Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 18:19:33
|
|
|
|
Čarli08
|
Mi smo bili pa spet po dolgem času na telovadbi in ugotovili, da se je gužva naredila. Ampak Glorie pa ni bilo.
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 31.3.2009 18:20:49 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 18:21:51
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat ??????? Jst isto. Čakam in čakam .... menda se morava 500X javiti S tem da jaz sem še orank za tabo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 19:06:13
|
|
|
|
Čarli08
|
Po moje tist s strehico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 19:48:40
|
|
|
|
pf
|
Lana spi ko cuker. Se je najedla in napila ful, zdaj pa panka. Na obisku je bilo fino, le prijateljica Eva toliko vriska in tako na glas, da se je naša kar boji. Bolj je Eva vriskala, bolj je Lana jokala. Miška mala. Se je nekaj zaštudirala in gledala igrače, pa je ona zakričala in je našo kar streslo in v jok, pol je bil en cajt mir, pa spet vrisk in spet jok. Nista sprva najdle skupnega jezika. Se kar vidi kje je še kak otroček v hiši. Ona ima še bratca in taki otročki niso tako bojazljivi. Naša je sicer veseljak in ni boječka, ampak nje se pa zgleda boji. Zdaj je že drugič revček jokal. Saj se je bo navadila. Ampak čez čas je Eva opazila, da Lana zajoka, ko ona vriska in je tudi ona nehala. Pol je bilo pa dobro. Sem ji dala za večerjo Milupino kašico z piškoti, ki se z vodo zmeša. Je tak pojedla, pa moram reči, da sem probala in je res okusna, pa drugače nisem za take poce.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:10:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you niste resne......... maš nov avatar ne.....sem že mislila da je kaka nova spet si že mislila, da je prišla kakšna nova flufica, pufica.........................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:10:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Danes me klice ....in se ....vceraj je imela pregled pri svojem G v Luciji...ona se je namrec preselila k fantu v Umag, v sluzbo hodi pa v Lucijo...tak da si je tam tudi ustimala tega G....baje je tak starejsi, pravi okoli 55 let....no in...je bila narocena....ker so prisli rezultati pap testa....na izvidu je pisalo...zmerno ploscate celice (nekaj tazga)....in ji je rekel, da je to "zacetek" rakavih obolenj maternicnega vratu.... ....ampak naj se nic ne sekira, da pac bo tega otroka donosila...ko bo rodila, da bo sla pa na operacijo....da bo tak najbolje... ...in ga prosi naj ji kaj podrobneje pove o tem, ali je riskantno za njenega ...no in ji tastari pravi, da naj ne zganja cirkusa...da je pa z njenim vse ok....halloooooooooooooooooooooo da naj ne zganja cirkusa, po vsem tem, kar ji je rekel.... No in...ob odhodu iz ambulante se dec vstane in jo zacne objemat...pa je mala pac mislila...ajde, objema me, ker bi me rad potolazil.... ...ker ji je bilo neprijetno, se je odmaknila od njega....nakar jo privlece k sebi...in ji da poljub..... ....tamala ga odrine ...nakar ji bebec rece, da jo je htel samo potolazit, ces da bo vse ok....nakar se tam skregata, mu sestra rece, da ni zbral tapravega nacina za tolazbo... in ji un rece....ja kokr cte....tak mamo.... ...mislim halloooooooooooo kak si stari upa .... Baje je vso pot jokala od Lucije do Umaga....pravi, da je na tak grd nacin ravnal z njo, da sploh ne ve kaj naj si misli in kaj naj stori dalje....kako k takemu bebcu sploh hoditi na preglede... No in je poklicala svojo G v Ljubljani, kamor je hodila vse do njene zanositve...in sta se dogovorili za pregled...le ta jo je pomirila...da izvid papa testa ni tako "crn" kot ji je bebec opisal...da je lahko tudi malo mocnejse vnetje krivo za tak rezultat... Mislim, noooooooogoooooo.... za pop.izdit....izkusnja.... Ej to pa spada v kategorijo "saj ni res pa je!". Kreten neumen, da ne rečem še kaj hujšga. mislm.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:10:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes oz. že včeraj zvečer je tudi bubika zakuhala. Saj bi bilo čudno, če se ne bi od bubija okužila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:10:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 MTY je pa prav simpatično pomaldna. o hvala hvala. saj veš............zvončki in trobentice, mačice, vijolice..........
< Sporočilo je popravil Me to you -- 31.3.2009 20:24:38 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:11:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat ??????? Če se ne motim je 500 , 1000 in 2000 ! ..kolk ih ma pa pol Saraya mislim, da je 5 maksimum, pa če imaš 2000 ali pa 20000 postov...............menda......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:14:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Grem. Danes pa res ne bom z vami klepetala. Vprašanje, kdaj bo bubika zaspala, je čisto boga. Tak mirno je gledala popoldan dogajanje okoli sebe, s takimi solznimi očkami Pa skoz jamra. Hvala bogu da vsaj je. Pa cartat se pusti, kar se sicer ne. Še inhalacijo je stoično prenašala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:19:26
|
|
|
|
petra1978
|
Eno vprašanje, ki ne spada sem, ampak vseeno - kje naj kupim tičino (ticcino) maso za torte?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:21:36
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Eno vprašanje, ki ne spada sem, ampak vseeno - kje naj kupim tičino (ticcino) maso za torte? Pri Goljatu v Škofji Loki (ali je Kranj?). Pa mislim, da nekje v Vrhniki. Če ne celo Pekarna Vrhnika.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:23:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Mi smo bili pa spet po dolgem času na telovadbi in ugotovili, da se je gužva naredila. Ampak Glorie pa ni bilo. ni časa...haha dober izgovor.....ma bom enkrat krenila...saj to bo še trajal a ne ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:24:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...adijo do večer....sem tolk v peki peciva da se ven ne vidim...je pa rezultat presenetljiv ..... jst bi pa rada probala rezultate ...pridi ...ma saj ne bi tolk pekla če ne bi imel tast 60 let v petek ....on mi je pa res pri srcu ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:24:45
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Eno vprašanje, ki ne spada sem, ampak vseeno - kje naj kupim tičino (ticcino) maso za torte? Petra kaka masa pa je to? Prvič slišim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:25:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Grem. Danes pa res ne bom z vami klepetala. Vprašanje, kdaj bo bubika zaspala, je čisto boga. Tak mirno je gledala popoldan dogajanje okoli sebe, s takimi solznimi očkami Pa skoz jamra. Hvala bogu da vsaj je. Pa cartat se pusti, kar se sicer ne. Še inhalacijo je stoično prenašala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:26:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Eno vprašanje, ki ne spada sem, ampak vseeno - kje naj kupim tičino (ticcino) maso za torte? Petra kaka masa pa je to? Prvič slišim. sem ravno hotela vprašati, si me prehitela.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:26:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes oz. že včeraj zvečer je tudi bubika zakuhala. Saj bi bilo čudno, če se ne bi od bubija okužila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:26:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Pred parimi dnevi sem pisala o sestrici, ki je ... Matr mu! Fej in fuj! pa to ne moreš verjet,kaj vse lazi po tem svetu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:27:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat ??????? Jst isto. Čakam in čakam .... menda se morava 500X javiti S tem da jaz sem še orank za tabo! ah, ne porajti teh .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:27:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 MTY je pa prav simpatično pomaldna. o hvala hvala. saj veš............zvončki in trobentice, mačice, vijolice.......... ...ja ful dober...pa marčevke 09 majo dober naslov...tko pomladni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?