|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
29.3.2009 23:45:10   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

m
m, m ,ć m6 v              wexwqywaaaaaaaaaaaaa  a                                                   

(Maruša sporoča, da se že bolje počuti user posted image )

Super za Marušo.user posted image user posted image user posted image

user posted image

MEn pa RR ni hotel delati cel dan...user posted image in sedaj še vedno ni..potem pa zmojim ugotoviva da na njegovem kompu zraven (ista povezava) dela..ne štekam...user posted image

Zoja Miša - torek - veljauser posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
29.3.2009 23:46:36   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

user posted image

Ooooooooooo sta luškaniuser posted image ..katera pa je katera...dej povej..ju ločiš?user posted image user posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
30.3.2009 0:01:06   
matejchi
Erin pa si le dobila svojo dozo RR...user posted image
Malo razmišljam kakšne lase bo imel otrok od Kaje Line in Tilna?? user posted image wow

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
30.3.2009 1:47:00   
bella02
Po stotih letih sem se mogla spet registrirat za RR. Sem pa škatlo prižgala sam zaradi tega, sem prebrala nekej na TTX:
http://24ur.com/novice/crna-kronika/dvojni-umor-v-sezani.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
OMG

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
30.3.2009 7:01:14   
suzana73
Dobro jutro!!!

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!Naj vam tekne!

Naša noč super.Spala od 18.45 do 6.20,popila mleko katerga ji je oči zrihtu in  zaspala nazaj.Tako da otroc še spijo.Bo zdele potrebna budnca-Blaž v šolo,Anjo pa bom po dolgem času pelala u vrtec!!!

Bella02 a misliš da se je to res zgodlo?Pa kaki starši so to?

Minca_n imaš dve lepi dekliciuser posted image user posted image !

No nedelo smo preživel doma,saj u takmu vremenu se ti res nč ne da.Smo se pa mal cartal pa en druzga razvajal!!!

Dež baje cel tedenuser posted image user posted image !

Šibam budit.....

se tipkamo

L.P. Suzana

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
30.3.2009 8:19:39   
Neža7
Dobro jutro!

Sori nisem nič brala user posted image  Ne smem biti dolgo na računalniku, ker se mi kar vrti.

Imela sem user posted image  doma za 3 dni in je bila SUPER!!!!! Soboto sva imela družine za kosilo in včeraj sva cel dan imela leni dan na kavču user posted image  Neža je bila izredno pridna user posted image

Naša noč je bilo super!! 17:58 do 06:20 user posted image  user posted image  Ob 7:40 mi je nazaj zaspala.

Drug teden gremo na našo obalo user posted image user posted image  Komaj čakam, da grem za par dni iz doma user posted image user posted image  Upam, da bomo imeli lepo vreme.

Želim vsem lep dan user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
30.3.2009 8:22:51   
Neža7
Sem pozabila:

Erin...
Sedenje: moja že 2 mes sedi, vendar se ne da sama v ta položaj. Sedi pa brez težav za več minute in se lepo igra.
Plazanje: Ni na vse 4 ampak zna pridet kamor hoče.

Da ne vem user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
30.3.2009 8:23:13   
MATEJKA_
jutro...
no, moj poskus uvedbe dop. malice v soboto ni uspel user posted image sem ji dala jabolko, pa ji ni šlo, sem dodala riževe kosmiče, pa ni šlo. v nedeljo sem poskusla dodati še banano, pa tudi ni hotela jest, je kar v jok planla. user posted image  saj sem vedla, da je do zdha GH šlo vse prelahko - kosilo in večerjo na žlico je takoj sprejela...  imam pa občutek, da ji ni všeč, ker je "hladen" obrok. bom danes poskušala raje s sadno-žitno toplo kašico popoldne. pa bomo videli... user posted image

aja, ena je spraševala za žitne kosmiče  - jaz uporabljem te od milupe (trenutno zgolj pri večerji na žlico)- bio riževi in koruzni kosmiči  (imajo pa tudi žše druge z glutenom) - so pa brez sladkorja in celo cenejši od kakega rižolinota ipd. jih pa kupim v mullerju, ker so 2,26 €/šlatlo, v sparu pa npr, 3,05 € ali celo več. (v dm pA 2,68€).

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
30.3.2009 8:27:02   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Po stotih letih sem se mogla spet registrirat za RR. Sem pa škatlo prižgala sam zaradi tega, sem prebrala nekej na TTX:
http://24ur.com/novice/crna-kronika/dvojni-umor-v-sezani.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
OMG

KATASTROFA!!!!!!!!  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eni se pa tako trudijo imeti user posted image  in ne uspeva user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
30.3.2009 9:01:21   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

user posted image

Ooooooooooo sta luškaniuser posted image ..katera pa je katera...dej povej..ju ločiš?user posted image user posted image

So pa res luškani user posted image user posted image  Tudi mene to zanima kako jih ločiš user posted image  Verjetno mamica že ve user posted image
Jaz bi verjetno kupila zapesnice z imenom, da jih ne bi mešala user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
30.3.2009 9:55:42   
Krysia
Pozdraveljene:

Sm se morala spet prijavit, pa sem komaj našla, kje se to naredi user posted image - so skril tja gor v en kot ...

Katastrofa od vremena (no, sm pa tko ko Angleži, najprej o vremenu ...) - včeraj smo cel dan ždeli doma in  posledično je bil Rok fajn siten ... Pa še kr dežuje ... kaj bo šele danes ...

Sayuri, fajn presenečenje ti je pripravil možek ... user posted image user posted image user posted image

Suzana73, sem že zanjič hotela komentirat, da mora bit pri vas precej pestro, sploh če se vsi zberete na kupu ...

bella02, jst sm za tole v Sežani slišala danes zjutraj pri poročilih. Groza!

Tejkaz, v sredo sigurno prideva buhtlčk pa jst ... za ostale ne vem. Zoja Miša? Naty?

minca_n, iiii, kakšni luštni punčki imaš! Sam res, kako ju ločiš?

MATEJKA_, upam, da bo šlo bolje s tem uvajenjm še enega obroka. jst sm tud v soboto uvedla dopoldanski nedojeni obrok, pa je Rok čist lepo sprejel. Hm, .. se sprašujem, kje se bo nam zakompliciral, ker vem, da ne more it vse z GH tko lepo ... po moje nam jo bodo kkšni zobki zagodli ...

Joj, sklerozna jst - čestitke:
pingo80, vse najboljše za rojstni dan, ki si ga praznovala včeraj! user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti velik lepih trenutkov, smeha in veselja!
No zdej pa še otročki: včeraj sta praznovala 8ko MARTIN (Tamy30) in FILIP (miškolinček) user posted image user posted image

Danes pa praznujejo 8ko  JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato), pa še dve 7ki imamo: URŠA (karmar) in LUKA (barbarinha) user posted image user posted image
Upam, da nisem koga pozabila.

Aja, pozabla sem povedat, da Rok že 3 dni navdušeno je svoje noge user posted image pa ne samo, kadar je nag na previjalni, ampak tudi oblečen user posted image tko da mamo vse štumfe mokre ... Aja, pa tale premik ure ga ni nič preveč zmedel - včeraj je šel spat ob 19:30, prej smo ga dali pa spat okrog 19h ... Še dobr, mamo vsaj kej od večera user posted image

Neža7, zakaj se ti vrti? Je kaj narobe, si zbolela? Upam, da ne ...

Nič, grem ... se tipkamo ...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
30.3.2009 10:06:58   
kaja02
pingo80, vse najboljše za rojstni dan, ki si ga praznovala včeraj! user posted image user posted image user posted image

No zdej pa še otročki: včeraj sta praznovala 8ko MARTIN (Tamy30) in FILIP (miškolinček) user posted image user posted image

Danes pa praznujejo 8ko  JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato), pa še dve 7ki imamo: URŠA (karmar) in LUKA (barbarinha) user posted image user posted image

Krysia- user posted image user posted image  sem kar od tebe prešvinglala

groza od vremena, se mi spiuser posted image , Kaja je v šoli, ati v službi, Leja spi, jaz pa razmišljam, da bi se ji pridružla

grem, se beremo kasneje

aja, pa naredte si kljub vremenu lep dan!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
30.3.2009 10:18:12   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Krysia, v sredo velja.

Kdo vse pride?

Mi2 če naju Erin in Tilen jutri preveč ne zmatratauser posted image

Erin, od doma bova verjetno šli okoli 9.30h, te pa pokličem, če bom rabila kakšno pomoč.user posted image

Matejchi, super da se Maruša počuti bolje!

Ja, kaj je sedaj tole z Nextom, ali bomo kaj naredile ali ne?!?user posted image

Hvala Matejka, moram potem pogledati kaj imajo, ker za enkrat sem kupovala le te, ki vsebujejo tudi mleko. Glede malice pa saj bo. Mogoče je imela le slab dan.

Bella, user posted image  pa kaj je s folkom?!

Minca, tvoji dve češplji pa sta res isti, ampak ti ju ločiš, bi rekla.user posted image

Neža, kaj pa je sedaj s teboj?

Cebrca je pogrešana, upam, da je pri njih vse o.k.

Vsem rojstnodnevnikom, vse naj, naj... user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
30.3.2009 10:22:17   
sandra123
Jutrouser posted image ...tole vreme je pa res katastrofauser posted image , sicer se pa ne mislim preveč pritoževati, saj sta mali2 pravi zaspanki, kadar je dežuser posted image ...Včeraj sem se tudi jaz malo spočila popoldan - sta mali2 šli spat, pa sem se jima kar pridružila, ker sem se zelo slabo počutila - mi je pritisk malo nagajal, pa se mi je vrtelo, pa rana od CR me je bolela 100/uro, pa me je potem user posted image prepričal, da sem šla malo poležat in sem bila potem čisto prerojenauser posted image ...Kar se spanja ponoči tiče pa....no, se najde kakšna noč, ko mi malo več spanca privoščitauser posted image ...ampak ugotavljam pa, da sta mali2 zelo navezani na moje prsi....samo takrat, ko gremo ven, nam uspeva, da se ne priklopita po tistem, ko sta jedli GH....ponoči se bolj cartata, kot da bi jedliuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
30.3.2009 10:25:49   
Zoja Miša
user posted image

Pa še naša ena malo bolj ''fotografska''

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
30.3.2009 10:39:29   
kaja02
pa ponovimo vajo, mi spet nekaj štrajka RR

zoja miša- user posted image  kok smo lepi, vedno se čudim tvoji mali, kadarkoli jo daš na ogled, kako lepe laske ima!

lepe slikce!

eh nisem šla nič ležat, ker grem kmalu po Kajo potem sem pa čist zblojena, če sam mal zadremljem, bom raje cel dan zehalauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
30.3.2009 10:42:35   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

MATEJKA_, upam, da bo šlo bolje s tem uvajenjm še enega obroka. jst sm tud v soboto uvedla dopoldanski nedojeni obrok, pa je Rok čist lepo sprejel.

user posted image user posted image user posted image  ZA NOV OBROK.  kak pa si ga pripravlja? jaz sem jabolka samo podušila in malo zmiksala... pa ni klapalo... no, mogoče bo danes s toplo pop. malico šlo... bomo videli...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
30.3.2009 10:44:13   
Neža7
Punce pri meni je vedno nekaj user posted image

Če sem preveč na računalniku se mi začne user posted image  Preveč kave sem tudi pila, ker tudi od tega se mi vrti. Samo moram čim manj računalnika porabit in prekinat kave. Saj sem bolje, ker nisem cel vikend bila na internetu user posted image  IN OČALE MORAM NOSIT!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
30.3.2009 10:45:38   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

user posted image

Pa še naša ena malo bolj ''fotografska''

wow!!! Kakšne lepe lase user posted image  Naša je še vedno bolj ali manj plešašta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3844
30.3.2009 10:46:48   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Hvala Matejka, moram potem pogledati kaj imajo, ker za enkrat sem kupovala le te, ki vsebujejo tudi mleko. Glede malice pa saj bo. Mogoče je imela le slab dan.

ti so brez mleka, je pa gor navodilo, kako jih pripraviš z AM, z vodo ali z navadnim mlekom...

Neposredna povezava do sporočila: 3845
30.3.2009 10:55:38   
anaya
Erin: sedenje od 27.3. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
30.3.2009 10:56:56   
kaja02
anaya- user posted image user posted image user posted image  za sedenje

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
30.3.2009 10:57:04   
sayuri
Dan user posted image  Sem se imela namen že prej oglasit, pa je Lovro celo uzbuno v posteljici naredil. Lump lumpasti. Eno uro se je premetaval, tulil, jokal, se smejal, tečnaril v posteljici, da je potem 15 minut spal. Čist je hiperaktiven. Ne vem, kaj ga meče. Ko se je zbudil, je nekako prijel za vrtiljak in ga tko močno potegnil, da se je vse nanj vsulo user posted image   Pa tile zobki mu sploh ne pokukajo ven. Ima vse tko zatečeno. Je prav bogi user posted image  

Tud pri nas je dež user posted image . Plavanje imamo danes- ta zadnjič. Sem že mislila, da bom morala it nekako sama, pa se je bodoča svakinja ponudila, da gre z mano. HB user posted image . Bi šla prav rada, ker imamo zadnjič. Vilika hvala za ponujeno pomoč. user posted image  Bomo šli kar za ob 17h. user posted image

ZojaMiša na kater razpis si se ti javila, za tko lepe KajaLinine učke? Ker sem zgleda zgrešila. user posted image  Res imaš pravo lepotičko. user posted image  Za NExt sem pa jaz že povedala. Ne znam angleško, zato se v naročila ne upam spustit. user posted image

neža7 joj, jst bi tud mogla očala zrihtat. VSaj mislim tako. user posted image  Se mi tud včasih kar user posted image  pri računalniku.

Kaj pa imate jutri pri tejkaz? Zgleda, da sem čist zgrešila user posted image  Kafe? Torta? Kosilo? user posted image
Krysia noge noge user posted image . Mi je znano user posted image
sandra z mojim se zdaj spet bolj aktivno o Celju pogovarjava user posted image . Ti bom sporočila, kdaj imamo namen it. Te HOČEM (ne želim, ampak HOČEM) videt user posted image
kaja02 tud jaz sem čist adijo, če grem čez dan spat. user posted image  Raje zeham user posted image
minca_n, kako sta lepi tvoji dve punci user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
30.3.2009 11:01:52   
suzana73
Tud man neki RR štrajka.Vse napišem,pol pa da pošlem pa KONC!

Pa še enkat!

Dež,dež pa spet dež!!Mamo že poplavleno polke in če bo tko nadalevalo,bo kmal čez cesto!
No Gaja mi spi-upam da še,no tih je še,user posted image  v službi,Anja po dolgem času v vrtcu,sem mal cvikala kako bo,sak ni blo blema,k je ffffffuuuuuuuuuuullllllllllllllll pogrešala družbo in pa otroke, Blaž pa v šoli.

Krysia-ja kr pestro je ja k so vsi na kupa,sam so pridni in nobenga blema.Sam ena stvar pa je res problem-nimamo avtobusa,tko da takrat smo žal doma.Pa k niso skoz tuki ni blema-pač gremo kam k smo sami!!

Zoja Miša-sploh neb tvoji frajli rekla na tej slikci,da je avgustonka-tko odraslo deluje!!!Lepa slikca!

MATEJKA_ sej bo boš vidla!!

Pa še čestitke k sem prej pozabla
pingo80, vse najboljše za rojstni dan,pa oprost zamudi!user posted image user posted image user posted image  

pa še otročki:
včeraj sta praznovala 8ko MARTIN in FILIP  user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa praznujejo 8ko  JAN , JOŠT in JAKA ,pa še dve 7ki : URŠA in LUKA  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še mal na FB!!

Se tipkamo................

L.P. Suzana

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
30.3.2009 11:18:23   
kaja02
user posted image  končno mi je ratal album ustvart, sem mal za luno, sam počas se pa tud daleč pride, a neuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.