detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pa ti je napisala v MK kolk je plodovnice?...meni je moja gin. rekla, da je premalo plodovnice, če imaš 8-8,5...sam ne vem česa (mere)...joj, boga revca maš pa ti res čudno gin....pol pa nazadnje sploh ni nič narobe, ampak je gin. mal čudna pa te po nepotrebnem spravlja v negotovost...HB, da moja vse lepo pove, če kaj vpr. ti razloži...in če kaj reče pa čudno gledaš ti takoj obrazloži, če je to ok ali ni ali kako...jau majke mi imaš res čudno gin....če te že ne misli strašit pol naj vsaj gobec drži ne pa da vse na pol pove pa pol vtihne ti pa gledaš pa ne veš kaj naj...pa če imaš rez. uz napisane v MK mal povprašaj pušenjaka.... v MK mi sploh ni nič vpisala... očitno mi bo v torek... na pregledu 9.3. mi je vpisala pod plodovnico AFI (al kr kol že piše) 9,.. mi je pa včeri napisala pod kvadratek pregled in zdravljenje AFI<8... glede na tvoje zgornje rezultate jo je definitivno premalo... sej po eni strani jo razumem da me noče strašit, ampak... zdej mi je pa še huj k vem mere pa zdej sem 3 tedne res ležala samo k krava, sem se premetavala samo od hladilnika do kavča pa do wc-ja... to je vse kar sem delala... spala in jedla ter počivala, pa valda full velik pila... tko da sem upala da se bo izboljšalo... pa ni nič pomagalo drgač G je the best... tok dobre še nisem mela...čez njo nimam za rečt nobene besede bom poročala v četrtek... pregled mam zjutri ob 8h, sam je že rekla da se bom full načakala k je gužva... tko da se šele popoldne enkrat javim ko pridem do pc-ja aja, še to...jaz sem mojo vpr., če se da kako izboljšat količina plodovnice pa mi je rekla, da ne ....da to baje ne drži, da če veliko piješ, da imaš več plodovnice...jaz res ne vem kaj je res pa kaj ne...sam me ful moti, da ima vsak gin. svojo teorijo...pol pa smo čist zmešane...a pušenjaka pa nisi nič vpr.? ne sekiraj se... zdej vsaj vem kaj je narobe... pušenjaka še nisem nič vprašala... bom... tud men je rekla da količina pitja ne vpliva na plodovnico, da morš mirovat... ampak zdej res počivam pa se stanje ne izboljša... sam tudi to je čudno, da mirovanje kao vpliva na količino plodavnice...če tako logično pogledaš, ti plodavnica lahko odteče tudi, če ležiš...ej res ne vem pa ne morem nič povedat...razen to kar slišim pa kar sama predvidevam...jezi me to, da ima vsak gin. svoja prepričanja...da ni neke enotnosti...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|