barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Jutro ! Spali smo vredu, spet nismo jedli ponoči, jst sem imela malo čudne sanje pa sem se zbujala ponoči.. Nejc gre pa jutr v vrtec, imam kr cmok v grlu, ker ne vem kak bo to zgledalo. Saj bo šlo Otrok se hitro navadi,mame bolj kompliciramo kaj pravite na razne prireditve,ki jih imajo otroci s starimi starši oz.starši,pa da ti ne morejo priti? V petek ima Nejc ustvarjanje velikonočnih okraskov z babico,sedaj pa ena babica je v bolnici,druga pa tudi ni najboljšega zdravja. Res da Nejc ne da kaj dosti na to,sem pa že opazila,ko so imeli nekaj podobnega in je en fantek razlagal,da njegova babica pa ni mogla priti Andraž ni nikoli imel nobenega od starih staršev, pa je bilo tud OK, sem pa jaz prišla večkrat na ustavrjalne urice Meni pa je tako hudooo pri srcu, ker mi je prejšnji teden Petja prinesla iz vrtca vabilo za uro pravljic, ki bo danes. Otroci so pripravili tudi predstavo in ona vsa navdušena mi stalno govori, kako bo ona žabica in recitira njen govor, jaz pa ji nikakor ne morem dopovedat, da je ravno tako prav in da ne moremo it, ker je bolna. Ona se pa tako veseli te predstave, ki je ne bo videla . kako naj ji razložim, da bodo imeli predstavo brez nje Pa še oblekce za žabico ima v vrtcu, vse zeleno ima...žabe sem mogla celo it kupit, ker jih ni imela v zeleni barvi... danes je res en moj depro dan . Kaj naj grem vseeno pogledat z njo v vrtec...saj če pridem tja naju najbrž ne bodo mogle nagnat, ali pač Varja je trenutno zaspala, otroka pa sta šla do sosede, jaz pa grem zdaj psičko peljat malo na zrak in svoje možgane. Če ima še vedno pikice je ne moreš peljat, ker te bodo druge mame "napadle". Pri nas ni bilo tako hudo, ko Jaka ni mogel it. Sem se bolj jaz sekirala kot on. Kaj pa če bi doma naredili uro pravljic?