|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
31.3.2009 8:35:03   
tejkaz
user posted image user posted image user posted image a je dovolj očitno?? Še dobro da imava danes pregled pri P, da mi malo svetuje kaj naj naredim  svojim otrokom. Po mojem je že tok prebeden, da tudi spat ne more. Oči me tako pečejo in beloočnice so rdeče (Anita, kaj narediš v tem primeru??) Prej sem si kuhala kavo in sem dala mrzlo žlico na oči, kako je pasalo. Še v vratu me je nekaj uščipnilo. Celi invalid.

Bella, user posted image user posted image za avto in za Tjašo. Pa držim pesti za izpit. Pridna si, kapo dol. Jaz nimam volje da se spravim za knjige, pa mi samo še en manjka. Ja, ja, Buhtlčk, saj ga bom naredila. Enkrat. Glede Tjaše pa ne vem kako naj ti svetujem. Že Eva mi kdaj takšno speče, da kar zaboli. Svoji mami sem hvaležna kdaj za kakšno poučno. Upam da bo tudi Eva kdaj meni in v tvojem primeru Tjaša kdaj tebi.

Sayuri, super za spanje. Pa dobro zrihajte na RA. A za podaljšanje porodniške si že dala vlogo? Kdaj jo je treba sploh dat?

Nell, tvoji najboljši prijatelji so tudi moji najboljši prijatelji. user posted image

Cebrca user posted image trebušna gripa pa ni kar tako. Sem te že pogrešala. Ko bo malo lepše vreme, se bomo za kakšen izletek zmenili. Sicer si pa lepo vabljena da prideš jutri k meni. Pride še nekaj punc.

Ninaaa, ja super se rihtate in predvsem super spite. Sem ti dolžna še en mail. Če povem po resnici, ni časa. Pa še brez neta sem bila en čas. Bom, upam da še danes. Sicer se pa jutri okoli desetih do Medvod pripelji, da te spoznamo.

Ryssa, vaš fantič je pa radoveden, a ne? Super slikica.

Katja
, kako je Jan luštkan. drobcen, ampak verjetno spreten. Naš se je tako zredil tale mesec, da me je danes kar strah tehtanja.

Erin, eno vprašanje. Vidim da ti javljajo podatke ko se otročki začnejo plaziti nazaj. No, naš se že kakšen mesec, torej od začetka marca. Z rokicama se odrine nazaj in tako celo stanovanje preplazi. Je to to? Sem vedno mislila, da je plazenje ko se postavijo na vse štiri in šibajo naprej.

Minca_n, luštkani deklici.

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Kaj pa imate jutri pri tejkaz? Zgleda, da sem čist zgrešila    Kafe? Torta? Kosilo? 

Jah, ne vem, kaj bo pripravila  Drugač mamo pa čvek. Si po moje zgrešila, ko si bla brez neta ...

Nič nič. Kar s sabo si prineste, da ne boste lačne in žejne. Hecam se. Vodo lahko natočim v kozarce.

Da se še malo pohvalim. Jaša se je naučil ploskanja. Je tako posrečen ko s majhnima ročicama ploska. Včeraj zvečer je ploskal še z nogami. Ležal je na previjalni, ena noga v eni roki, druga v drugi in je ploskal. Facko.

Pogrešam Gajko, PABLO, pa še katero.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
31.3.2009 8:39:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Sayuri, super za spanje. Pa dobro zrihajte na RA. A za podaljšanje porodniške si že dala vlogo? Kdaj jo je treba sploh dat?

En mesec pred iztekom porodniške je potrebno dat vlogo. Jaz mam še neki cajta, saj se mi porodniška izteče 7.10. Bom pa daneš v RA omenila, da bi rada priporočilo. 

Na hitro...koliko stanejo Mullerjeve plenice? Včeraj sem porabila še zadnje plenice, ki smo jih dobili podarjene iz Tuša. Res je bila polletna zaloga. user posted image  Ker bom ravno v LJ, bi šla karv Mullerja po pleničke.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
31.3.2009 8:43:08   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

ZojaMiša - našo je s tistimi kapljicami bolj matralo kot pa brez. poskusi kakšen dan brez njih.

Dajem ji kapljice Sap simplex, proti napenjanjuuser posted image

Ninaa, upam, da je voda šla tja kamor spada! In hvala za pohvaleuser posted image
Ryssa, kaka dobra fotka!user posted image

Tejkaz, bravo za ploskanje! Glede spanja pa ja, nimam idejeuser posted image  Me pa prav zanima kaj ti bo P povedala!

Še spi, grem jaz zajtrk jest

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
31.3.2009 8:46:16   
Zoja Miša
Na hitro...koliko stanejo Mullerjeve plenice? Včeraj sem porabila še zadnje plenice, ki smo jih dobili podarjene iz Tuša. Res je bila polletna zaloga. user posted image  Ker bom ravno v LJ, bi šla karv Mullerja po pleničke.

Men se zdi da so se punce zadnjič pogovarjale in stanejo 6,oo eur upam, da nisem kaj zbrkljala.
Jaz sem zadnjič doživela razsvetljenje, ko mi je prodajalka v Mullerju povedala, da dvojna pakunga Pampersk stane 15,00 eur, jaz sem vedno kupovala enojno in dajala 10,5 eur. Jao.user posted image  Sedaj ugotavljam, da Pamperske sploh niso tako drageuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
31.3.2009 8:52:33   
Ryssa
Dobro jutro!

Po novem imamo zvečer cele borbe da zaspi, v postelji je bil že ob osmih, zaspal pa ob desetih user posted image
Ponoči standard obračanje na trebuh in jamranje, jokanje, pa zelo zelo slabo sem spala predvsem zato, ker je user posted image tako grozljivo smrčal. Sej nisem vedela ali sem v postelji ali se vozim na pokvarjenem auspuhu user posted image

tejkaz boga reva, ne vem kaj je zdaj z otroci, da nočejo spat, naš je zmanjšal spanje za več kot 50% v zadnjem času, in podnevi in ponoči. Je to spet kakšno obdobje? Pa bravo za ploskanje user posted image
Je pa naš muljo radoveden ja, vsepovsod vtakne nos user posted image

sayuri mullerjeve plenice so 6,29 za paket 4+, v katerem je 38 plenic, v paketu št.4 pa mislim da jih je 42, cena pa ista. Mi imamo 4+, ker so mullerke manjše in štirko komaj spravimo na rito.

Neposredna povezava do sporočila: 3905
31.3.2009 8:54:13   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

ZojaMiša - našo je s tistimi kapljicami bolj matralo kot pa brez. poskusi kakšen dan brez njih.

točno te smo imeli tudi mi... naša drugače tudi dosti plinov spušča, je normalno pri takšni prebavi. s kapljicami pa so jo vetromi prav matrali in se je zbujala od tega.

Neposredna povezava do sporočila: 3906
31.3.2009 8:55:37   
tejkaz
Mullerjeve vse številke stanejo isto. 6.29. So se podražile iz 5.99. Mi smo šli pred kratkim na štirko. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
31.3.2009 8:55:51   
MATEJKA_

Men se zdi da so se punce zadnjič pogovarjale in stanejo 6,oo eur upam, da nisem kaj zbrkljala.
Jaz sem zadnjič doživela razsvetljenje, ko mi je prodajalka v Mullerju povedala, da dvojna pakunga Pampersk stane 15,00 eur, jaz sem vedno kupovala enojno in dajala 10,5 eur. Jao.user posted image  Sedaj ugotavljam, da Pamperske sploh niso tako drageuser posted image

vem samo, da so mullerjeve nekje 0,14 €/kom, sem pa pozabla po kolko so pakirane.  (nimam pa več vrečke, ker jih tudi moram it danes kupit). pamperske pa okrog 0,25 €/ kom.

Neposredna povezava do sporočila: 3908
31.3.2009 9:05:15   
Zoja Miša

točno te smo imeli tudi mi... naša drugače tudi dosti plinov spušča, je normalno pri takšni prebavi. s kapljicami pa so jo vetromi prav matrali in se je zbujala od tega.

Hmm...hvala za nasvetuser posted image , bom poskusila. Je pa res, da prej teh kapljic nisem dajala, pa je bilo o.k., sam res je pa manj tega adaptiranega mleka spila. V glavnem, je čist možno, bomo sedaj par dni brez, pa da vidimo...

Ryssa, vidim, da maš ti tudi te probleme, s smrčanjem mislim. Še takrat ko bi mogoče malo spala, pa smrči user posted image

Erin, mi še kar spimo, tako da bova bolj pozni, kot sva mislili.user posted image  Upam, da je vseeno o.k.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
31.3.2009 9:13:59   
tejkaz
Bella, sem videla v cepilni knjižici, da je on pediater Srečko Marko Šuštar. Misliva istega?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3910
31.3.2009 9:17:51   
Zoja Miša

vem samo, da so mullerjeve nekje 0,14 €/kom, sem pa pozabla po kolko so pakirane.  (nimam pa več vrečke, ker jih tudi moram it danes kupit). pamperske pa okrog 0,25 €/ kom.

Pri Pamperskah to velja za enojen paket (42 kos), pri dvojnem pakiranju to ne velja.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
31.3.2009 9:33:09   
tejkaz
Resno vprašanje in bi rada hitr odgovor. Moje oči so res grozne. Čisto rdeče namesto bele. Kaj naj naredim, da bom ob enajstih pri P izgledala približno normalno? Saj bo še mislil, da sem grozno zadeta. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3912
31.3.2009 9:35:55   
buhtlčk
Jutro!

Ma nč mi ni blo jasn, ko ni blo slikic, pa možnosti za odgovore...jah sm se morala še enkrat prijavit ja user posted image

Vmes so imeli vzdrževalna dela na RR, pa sem nekaj odgovarjala, pa vse zbrisala....u glavnem - mi smo se meli odlično user posted image Dežja ni bilo do nedelje, tako da smo maratonsko vozičkali, zrak je bil fajn, pa kopali smo se tudi. Mali ne trza na slano vodo, isto glavo namaka, ta bo res vaterpolist user posted image

Sva se nehala dojit user posted image . Gašper ne kaže znakov, da kaj pogreša, men je mal hudo, pa še vsak dan si mal pumpam, ker boli. One še niso dojele, da je konc. Bo že. Že prvi večer sem skoraj ponesreči sir v nekih puranovih zvitkih jedla, pol sem se pa dokončno odločila. Ryssa hvala za tolažbo, sej dobrih 7 mesecev je res kar nekaj, še posebej, ker sem s pumpo štartala, sam tole res kar odvisnost rata.

Vsem slavljencem čestitke, pa eno veliko čokoladno torto s sladoledom (to jaz zdaj lahko user posted image )

Tejkaz jutri se vidimo, ti sam parkplac pripravi. Sej je najbrž najboljš, da me pazimo na Jašo, ti greš pa spat (to je resna ponudba). Pol pa še vsak teden za par ur ena pride, da se boš učila user posted image

Naš mali pa kar lepo spi, od 6. meseca, ko je začel, je samo nekajkrat ''iztiril''. Trenutno se zbudi cca ob pol5 in poje, pa spi do ene pol8. Spat gre pa po novem ob 8h.

Ma nimam pojma več kaj sem hotela napisat. Bom zdaj počasi spet bolj pridna s komentarji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3913
31.3.2009 9:45:05   
Barbarinha
Tejkaz - svežo kumarico nareži na koleščke in na oči. Pomagajo tudi kamilične čajne vrečke namočene v mlačni vodi. Poskusi, zgubit nimaš kaj.

Luka se zahvaljuje za lepe user posted image user posted image user posted image za 7ico. Hvala še od mene.

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
31.3.2009 9:46:41   
tejkaz
http://www.varna-voznja.si/igra-varna-pot-v-sluzbo

Kolikokrat boste imele prometno nesrečo?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
31.3.2009 9:47:17   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Barbarinha

Tejkaz - svežo kumarico nareži na koleščke in na oči. Pomagajo tudi kamilične čajne vrečke namočene v mlačni vodi. Poskusi, zgubit nimaš kaj.

Luka se zahvaljuje za lepe user posted image user posted image user posted image za 7ico. Hvala še od mene.

Hvala. Bom poskusila s kamilicami. Kumaric nimam.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
31.3.2009 9:50:53   
buhtlčk
tejkaz brezveze zakrivat - te bo vsaj zelo resno vzela. Še opozori jo na svoje oči, kakše so zaradi nespanja. Pol nej pa kaj pogrunta.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
31.3.2009 9:58:42   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

tejkaz brezveze zakrivat - te bo vsaj zelo resno vzela. Še opozori jo na svoje oči, kakše so zaradi nespanja. Pol nej pa kaj pogrunta.

sem mislila isto napisat... če boš preveč dobro zgledala, ti še verjela ne bo. 
drugač pa sem jaz včasih zaradi utrujenih oči (8h za računalnikom) vizin kapljice jemala.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 31.3.2009 9:59:38 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
31.3.2009 10:01:56   
tejkaz
Buhtlčk, v naš nadstrešek smo že 4 avtomobile spravili. Cliota bom peljala drugam, pridete pa menda samo ti, Krysia in Zoja Miša. Menda pa nimate vse karavane. Pri Naty so pa spet bolni in je ne bo. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
31.3.2009 10:02:16   
Krysia
Dobro jutro.

Najprej čestitke, da ne pozabim: TEJA (bell02), čestitke za 8ko! user posted image user posted image

Bella02, jah, sej veš, otroci rečejo marsikaj ... jst nikol ne bom pozabla, ko sem svoji mamici pribila, da nočem sestrice, ker se mi bodo vsi smejal pa ker je itak že tko stara ... Grozna sem in še vedno, ko pomislim na to, me kr strese ... pa v bistvu nisem tega mislila, sam mal sem bla presenečena pa mal me je že puberteta začela metat verjetn. Drugač pa ... ko kupuješ rabljen avto, moraš bit pripravljen na vse ... upam pa, da kmal najdeta kaj ustreznega. Za izpit pa jutri držim pesti.

Ninaaa, a si ti kje blizu mene doma user posted image ? jst sm tud včeraj gledala, kako Ljubljanica narašča ... tko visoko je še nisem vidla ... ampak mi smo vseen kr dost nad nivojem vode, čeprav mamo bajto tik ob Ljubljanici. Sam preden nas poplavi, bo cela Črna vas pod vodo pa še pol Ljubljane zraven ...

Tejkaz, bravo za ploskanje pa upam, da boste zrihtal to spanje ... pa jutr bom s kozarcem vode čist zadovoljna, glavno, da se mal načvekamo user posted image

cebrca, si bla že pogrešana ... dobr, da is se javla, drugač bi kakšno ekspedicijo organiziral pa te šli iskat ...

tud jst pogrešam PABLO, pa gajka je nekam izginila, pa buhtlčk bi tud že mogla bit doma ...

Aja, Erin, glede krsta: ne rabiš hodit eno leto pa pol na priprave, to je odvisno od župnije do župnije ... je pa res, da če se odrasla oseba odloči za krst, ima večina župnij kr celoletno "uvajanje" oziroma katehumenat ... zato, ker tm določene stvari obljubiš in hočejo, da veš, kaj obljubljaš ... Kar se pa tiče tega, da nekrščeni ne morejo v nebesa - tega pa še nikol nisem slišala in definitivno krščanska miselnost ni taka al pa vsaj naj ne bi bla ... eh, pa bom nehala predavat, da se ne bomo še zarad tega skregale user posted image

Zoja Miša
, kaj pa je zdej z vašo princesko? Tale vaša noč ni bla nič preveč prijetna ... upam, da bo boljše.

MATEJKA_, kaj pa če probaš kakšno drugo sadje - hruško al pa banano? Mogoče ji okus jabolka ne paše ... al pa drugo vrsto jabolk? Al pa mogoče pač sam rabi mal več časa, da sprejme sadje ... ne vem, kr neki pametujem, ne mi zamert, sam ideje dajem ...

Mi smo pa včeraj jedli žemljo ... OMG, komaj sem ga umila potem, tista žemlja je bla pa itak povsod user posted image Ampak njemu je blo očitno ful zabavno ... pa par žličk jogurta je pojedel - tud to mu očitno paše ... upam, da bo tud ko bo večji tko priden .. sam če bo po men, pol bo ful izbirčen ... (jst do 5. leta nisem jedla nič rdečega razen surovega paradižnika pa kakšnih bonbonov, ker sem bla prepričana, da ma vse notr papriko in da peče user posted image user posted image )

Ok, že celo večnost tole pišem, bi morala že dober dan na začetku napisat ... pridne bodte pa se tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 3920
31.3.2009 10:07:50   
Krysia
No, sem tok časa pisala, da se je buhtlčk že javila ... Aha, vaterpolist Gašper user posted image Upam, da ni izvajal ponovitve potapljanja z zadnje ure plavanja ... Uuuu, zdej pa lahko spet normalno ješ user posted image user posted image Čeprov verjamem, da je kr težko nehat dojit ... nas to še čaka ... ne vem, kako bi to Rok sprejel, ampak se mi tud nikamor ne mudi - se mi zdi, da postopoma kr sam vedno manjkrat izrazi željo po dojenju ... ampak ponoč pa zjutri pa more bit, drugač bi po moje kr znorel ... user posted image

Tejkaz, midve z buhtlčkom prideva z enim avtom, ni panike, mogoče pol ne rabiš avta prepeljavat ... pa kr pusti rdeče oči, da te bodo resno jemal ...

Zdej pa res grem ...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
31.3.2009 10:14:26   
MATEJKA_

MATEJKA_, kaj pa če probaš kakšno drugo sadje - hruško al pa banano? Mogoče ji okus jabolka ne paše ... al pa drugo vrsto jabolk? Al pa mogoče pač sam rabi mal več časa, da sprejme sadje ... ne vem, kr neki pametujem, ne mi zamert, sam ideje dajem ...

Mi smo pa včeraj jedli žemljo ... OMG, komaj sem ga umila potem, tista žemlja je bla pa itak povsod user posted image Ampak njemu je blo očitno ful zabavno ... pa par žličk jogurta je pojedel - tud to mu očitno paše ... upam, da bo tud ko bo večji tko priden .. sam če bo po men, pol bo ful izbirčen ... (jst do 5. leta nisem jedla nič rdečega razen surovega paradižnika pa kakšnih bonbonov, ker sem bla prepričana, da ma vse notr papriko in da peče user posted image user posted image )

Ok, že celo večnost tole pišem, bi morala že dober dan na začetku napisat ... pridne bodte pa se tipkamo

TI SAMO DAJAJ IDEJE, SO DOBRODOŠLE user posted image .
ja, banano sem tudi probala samo in skupaj z jabolkom. od jabolj pa sem probala jonagold (so fajn sladke) in idared (so malo bolj kiselkaste). danes pa probam jabolko+korenček (ki ga seveda že pozna od kosila). bomo videli. če pa ji ne bo šlo, pa jo bom par dni pri miru z malico pustla, pol pa bom še s hruško probala. če pa še vedno ne bo, pa ji bom spet dala par dni mira. enkrat bo pa ja, al neuser posted image user posted image  

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
31.3.2009 10:58:41   
Luna2008

TI SAMO DAJAJ IDEJE, SO DOBRODOŠLE user posted image .
ja, banano sem tudi probala samo in skupaj z jabolkom. od jabolj pa sem probala jonagold (so fajn sladke) in idared (so malo bolj kiselkaste). danes pa probam jabolko+korenček (ki ga seveda že pozna od kosila). bomo videli. če pa ji ne bo šlo, pa jo bom par dni pri miru z malico pustla, pol pa bom še s hruško probala. če pa še vedno ne bo, pa ji bom spet dala par dni mira. enkrat bo pa ja, al neuser posted image user posted image  

kaj pa če poskusiš jabolko+malo keksa. naša ima to najraje.dam ji od Alete Kinderkeks user posted image

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
31.3.2009 10:59:32   
Luna2008
punce ali katera daje čokolino ali keksolino? naredite to z aptamilom ali razredčite alpsko mleko ?? user posted image

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
31.3.2009 11:01:22   
Luna2008

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

En mesec pred iztekom porodniške je potrebno dat vlogo. Jaz mam še neki cajta, saj se mi porodniška izteče 7.10. Bom pa daneš v RA omenila, da bi rada priporočilo. 

ali bo dala katera za skrajšani delovni čas?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.