Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 14:48:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobr dan vsem tudi vam mlada dama hi hi jes sem pa že kr precej v letih eh dej no, važno je kako se človek počuti to je pa res Podpišem odebeljeno, čeprav se jaz te dni počutim tam nekje 20 let starejšo . Bom pa drug teden kakšnih 10 let mlajša pa bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 14:48:47
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja pojedla celo skodelo juhe z ribano kašo , sedaj pa je še posladek; krof, ki ga ima zelo rada(mama bi tud )Spoila je pa danes že za njo rekordnih 500ml čaja a Alja že je beljak ker je tudi v ribani kaši?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 14:49:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja pojedla celo skodelo juhe z ribano kašo , sedaj pa je še posladek; krof, ki ga ima zelo rada(mama bi tud )Spoila je pa danes že za njo rekordnih 500ml čaja Pridna Alja, kar tako naprej razveseljuj mamico
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 14:49:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moje "remek" delo So pa malo bolj živahne barve kot tule zgleda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 14:51:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan Kako ste čveke moje? Mi tako tako. Bo verjetno kmalu bolje. Morda že naslednji mesec, ki se HB začne že jutri Z Galom sva bila danes spet na inhalaciji in jutri greva spet na kontrolo, da ga bo P poslušala in rekla, če je še potrebno. Padec HB ni pustil nobene posledice in začuda nobene buške Super Jaz sem pa še tudi malce boga. Sem si danes šla kupit še kapljice za uho, ki me zraven vseh ostalih stvari boli. Sva pa z Galom spet cel dan sama, zvečer pa tudi, saj ima ati službeno večerjo Eh ti deci, jaz sem mojga kar pred dejstvo postavila in mora bit doma za varuško vsak dan Pri Andražu sem bila pa bolj kot ne sama za vse Anitka pri drugem ga pa privij, da bo še on skusil kako je luštno z Tako zdaj bom pa nehala jamrati Kosilo sem skuhala - zeljne krpice. A ste jih ve že dale vašim ? Ne še, jih imam rada, samo jih ne znam narest Sedaj sem tudi zlikala celo goro perila saj je Gal danes priden spalček in mi spi že od enih pridna Upam, da bo danes eno rundo še šel pančat in takrat si bom tudi jaz privoščila en lepotilni spanec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 14:52:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja pojedla celo skodelo juhe z ribano kašo , sedaj pa je še posladek; krof, ki ga ima zelo rada(mama bi tud )Spoila je pa danes že za njo rekordnih 500ml čaja a Alja že je beljak ker je tudi v ribani kaši? V ribani kaši in vseh jajčnih jedeh ga je jedla, tako pa še jajca nisem dala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 14:52:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj naj dam zraven Vidku za jest? Imamo namreč zelenjavno rižoto. A ve vsak dan kuhate juho?? ne..in kamot mu daš tole rižoto. Jaz tudi ne kuham juhe vsak dan. Tudi v vrtcu je nimajo. Bo pač malo več rižote pojedel. Sedaj pa se je Videk prehitro zbudil, rižota pa še ni kuhana. Je bil pa tako posrečen. Naenkrat zakriči v kinderpetu ATA, pa ker atija ni in ni nihče prišel, se je zadrl MAMA. Jaz pa sem se kar topila. Od sobote skoz govori mama, mama. Sem imela zadnjič enega drugega fantka na rokah, ko bi vidle kako ljubosumje je to bilo od Vida, cel čas se je drl mama mama mama. Sem mogla fantka dat njegovi mami in vzet Vida, ker je kar jokat začel. Tole še bo huda, ko bo Ana prišla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 14:55:58
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja pojedla celo skodelo juhe z ribano kašo , sedaj pa je še posladek; krof, ki ga ima zelo rada(mama bi tud )Spoila je pa danes že za njo rekordnih 500ml čaja a Alja že je beljak ker je tudi v ribani kaši? V ribani kaši in vseh jajčnih jedeh ga je jedla, tako pa še jajca nisem dala. aha potem ji bom pa jes tud probala dat do zdej je jedla samo kroglice v juhi ali pa kruh not nadrobljen.Za pusta pa sem ji tudi probala dat malo krofa pa je bila potem vsa flekasta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 14:57:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Eh ti deci, jaz sem mojga kar pred dejstvo postavila in mora bit doma za varuško vsak dan Pri Andražu sem bila pa bolj kot ne sama za vse Anitka pri drugem ga pa privij, da bo še on skusil kako je luštno z Saj bi ga privila pa ima takšno službo . Ko bova delala na drugem pa ga bom ziher postavila pred dejstvo, da se odpove kakšnemu treningu ipd. Kosilo sem skuhala - zeljne krpice. A ste jih ve že dale vašim ? Ne še, jih imam rada, samo jih ne znam narest A ti napišem recept? Ni nič težkega - prepražiš malo čebule, nato daš v ta pisker na tanko zrezano (naribano) zelje in dušiš nekaj časa. Nato soliš, daš kumino, vegeto in zaliješ z malo juhe in vode ter naprej kuhaš. V tem času skuhaš krpice, ki jih nato primešaš k zelju in po želji še popopraš. Pa dober tek! Sedaj sem tudi zlikala celo goro perila saj je Gal danes priden spalček in mi spi že od enih pridna Upam, da bo danes eno rundo še šel pančat in takrat si bom tudi jaz privoščila en lepotilni spanec
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 14:57:25
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo moj čas na RR se izteka, grem gledat nadaljevanko "las tontas no llegan al cielo", pol pa pod tuš in na telovadbo do 19h Lepo čvekajte , da bomo prišli na 18 tko, tale 17 se že predolgo vleče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 14:59:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem pa zadnje čase prav živčna. Bom jaz tudi rabila kakšne table kot Edina. Smo dobili predračun za fasado, pa nekaj je še treba pozidat in ...... in je . Ne vem če bi se ali ne. Moj je rekel, da bi probali naredit sami kar se da. Jaz se strinjam z njim, samo ne vem kdo mu bo pomagal razen mojega očeta, njegova starša pa ponavadi kritizirata. Nisem ziher, če bom preživela tole obdobje. Hb grem v službo, ker tele vojne, ki se pripravlja ne bom prenesla. Pomagat pa ne morem dosti, ker mora nekdo za otroka skrbet. Upam, da ne bo prehudo. Jutri imamo vpis za vrtec in upam, da bo kakšno mesto še pred septembrom fraj. Želim ti, da bo kmalu bolje in da jutri dobro opravite vpis.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:00:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo moj čas na RR se izteka, grem gledat nadaljevanko "las tontas no llegan al cielo", pol pa pod tuš in na telovadbo do 19h Lepo čvekajte , da bomo prišli na 18 tko, tale 17 se že predolgo vleče Katera je na vrsti za 18.? Naj kar začne pripravljati - četrtek se naglo bliža Uživaj na telovadbi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:01:24
|
|
|
|
Anitka
|
Mmoojjccaa za 100 postov in dve .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:02:10
|
|
|
|
Anitka
|
Nia5 a bova probali naslednji teden iti kofetkat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:04:45
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mmoojjccaa za 100 postov in dve . Kaj pa je to 100 postou
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:07:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mmoojjccaa za 100 postov in dve . Kaj pa je to 100 postou Napisala si že 100 objav
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:12:55
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mmoojjccaa za 100 postov in dve . Kaj pa je to 100 postou Napisala si že 100 objav oho saj neki mi je ratal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:16:09
|
|
|
|
jana81
|
evo naju nazaj s sprehoda, sva bila zunaj s triciklom, pa še na kosilo smo šli z mami. je pa kar mrzlo zunaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:17:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo naju nazaj s sprehoda, sva bila zunaj s triciklom, pa še na kosilo smo šli z mami. je pa kar mrzlo zunaj. Za sprehod in kosilo. Jaz že tudi komaj čakam, da bova spet vozičkala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:26:09
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
se moram poslovit ker me hčera Anita že neki časa podi z računalnika.Lep dan vam želimše naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:26:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa se moram poslovit ker me hčera Anita že neki časa podi z računalnika.Lep dan vam želimše naprej Tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:28:04
|
|
|
|
Anitka
|
Se bom tudi jaz poslovila in se oglasim kasneje, ko bom prosta
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:30:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja pojedla celo skodelo juhe z ribano kašo , sedaj pa je še posladek; krof, ki ga ima zelo rada(mama bi tud )Spoila je pa danes že za njo rekordnih 500ml čaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:34:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan Kako ste čveke moje? Mi tako tako. Bo verjetno kmalu bolje. Morda že naslednji mesec, ki se HB začne že jutri Z Galom sva bila danes spet na inhalaciji in jutri greva spet na kontrolo, da ga bo P poslušala in rekla, če je še potrebno. Padec HB ni pustil nobene posledice in začuda nobene buške Jaz sem pa še tudi malce boga. Sem si danes šla kupit še kapljice za uho, ki me zraven vseh ostalih stvari boli. Sva pa z Galom spet cel dan sama, zvečer pa tudi, saj ima ati službeno večerjo Tako zdaj bom pa nehala jamrati Kosilo sem skuhala - zeljne krpice. A ste jih ve že dale vašim ? Sedaj sem tudi zlikala celo goro perila saj je Gal danes priden spalček in mi spi že od enih Upam, da bo danes eno rundo še šel pančat in takrat si bom tudi jaz privoščila en lepotilni spanec Upam, da ne bo potrebno več inhalacij. Spanec pa si le privošči, če ti manjka. A še enkrat boš ga dala spat? Mi pa smo zdaj malo ritem spremenili in če se zbudi po 15.30 je več ne dam spat, ker mi pol okrog osmih, devetih BP zaspi, če ne pa rogovilimo do desete ali celo enajste
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 15:37:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mmoojjccaa za 100 postov in dve .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?