|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
30.3.2009 11:34:08   
sandra123
Ok, Sayuri, razumemuser posted image user posted image user posted image , ampak gsm pa lahko tudi kdaj v roke vzamešuser posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav vem, da je časovno postal en velik problem čvekat po telefonuuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
30.3.2009 11:34:25   
MATEJKA_
noge  - pia si tudi najprej da noge v usta (včasih poskuša celo obe hkrati user posted image ), si s tem poslini in sezuje en zoknček user posted image , se z njim malo poigra in ga vrže vstran. pol isto naredi z drugo nogo in na koncu liže štramplčke user posted image . včasih si pa tudi te skuša dol potegnit - si raje gole prste liže user posted image . pri previjanju pa tudi ista finta - z enim prstom si prime ostale, da lahko da samo palec na nogi v usta user posted image . je prav smešna... je pa našla sistem user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
30.3.2009 11:35:46   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

pingo80, vse najboljše za rojstni dan, ki si ga praznovala včeraj! user posted image user posted image user posted image

No zdej pa še otročki: včeraj sta praznovala 8ko MARTIN (Tamy30) in FILIP (miškolinček) user posted image user posted image

Danes pa praznujejo 8ko  JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato), pa še dve 7ki imamo: URŠA (karmar) in LUKA (barbarinha) user posted image user posted image

Zojko Mišek, iiiiiiiiiiiiiiiiiii, tvoja KL je kot ena kitajska (japonskauser posted image ) princeskauser posted image

tejkaz, bi rajš prišla k tebi na kavo, kot pa da moram na izpit, pa mi vpiši tisto 6 in bastauser posted image

Tiso je pa res za user posted image user posted image user posted image .

Mala je glih zaspala, se šibam mal učit. Popoldne pa morda greva pogledat en avto user posted image user posted image user posted image . Komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

Uživajte v teh deževnih dneh kolikor se le dauser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
30.3.2009 11:36:55   
MATEJKA_
tak, pio sem dala spat, zdaj pa se grem spet malo učit user posted image user posted image . da pa mi gre lažje, pa vmes malo mislim na letošnji user posted image ...user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
30.3.2009 11:41:28   
nell
Hej ho še od mene...

...mah sem mu dane naredila pudinga, sem kr mal razredčila alpsko - bom dala mal za poskusit pa bomo vidli. Čist tko kakšno žličko po kosilu.

zdejle se smejimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naš mali je skonto, da če se udari, pol mora do mamice prilezit, da ga pocrkla - je lih bucno ko se je igral. zdej so mu noro zanimive vse police kje se da kej dol potegnit - se mi zdi da se sam derem ajs. Pa skonto je da ga menda neki sprašujem, ko rečem kje je lučka, pa zdej z rokico pokaže. sej po mojem še ne ve lih za kaj se točn gre, sam se m8u dopade k ga pol hvalim pa lubčkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image carte mejhne.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
30.3.2009 11:53:44   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

MATEJKA_, upam, da bo šlo bolje s tem uvajenjm še enega obroka. jst sm tud v soboto uvedla dopoldanski nedojeni obrok, pa je Rok čist lepo sprejel.

user posted image user posted image user posted image   ZA NOV OBROK.  kak pa si ga pripravlja? jaz sem jabolka samo podušila in malo zmiksala... pa ni klapalo... no, mogoče bo danes s toplo pop. malico šlo... bomo videli...

Jst sm mu sam naribala jabolko na steklen ribežen pa zraven banano pretlačla - vsako na svoj kupček pa smo jedl ... čist brez problema ... probaj še enkrat, po moje se mora privadit ...

Zoja Miša, na tej slikci pa tvoja princeska res zgleda ful odralsa.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Kaj pa imate jutri pri tejkaz? Zgleda, da sem čist zgrešila user posted image   Kafe? Torta? Kosilo? user posted image

Jah, ne vem, kaj bo pripravila user posted image user posted image user posted image user posted image Drugač mamo pa čvek. Si po moje zgrešila, ko si bla brez neta ...

No, to mi je zneslo pokomentirat, zdej bi se pa Rok še mal z mano igral - ma dost svoje žirafe in rabi mamico ...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
30.3.2009 12:04:24   
Ryssa
Dobro jutro oz. dan!

Komaj zdajle pijem kavico, malček še ni zaspal. Vstala sva pa ob desetih user posted image Sem si pa zaslužila, ker je bedel od sedmih do pol devetih, pa ponoči je bila veselica. V spanju se obrača na trebuh potem pa dviguje glavo user posted image Ne vem kaj še lahko naredim, sem ga tako založila da se skoraj ni mogel premikat, ampak on se vseeno obrne, kljub temu da je založen in v spalni vreči user posted image eh...

Nekaj me zanima:
A se vašim tudi lomijo nohti oz. so še vedno mehki?

Kdaj je treba otroka prijaviti k zobozdravniku?
Mi sicer še nimamo zob, ampak mislim da je potrebno iti okoli enega leta user posted image

minca super za krst user posted image in lepi pupi user posted image

Zoja Miša krasna je tvoja pupa, kaki laski pa kake očke user posted image
Kako napreduješ z nepumpanjem? Meni še ni ratalo, še moram zjutraj in zvečer nekaj malega spumpati, če ne imam zatrdline.

Sej res, kaj pa je z našim družinskim srečanjem? Je kr potihnilo...

pingo vse najboljše za včeraj user posted image
in čestitke vsem obmesečnikom user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
30.3.2009 12:14:32   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

user posted image

Pa še naša ena malo bolj ''fotografska''

Zoja Miša kak je Kaja Lina luštna!! Tk kot bi bila una pupika iz porcelana!!user posted image

Pa hvala za čestitke!!
Tudi jaz želim vsem, ki so praznovali obmesečnice in ki praznujejo vse naj naj!

Ostalo pokomentiram tekom dneva.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
30.3.2009 13:36:54   
betty
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

pingo80, vse najboljše za rojstni dan, ki si ga praznovala včeraj! user posted image user posted image user posted image

No zdej pa še otročki: včeraj sta praznovala 8ko MARTIN (Tamy30) in FILIP (miškolinček) user posted image user posted image

Danes pa praznujejo 8ko  JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato), pa še dve 7ki imamo: URŠA (karmar) in LUKA (barbarinha) user posted image user posted image

ČESTITKE TUDI V MOJEM IMENU!!!user posted image

ROK je moj sonček!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
30.3.2009 13:42:58   
betty
oj.

Mi smo pa danes prvic probali meso - domac piscanec + korencek. njami!

minca_n: cestitke za krst!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
30.3.2009 13:51:49   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Kaj pa imate jutri pri tejkaz? Zgleda, da sem čist zgrešila user posted image  Kafe? Torta? Kosilo? user posted image

Jutri nič. V sredo. Sicer lahko pa tudi ti prideš.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
30.3.2009 13:52:58   
tejkaz
Končno spet internet dela. Komentirala bom zvečer, imam res nore dneve in noči. Jaša se je odločil, da on ne bo več spal. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.3.2009 13:58:24   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Končno spet internet dela. Komentirala bom zvečer, imam res nore dneve in noči. Jaša se je odločil, da on ne bo več spaluser posted image

Ojoj. Upam, da ga uspeš prepričat, da je treba spat.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.3.2009 14:12:54   
Zoja Miša
Hvala vsem za pohvale, sem kar zraslauser posted image  Da pa zgleda odrasla, so krivi lasje. Upam, da ji ne bodo to skos govoriliuser posted image

Ryssa, tako tako je s tem nepumpanjem, 1 x na dan si moram še malo, ampak mislim, da v roku parih dneh ne bo treba večuser posted image user posted image  (pripopala oba smilija, ker so občutki ravno taki)

Tejkaz, niti v takem vremenu mu ne rata?user posted image Mi danes spimo na veliko.

Pa zunaj sva tudi bili, je pasal sprehod v dežjuuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
30.3.2009 14:24:04   
MATEJKA_
no, naša ko je tako vreme ful malo spi... ko pa je sonček, pa celo opoldansko rundo prespi ...

tak, po kosilu sem ji dala malo tople čežane za probat, pa ji je bilo kar všeč. pred tem sem pa ji dala malo surovega jabolka, pa sicer ni ravno jokala tak kot včeraj in predvčerajšnjem, je pa se zmrdovala. tako, da bom danes raje probala prvo pop. malico nadomestit, ki je topla, pa pol na dop. preit. kako pa se bo danes izšlo, pa vam sporočim jutri user posted image ... kot izgleda, ji samo "hladno" ne odgovarja user posted image  saj bo že, se ne mudi. sem že srečna, ker je kosilo in večerjo na žlico. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3865
30.3.2009 14:29:15   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

user posted image

Pa še naša ena malo bolj ''fotografska''

Joj Zoja Miša kak je luštna tvoja Kaja Lina. Prava lepotica je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3866
30.3.2009 14:34:14   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Joj Zoja Miša kak je luštna tvoja Kaja Lina. Prava lepotica je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala user posted image

Mi še kar spimouser posted image , po mojem potem ob 16h ne bo, kot je sedaj ponavadiuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
30.3.2009 14:57:31   
Luna2008
pozdravljene

čestitke obmesečnikom

8ka MARTIN (Tamy30) in FILIP (miškolinček) JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato), pa še dve
7ki imamo: URŠA (karmar) in LUKA (barbarinha) user posted image  

a vaši otročki tud danes dosti spijo? naša je čist mirna tako kot vreme, se ji nič ne da...no saj meni tudi ne

a ima katera kakšen vzorec vabila za obletnice (matura)?? bi prosila če mi ga lahko pošlje-na netu nič ne najdem...

hvala pa lepo bodite

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3868
30.3.2009 15:10:59   
majči22
No danes se pa mal bolj pozno javljam.Danes sve z Lino potegnile do 8.30. Pol pa skoz neki.

Zojamiša
sploh nimam besed..... ma za pojest je.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
luna2008 v kratkem dobim vabilo na svojo obletnico valete,do takrat pa nimam pojma kako naj bi izgledalo
tejkaz upam, da bo Jaša spoznal , da je bolje, da spi.........je mami pol boljše voljeuser posted image
betty super za mesouser posted image
ryssa tudi pri nas so nohtki še mehki. Sploh, ko so že malo daljši si jih kar nazaj zavije, ko tok praska po laminatuuser posted image
Za zobarja sm pa brala, da naj bi otrok šel ko ima enke, dvojke in štirice uzunaj....sam vsakmu drugač rečejo......tko da nevem kako je pri nasuser posted image

Evo že jokec, šibam.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
30.3.2009 15:39:17   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Nekaj me zanima:
A se vašim tudi lomijo nohti oz. so še vedno mehki?

Kdaj je treba otroka prijaviti k zobozdravniku?
Mi sicer še nimamo zob, ampak mislim da je potrebno iti okoli enega leta user posted image

Naš Rok ima še vedno mehke nohtke, ampak ne glih tko, da bi se mu lomili ... sam ko jih hočeš odstrič, se pa včasih tud kr po svoje zlomijo ...

Za zobozdravnika je pa kao tko, da naj bi šel enkrat do dopolnjenega 1 leta. Sam če nima zob ... kaj naj tam dela? (jst sm npr. prve zobke dobila pri 14 mesecih, potem so pa na hitr vsi ven prišli). Ne vem, jst sm tud že o tem razmišljala, samo naši zobki ... bogve, kdaj pridejo - ni še nobenih znamenj ...

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
30.3.2009 15:40:56   
tejkaz
Pri nas gremo k zobarju prvič pri 3 letih. Eva še ni bila nikoli.

Joj, meni se user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.3.2009 16:11:27   
matejchi
Luna ZS.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.3.2009 18:30:35   
minca_n
hvala vsem za komplimente user posted image  tudi meni se zdita lepi, pravzaprav najlepši user posted image  
kako jih ločim? meni se ne zdita podobni, čeprav vsi pravijo da sta si zelo podobni in jih ne ločijo.
ja mama ve user posted image  ker tudi jaz nisem verjela, da mame ločijo svoje enojajčne dvojčke, ampak je res.
tudi moj user posted image  ima včasih probleme s tem katera je katera in to celo prizna user posted image
desna je Nia, leva je Zoja.
tudi ve imate zeloooo lepe otrokece. user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.3.2009 19:12:37   
Zoja Miša
Ja user posted image  kaj pa je danes? Kje pa ste?user posted image

Upam, da ni katero voda odneslauser posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.3.2009 19:53:37   
K_a_t_j_a
Najprej dam par slikic današnjega slavljenčka, ki je bil dobre volje kjub slabemu vremenu. Potem grem pa komentirat. Vidim, da niste bile danes tako zgovorne.
Pa še ena pomembna novička: točno  danes, ko ima 8. mesecev se je začel bolj intenzivno plazit. Res je, da se še ne plazi po vseh štirih ampak je kot vojak in zaenkrat mu gre ritensko plazenje. Tako je tudi rekla P v RA, da se plazenje začne najprej ritensko baje. Erin: plazenje 30.03.2009

Tako jaz čičam:
user posted image

Tak nasmeeeeeešek, da lahko vidite moje zobke, če pozorno pogledate:
user posted image

Moje učke:
user posted image

Tako se pa jaz plazim:
user posted image

Moje igračke:
user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 30.3.2009 19:54:24 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.