hel32
|
Urša t. Mislim,da tisto tiščanje pod rebrami ni nič hudega,po moje te tišči,ker se ti vse pomika navzgor, To je trebuh,črevesje,in ostalo,ker maternica raste in rabi prostor,mene ponevadi boli čist odspodaj pri sramni kosti, tako,da jez mislim,da zato ni panike.Maternico imam normalno,odspredaj,ker sem prve brcike čutila že v 15 t. Zsdaj pa čutim vedno bolj konkretne brcike,vsaki dan,včeraj zvečer sem dobila 5 kar konkretno močnih,za lahko noč, mama mi je rekla da je verjetno fantek,upajmo,pupo že imamo. muca83,tulpek meni se zaenkrat kr fajn vidi bulica ko se stisne k postelci,moj obseg trbuha pa je 114 cm in me kr pošteno moti, tak,da s zavezovanjem že dolgo ni nič,se ne morem več pripognit! eee35 čestitam za dobro opravljeno morfologijo,in za ,jaz komi čakam na mojo sicer še ne vem gdaj jo imam,v sredo zvem,verjetno v 22t, zdaj sem 18t6d.Glede kil se pa le pazi,pravijo,da je 1 kg na mesec normalno,jaz sem zaradi kg bila prvič v bolnici. Drage ,mi smo že naročili voziček,ker če ne se bi zmešalo od ponudbe,tako da zdaj je s tem mir,pa tudi posteljico in previjalno, v enaki barvi. Zdaj pa mi ostane še ubadanje z zavesami,ker v sobi za močno sije sonce zjutraj in se še odločam med barvami, in tem kaj se bilj splača,kupiti narejene ali blago in naredim sama! Ve katera o tem kaj več?