|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
30.3.2009 20:24:19   
Ryssa
Zoja miša moji občutki so tudi kr enaki ko tista dva smajlija.

Saj mi še tudi nimamo zob, samo informativno me je zanimalo, če je treba slučajno že kaj naročiti user posted image

Katja lušten je Jan, tak drobcen user posted image

Pa še naš:

user posted image

user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
30.3.2009 20:27:46   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Sem pozabila:

Erin...
Sedenje: moja že 2 mes sedi, vendar se ne da sama v ta položaj. Sedi pa brez težav za več minute in se lepo igra.
Plazanje: Ni na vse 4 ampak zna pridet kamor hoče.
Da ne vem user posted image

Se pravi, sedi od 6,5 meseca, se pravi januar in puza od 8 - marec ? Napišem tako?user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
30.3.2009 20:30:05   
K_a_t_j_a
minca_ n tvoji dve punčki sta pa tak luštni! user posted image user posted image

Sayuri tale tvoj mož je pa res super!user posted image user posted image In super, da si si tako privoščila, ker si res zaslužiš takšno razvajanje.user posted image

Pingo80 ČESTITKE ob rojstnem dnevu!!

Sem ostala brez besed kar se je zgodilo v Sežani. Kako lahko to naredi MAMA svojima otrokoma???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image GROZA!

Neža7 uživajte na morju!
Tudi mi študiramo, da gremo čez vikend en dan na morje. Mal sprememba okolja in vonjat morje...user posted image

Matejchi super, da je z Marušo boljše!user posted image

Zoja Miša jaz za Jana kupujem od Milupe žitne kašice brez mleka, (ker morem te kupovat, ker unih ne sme z mlekom), pa jih lahko zamešaš tudi med sadje, pa od Alnature so tudi super kašice (7 žit, 4 vrste žita...)
nell tvoj Tibor je pa res posrečen!user posted image user posted image

Ryssa Janu se včasih še zlomi kak noht, sej ni čudno, ko tak rad praska.

tejkaz user posted image user posted image pa upam, da bo Jaša čimprej pustil, da se mamica spočije, pa seveda da bo več pančkal.

Tudi jaz sem že Janu skuhala vanilijev puding, vendar iz riževega mleka (to mleko je dost bolj vodeno od KM, ampak men ni slabo), puding sem pa kupila v DM-u. Mu je bilo pa dobro. Pa mal sem dala rjavega sladkorja not. Pa tudi Bio makarončke brez jajc je že probal, sam jih bolj tak-tak je, ker se bolj pacasti, ko jih spasiraš, Jan pa sploh nima rad preveč pacastih jedi.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
30.3.2009 20:32:31   
Ninaaa
Dober večer!

Zoja Miša, nikar ne kliči hudiča, tle imamo že pravo paniko ker Ljubljanica in njeni pritoki kar naraščajo, zgleda da bi res znalo kaj čez pritečt, pa si res ne želim tega reševanja :( naj že neha ta trapast dež, nič ga ne maram. Drugače pa moram pohvalit tvojo pupiko, je res kot iz porcelana, pa kolko laskov ima user posted image  naša jih ima za vzorček in čisto tanke in skoraj prozorne, jaz pa že nestrpna, kdaj ji bom lahko začela mašnce vezat po glavi user posted image user posted image

K_a_t_j_a, vaš Jan je pa pravi srček, zdaj se pa kar pripravi na dirkanje ko je začel plezat, povsod ga bo dost!

MATEJKA_  kar počasi in potrpežljivo, kakšni otroci takoj sprejmejo drug način hranjenja, kakšni pa rabijo malo dlje časa, da se prepričajo, da jim je všeč. Upam, da vama bo tale malca kmalu postala užitek user posted image

minca_n že od nekdaj sem si želela imati dvojčke, pa sem se potihem malo bala, kako bi jih ločila, a bi enmu trak zavezala okrog glave ali zvonček obesila okrog vratu al kako... user posted image No, potem so se pa problemi hitro razblinili, ker smo dobili samo Špelo user posted image  ampak imaš pa res luštne srčke, ti čist verjamem da ju brez problema ločiš - mame to znajo...

Čestitke še od mene vsem slavljenčkom! user posted image user posted image user posted image

Erin, zate imam pa še podatke, če boš tolk dobra pa jih vpišeš na seznam: Špela (PDP15.8., rojena 24.8.) je popolnoma prešla na žličko s 4 meseci, to je 25.12., od takrat dobi samo še eno flašo mleka zvečer in nato spi do jutra. Samostojno je sedela dlje časa tam nekje 10. februarja, plazit pa še noče.

Mirno noč vam želim vsem, naj vas ne odnese voda in naj bodo vaši sončki ponoči pridni in spančkajo kot polhkiuser posted image  Prav smilite se mi tiste, ki ne spite ponoči, jaz sploh ne vem kako to zgleda, saj verjetno me bo pa počakalo in bomo kdaj pozneje več pokonci. Moram se pohvalit, da smo do zdaj samo eno noč malo manj spali, drugače pa od 20h - 6.30 spimo vsi trije brez zbujanja. Toliko za firbec, če se katera sprašuje, kako da sem tako hitro zanosila ;) sej imam kdaj in imam zakajuser posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
30.3.2009 20:33:24   
Erin
Da kopiram čestitke:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pingo80, vse najboljše za rojstni dan   user posted image user posted image
MARTIN (Tamy30) in FILIP (miškolinček) user posted image  
JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato),user posted image
URŠA (karmar) in LUKA (barbarinha) user posted image  

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
30.3.2009 20:35:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

user posted image

Pa še naša ena malo bolj ''fotografska''

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
30.3.2009 20:47:45   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Erin: sedenje od 27.3. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

bella - kateri avto si ogledujeta? In kako sta se odločila..bo šel v garažo?user posted image

NAm so končno poslali izvide iz Lj pediatrične...vs ekao brez problema le še ene teste za jetra mora narediti in pa ene hormonske preizkuse  dat skozi zarad dlak po jajčkih..ampak piše pa vse tako da ne razumeš nič od nič..kot bi kitajščino bral..potem pa vedi kaj ti sporočajo od otroka..user posted image user posted image user posted image

PA dans smo se končno šli ment za krst(smo se prejšnji teden hopteli pa je bil bolan) in ko smo se ravno zmenili za datum doma dobim MSg od njegove botrice bodoče da ravno te dni ne more..tako da jutri spet kličem za datum..
Sem se pa hotela skupaj z njim krstit še jaz in je rekel da se ne morem in če se hočem potrebujem vsaj leto in pol priprav - za krstuser posted image user posted image user posted image A ni fora da je krščanska miselnost da nekrščeni ljudje ne morejo v nebesa... kaj pa če se meni kaj zgodi (bog ne daj)? Moram še po osalih sosednjih župnijah povprašat če lahko to izvedem to malo hitreje in prej...odlašam s krstom že 14 let odkar sem prababici na smrtni postleji obljubila da se bom krstila, sedaj me pa nočejo...user posted image user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
30.3.2009 21:43:16   
minca_n
Erin moj user posted image  tudi ni bil krščen, pa smo ga zdaj krstili zraven malih dveh. mogo je it 2 krat po eno uro na "priprave", in to je to. brez vsakega problema.

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
30.3.2009 21:58:56   
kaja02
čer!

Leja končno spi, je danes rabla skor 2 uri, da je zaspala, ne vem kaj ji je, pa še sedaj jokca v spanju, mam občutek, da bo še dolga noč.

tiste ki ste bile na umetni oploditvi ( mislim da Sayuri, Bambi...in še mogoče katerauser posted image ) a moreš res biti poročenuser posted image  oziroma živeti v prijavljeni izvenzakonski zveziuser posted image , pa rabim hitre odgovoreuser posted image  

Pa ZELO LEPE slikceuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
30.3.2009 22:02:13   
cebrca
Hojla samo malo na brzino!

Malo me je zvila trebušna gripa, za da dni, seveda sem pobrala za svojim. Pol so pa nekaj rihtal na centrali od siola in sem bla kar 4 dni brez telefona in neta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Vglavenm zdaj sem nazaj in šibam gledat, kaj sem zamudila. Se oglasim ko pridem na tekoče kaj se dogaja!

To je pa za vse!
user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
30.3.2009 22:17:17   
tejkaz
erin, moj je eno leto hodil vsak teden na "verouk".

Kaja02, moja sestrična pred sedmimi leti ni bila poročena in je bila umetno oplojena. Ne vem pa kako je zdaj.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
30.3.2009 23:08:02   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

tiste ki ste bile na umetni oploditvi ( mislim da Sayuri, Bambi...in še mogoče katerauser posted image ) a moreš res biti poročenuser posted image  oziroma živeti v prijavljeni izvenzakonski zveziuser posted image , pa rabim hitre odgovoreuser posted image  

Pa ZELO LEPE slikceuser posted image

Moja prijateljica ni poročena pa je bila dva meseca nazaj v postopku in je sedaj srečka nosečka user posted image user posted image   Res pa je da živita skupaj..

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
30.3.2009 23:13:25   
kaja02
sprašujem zarad mojga brata, ker je nelje dobil informacijo, da morta bit poročena( al pa bi se rad ženuuser posted image user posted image ) oz. prijavljena na skupnem naslovu, živita skupaj, sam prijavljena nista! Imata pa v maju razgovor na kliniki, joj upam, da jima uspe

kako dolgo pa trajajo priprave? sklepam, da gresta sedaj na razgovor in mogoče pregled, kaj pa potem sledi?

Erin- user posted image  za prijateljico, upam, da bom  kmalu tud jaz postala tetauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
30.3.2009 23:23:27   
Amelia
Kaja02, ni treba da si poročen, te vprašajo koliko časa si v vezi in to je to, vsaj pri Rešu je bilo tako. Najprej pogovor, nato pogledajo oba, pol pa odvisno od tega kaj ugotovijo, največkrat kakšno slikanje maternice, pa spremljanje plavalcev v času ovulacije, lahko tudi kakšna operacija-laparoskopija če so recimo zamašeni jajcevodi, policistični jajčniki, skratka variant je veliko, ko res ne gre drugače pa zunajtelesna oploditev...držim pesti da jima čim prej uspe user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
30.3.2009 23:26:09   
matejchi
moj brat se je tudi zatekel po pomoč za user posted image , potem je pa še sam enega v domači postelji naredu....user posted image zdaj bo mel pa dva (mislim vsakič po enega...)

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
30.3.2009 23:26:51   
bella02
tejkazuser posted image user posted image user posted image saj bo ... enkrat

Erin, mi izvidov še nismo prejeli, imava pa jutri ob pol 14h (kaka bedna ura) kontrolo pod gradom pri dr. Rogaču.

Gledava za xsaro picasso dizla, tam do letnika 03 (če katera kje ujame, da se kaj pametnega prodaja).
No, ta v Celju je bil poden! Na netu ni prevoženih km, pa kličem in mi reče 112000, letnik pa je 2000. OK, KM so kar fajn. Prideva tja - ima 168000 km! Mi je eden po telefonu kao narobe povedal. Avtoradio navaden, pa naj bi bil s CD-jem. Naslonjal za roke ni, pa naj bi bila. Zadnji sedež prežgan s čikom. Pa user posted image pravi, da je bil karamboliran, se vidi zadaj, čeprav prodajalcu tega sploh ni omenil. Mene je vse minilo pri nategu s km, pa  user posted image tudi.
No, sva šla vsaj v Celje prvič v življenju (prej smo se peljali mimo al skozi), nazaj grede pa na kremšnito na Trojaneuser posted image .

Bed je to, ker imam v sredo izpit, pa sem se učila le še urco danes. Ni kriv avto, kriva je moja nezainteresiranost. Sploh mi ne gre to bedno učenjeuser posted image . Morda mi bo pa 1. april prinesel srečouser posted image .

Nič, se grem učim, dokler ne kinknem.
Aja, pa še dve stvari sem doživela. Tjaša mi je včeraj rekla, da ima mojo taščo rajš kot meneuser posted image user posted image user posted image . Verjetno to misli zato, ker pri njej vse doseže, je vedno postrežena in nikoli kregana, Jaz jo pa kregam, ko mi včasih Tejo kar hudo mečka. Ne razume, da je še premajhna. OK, pomoje razume, sam se spozabi. Upam, da bo spremenila mnenje, men je blo tko user posted image user posted image user posted image . Pa za konec tedna gre k njej v dnevno prespat, pri nama v postelji pa nikoli ne prespi. Sva tako delala od začetka. Bo verjetno ta vikedn spala pri nama, naj ve, da se tudi k nama lahko stisne. Drugače pridno spi v svoji sobi. Res mi je bilo hudo in mi je še zmeraj, ko pomislim. Kaj se plete v njihovih bučkahuser posted image user posted image

In ko sva se vračala iz Celja, sem komaj čakala, da vidim in stisnem svoji punciuser posted image . Ne vem, če sem že kdaj občutila tak občutek. Saj dlje kot na faks brez njiju niti ne grem. Dobro, v trgovino, sam to je urca ali dve, več ne.

No, zdaj sem izlila svoje temačne misli, zdaj pa učit! Mirno noč vam želim!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
30.3.2009 23:40:34   
kaja02
Amelia- na laproskopiji s histoskopijo je že v Celju bla, pred enim letom

ga pa bom vprašala, če bi se rad ženu?user posted image

matejchi- ja jaz tud upam, da ga bosta kar doma nardila, sam že tako dolgo poskušata, da mam včasih občutek, da sta že mal obupala;

potem vete kok mi je blo težko povedat, da sem zopet noseča, ker mi-nama je ratal dobesedno v prvo , takoj po prenehanju jemanja KT.

bella- pa ne si Celja zapomnat sam po neuspelem nakupu avta in lažnivem prodajalcu, smo tle prav fletni ljudjeuser posted image , pa v sredo držim pesti, pa da dobro opraviš na 1.april

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
30.3.2009 23:58:52   
matejchi
bella nauk - ne v Celje po avto.. ah pa teh mutičev imaš povsod polno.. če hočeš prodat, moraš pač malo priredit.
Drugače pa sem jaz tut zadnjič malemu rekla, da sem mu cunje spakirala, da gre k babi.. on pa ves navdušen AJA? Pol sem ga pa vprašala, če bi res šel pa je rekel, da mora premislit, ko sem ga vprašala, če bo svojo posteljo vzel ali bo v očijevi spal pa je rekel, da bo v očijevi (bivši seveda).. glede igrač za s seboj pa sem mu rekla, da jih itak ne rabi, ker pri babi bo skoz okoli hodil ... user posted image no pa je na koncu rekel, da bo šel za en teden na dopust k njej... user posted image (edino na morje bo lahko šel z njo za en teden, ker babi še hodi v službo..user posted image - mlada ja)

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
30.3.2009 23:59:42   
matejchi
bella lahko ti zrihtam edino cliota 03.....user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
31.3.2009 7:18:02   
nell
bellauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to mora bit grozen občutek, ko ti tvoje dete kaj tazga reče, js bi tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak na žalost je tako, da starši pač moramo vpeljati določena pravila in meje, ki jih pa otroci pri starih starših vztrajno presegajo. Sej to se že pri teh čisto malih vidi - no vsaj pri nas. Ampak otrok pač ve, da pri enih lahko, pri drugih pa ne. In včasih v kakšnih poskusih preseganja teh mej, rečemo tudi svojim staršem kaj takega ki boli - to smo vsi počeli. Mi je pa tudi všeč, da si napisala, da se bo lahko prišla pocrtlat k vama.user posted image user posted image user posted image user posted image Da Tjaša hitro spremeni mnenje.

Sicer pa dobro jutro in kava za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se zadnje čase počutim k kak petelin - moj sinek sladko spančka, js pa ne morem. Sem mislila, da se bo ura na tamalem poznala, se pa na men - Tibor še zdej včasih podaljša - grrrrrrrr.

Grem še mal netkat, dokler se sinek ne prebudi - kej delat se mi pa ne da, mam občutek, da vsak jutr  s sesalcem, krpo al pa likalnikom okol skačem - še mal pa bom rekla - ooooo moji najboljši prijateljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
31.3.2009 7:41:47   
sayuri
Hvala za kavico nell. Zloooo paše. Čeprav zadnje čase sspet dobro spim. user posted image

Počasi grem kar zrihtat L&Z-imamo pregled v RA na Metelkovi....

kaja so ti punce že odgovorile....ni treba bit poročen in tud skupno prebivališče ni nujno. Po prvem pogovoru bojo sledile preiskave pri njem in njej. Če sta že bila na laparo/histero, potem bojo kar hitro prešli na postopek. Vsak par se obravnava posebej s svojimi specifikami. Ko bojo pregledali vse izvide, ki jih že imata, se bojo odločali, kako bojo šli naprej user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
31.3.2009 8:01:51   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Hvala za kavico nell. Zloooo paše. Čeprav zadnje čase sspet dobro spim. user posted image

Joj roko na srce - ti si dobro spanje konec koncev že zaslužiš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še nekaj bi jih dodala na tale seznamuser posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
31.3.2009 8:09:26   
Zoja Miša
Nell, hvala za kavo, jaz jo rabim!
Tako da Erin, pripravi se!user posted image

Kaj vem kaj je naši punci, ali jo res ura tako zafrkava ali kaj. Zaspala je ob 19h za eno uro (ja popoldanski spanec ji je falil) potem ne zaspat do 21.30h. Zaspi, ob 1.30h jest, spi naprej, ob 3.40 se zbudi (in to že 2 dni zapored točno ob tej uri), joče, se crkla, spušča vetroveuser posted image  in zaspi naprej, jok ob 5h, budnica ob 6h. Sedaj spi na najini postelji.
Po mojem jo malo tudi tole mleko, ker sedaj res pije samo adaptiranega, matra, da jo vetrovi mučijouser posted image . Pa ji dajem kapljice. Ah, kaj pa vem.
Sedaj spi, jaz pa malo pospravit in se pripravit za potuser posted image

Bella, verjetno je to res tako, da tam je pač ''kraljica'', pri tebi pa tudi kaj narobe naredi in še Teja je, ne? Verjeto to vse daje. Je pa hudo to poslušati. user posted image  zate! Glede avta pa ja, je treba biti fejst pazljiv ko kupuješ, ker imaš vse možne lumpe!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
31.3.2009 8:30:02   
MATEJKA_
jutro...

tak, poskus s popoldansko malico ni uspel, ji je imelo preveč okusa po sadju očitno...user posted image  se pravi, ni problem "hladno", ampak sadje user posted image  no, danes še probam kombinacijo jabolko+korenček, če pa še to ne bo klapalo, pa počakam par dni, pa jo pol spet "mučim"user posted image .  pri kosilu in večerji nisem rabla potrpljenja, ker ju je takoj sprejela. kosilo je po 10 dneh pojedla poln obrok, večerjo pa že prvič. no, pa saj bo to še tudi.
drugače pa smo ok, danes je spet 10 ur spala čez noč user posted image . res se mi smilite tiste, ki ne morete spat ponoči user posted image , ker sama vidim kolko to pomeni. naša soseda ima 2-letnega fantka in se ji še zdaj po 1-2x zbudi ponoči, ker je lačen..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3899
31.3.2009 8:31:28   
MATEJKA_
ZojaMiša - našo je s tistimi kapljicami bolj matralo kot pa brez. poskusi kakšen dan brez njih.

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.