![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 8:47:12
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kako ste jz sem dans super, zunaj dežek pada bi šla kr ven mi je ful všeč če mi kaplje padajo na obraz spali smo do pol osmih zdaj smo pa že ful stvari naredili, me čaka samo še da cujne poberem in jih speglam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 9:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce....jst pojma nimam kaj bomo poceli....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 9:50:55
|
|
|
|
Dudica1
|
miska pa kje si ti...zadne čase se malo javljaš...si vredu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 9:57:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ja vse ok:) sam vcasih se mi ne da na netu viset:) pa zacela sem pocasi medvedke na steni barvaz v spalnici, kjer bo spal dojencek....pa kar dosti casa uzame...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 9:59:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ja ja vse ok:) sam vcasih se mi ne da na netu viset:) pa zacela sem pocasi medvedke na steni barvaz v spalnici, kjer bo spal dojencek....pa kar dosti casa uzame... ooo pol pa daj kakšne sklikice gor...boš janja doma si... ...kako sta?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ja...take meedije sem narisala, zdj pa lepo pocasi barvam....bom slikala ko bo koncano
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:01:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ja...take meedije sem narisala, zdj pa lepo pocasi barvam....bom slikala ko bo koncano no le daj...da vidimo tvoje umetnije...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:04:56
|
|
|
|
Anonimen
|
janjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:07:18
|
|
|
|
Dudica1
|
ma si dobra da se lotiš...s kakšnimi barvami pa barvaš...pa kako si narisala sliko na steno
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:10:04
|
|
|
|
Anonimen
|
en tak dojaprojektor za dojencke imam ze od domna.....ko postavis, pa prizges. pol pa melodijo igra pa mediji se vrtijo na stropu. no, pa sem ga razdrla, da so bli mediji pri miru, pa projiciraja na steno pa sam prerisala....ker sama nimam sans da narisem kaj... barvam pa : za osnovo imam jupol, pol pa tempero dodam...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:10:40
|
|
|
|
janja*
|
Bejbe dobro jutro! Samo ,da se vam javim,da sva včeraj prišla domov in ,da je vse okej.Ostala sva malo dlje,ker je imel Nik zlatenico in je bil en dan pod lučko.No samo ,da sem doma in ,da je vse okej.Toliko zaenkrat in se vam še javim ko pridem malo k sebi.Hvala vam za vse lepe želje.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
cestitam, janjaaaaa, pa velikoooooo crkljanja!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu, pa se rima se
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:12:50
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Bejbe dobro jutro! Samo ,da se vam javim,da sva včeraj prišla domov in ,da je vse okej.Ostala sva malo dlje,ker je imel Nik zlatenico in je bil en dan pod lučko.No samo ,da sem doma in ,da je vse okej.Toliko zaenkrat in se vam še javim ko pridem malo k sebi.Hvala vam za vse lepe želje. samo lepo bodite in se crklajte...kr počivaj in naj ti fantje malo strežejo... Ko boš prišla malo k sebi pa nam povej kako je bili če seveda zaupaš...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:18:18
|
|
|
|
Dudica1
|
miska kaj ko bi še k men pršla...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:19:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 miska kaj ko bi še k men pršla...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:21:24
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 miska kaj ko bi še k men pršla... kva je smešn...ne se smejat...jaz bom nalepla une mehke nalepke gor če ne boš pršla...sej barvala bi pol že sama...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
sj une nalepke so zakon.....sam jst ful uzivam, ko barvam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:28:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute sj une nalepke so zakon.....sam jst ful uzivam, ko barvam ja sej vem ja... sm zdaj tavelkmu ne vem kva nej dam za ene nalepke star je 2.5 let pa mu ni še nobena stvar tku včeš da bi reku to bi mel...in zdaj ne vem kva mu nej dam... dojenček bo imel pa medvedka puja...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
dojenček bo imel pa medvedka puja... aaaa, super.....ti je telefoniral, da si zeli puja?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:31:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute dojenček bo imel pa medvedka puja... aaaa, super.....ti je telefoniral, da si zeli puja? ...ne puja je mel prej tavelk,pa kej bomo še dokupili pa bo...zdaj ga bo mel pa ...on pa kaj drugega pa ne vem kva...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
cars???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:36:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute cars??? ja sm tud že gledala...sm mi tist rob k je sm rdeče barve mi ni preveč všeč...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.3.2009 10:38:08
|
|
|
|
Anonimen
|
jst bi ga s sabo u stacuno peljala, pa jan si zbere sam, ker je ze dost velik.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.