![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:41:39
|
|
|
|
arupnik3
|
oooooo janja super da si doma fino se certajte no danes deževno kuham nedelsko kosilo popoldne pa na Petkovec Tjaša spi možek pa je DOMA ne morem verjet svojim očem lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 11:17:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst bi ga s sabo u stacuno peljala, pa jan si zbere sam, ker je ze dost velik. ja no sej sm pol bi pa on vse mel... grem zdaj na kosilo...se beremo kasneje
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 11:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
janja: čestitke super da si doma in da je vse vredu dudica1: dober tek jz pa dans tud ne kuham mi možek kuha
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 12:13:53
|
|
|
|
Dudica1
|
evo mi smo s kosila je prav fajn če ti nč ni treba... mali pa spi tako da bo zdaj mal miru da bom lahko še jaz mal zalegla...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 12:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa lepo počivaj dudica
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.3.2009 8:03:50
|
|
|
|
Anonimen
|
PRVA!!!!! jutro punce
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.3.2009 8:18:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute PRVA!!!!! jutro punce JUTRO...kako ste? jaz bi še ful spala...sva bla včeraj na večerji in sva pršla ob 11h domov pa mi zdej manka noči...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.3.2009 8:20:29
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jurto jz sem pa spala ko angelček, sam zvečer nisem mogla zaspat, pol sem pa spala zjutraj me je po dolgem času zbudila ura, za v vrtec
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.3.2009 8:35:37
|
|
|
|
Dudica1
|
miska a si že kaj pobarvala ...me pa tok firbec daje zdaj da sva z mojim prav premišljevala če bi se tud midva lotila kaj risat na steno...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.3.2009 10:30:08
|
|
|
|
Dudica1
|
kaj je pa tukaj danes...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.3.2009 10:51:25
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla kako ste no tale dež že prov ubija mi sploh ni več všeč no včeraj smo bli pr men doma je blo ful dobr ITAK no tamala spala celo noč SUPER kuham kosilo NJAMI kaj pa ve kaj kuhate kaj delate ko je zunaj sam dež
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.3.2009 10:55:50
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik vreme je za popi***...ful so poplave...dež pa še kar ne neha... kaj naj kuham sploh ne vem...kakšna ideja drugač pa prebiram še ene cunjce k mi jih je včeraj dala kolegica take mičkene da jih dam oprat...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.3.2009 12:46:44
|
|
|
|
arupnik3
|
ja poplave tut kle so ful bo mogu nejbržej it dragi pol na teren ka pride s šihta (gasilc) drugač bomo mel pa pr ns pire krompir pa pečena rebrca pa juhica ka je ostala od včeraj pa solatka me pa zanima če si že delala mesno štruco (al pa če jo je že kera delala) kako jo naredite pa a naredite sočno al pusto jst je še nikol nism delala pa bi jo ful enkrat za hec al pa tko kej novga bi skuhala ka je zmer eno in isto (vsej men se tko zdi ja cunc pa tut jst še zdej ful dobivam pa perem pa likam pa tut prej sm mela cele podvige glede cunj pa zlošt po velikosti .........
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.3.2009 13:06:53
|
|
|
|
Dudica1
|
sm se odločla da bojo čufti pa pire...sm morm še mal pogledat kako kej delajo maso za čufte...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.3.2009 14:43:18
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce, no jz sem iz pregleda, utrujena, ampak o.k.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.3.2009 17:02:20
|
|
|
|
buksi
|
Ojla! No mala nima več krčkov, smo ugotovili zakaj. Cimet na jabolku v čežani. Drgač pa moram dodatk dajat ker imam malo premalo mleka. Ampak je vedno bolje. Porodno zgodbo napišem, ko bom imela malo več časa. obljubim. mogoče že jutri. Sicer pa si jemala izbrala svoje urice od sedmih do polnoči zvečer, ko bi samo jedla in se crtala itd... To že dva dni. Potem pa spi najprej do petih, pol pa mi je danes skor do desetih. In seveda ko je sala sem še jaz in sva se zbudla mal prej predn je babca pršla. še dobro, da je mal kasneje zarad poplave. Ampak naspali smo se pa. Janja super da sta tudi vidva doma. ostalim vsem pa hvala za nasvete za krčke. Sicer pa dodajam mleko Atamil, kot so mi ga dajali v P. lepo se imejte in se slišmo, pa upam, da nas voda ne odnese.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.3.2009 20:31:49
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi...ja cimet je ...sm kdo bi vedu a ne taprvič to...nič ne skrbi če moraš dodajat moj pa še marsikateri drugi so zrastli ob adaptiranem mleku pa tudi naši bodo...moj prvi je imel aptamil...kot v P in mu je bil zlo všeč...tako da bo tud zdaj če ne bo šlo drugače... ja kr dost je poplavlo nedaleč od vas...ampak ste na mal višjem nivoju tako da ni panike a ne...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 6:37:59
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro, punce:D:D:D
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 7:17:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jutro, punce:D:D:D jutooooooo miska prva si potem pa vedno izgineš in te ni... no mi smo super odlično...počutje OK samo čakamo na dan D... ...ki bo mislim da kmal ker pri nas majčicah je že čutit napetost in kar dosti jih že nekaj mučijo popadki in odprtje...no upam da vse zdržijo vsaj do 36 t...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 7:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
uf, blagor tebi, ker ze odstevas..... ja, zginem, ker se pol mali zbudi....pol pa ni vec miru
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 8:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro no pa sem pršla do interneta! ga neki svira ma bo že no sam tojk da se javim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 8:04:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute uf, blagor tebi, ker ze odstevas..... ja, zginem, ker se pol mali zbudi....pol pa ni vec miru a jih imaš doma...?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 8:57:58
|
|
|
|
Anonimen
|
domen je u soli...tadeja pa sem vzela iz vrtca, odkar sem doma.... se mi ga ne da vozit v vrtec vsako jutri
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 9:00:16
|
|
|
|
Dudica1
|
aja tako...jaz ga pa kar pelem da mam sek dopoldne mir u bajt... k je glih tok star da samo nagaja in razkopava,mu rastejo rožički no ja že dolg...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.3.2009 9:19:51
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla ja tejle rožički mene še čakajo zdej čakam odgovor od vrtca za Tjaško a jo bojo sprejel al ne jo bom mogla pa dat v logatc v vrtec ka kle pr ns ni jasli sam ko sm jst bla v P v Postojni (decembra) mi je babca rekla da majo mleko od Hippa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.