Krysia
|
Pozdraveljene: Sm se morala spet prijavit, pa sem komaj našla, kje se to naredi - so skril tja gor v en kot ... Katastrofa od vremena (no, sm pa tko ko Angleži, najprej o vremenu ...) - včeraj smo cel dan ždeli doma in posledično je bil Rok fajn siten ... Pa še kr dežuje ... kaj bo šele danes ... Sayuri, fajn presenečenje ti je pripravil možek ... Suzana73, sem že zanjič hotela komentirat, da mora bit pri vas precej pestro, sploh če se vsi zberete na kupu ... bella02, jst sm za tole v Sežani slišala danes zjutraj pri poročilih. Groza! Tejkaz, v sredo sigurno prideva buhtlčk pa jst ... za ostale ne vem. Zoja Miša? Naty? minca_n, iiii, kakšni luštni punčki imaš! Sam res, kako ju ločiš? MATEJKA_, upam, da bo šlo bolje s tem uvajenjm še enega obroka. jst sm tud v soboto uvedla dopoldanski nedojeni obrok, pa je Rok čist lepo sprejel. Hm, .. se sprašujem, kje se bo nam zakompliciral, ker vem, da ne more it vse z GH tko lepo ... po moje nam jo bodo kkšni zobki zagodli ... Joj, sklerozna jst - čestitke: pingo80, vse najboljše za rojstni dan, ki si ga praznovala včeraj! Želim ti velik lepih trenutkov, smeha in veselja! No zdej pa še otročki: včeraj sta praznovala 8ko MARTIN (Tamy30) in FILIP (miškolinček) Danes pa praznujejo 8ko JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato), pa še dve 7ki imamo: URŠA (karmar) in LUKA (barbarinha) Upam, da nisem koga pozabila. Aja, pozabla sem povedat, da Rok že 3 dni navdušeno je svoje noge pa ne samo, kadar je nag na previjalni, ampak tudi oblečen tko da mamo vse štumfe mokre ... Aja, pa tale premik ure ga ni nič preveč zmedel - včeraj je šel spat ob 19:30, prej smo ga dali pa spat okrog 19h ... Še dobr, mamo vsaj kej od večera Neža7, zakaj se ti vrti? Je kaj narobe, si zbolela? Upam, da ne ... Nič, grem ... se tipkamo ...
|