|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
30.3.2009 21:56:51   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

zdej grem pa nekaj papat, pa vas pridem še pol pozdravituser posted image user posted image user posted image ....sam ne vem kaj naj jem, mogoče bom šla pa v mekauser posted image  na enga BIGA in krompirčekuser posted image

pridne bodite ta čas

me vzameš sabo v meka?user posted image
ne vem če da ne bva videli kaj bo vse pojedla.Meni je rkela da bo samo misla name user posted image user posted image user posted image

a greve v meka pa jo presenetive?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lahk bi vsaj rekla, da nama bo kaj prinesla, če naju že noče sabo vzet...pa itak smo vse nosečke pa nas noben ne bi čudno gledal, če bi se pošteno nažrleuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam res jaz bi imela cool pito ,chicken veliki meni
Ja sam res če smo noseče potem ni veliko če nesemo polni pladen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  maš prav sonček...jst sem si enkrat naročila vse sendviče, ker se nisem mogla odločit kaj bi jedla in pol sem domov prnesla 2 velike vrečke....dobr da una ko tam dela ni vedla da je to vse za meneuser posted image user posted image , no sej pol mi je moj pomagu..sam sem pa vseen kr neki zmazalauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
30.3.2009 21:58:40   
brigita23

glih zdaj sem neki po internetu iskala pa sem našla reklamo za menstrualno skodelico...kaj ve pravite na to? bi to uporabljale/ste jo uporabljale?...meni to deluje nekako tako čudno...ne vem...ne morem si predstavljat, da bi kaj takega uporabljala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem glih včeraj gledala to...nisem je še prakticirala, pa tudi ne vem če jo bom...mi ni glih neki okusnouser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
30.3.2009 22:02:05   
brigita23

ja jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se še ne zavedajo, da po porodu ne bo skoz akcije, da bo vedno kdo še prej na vrsti pa pol oniuser posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa, da smo tečne...sploh me ne čudi, če imajo nosečnice nek predznak kao, da so tečne in da jim nagajajo hormoni...zdaj nam je lahk čist jasno zakaj so krivi "hormoni"...najhujše je ko ti primanjkujejo vitamini K in 2xJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja res je ,joj nam res manjka K in 2xJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej pol si bojo pa sami krivi k bojo na drugem mestu ,sedaj so še na prvem potem pa k bo otroček zajokal ne bomo mele časa zanje ,pa četudi bo sredi akcije user posted image user posted image user posted image

a veš, da je meni enkrat ne dolgo nazaj moj rekel nekako tako "ja, ko bo otrok me itak več ne boš potrebovala in ti ne bom več nič pomenil"...jaz sem ga samo pogledala pa sem vpr., če je z njim vse v redu...sem rekla, da pač otrok bo res prvi na vrsti, ampak, da bo najin čas tudi...in da bomo šli skup na sprehod, kavico,...in da bomo tako tim...sam tisto je tako čudno rekel...imajo tile naši moški včasih prebliskeuser posted image user posted image

a veš da je moj tudi to rekeluser posted image ....sam baje da je to normalno da se naši lubčeki ustrašijo ker bojo zdej kao konkurenco dobil...user posted image user posted image user posted image  bučkoti tile naši dragi...jah radi se cartajo, pa se bojijo da jih bomo zapostavileuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
30.3.2009 22:10:03   
Tabletka dOr
Ojla, mene pa zanima kam ste šle testirat za streptekok ljubljanske user posted image nosečke (tiste, ki se niste pri svoji G)?

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
30.3.2009 22:16:27   
Tabletka dOr
Sonček in ostale, ki ste kupovale nalepke za sobico za user posted image . Kje ste jih kupile?
Moj user posted image je bil dons v Pikapolonici in je rekel, da mu je pordajalka ponujala samo ene komplete za 60 eur. To se mi zdi pa ful preveč za ene nalepkice user posted image

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
30.3.2009 22:19:49   
štorkljica
Čer!

Se malo oglašam pred jutrišnjim pregledom....upam, da vredu opravim. Jaz bom verjetno padla v klub 0cm odprtih in bom še kar nekaj časa čakala na svojo "otvoritev"user posted image

Drugače sem se pravkar spedenala, stuširala, zdepilirala in glavo oprala. Ven iz kopalnice pa sem prišla zadihana ko lokomotiva....mah ej meni je že vse skoraj projekt s tem trebuhom.

Vidim, da se vsak dan doda ena objava, da je kaka aprilčica rodila, še enkrat user posted image  za vse, ki že cartate doma. Komaj čakam na jutrišnje novice o prihodih novih aprilčkovuser posted image

OK, to bo javljanje za danes, jutri po pregledu še kaj več!

Lahko nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2506
30.3.2009 22:20:53   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ma sem se kar mal zamislila..saj še vedno nimam pripravljenih stvari za v porodnišnico..pa tud oblačilc za user posted image še ne..imam to v planu za ta teden...

jest tud ne, kr ne morem zlikat cotk za user posted image  pa za torbo mam sicer stvari kupljene, sam jih kr ne morem še zapakirat - očitno še nočem v Rim

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
30.3.2009 22:22:01   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Drugače sem se pravkar spedenala, stuširala, zdepilirala in glavo oprala. Ven iz kopalnice pa sem prišla zadihana ko lokomotiva....mah ej meni je že vse skoraj projekt s tem trebuhom.

Men je tud to projekt user posted image  Pa srečno na pregledu. 

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
30.3.2009 22:24:44   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2509
30.3.2009 22:26:07   
štorkljica
Ja pa še to sem hotla napisat, da sem danes dopolnila 36 tednov...JUHEJuser posted image
Še točno 28 dni do roka poroda in ?? dni do dejanskega porodauser posted image

Zdaj pa res grem...čao!

Neposredna povezava do sporočila: 2510
30.3.2009 22:26:39   
*Junona*

Čer!

Se malo oglašam pred jutrišnjim pregledom....upam, da vredu opravim. Jaz bom verjetno padla v klub 0cm odprtih in bom še kar nekaj časa čakala na svojo "otvoritev"user posted image

Vidim, da se vsak dan doda ena objava, da je kaka aprilčica rodila, še enkrat user posted image  za vse, ki že cartate doma. Komaj čakam na jutrišnje novice o prihodih novih aprilčkovuser posted image

OK, to bo javljanje za danes, jutri po pregledu še kaj več!

Lahko nočkouser posted image

Fajn rihtaj na pregledu potem nam pa poročaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 2511
30.3.2009 22:26:49   
mlavla

ma sem se kar mal zamislila..saj še vedno nimam pripravljenih stvari za v porodnišnico..pa tud oblačilc za user posted image še ne..imam to v planu za ta teden...

jest tud ne, kr ne morem zlikat cotk za user posted image  pa za torbo mam sicer stvari kupljene, sam jih kr ne morem še zapakirat - očitno še nočem v Rim

no pa le nisem edina...user posted image user posted image

drugače sem pa šla zdele od Neže oblačila posparvit iz previjalne..jo bo mogla kar dojenčku odstopit...user posted image jih bo sedaj imela v svoji sobici v omari, do sedaj pa je imela vse v kopalnici kjer imamo previjalno..

jutri pa imam namen kaj zlikat za dojenčka..pa nekaj stvari imam še za oprat..pol pa še vse skupaj zložim v previjalno..upam,da mi to čimprej uspe..
glede na to,da imam Mv zmehčan že od 29. tedna...se lahko kaj kmalu začne kaj dogajat..al pa tud ne..saj so bili tud v 1.user posted image podobni znaki(no nekoliko kasneje)..pa so mi na koncu sprožili porod...

aja potovalko bo tud še treba pripravit..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 2512
30.3.2009 22:27:06   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: RDEČA VRTNICA

No, da se še jaz mal javim.

Danes sem bila na pregledu pri svojem G in je rekel, da smo že 2 cm odprti in da bom porod prej kot pričakujemo.
Torej tudi mi samo še čakamo.

Kako lepo je videti toliko sončkov, ki so se že rodili.....kake lušte so nam naredili.

Pošljemo slikco, ko rodimo

Lep pozdrav vsem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RDEČA VRTNICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
30.3.2009 22:27:43   
*Junona*

alo punce

da se vam mal javim...še nisem nič kaj uspela pridet na rr, sem bila celo dopoldan letečauser posted image , pa še to vreme je danes katastrofa....ponoč nisem nič spala, zjutraj ko pa bi, sem pa morala vstat in it gume menjat, pa mal k mojim, pa v trgovino na pošto itd.user posted image

Kaj ve kaj počnete?...Vas kaj matra, sem videla da je zopet ena naša rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image ....ja kaj čmo zdej smo pa že me na vrstiuser posted image .

Sem videla da je naša Cveta pripravila pogostitev- zato hvala Cveta in lepo praznujuser posted image

Detelja-kako kaj zdravje???

Sonček-upam da si ti in zdravje tvojga atija boljeuser posted image

Junonca- danes pa prva akopunkturauser posted image user posted image ...no če te že dragi ne more piknat, te bojo pa vsaj tam mal popikaluser posted image user posted image user posted image

Vse ostale- upam da ste ok, da jenčiji brcajo in so dobre voljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa veš da ko me dragi me z eno iglo, tu jih je blo pa 6.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2514
30.3.2009 22:27:51   
mlavla

ja jst sem včeraj kar mojega možička porabila za to..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2515
30.3.2009 22:27:55   
*Junona*

nam bo pa letos zajček za veliko noč prinesel takšno darilouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Kaka lepa slikica.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2516
30.3.2009 22:28:15   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla punce

mi smo doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo ok user posted image  ... rahlo neprespani (dojenčku prijazna porodnišnica user posted image  .... )

porodna zgodba sledi, ko bo več časa user posted image

vidim, da pomočniki rulajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....

HVALA VSEM ZA ČESTITKE user posted image

Nalini, super, da je vse ok.user posted image user posted image user posted image

Javi se še kaj.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
30.3.2009 22:28:49   
*Junona*

Mislim ,da nas bo večina lahko šla po priročnike o user posted image ,saj bomo vse pozable kako je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jutri grem kupit  malinov čaj v Snolabor ,potem pa če ga bojo še tam v LJ dobili ,pa kolk ga bom spiola ga bom ,čen e ga dam pa kasneje kateri kolegici ki jih je kar nekaj nosečih še in bojo lahko pile.user posted image

potem bom pa uskladila čaj s  user posted image tko kot nena ,a ne  nenauser posted image user posted image user posted image user posted image ?

V Mercatorju v Sanolaborju jim ga je zmanjkalo.user posted image Sem bila danes tam.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
30.3.2009 22:29:36   
mlavla
mam pa eno ??? glede čaja iz malinovih listov..
ga katera že pije? jst sem ga prvič..pa sem malo pozabila koliko tega naj dam v v vodo..pa zadostuje ena skodelica na dan? če se prav sponim sem jaz takrat pila po dve?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
30.3.2009 22:30:33   
*Junona*

drugače sem pa šla zdele od Neže oblačila posparvit iz previjalne..jo bo mogla kar dojenčku odstopit...user posted image jih bo sedaj imela v svoji sobici v omari, do sedaj pa je imela vse v kopalnici kjer imamo previjalno..

jutri pa imam namen kaj zlikat za dojenčka..pa nekaj stvari imam še za oprat..pol pa še vse skupaj zložim v previjalno..upam,da mi to čimprej uspe..
glede na to,da imam Mv zmehčan že od 29. tedna...se lahko kaj kmalu začne kaj dogajat..al pa tud ne..saj so bili tud v 1.user posted image podobni znaki(no nekoliko kasneje)..pa so mi na koncu sprožili porod...

aja potovalko bo tud še treba pripravit..user posted image

Kakšni znaki pa so bili?

Mene že nekaj dni vsak dan zvija - ali ponoči ali podnevi.

Zdajle me že več kot 2 uri.user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
30.3.2009 22:31:14   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla punce

mi smo doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo ok user posted image  ... rahlo neprespani (dojenčku prijazna porodnišnica user posted image  .... )

porodna zgodba sledi, ko bo več časa user posted image

vidim, da pomočniki rulajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....

HVALA VSEM ZA ČESTITKE user posted image

Čestitke Nalini še enkrat in upam, da se čimveč naspiteuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
30.3.2009 22:31:21   
*Junona*

naš pingi vingi je pa tako živahen, da mislim, da mi bo vsak čas pri rebrih pokukal venuser posted image user posted image  zdaj pa grem, da nama naredim en fajn sladki kakav pol pa bo še večja feštauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
30.3.2009 22:31:49   
*Junona*

nam bo pa letos zajček za veliko noč prinesel takšno darilouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
kako lepa slikca ,sem si jo kar hranila user posted image ja nam tudi ,mogoče kaj pozneje ali prej ali pa na datum,a brigita a velja da gremo vse 14.4 z junono v P rodituser posted image

jst sem kr za sonček....lahk že prej če hočeteuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 10 bi že jaz rada pa Junona ne more ker je rkela da dela potico user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš da nam morem potico za v P spečt.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
30.3.2009 22:33:07   
*Junona*

kje pa je junona danes je ni bilo nič veliko  na obisk tle,se spet potepa user posted image user posted image user posted image

men se zdi da je mela ob 18h akopunkturouser posted image
aha točno na to je šla danes ,potem pa se tko ponavad še malo potepa okol user posted image

Sem se res potepala. Sma z dragim malo zapravljala. Do nova trenirke sem tudi prišla. In dragi me je na novo založil z rum ploščicami, Tobleronom in tortico - Sonček, saj veš, katero.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
30.3.2009 22:33:22   
štorkljica

Jaz še tudi nimam nič pripravljeno....no sicer bom pa jutri po pregledu bolj videla ali je že sila al pa še ne. Sicer pa pri men ni panike, če bo tak ko prvič bom jaz verjetno kar majčica ratalauser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?