljala.... sem si kupla 3 fuuuul cotkane tunike ( sicer niso noseccniske, sam so fuuuul siroke) pa spodnji del trenerke, ki ga bom lahko pod tuniko oblekla...je kot hlace,sam da ma elastiko in za vse skup sem dala 29,99€
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 12:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst pa sem zdaj zapravljala.... sem si kupla 3 fuuuul cotkane tunike ( sicer niso noseccniske, sam so fuuuul siroke) pa spodnji del trenerke, ki ga bom lahko pod tuniko oblekla...je kot hlace,sam da ma elastiko in za vse skup sem dala 29,99€ kje pa to? kje si kupovala?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 12:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
mana! danes se mi zdi da so zacel razprodajat lansko pomladno al poletno koleckijo---->skoci pogledat je 50% popusta
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 12:05:12
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, po 6 € so bluzice pa oblekce pa tunike
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 12:06:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute mana! danes se mi zdi da so zacel razprodajat lansko pomladno al poletno koleckijo---->skoci pogledat je 50% popusta aja, bom šla pogledat, že zarad kakšne trenerke
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 13:03:48
|
|
|
|
arupnik3
|
janja kak lep sonček bodita fajn ja v postojni ka sm jst bla so ble ene ful prjazne sestre... ene pa ful zatežene sestre.... babco sm mela eno katjo je bla fenomenalna ja vložke dobiš dvoje je ful premalo mi je pol dragi prnesu mene šivi niso nč bolel sm lohk takoj se usedla edin na trdo ne ane sam pol sm tut tm na tistih trapastih stolih komot sedela tko da ni blo paike ja mene je tut ful bolel ka e mi je maternica krčla to že v porodnišnc
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 14:44:37
|
|
|
|
buksi
|
Ojla punce! Jaz sem že boli in nimam vročine. Tako, da sem se včeri res spočila od vsega.... No pa še moja porodna zgodba: zbudila sem se okrog enih ponoči in me je čudno zvijalo na določene intervale. kot pri menstri. Potem sem začela gledat na uro in se je ponavljalo na osem minut. čakam kako uro in grem na wc, kjer zagledam roza izcedek. grem nazaj in zbudim mojega. čakava še malo in ti popadki na osem minut so bolj moočnejši. Zato moj reče,da je čas da kar greva se pokazat v p. Tja sva prišla okrog treh zjutraj, kjer so me dali na ctg in ugotovili, da sem odprta 2-3 cm. Popadki se menjajo na 8 do 5 minut. Še vedno blagi. greva v porodno sobo, kjer naj bi se še malo odpočila. ob pol šestih sem dobila klestir. Potem je prišel zdravnik okrog sedmih im mi predrl vodo. In če so prej rekli, da bom dobila umetne popadke, jih nisem rabila. Takoj ko je voda odtekla, so moji začeli šibati na 3 minute in vedno močnejši. To je trajalo zelo dolgo. In na koncu se je ob 11.14. rodila moja Katja. No pri meni je , če gledam sam porod trajal 4 ure. Sicer je bilo hudo amopak vredno. Nisem pa nič šivana in čisto nič raztrgana. Tudi krčenje maternice me ni preveč bolelo. Kar se tiče osebja v P pa bi rekla, da je na psu!!!! Še posebno če si čez vikend dol. nikjer nobene sestre okrog ko jih rabiš. Sem morala že drugi dan sama previt malo, ker ni bilo od enih do devetih zvečer nobene!!!!! Malo sem zlo dolgo časa dojilla in vztrajala, in ko prosiš za dodatek,te kar samo pošljejo po njega V ponedeljek pa je bilo bolje. Tako da punce, bolje je roditi med tednom . Jaz sem bila v P malo razočarana, sem pa zdaj vesela, da sve doma in da vse štima. čeprav je malo mleka ampka bomo vztrajal, da vsaj tega malo dobi. Počasi je že pridobila okrogla lička. Sicer pa babca vztraja, da naj dojim. Se mi zdi da je malo preveč na to stran. če ne gre ne gre. Bom pa še vztrajala, dokler bo šlo. Janja: super da ste doma!! zdaj pa obilo certanja. Dudica, ti znaš te slikce lepit na forum. A ti lahk pošljem slikco moje sončice in mi jo pripopaš gor?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 14:59:35
|
|
|
|
Dudica1
|
hmm...buksi a po mobitelu bi mi poslala al kako?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 15:01:48
|
|
|
|
buksi
|
ja , če lahko . drgač pa na mail. Meni to nič ne prime, pa naj delam kar čem.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 15:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
buksi, si se pa kar namatrala. pa sam da je za tabo glede dojenja: nisem neka zagovornica in verjamem ce ni, pol NI!!! sam meni je fuuul pomenilo da smo se dojili. ampak pri tadeju mi je pri 3eh mesecih zacelo zmanjkovati mleka. pa sem sla v zdr. dom in so mi posodili u na velik elektricni "molzni stroj"... res sem se sam ppumpala kak teden, pol pa je je mleko navalilo, in sem morala tadeja na silo spravit od joske po 13ih mesecih. TO JE SAMO NAVET, za tiste, ki bi zelo rade dojile in poskusile res vse, da bi imele mleko. ponavljam, da cisto verjamem, da marsikdaj enostano ne gre! meni e hvala bogu atalo, pa ceprav so dostikrat tekle solze od bolecin in popokanih bradavic
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 15:04:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja , če lahko . drgač pa na mail. Meni to nič ne prime, pa naj delam kar čem. no daj mi na mail ...pa bom kej probala ščarat... ti na ZS pošljem mail
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 15:06:20
|
|
|
|
Dudica1
|
pa še na mobi pošlji pa bom probala če ne tam pa tukaj...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 15:18:46
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica, ti si meni na zs poslala svoj mail....pojma nimam zakaj...ampak vseen hvala,...sem te ze zagrabla
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 15:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
sem sele zdaj vidla da se gre za slikico napopat ....ce vam ne bo slo, poslji meni vesna.voljc@gmail.com
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 1.4.2009 15:20:20 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.4.2009 15:21:28
|
|
|
|
Dudica1
|
oh buksi zdaj sem ti poslala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.