bella02
|
tejkaz, saj bo ... enkrat Erin, mi izvidov še nismo prejeli, imava pa jutri ob pol 14h (kaka bedna ura) kontrolo pod gradom pri dr. Rogaču. Gledava za xsaro picasso dizla, tam do letnika 03 (če katera kje ujame, da se kaj pametnega prodaja). No, ta v Celju je bil poden! Na netu ni prevoženih km, pa kličem in mi reče 112000, letnik pa je 2000. OK, KM so kar fajn. Prideva tja - ima 168000 km! Mi je eden po telefonu kao narobe povedal. Avtoradio navaden, pa naj bi bil s CD-jem. Naslonjal za roke ni, pa naj bi bila. Zadnji sedež prežgan s čikom. Pa pravi, da je bil karamboliran, se vidi zadaj, čeprav prodajalcu tega sploh ni omenil. Mene je vse minilo pri nategu s km, pa tudi. No, sva šla vsaj v Celje prvič v življenju (prej smo se peljali mimo al skozi), nazaj grede pa na kremšnito na Trojane . Bed je to, ker imam v sredo izpit, pa sem se učila le še urco danes. Ni kriv avto, kriva je moja nezainteresiranost. Sploh mi ne gre to bedno učenje . Morda mi bo pa 1. april prinesel srečo . Nič, se grem učim, dokler ne kinknem. Aja, pa še dve stvari sem doživela. Tjaša mi je včeraj rekla, da ima mojo taščo rajš kot mene . Verjetno to misli zato, ker pri njej vse doseže, je vedno postrežena in nikoli kregana, Jaz jo pa kregam, ko mi včasih Tejo kar hudo mečka. Ne razume, da je še premajhna. OK, pomoje razume, sam se spozabi. Upam, da bo spremenila mnenje, men je blo tko . Pa za konec tedna gre k njej v dnevno prespat, pri nama v postelji pa nikoli ne prespi. Sva tako delala od začetka. Bo verjetno ta vikedn spala pri nama, naj ve, da se tudi k nama lahko stisne. Drugače pridno spi v svoji sobi. Res mi je bilo hudo in mi je še zmeraj, ko pomislim. Kaj se plete v njihovih bučkah In ko sva se vračala iz Celja, sem komaj čakala, da vidim in stisnem svoji punci . Ne vem, če sem že kdaj občutila tak občutek. Saj dlje kot na faks brez njiju niti ne grem. Dobro, v trgovino, sam to je urca ali dve, več ne. No, zdaj sem izlila svoje temačne misli, zdaj pa učit! Mirno noč vam želim!!!
|