|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
30.3.2009 12:57:21   
rožica13
Ojla punce!

Vsem novim dobrodošlica in eno user posted image !
Twixy in water lily user posted image user posted image in za naprej user posted image user posted image user posted image

Za mene je bil ta vidend grozen! V soboto sem bila na rojstnem dnevu in sem se pobrala domov čim prej sicer je bla ful žurka sam jaz nisem upala plesat in skakat sem ob treh pršla domov, celo pot v avtu spala in ko sem se zjutraj zbudila sem mislila da me je 10 tankov povozilo. Pa še tak beden vreme je bil oz. je še. Dobili smo tudi obisk tako da sem mogla bit skoz zraven, cel dan. Mela sem podočnjake do sredine lic in čist bleda, mami in ati sta vedla zakaj ostali pa ne in sem se mogla še mal pretvarjat da ni tko slabo kot je vidt user posted image . Nazaj v Ljubljano sem prišla ob 23.00 čisto povožena. Zdaj pa sedim vsa nejevolna zavita v dekno ker me je zebl k mokrga mačka. Upam da se tale vreme hitr poprav! Danes bom preležala da pridem malo k sebi.
Glede user posted image pa midva tudi prakticirava samo ne tako pogosto ker imam tudi malo zadržkov, čeprav pravijo da je to zdravo za plod če si seveda nežen.
Joj kolko nas ima ta teden pregled! Jaz pa šele zadnja, joj, kdaj bo petek vsem ki ga imate prej pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 926
30.3.2009 13:17:42   
summer410
mene pa dons tako v križu seka...da je joj.......

pravi moj sodelavec,da se mi hrbet jača....user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 927
30.3.2009 13:19:13   
tassika
Rožica enako, jaz sem imela včeraj roj.dan in veš kaj je bilo na jedliniku, gorgonzola, brie, biftek in solata z mozzarelo, jaz pa nič ne smem ker nisem tokse prebolela. In potem sem rekla, da imam želodčne težave in sem pojedla samo tovstke s putrom namazane, sicer so me vprašali če sem noseča, pa sem rekla, da ne da bi jaz vedla, mala nedolžna lažuser posted image , potem mi je bilo pa slabo in sem samo čakala, kdaj bova šla domov, še torta mi ni pasalauser posted image  no in slabost se vleče še danes naprej, ampak samo v min. odtenku, sem šla prej v službi na wc in je ena prej mal več kot lulala in sem zavohala, sem skoraj bruhala, potem sem tam sedela in vohala wc papir. Grozna sem.

Water lily žal mi je zate, sploh ker sem res upala, da vama na preteklo zgodbo tokrat  uspe. Ne vem kaj bi ti rekla, res si želim, da bo naslednjič uspešno. Ne bomo ti zamerle, če nas ne prideš nič več pogledat, ker vem, da ti bo hudo, če pa boš pa kaj napiši. Tukaj smo, da ti stojimo ob strani, ter da te tolažimo v težkih trenutkih.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 928
30.3.2009 13:51:33   
tante
jojjjjjjjjjj...........že sama mam tako krizo pol pa še take novice.......
twixy in Water lily res mi je hudo in prav trpim že ob takih novicah..............pogumno dalje in čimprej veselje
punce sedaj je pa že čas, da ni več takih novic...

jaz pa komaj živim in slabo mi je spet........pa sem včiraj upala da je že bolje...........

v službi se ne morem nič dogovort glede dela in tudi tisto ne kar ti po zakonu in pravilniku pripada....groza tako sem žalostna da me bo konec. še vedno smo na svetu beli in črni. 10 let sem predana brez bolniških tej firmi in danes ko rabim malo kalma življenja se ne morem zment eni da ne rečem..........

bom še pisala ko se mal na noge postavim....

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 929
30.3.2009 14:08:41   
tassika
Tante, tukaj pa jaz nimam usmiljenja, če ne morejo tega zastopit, potem pa kar pojdi na bolniško, briga te, če oni  nimajo malo človeškega čuta, zakaj bi ga ti imela.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 930
30.3.2009 15:14:13   
giotti
Ojoj, kakšne žalostne novičke... Punce, od mene objem in sočustvovanje user posted image
Twixy, tudi tebi priporočam pregled zaradi potencialne pregrade, saj se ti je ta grozota zgodila že celo 2x.
Držite se, koliko se da v teh trenutkih in vedite, da vse mine. Tako slabo kot dobro... čas bo naredil svoje. Upam, da sta še relativno mladi in da bosta čimprej ponovno dobili voljo za novo upanje.
Srečno user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.3.2009 16:23:01   
ringa raja
živjo,a se lahka jaz tud prilepim k vamuser posted image tud pričakujem novembrauser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 932
30.3.2009 16:25:59   
ringa raja
živjo,a se jaz tud lahka mal priklopim k vam,tud pričakujem novembrauser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.3.2009 17:02:36   
miki23
water lily zelo mi je zal... pogumno naprej user posted image moj pregled se tut bliza in vedno bol strah me je... 

(odgovor članu ringa raja)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.3.2009 17:15:47   
sashy
Punce zadnje čase so pa same slabe noviceuser posted image . Sem ravno s pregleda pa nič dobro ne kaže. Srčka še nisva vidla, čeprav je rekel, da je vrečka lepo vidna in plodek. Čez en teden imam spet preegled in bomo vidli kako bo,  velik je pa 4mm. Najbolj te zadane ko reče: "Tole mi pa ni všeč"user posted image
Upam na vse dobro v ponedeljek 6.4

Ostalim pauser posted image user posted image user posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 935
30.3.2009 17:24:44   
Anonimen
Joj, vsak dan ena slaba novičkauser posted image user posted image user posted image water lily-hudo mi je zateuser posted image user posted image user posted image
sashy-koliko pa si noseča? Če še ni polnih 7 tednov poten ni panike! Upam, da bo srček lepo ik-takal na naslednjem UZ!
Ko berem take slabe novičke, me kr strah postane! Še cele 3 tedne imam do pregleda..joj upam, da bo vse ok!
Punce dost je blo, zdej pa nobene več ne spustimo iz novemberk2009!!!
Anonimnauser posted image

(odgovor članu sashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
30.3.2009 17:26:12   
tassika
Sashy koliko časa si noseča, mene je tudi tega strah, ker sem tako zgodaj naročena, joj želim ti da bo naslednji teden vse ok.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
30.3.2009 17:26:59   
monika985
Danes sem tudi jaz našla končno nekoliko prostega časa, da se včlanim in pridružim vašemu čveku. Za začetek naj vsem zaželim čimbolj mirno nosečnost in sevedo novembra zdrave bebike, tistim, ki pa se žal ni končalo srečno pa želim čimprejšnje okrevanje in nove, tokrat srečne nosečnosti.
Moje nosečnost ni bila načrtovana in sem zanjo izvedela na čisto običajnem ginekološkem pregledu, tako da sem prvi pregled že imela user posted image . Bilo je prezgodaj, da bi izvedela še karkoli drugega. Naslednji pregled imam 15.04., NS pa teden kasneje (23.04.). Upam da bo vse O.K.
In kako počutje!?! Ravno nasprotno kot velika večina...slabosti in utrujenosti ni, imam višek energije, edino špikanje v trebuhu, ki pa je tudi že počasi ponehalo. Upam da to ni slab znak...

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 938
30.3.2009 18:01:39   
Nončika
water lily, user posted image user posted image user posted image user posted image . upam, da se bosta hitro spet lahko podala v nove boje in novim zmagam naproti. pa oglasi se kaj in nam poročaj kako kaj živiš.

novi nosečki monika985 in ringa raja dobrodošli.

jaz sem kar izmučena, moj dela verjetno do poznega večera. mala pa je kar zahtevna, saj je celi dan doma in zahteva nenehno pozornost.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 939
30.3.2009 18:05:55   
MalaRoža
Živjo!
Punce, a vas lahko prosim za nasvet? Če ste že kdaj imele težave z slabokrvnostjo? Kako ste si izboljšale količino železa v krvi?
Jaz sem danes dobila že drugi izvid v treh tednih in imam še vedno prenizko železo, čeprav uzivam Elevit, pa suhe slive, meso in rdečo peso.
V petek imam prvi pregled pri g. in ji bom tudi povedala za svojo težavo. Drugače pa v 7 t. se počutim dobro. Slabosti nimam, samo utrujena sem ful.
Sploh nimam moči da bi kaj naredila..se samo premikam iz postelje na kavč pa nazaj. user posted image

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 940
30.3.2009 18:07:13   
sashy
Noseča naj bi bila 7t5d. Je pa rekel, da je mogoče prišlo kasneje do zanositve. No jaz sem optimistična tud občutek imam sicer v redu glede nosečnosti, pokazalo pa se bo čez en teden. Upam na najboljše.

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 941
30.3.2009 18:51:44   
tassika
No zdaj me je pa še bolj strah jaz naj bi bila v sredo noseča 6t/4d kaj če res ne bo nič, mah ja saj je itak rekla naj pridem samo, da potrdi nosečnost.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 942
30.3.2009 19:06:44   
Lupinca
punce kaj je zdej s temi user posted image novičkami? user posted image vsem pošiljam močneuser posted image

tassika
jaz ko sem imela prvi pregled sem bila nosečka 6t4d, pa se je videl srček, tako da je čisto možno da ga boš tudi ti! Bom držala pestke.

Sashy, vem da bi bilo mnogo lepše danes že videti tudi kako srček utripa in vem da te je sedaj strah, tudi mene bi pobralo, ampak da te potolažim...veliko jih vidi srčka ko so noseče polnih 8t šele. Tako da upam in ti želim, da bo naslednjič srček že močno bil!user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 943
30.3.2009 19:10:35   
toba
Hoj,
twixy in water lily zelo moi je žaluser posted image .
Sama pa sem fasala angino...kar pomeni, a se počutim še slabše kot sem se, vročina 38, komaj slino požiram kaj šele hrano.....skratka sem na antibiotikih....in upam, da res ne vplivajo na plod.Me je grozen strah kaj bo rekla G v četrtek.
Vsem novim dobrodošle!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 944
30.3.2009 20:04:19   
rožica13
Novim lepo in mirno user posted image

MalaRoža v otroški bibliji priše da jesti jetra, moko, surove školjke, suhe breskve, temno meso, jajčni rumenjak, oreščke, beluše, ovseno kašo.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 945
30.3.2009 20:19:59   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: toba

Hoj,
twixy in water lily zelo moi je žaluser posted image .
Sama pa sem fasala angino...kar pomeni, a se počutim še slabše kot sem se, vročina 38, komaj slino požiram kaj šele hrano.....skratka sem na antibiotikih....in upam, da res ne vplivajo na plod.Me je grozen strah kaj bo rekla G v četrtek.
Vsem novim dobrodošle!

toba, jaz sem prejšnji teden fasala angino. sicer blažjo obliko in sem jo trpela kar 1,5t. do zdravnika nisem šla, komaj sem požirala, v službo sem hodila. vem, da je bila angina, ker sta fasala tudi foter in mala. tako, da skratka. antibiotik si pa dobila valda taki, ki ne bi smel povzročit nobenih problemov.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 946
30.3.2009 20:28:28   
Nončika
malaroža, slabokrvnost je v nosečnosti kar pogosta. jaz sem se z njo borila celo 1.nosečnost. žrla sem tablete, gr, gr. in enkrat me je G celo skregal, če tablete sploh jem. poleg tablet za železo sem bila izredno slabokrvna. me je kar v bolnico hotel dati. ne, ne.

trenutno čutim utrujenost, krv še nisem dala. a sigurno bom fasala spet slabokrvnost. samo jem Elevit, upam, da bo kaj pomagalo. bolnice si poleg hčerke zdaj ne morem privoščit. bliža se namreč sezona piknikov in poletje, z malo bove ogromno same, ker naš ati pogosto dela do poznega večera.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 947
30.3.2009 20:31:13   
lucky girl
Dekleta pozdravljenauser posted image

Kako ste...upam, da ste uredu. Jaz osebno se počutim kr uredu, samo malo me vsake toliko časa malo špika spodaj (da me spomni, da najino user posted image raste).

Mala roža tudi jaz sem imela velike težave z železom in sem prebrala kr nekaj člankov kako dvigniti železo v krvi. Največ železa se skriva v zeleni zelenjavi (peteršilj, zelena paprika, zelje, solata, brokoli, špinača...); v sadju katerega olupimo (banana) in seveda v mesu (drobovina, rdeče meso in ribe)...upam, da sem ti kaj pomagala...

Malce sem pa žalostna, ker sem opazila na prejšni strani seznam in mene ni na njem, zato lepo prosim, da me pripišete gor. Hvala!!!
Sama sem se prijavila na strani 32.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 948
30.3.2009 20:45:31   
Menta
Dober večer,

tudi jaz sem opazila, da me ni na seznamu. Sicer še ne vem, kdaj naj bi bil moj PDP, vam povem po 1. pregledu, ki bo 20. 4.
Počutim se dobro, nimam nobenih slabosti. No, samo lačna ne smem biti in je vse ok. Samo da je nekaj v želodcu. Imam pa kar precej nizek pritisk in sem zaradi tega kot neka cunja. Pa še vreme je tako, da mi nič kaj ne pomaga. Še dobro, da me moj user posted image razume in me razvaja. Pa nič se ne jezi, če kako delo ni opravljeno, veliko pa opravi tudi sam. Upam, da bom kmalu imela več energije in bova lahko skupaj uživala.

Uživajte in čimmanj slabosti vam želim.

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 949
30.3.2009 21:16:34   
MalaRoža
Hvala lepa za nasvete! Bom poskusila še več zelene zelenjave pojest, to mi ne bo pretežko, ker mam zelenjavo zelo rada, samo spomnit se je treba da še kakšno skledo solate za kosilo naredim!user posted image
Drugače pa bi se tudi jaz z veseljem pridružila seznamčku ))) user posted image user posted image

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?