|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
28.3.2009 16:45:57   
r1ta
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

jz pa peglat dokler se mi ne odpeglauser posted image

Tole si je pa vredno zapomnit!user posted image user posted image user posted image  O Shorty, ti potrjuješ dejstvo, da je v malih flaškah strup!

No, z mojega pohajkovanja po tržnici ni bilo nič, ker sem se zbudila z zabasanim nosom in bolečim grlom. Tako da sem cel dan v postelji. Ati in Ančka sta mi s plavanja prinesla zajtrk v posteljo, pa čajček, potem smo se pa skupaj crkljali čez dan. Zdajle sem iz postelje toliko, da pripravim nekaj za pojest, potem pa spet nazaj... Nič se mi ne da!

< Sporočilo je popravil r1ta -- 28.3.2009 16:48:52 >

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
28.3.2009 18:39:15   
Shorty_
No ta velik dojenček spi že koraj cel dan, res je bogiuser posted image

mala dojenčica user posted image pa gleda Slončka Benjamina pa še milijon stvari zraven počneuser posted image

No grem jo počasi začet rihtat za v mižaleuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
28.3.2009 18:39:38   
Shorty_
R1ta pozdravi se čimprejuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
29.3.2009 13:15:01   
Najaa
shorty, kako je možek? Kaj bolje?
Gnojno angino je imel moj malo preden sem rodila. V bistvu je še v P tisti dan, ko sem rodila, prišel cel bogi. Ej, tip sploh ni mogel požrat nekaj dni! Je jedel zelo tekoč čokolino, pil čaje, juhco... Ful ga je zdelalo. On je itak ful malo bolan. Sam ko pa je, je pa oreng. user posted image

Kako sem ja, tak veste. user posted image  Naspana, naspana, naspana. Haha, me je včeraj prijateljica kregala, ko sem ji pojamrala, da imam zvečer premalo mleka, da za mleko moram veliko počivat. In sem hitro nadoknadla. user posted image  No sej, popoldan imam tud v planu počitek... aja, sej je že popoldan. Ta ura me je čisto zdrmala, ko se je prestavila! user posted image
Ok, dosti samogovorov, grem malo pospravit, pa - počivat. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
29.3.2009 13:21:01   
Shorty_
Mah tečen je k je čist koma pa avto bi rad spucu pa tablce gor dal pa ne more, pol je pa še mala najbolj vesela če mu teži...mah nora hiša danes re. Dobro da sem še dva dni doma da se sestavimouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
29.3.2009 13:22:24   
Najaa
Bogi, no. Je dobu igračko in  se ne more igrat z njo! user posted image user posted image user posted image  Kok so si deci podobni!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
29.3.2009 13:35:31   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Bogi, no. Je dobu igračko in  se ne more igrat z njo! user posted image user posted image user posted image  Kok so si deci podobni!
ja sej pomojem če nebi tok dež padu bi že zdavnaj po avtu skakal, sej je šel ven pa rekel da preveč dežujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
29.3.2009 14:22:27   
Najaa

ja sej pomojem če nebi tok dež padu bi že zdavnaj po avtu skakal, sej je šel ven pa rekel da preveč dežujeuser posted image user posted image user posted image

U, pol mora pa res fajn padat, da ga je to ustavlo?¨!user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
29.3.2009 16:18:25   
Shorty_

U, pol mora pa res fajn padat, da ga je to ustavlo?¨!user posted image   user posted image user posted image
ne to je zato da ne bo reku da s epreveč slabo počutiuser posted image moškim je to težko priznatuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
30.3.2009 0:10:26   
frufru
Da nas malo dvignem, pa mogoči kater prav pride: http://bibaleze.si/multimedia/malcek/sola-kakanja.html

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
30.3.2009 6:56:40   
tintara
Dobro jutro!
Pa tole je v resnici se sredi noči (ah, ta ura). No, saj popoldne mi bo pa všeč, ker bo dolg dan. Ko bi se le tale dez umiril.

Vsi bolni, pozdravite se (Tija in mozek od Shorty, pa ce je se kdo, tudi). Ostali, ne zbolite.

Tudi mi smo se vceraj kopali. Smo mel se ene karte za Atlantis gratis in je bil tak dezeven dan, da je bilo treba izkoristit. NO,pa se prehlajena glih nista.

A veste kaj sem vam hotla povedat. Ce se niste poskusile, s temi nasimi +/- decembrcki se da ze cist fajn igrat igro spomin. Mi smo jo zdaj ze ene parkrat in jo cist fajn odigra. Si zapomni precej stvari, tako da ne ostane brez parov. Moj_moj, poskusi, ti si enkrat vabila nasega ta velikega, da bi se lahko igrala druzabne igrice. No, saj lahko da ste ze poskusile, ampak jaz mislim, da pri ta velikem se nismo bili tako zgodnji. Zdaj ko je pa igra ze doma, je pa to druga stvar.

Takole, punce moje, lepo se imejte. Se slisimo. T

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
30.3.2009 9:42:01   
emaa
Bi pa ji nima ni zanimivo, ni v kategoriji vlakov in avtomobilov, na žalost, razen, če bi bili sami vlaki in avti narisani.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
30.3.2009 9:42:49   
r1ta
Jutro!

Nekaj komplicirajo s tole RR.

Danes zjutraj se je Ana zbudila, prišla do mene v postelji in rekla: "Kakala bom!" In res, grema hitro na kahlico in ji je uspelo! Počasi bo. Bolj problem bo pri lulanju ker ko reče lulala bom, že tudi teče.

Zbudili smo se v prelepi sončen dan, tako da ga bova pihnili ven!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
30.3.2009 11:13:31   
Barbk
Dannnnnnn,
mal sem zabušavala te dni....user posted image  pa saj niste hude, a ne. user posted image  Manči je spet doma že od petka, ker je ponoči zakuhala. Dva dni je bilo bolj tako, zdaj pa samo še kašlja in smrka. Jutri bo verjetno še doma z mano, pol pa v vrtec. Od septembra ni bila nič doma bolana, zdaj pa v roku 14 dni že dvakrat. user posted image  No da jo še pohvalim-od včeraj hodi lulat in kakat na školjko. user posted image  Zdaj pa trenutno daje medija Pu-ja lulat na kahljico. Jah eno jo mora uporabljat.
Vsi bolančki-ta veliki in mali hitro se pozdravite. Saj bi kaj pripopola pikapok, pa spet neki RR štrajka.

V petek sem imela pri svoji G le pregled, srčka sva poslušali in je rekla, da je kar živahno tam notri. Zvečer me pa res prav pošteno zdrmata. Za enkrat mi res bolj trebuh vibrira (je pa tak kar mal smešen občutek ko se vse nekaj trese), včasih prleti že kaj res konkretnega, da kar pobuljim. Kar naj pridno brcata moja škratka. Voda je tokrat ok, zredila sem se pa 1 kilco do zdaj. Zelo pohvaljena...Sam pomoje ne bo dolgo tako, ker sem bila včeraj skoz nekaj lačna.
15.4 pa imam UZ pri Cerarju, pol bo pa on povedal ali me bodo oni vodili do konca al kar moja G.
Zdaj pa šibam s fotijem po jutranjo haljo za mojo drago mami, ki je danes na operaciji.
Pridne bodite.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
30.3.2009 12:32:10   
Najaa
Čestitke vsem, ki lepo lulate in kakate. user posted image

Barbk, zakaj bi te pa vodili v P? Zarad dvojčkov ali map kak drug razlog?

Jaz sem pa sam da se user posted image  danes. Obe sta bolani. Tija ima vročino poleg vsega drugega in sam upam, da niso spet ušesa. Nika pa ima nosek zabasan in kašlja. Kok mi je hudo posušat to malo bitjece, ko tako grdo kašlja... user posted image Popoldan gremo h P.
Kaj je že katera slišala, da se da cepit za te streprokokne okužbe, bakterije al viruse? Baje je samoplačniško cca 70 evrov... nedonošenčki so pa sploh upravičeni do tega brezplačno. Emaa, a sta tvoja dva bila cepljena, ko sta bila dojenčka? Kaj pa RSV al neki takega? user posted image
Baje da tisto prvo (za streptokoke) ful pomaga za prehlade. Če je to res, dam takoj Tijo cepit, ker letošnjo zimo ga je pa res nasankala.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
30.3.2009 12:38:54   
emaa
Moja dva nista bila nič cepljena, za RSV (respiratorni sinicjski virus nekaj takega) jih cepijo na intenzivni, vendar samo tiste rojene pred 26 tednom. Nista bila cepljena tudi proti rota virusu ne, si nisem upala, zarad Davida. Sta pa oba imela že RSV parkrat. Prvič je bilo najhuje, nosi zamašeni, kašljala, zaradi kašlja bruhala, spala slabo, sta rabila kar dva do tri tedne, da sta k sebi prišla, pri dobrih 4 mesecih, David je bil komaj mesec doma. Dežurni (ja na vikend je bilo najslabše) me je skenclal, da jima nič ni. Mene  pa tako skrbelo zaradi Davida. Drugič (da vem) ga je imel David lani, ko je zdravnica na kontrli v Lj pobruhal, ko mu je grlo gledala, pa so bris vzeli. Samo je bila takrat blaga oblika.
Ne vem jaz imam srečo, nista nekaj bolna, zdaj tud enega dneva februarja in marca nista bila bolna. Drugač pa nekje tri dni na mesec, tak da hude krize ni. Pr nas hujšam samo jaz, fanta ne, v tem sem uspešna med nosečnostjo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
30.3.2009 12:59:21   
emaa
No sem pozabila napisat, da bi mogla hladilnik spucat, je že precej nagravžen, če ni pa slabo dela, da ga sam odprem, kaj šele kaj več, se bo pa treba prisilit, sej sploh ne vem kaj imamo vse  noter. 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
30.3.2009 14:19:33   
Najaa
emaa, sej te bo še prijela volčja lakota. user posted image
Kaj pa je RSV sploh? Tako na hitro kakor si opisala je to lahko vsak prehlad. user posted image  Nos zamašen, kašelj... To ima tudi Nika zdaj. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
30.3.2009 16:16:00   
emaa
RSV je v bistvu res dokaj navadna viroza, vendar pa so nedonošenčki in otroci, ki so imeli težave z dihanjem ter sploh majhni radi bolj prizadeti. Ker gre za težko okužbo dihal, nekateri postanejo na umetnih pljučki, pri drugih se iz tega razvije bronhitis. Večina pa to preboli kot navaden prehlad. Tukaj je opis RSv (edini, ki sem ga našla).
Volčja lakota je ne poznam, tudi pri fantih nisem tega občutila, hladilnik spucan, sem rašla razne avtohtone vrste plesni in biološko spremenjene hrane.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
30.3.2009 16:43:33   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

RSV je v bistvu res dokaj navadna viroza, vendar pa so nedonošenčki in otroci, ki so imeli težave z dihanjem ter sploh majhni radi bolj prizadeti. Ker gre za težko okužbo dihal, nekateri postanejo na umetnih pljučki, pri drugih se iz tega razvije bronhitis. Večina pa to preboli kot navaden prehlad. Tukaj je opis RSv (edini, ki sem ga našla).
Volčja lakota je ne poznam, tudi pri fantih nisem tega občutila, hladilnik spucan, sem rašla razne avtohtone vrste plesni in biološko spremenjene hrane.

user posted image bogicauser posted image user posted image user posted image user posted image naj hitro minejo slabostiuser posted image

Najaa kr pejt do P, da pogleda Niki, držim pesti da hitro minejo tele virozice.

No moj dragi je pa dobil hudo alergijo(koprivnico) po Ospenu tko da sva letala mal okoli dohtarjev spet, no sej bo bolš. V lekarni se je prav čudila k sem spet recept prineslauser posted image

nč grem počivat pa Nodija gledat

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
31.3.2009 9:49:35   
Najaa
Tija je pa ful bogica. Ima gnojno angino z bruhanjem in visoko vročino. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
31.3.2009 9:56:54   
emaa
Boga

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
31.3.2009 9:58:13   
Barbk
Tija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
31.3.2009 10:13:32   
Najaa
Najhuje je to, da se ne da vročine dol spravit. V kopel niti noče več in je nima smisla silit, ker lahko še slabše naredimo. Voltaren ravno ni priporočljiv skoz, navadne svečke šele na 4 ure... krompirjevi obkladki niso kej dosti pomagali...
Ima katera kako idejo?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
31.3.2009 10:15:57   
emaa
Edino namesto kopeli, da jo oviješ v mokre tetra plenic, predvsem tudi glavo, čez brisačo, za ene 5-10 minut, ker potem bojo itak plenice čisto vroče. . Drugega takega pa ni nič. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?