|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
31.3.2009 9:46:06   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

larkneš- na katero ime je Neli krščena? Pri nas nekaj težijo zaradi krsta, pa sva jim rekla, da ni problema, sam midva ne greva z župnikom se menit in poslušat pametovanje- naj zrihtajo, pa bova jo pripeljala, pa me zanima na katero ime?

U sta si premislila ...

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mah dej spravim otroka spat in se mi trikrat obrne okol in pase kravice. Sem kar obupala in ga vzela ven. Itak mi bo čez pol ure tulil ves zaspan user posted image

Ej, men je to zmeraj delal, prejšnji teden je pa pogruntal, da lahko da tudi glavo med roke in počiva oz. zaspi. Saj veš, tko kot to znata Tijana in Hana user posted image

user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
31.3.2009 9:48:00   
jolly123
Moj bo danes očitno spet ob 7-ih doma user posted image Nič grem kar mulca napakirat in greva v trgovino, ker sva res že brez vsega. 

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
31.3.2009 9:53:06   
jolly123
Uf Vida na Dursu mi je povedala, da so mi danes že odposlali dohodnino. Jaz sem pa čisto pozabila oddat prejemke od prodaje delnic. KAJ ZDAJ??? 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
31.3.2009 9:56:51   
afnica mala
Jaz sem pa user posted image  poklicala in povedala kolk sem žalostna, pa je rekel, da danes ne bo delaluser posted image ,jaz naj grem pa v nabavo, pa mal naokrog. Bom šla popoldan še 1x v BTc. Samo jaz najrajši nakuoujem v domžalskem Mercatorju- si na listek napišem po vrsti kako je zloženo, pa sam v voziček mečemuser posted image , v Lj. Šparu pa kar nekaj lutam. Moram iti pa še v Mullerja.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
31.3.2009 9:57:59   
afnica mala

Uf Vida na Dursu mi je povedala, da so mi danes že odposlali dohodnino. Jaz sem pa čisto pozabila oddat prejemke od prodaje delnic. KAJ ZDAJ??? 

dohodnina nima veze z delnicami- delnice bi morala prijaviti pri kapitalskem dobičku do 2. marca- pokliči na durs in se zmeni

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
31.3.2009 10:00:33   
jolly123

dohodnina nima veze z delnicami- delnice bi morala prijaviti pri kapitalskem dobičku do 2. marca- pokliči na durs in se zmeni

Ja samo a ti ne upoštevajo potem dohodek pri dohodnini??

Neposredna povezava do sporočila: 4131
31.3.2009 10:00:43   
Pšemek
Moja pa že več kot eno uro spi, jaz pa ne vem, kaj bi počela. Sej za delat mam velik, sam se mi kar ne da, se ne morem spravit, da bi začela... Ma, grem vseeno posodo iz stroja zložit, sej to je 1,2,3...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 4132
31.3.2009 10:01:03   
afnica mala
če si imela tiste ta prve od certifikatov- pa ni treba plačevat dobička- kakor je meni znano

Neposredna povezava do sporočila: 4133
31.3.2009 10:03:24   
jolly123

če si imela tiste ta prve od certifikatov- pa ni treba plačevat dobička- kakor je meni znano

Mah kje une so ble prodane že v srednji šoli, smo rabli za nove cunje user posted image user posted image V bistvu sem mela vzajemne sklade, pa sem jih prodala, ker sem kupila avto.

Neposredna povezava do sporočila: 4134
31.3.2009 10:10:34   
afnica mala

Ja samo a ti ne upoštevajo potem dohodek pri dohodnini??

ne, posebej dobiš odločbo- mislim, da tam enkrat maja je treba dat državi svojeuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
31.3.2009 10:12:11   
jolly123
Aja tko to je...mah dej...kera v kur*u scena in spet bom morala po možnosti plačat 200 €, pa sploh nobenga dobička od tega :( 

Neposredna povezava do sporočila: 4136
31.3.2009 10:15:54   
Pšemek
No, stroj je prazen, Nejka pa še kar spi. Zdej se bom pa lotila njene sobice. Jo bom počasi pripravila, da bomo lahko v kratkem njeno poseljico iz spalnice preselili.

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
31.3.2009 10:18:15   
Pšemek
Joj, kako grozno zgleda... k imata afnica mala in jolly ful resno debato o delnicah in dohodnini, pol pa vmes vsake tolko časa moj post ki je čisto izven konteksta... Če mi je pa dolgčas user posted image
Kaj bo šele jutri, ko mojga cel dan ne bo, midve pa še nisva za v družbo, ven pa tako ali tako ne moreva, k skos neki pada user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
31.3.2009 10:19:53   
afnica mala

Aja tko to je...mah dej...kera v kur*u scena in spet bom morala po možnosti plačat 200 €, pa sploh nobenga dobička od tega :( 

saj si lohka sama zračunaš- po kolk si jih nabavila, za kolk prodala- razliki vzami 20% (če si jih imela manj kot 5 let, če si jih imela med 5 in 10 let- plačaš 15%.....) in to je to.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
31.3.2009 10:21:21   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Joj, kako grozno zgleda... k imata afnica mala in jolly ful resno debato o delnicah in dohodnini, pol pa vmes vsake tolko časa moj post ki je čisto izven konteksta... Če mi je pa dolgčas user posted image
Kaj bo šele jutri, ko mojga cel dan ne bo, midve pa še nisva za v družbo, ven pa tako ali tako ne moreva, k skos neki pada user posted image

jaz te vseen preberem, pa si mislim- bravo Nejkauser posted image - Neli spi 20 minut- torej še 10 minutuser posted image , bi bla super vesela, če ne bi vedela kaj počet- no, saj včeraj je imela en spanec uro in pol- pa sem knjigo bralauser posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
31.3.2009 10:24:28   
jolly123

saj si lohka sama zračunaš- po kolk si jih nabavila, za kolk prodala- razliki vzami 20% (če si jih imela manj kot 5 let, če si jih imela med 5 in 10 let- plačaš 15%.....) in to je to.

Mah so vzajemni skladi in sem jih kupovala vsak mesec...tko da to se mi glih ne da računat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4141
31.3.2009 10:30:27   
afnica mala

Mah so vzajemni skladi in sem jih kupovala vsak mesec...tko da to se mi glih ne da računat user posted image

joj, čwe je bilo to več mesecev, se boš pa napisala; ko boš pisala napoved, boš itak morala pisati ceneuser posted image , mislim da obeh nakupne in prodajne. Zato sem jaz letos oddala šele 2. marcauser posted image - se mi ni in ni dalo pisat in iskat vseh dokumentov- letos sem ful lena pri urejanju arhiveuser posted image , me čaka veliiiiik kup,Meni KD že vse pošlje- samo prepišem in preverimuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
31.3.2009 10:30:37   
PikicaStonoga
Evo midve bova počasi odpeketale proti Areni :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
31.3.2009 10:32:58   
afnica mala
Zdaj je že 30 minut kar Neli spančka. Tokrat je pa ne bom budila za Areno, nazadnje sem jo, pa ni bila najboljše volje. Itak imava 10 minut do btc-ja, pa da jo uštimam še 10 minut.
Najboljš, da jo danes kar v lupinici nesem, voziček potem zapeljem v dnevno, pa je vse mokro.

Neposredna povezava do sporočila: 4144
31.3.2009 10:33:59   
afnica mala
Lovelx in Pikica- a bosta imeli voziček?

Neposredna povezava do sporočila: 4145
31.3.2009 10:35:18   
Pšemek
Eno vprašanje... Kakšne temperature so npr. kupljene kašice, ki jih date svojim user posted image  za jest? Mislim, ali jih segrejete, ali so sobne temperature?

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 4146
31.3.2009 10:40:55   
afnica mala

Eno vprašanje... Kakšne temperature so npr. kupljene kašice, ki jih date svojim user posted image  za jest? Mislim, ali jih segrejete, ali so sobne temperature?

jaz dam sobno T, ko pa je v hladilniku, pa naredim vročo kopel, pa je mal mlačno

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
31.3.2009 10:42:15   
iraira

Jaz ji pogrejem, ker noče jesti drugače. Kupim ji pa samo včasih kakšno hruško drugače ji sama kuham.
Ni pa nič narobe, če je sobne temp. in ne pogrevaš...samo če hoče jestiuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
31.3.2009 10:42:59   
Tejčika29
Kašica je sobne temperature, oz. od Tommee tippee žličke imam ki se obarvajo rumeno če je slučajno prevroče in mislim da so naštimane na temp. okrog 37 stopinj, nisem ziher. Jaz se v glavnem po njih orientiram.

Neposredna povezava do sporočila: 4149
31.3.2009 10:47:03   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jaz ji pogrejem, ker noče jesti drugače. Kupim ji pa samo včasih kakšno hruško drugače ji sama kuham.
Ni pa nič narobe, če je sobne temp. in ne pogrevaš...samo če hoče jestiuser posted image

iraira- kaj pa od sadja daješ? Neli zaenkrat je banano, jabolko in breskev- če je brskev potem kupim kašico- jih ima ful rada

kaj je zdaj z našo pupo? Kar spančka.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?