Anonimen
|
Evo me nazaj iz dopoldanskega spančka . Aaah, kako je pasalo! Ni kaj, enostavno moram več počivat, da nimam cel dan trdega bušija. Pa vidim, da mi to sedenje za računalnikom sploh ne paše, mi takoj otrdi trebušček. Pa prisežem, da niso krivi pomočniki . BrinaBA - Si že počasi predstavljam, da je mučno to čakanje, toda a nimaš ti roka drugače šele 20. aprila? Ker to pomeni, da je še v mejah normale tudi, če bi rodila 14 dni po roku. Uf , nočem te strašit, ne me tepst , toda čakanje je očitno delo zadnjega meseca, ki ga bomo morale preživeti . Če bi pa rada rodila čim prej, pa me tukaj držimo pesti , da tvoj vlak za Rim pohiti in že končno pripelje. Sonček85 - Kako fajn kolegico imaš, da ti je dala toliko stvari. Bravo za kolegico ! Praviš, da imaš krče. Ej, jaz sploh ne vem, kaj imam jaz - čutim otrdevanje trebuha, vse mi tako zatrdi, da sem kot zacementirana in se komaj prebijem do wc-ja, pa čutim pritisk na nožnico in v nožnici. Križ me tako boli že celo nosečnost (in od prej), nekih krčev, kot sem jih dosedaj začutila le enkrat ponoči, pa ne čutim. Zdaj pa ne vem, ali jih še nimam, ali pač govorimo o isti stvari, samo jo drugače poimenujemo . Kako pa ti čutiš te krče? Mogoče pa res greva isti dan v P, kaj veš . Kdaj se zmeniva? Evo, nisem se mogla odločiti. To zdaj imaš, sem pa reva. Ko bi si lahko izbrala dan, pa sem stistnila rep med noge . Ne vem, kar nekako me je strah si izbrati dan, saj se mi zdi, da bi potem nezavedno vplivala, tega pa nočem, saj si želim, da mi Ela pove, kdaj je pravi čas za njen prihod. Ker porod sprožijo bebice, a ste to vedele punce? Ko so dovolj razvite in čutijo, da jim v plodovnici ni več ok, izločijo določene hormone, ki povzročijo, da tudi mamica izloči spet neke hormone, ki sprožijo porod. Tako da moramo zaupat svojim zakladkom , da nam bodo pravi čas javili, kdaj je pravi čas. matcar - Vso srečo in čim bolj sproščen ter nepozaben porod ti želim! Grem še malo likat in kuhat kosilo, ob 18h pa na predavanje Mame Zofe: Porodne izkušnje. Vam jutri posredujem kakšno vspodbudno porodno zgodbico, da bomo bolj sproščene in še bolj neučakane . Čao čao, pa pridne bodite , NenaLena
|