|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
29.3.2009 16:43:54   
aprilčica07
Še kilogrami: zaenkrat sem na +3, kar sem zadnjič šla na vago seveda, to je enih 10 dni nazaj.. ker pa zadnje dneve samo jem, je verjetno zdaj že kaj več.. ampak se bom spravila v red in nehala jest sladkarije.. saj pri meni kg mislim, da ne bojo problem, problem je zgaga, ki me tako žge in to lih po sladkarijah, ampak očitno ni zadosti hudo, da bi se nehala nažirat... sicer sem se pa za Jakoba zredila 14kg, od tega v 7 mesecih slabih 6 kg, vse ostalo sem pa nadoknadila potem...  sem bla bla tudi polna vode, tako, da ni blo vse krivde na meni.. no, na mojo predporodno težo sem pa prišla v 9 mesecih, seveda brez truda in brez kakršnih kolih posebnih telovadb.. sem bla rpeveč lena za kaj takega.. bomo vidli kako bo tokrat, če se seveda vse srečni izzide:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
29.3.2009 18:44:08   
poopsie
Evo,se še jaz javim user posted image

Danes je tak grozn dan,da nevem kam bi se dala user posted image  Prav tečna sem, pa še user posted image je tudi ful mirna danes..
Sem prej hotela na sprehod pa se je itak vlilouser posted image  Se mi zdi,da sem cela zategnjena in mi trebuh vleče na vse straniuser posted image
*orhideja* dobrodošlauser posted image
deLucia čestiste za user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
29.3.2009 19:13:34   
hel32
Dober danuser posted image
Kile, jaz sem se zredila za +3 kg in sem v 18t5d,s tem,da se bila že kregana , ker sem se prejšni mesec preveč hitro zredila,
imam zelo strogega ginekologa!Jem zelo zdravo veliko sadja in zelenjave in zeeelo malo soli,pečem si celo kruh brez soli.
Tudi pr nas dežuje tak,da je  vreme zelo bed.

sams javim,ko dobim pošiljko od next.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
29.3.2009 22:02:45   
Ayo
Se jaz na hitro!

Mi smo tudi tecni, vsi po vrsti. Je tudi pri nas dez ze cel vikend. Dobro, jaz sem malo izkoristila za pospravljanje, mojmu so sli kar lasje pokonci, ker je moral biti zaprt v bajti, ko sem omenila da bi mi malo pomagal, je bil pa sploh ogenj v hisi! user posted image user posted image user posted image

Aprilcica, super za vcerajsnji vecer, jaz ful pogresam kaj taksnega!! Smrk smrk!
In hvala za idejo o izletu, mogoce se res odpravimo po tvojih navodilih! user posted image user posted image Pa super da si mi napisala tudi za gostilne, moj je ful gurman, se posebno rad okusa domace pripravljene jedi. user posted image

Bi pa rada vprsala nekaj, kar ne sodi ravno v tole temo, amapk ker vidim, da nas je veliko ze mamic z majhnimi otrocki tukaj, vseeno: Do katerega leta ste uporabljale bodije?
Jaz sem bila vceraj kar presenecena, smo bili v Benettonu in prakticno imajo bodije samo do st. 68. No itak je bila edina otroska trgovina, v katero smo zavili, sigurno ostale znamke imajo vecje st., ampak se mi je tudi zastavilo to vprsanje.
Moj Gabriel ima 15 mesecev, sedaj jih mi se ful uporabljamo, mogoce cze poletje, ko je vroce manj? Mi sicer kar ne potegne, da bi mu dala sp. majcko s sp. hlackami, itak mamo plenice...user posted image

Nic, gremo pocasi pod tus in ajat.
Lahko noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
29.3.2009 23:04:40   
Sanikaa
AYO-bodiji  v MOTHERCARE-so imeli tudi večje številke. Moj 3 letnik ih še vedno nosi. Žal ni več trgovine v Sloveniji samo prek interneta lahko naročiš. V sparu sem vidla Sparkijeve bodije sam kvaliteta je slaba (hitro se raztegnejo in dobijo luknjice pri kopčah). Ne sežejo niti do kolen mothercare bodijem.

Kilogrami- groza ..samo  v tem vikendu sem dobila +2kg (vikend pri mamiuser posted image ) . No ni me tako strah samo kaj bo jutri pri ginekologu ko vidi, da sem v 4 tednih dobila 4 kg!?! Po prvi nosečnosti so se kg stopili kot sneg (nič posebej nisem delala) samo upam da bo zdaj enakouser posted image .

lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
30.3.2009 8:29:05   
Flora2
Dobro jutro,

pa ne da sem prva, ste še vse v postelji na ta siv deževen danuser posted image ?
Vreme je res katastrofalno, pa razpoloženje tudi, sem sitna ko user posted image .
Najbolj me  jezi to, da sva v prenovi sobice in naju prav vsi 'majstri' (če jim to sploh lahko rečeš) po domače povedano nategujejo, smo že vse fiksno zmenjeni njih pa od nikoder......kakšen človek si to da niti ne pokličeš in človeka obvestiš. Očitno imajo nekateri še vedno preveč dela.

No sem se malo skašljala, zdaj pa delat.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
30.3.2009 9:10:10   
Drnula
Ayo, običajno nosijo bodije dokler imajo plenice. Meni se sicer ni panike npr. poleti imeti ta malo tudi brez bodija. Veliko je nosila samo hlaček in majčko ali krilce s cela pa se mi ni nikoli zdelo da ji plenica dol visi. Jaz sem se tudi čudila majhni ponudbi večjih cifer, ko sem ji hotla kupit par bodijev januarja. Ampak sem bila zadnjič v Pikapolonici in so imeli vse žive cifre.

Meni so kg kar zrasli. Tolikoko, da res sumim, da mi vaga ne dela prav. Ampak resno. Sem se zredila, ma v enem vikendu 3 kg, medtem, ko sem jela malo .. mislim da kar ni mogoče. Vode pa tudi nimam.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
30.3.2009 9:23:39   
go_ta
Dobro jutro!! kakšen dan!user posted image  pa še do Ljubljane se bo treba spokat. Ob takih dnevih je pa res najlepše doma ležatuser posted image
Flora2, majstri so majstri, mislim, da imamo vsi probleme z njimi! Upam, da se pri vama ne bo predolgo vleklo vse skupi!
Ja, punce, zdaj se je začelo obdobje povečanega pridobivanja kilogramovuser posted image  Se bo treba pazit ja, čeprav je moj G kar v redu in mi do zdaj še nič ni rekel - mal sem višja pa so se do zdaj kilogrami porazdeliliuser posted image
No, upam, da vam ta dan ne bo pokvaril razpoloženja. Grem jaz zdaj pripravim za kosilo, potem pa delat. Evo, ko omenim hrano, se user posted image  razbrca - gurman, ni kajuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
30.3.2009 9:38:08   
Flora2
Go_ta ja sej vem s temi majstri je res križ, mah do avgusta bo žeuser posted image

Res je tole obdobje pridobivanja teže, čist skoz bi nekaj jedla, trenutno imam menijo na jogurte sigurno jih na dan pojem deset ali več pa kruha bi pojedla kolikor bi mi ga dal, ampak se pri kruhu brzdam, sicer s težavo, zato sem kupila extra črn kruh ki mi ne diši najboljuser posted image .

Mene je pa klicala prijateljica da je doma in da ima zame oz. za user posted image cunjice iz Gap-a jeeeeeeeeej komaj čakam da se dobiva, sicer pravi da ni dobila točno tistega kar sem ji poslala po mailu je pa vse tako luškano.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
30.3.2009 9:42:10   
simonalokar
dobro jutro

ne morem verjeti da sem spala do 9 ure to je katastrofa. dam ko mi je tako pasal.
sem mislila da bo dž ponehal ampak ni še vedno pada in ne morem iti vn katastrofa. ponoči je moj user posted image imel verejtno sanje in je jokal v spanju tako da sem ga potolažila ampak ko sem šla vn je spet začle sploh mu nisem mogla pomagat da sem ga morala zbuditi da me je videl in je šel lulat pit in je zaspal. tako je šlo se je pa prvič zgodil da  je jokal v spanju.

včeraj mi je gororu da je njegova dekica in da bom morala kupiti novo za sestrico - kukrat mi je to ponovu in je skuz noil jo s sebojuser posted image user posted image - zdaj vidim da se zaveda da bo še eden prišel k nam živet user posted image . ampak kako je bil smešenuser posted image user posted image .  saj mu ne bo sestrica vzela dekice.

kolegici bi se morala iti pobarvati in se mi ne da se bom zmeni kdaj ma čas.

no lepo se imejte

simona

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
30.3.2009 11:17:43   
šivilja
Glede bodijev še naše izkušnje - uporabljali smo jih dokler sta imela plenice. Ko se začnejo navajat na stranišče oz. kahlico, so zelo nepraktični, ker jih vedno polula. Tudi v vrtcu so nas v tistem obdobju prodsili, naj jih nehamo uporabljat. Itak je pa res težko dobiti večje od 68, se moraš kar potrudit, Jaz sem tudi imela to srečo, da je bil še Mothercare v Lj. in smo se pri prvem založili z bodiji.

Kile - o tem ne govorim, upam samo, da ne bom prišla na koncu do tromestne številke. Več bi se morala gibat, pa me skoz nekaj boli, zej je pa itak vreme za v pojstli ležat. zaenkrat me še niso kregal, ampak verjetno se bo to tudi začelo.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
30.3.2009 12:17:20   
eee35
Jaz pa sem do 10-h spala, ker sem ful pozno šla spat, pa še ta dež...V bistvu sem se prisilila , da vstanem. Danes imam dopust, nisem hotela pred morfologijo v službo, ker itak bi bila za nobeno rabo...
Včeraj sestra mojegauser posted image je naredila božansko lazanjo. Pa sem največ pojedla. Pujsek! Aha, jaz tudi kupujem rženi kruh, da ga manj pojem, ampak zato nadotanem s čem drugem, ni panike...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
30.3.2009 12:49:24   
opatija
ojlauser posted image !

Vidim, da vas kar nekaj matra tole vreme. Name obupno vpliva. Že nekaj dni sem depresivna in čisto brez energije. user posted image me skuša potolažiti, pa mu ne ratuje najbolje, ker me non stop žrejo službene zadeveuser posted image

Edino veselje mi prinašata Nikec, in user posted image s svojimi brcikami, ki jih vedno bolj čutim. Danes zjutraj sem prvič zelo razločno čutila brciko tudi z roko, ki sem jo imela na trebuhuuser posted image

Glede kil sem čisto panična. Že zanosila sem s preveč kilami, do sedaj pa sem se zredila že 6 kg! V prvi user posted image sem zadnje 3 mesece zelo pridobivala na teži, čeprav nisem veliko jedla, do 22 tedna pa sem se zredila le 3 kg. Dokler je trebušček še gre, potem bo pa ostal le špeh. Glede na to, da sem visoka 181 pa si ne morem privoščiti biti bajsika, ker bom zgledala obupnouser posted image Bistveno bolj moram začeti paziti pri prehrani, ker se lahko zredim le toliko, kot je potrebno za zdrav razvoj in rast mojega user posted image Vsak prekršek je kila gor, ki ne pa se samo nalagauser posted image

Bodije naj bi se nosilo dokler ima otrok plenice, ko pa začnejo uporabljati stranišče jih le ovirajo. Večje številke so dobijo v H&M, imajo pa do številke 86. Niku so še vedno prav, pa je velik za svoji 2 leti.

Lepo se imejte!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
30.3.2009 14:17:25   
Urša T.
Pozdravljene,user posted image !

Punce, meni se dogaja, da me boli pod desnim rebrnim lokom čisto zgoraj in da se mi ta bolečina razširi do pod prsi, kjer pa imam občutek tiščanja.
Mogoče katera ve, kaj bi to bilo?

Drugače vam pa moram povedat, da sem tok vesela, ko čutim našo dojenčico, kako se giblje v meni.
Sem prvič čutla gibe 23.3, vendar čisto rahlo, 25.3. pa so bili že bolj konkretni.

Sem pa prvič v soboto čutila gibe čez celi dan, so bili kar konkretni.
Full dober občutek.
Včeraj pa jih dopoldan ni bilo, potem je pa naš čmrljček prinesel vse za nazaj;je pupika brcala celo popoldne, in tudi ponoči.Tudi,ko sem se zbudila ob štirih zjutraj, je veselo brcala :)).
Danes zaenkrat še počiva, sm čutila nekaj rahlih brcik-najbrž se pripravlja, da bo popoldan zopet akcija, hahaha.
Drugače pa, ko dvignem majico, se mi ornk pozna na trebuhu ko brcne.Včeraj je tudi moj dragi dal roko na trebušček, ko je brcala, je bil čisto navdušen, ko mu je dvigovalo roko :))).
Jaz sem pa tudi full srečna, da takole brca.Jupi!!!

Kako konkretne gibe, oziroma brce pa čutite ostale?

Nosečke, kakšno nošo kaj imate?Kje vam leži posteljica?
Meni so rekli, da nosim odspredaj, visoko.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
30.3.2009 14:33:43   
go_ta
Urša T., jaz brcike čutim kar konkretno, tudi ko stojimuser posted image  Ne bi pa mogla reči, kdaj je najbolj aktiven, ker skoz nekaj brcauser posted image  Brcike čutim razločno tudi, ko dam roko na trebuh pa tudi trebuh se premakne, ko bolj močno brcne user posted image  Moj user posted image  pa tega še ni čutil, ker otroček vedno neha brcat, ko on da roko na trebuhuser posted image
Posteljico imam pa baje spredaj.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
30.3.2009 15:27:27   
go_ta
Kakšen beden dan, vreme! Ves teden bo baje takouser posted image  Dolgočasim se v službi, čakam še, da nekaj pregledam, pol pa domov! Eh, kaj bi dala zdaj za sonček, 25 stopinj, morjeuser posted image  No, saj če pomislim, delam še 3 mesece, potem pa julija doma - hvala bogu. ker si ne predstavljam tiste vročine pa sebe vse okrogle, ko se vozim v Ljubljano. Že zdaj komaj sedim za računalnikom, kaj bo šele, ko bo trebušček večjiuser posted image  
Se moram pa pohvalit, da sem začela mal migat glede diplomske, včer sem bla kr pridna, sem tipkala in tipkala, da me je rit bolelauser posted image  Sem sama sebi obljubila nagrado, če vsaj napišem diplomo do poroda, ker jo lahko predstavim tudi kasneje. Nagrada je pa voziček  jane nomaduser posted image Danes se oddala še prošnjo za podaljšanje absolventa - če bo, bo, če ne, pa tudi prav.
Joj, pa še lačnaaaaaaaaaaa sem. To je pa res nekaj novega zameuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
30.3.2009 16:58:07   
tulpek
Glede kg: v zadnjih dveh tednih sem prišla na svojo težo pred nosečnostjo, sedaj pa sem že spet  dni brez apetita, bruham in mi je slabo user posted image .

user posted image že pošteno brca, nisem še gledala, če se vidi na trebuhu, ampak moj pa čuti, če da roko na trebuh. Se mi pa zdi, da se skoz nekaj premetava.

Posteljico imam zgoraj zadaj, vsaj tako je rekla na nuhalni.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
30.3.2009 17:24:18   
Muca83
user posted image tako lepo opisujete brcike, pri meni pa že več kot dva tedna isto. Čisto rahle so pa še to redko čutim. Pa bom čez 2 dni že dopolnila 20T. Še dobro, da me je ginekologinja opozorila na to na prejšnjem pregledu, da nisem zaskrbljena. Mora res biti ta presneta posteljica kriva za to.

Pismo, a sem jaz edina, ki se ne redi user posted image Zdaj se mi je apetit malo izboljšal in lahko jem normalno, kot sem pred user posted image , ampak sem se pa stehtala v soboto zjutraj in sem še vedno na -1. Bo prišel čas tudi zame, gotovo bo. Sicer sem pa vesela, ker sem se prej kar trudila malo shujšat pa ni in ni šlo.

A vas tudi že kaj trebušček ovira? Meni je malo neprijetno, ko moram vezalke zavezat ali hlače oblečt. Me malo moti user posted image

Aja, a je katera zmerila obseg trebuščka? Moj je 95 cm. Samo kaj, ko pa ne vem koliko je bil prej (vem pa, da ni bil 95 user posted image ).

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
30.3.2009 17:32:57   
eee35
Punce, moja MF je bila v redu, vse je kul, user posted image ima vse kaj potreba, malo se je izmikal med ultrazvokom, ampak pol je pokazal, da jeuser posted image . Se mi je kar zdelouser posted image Drugače nisem hotela nič pisati pred MF, ampak tudi že nekaj dni čutim kar pošteno brcike, včasih kar pošteno zadane.
Glede kil - joooj sem bila kregana, sem vedla, da bo tako...Pa še moj user posted image je slišal vse in zdaj že sem na dieti....Še kalorije mi bo začel računat. Ma dober, kaj čem, tako pač treba zgleda. Bom probala se držat, pa ukinit kruh in sladkiše (smrk...), pa bomo vidli, kaj bo. Ginekologinja je rekla, da naj vsaj probam ostati na isti teži.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
30.3.2009 17:56:12   
Urša T.
muca83, jaz sem prve brcike začutla pri 20t 3 dni, tako, da se sploh ne sekiraj.
Šele pri 21tednih pa so bolj konktene.
Kako pa ti leži posteljica?

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
30.3.2009 18:03:48   
levček1
eee35, čestitam za MF in seveda za user posted image , pri meni je bila podobna zgodba, najprej ni bilo vidno, potem, pa ko sem se obrnila na levi bok je pa pokazal premoženje!user posted image
Kar se apetita tiče, se je meni v tem obdobju močno povečal, da ne govorim o luštah po čokoladi, kar jih prej nisem imela. Če bo šlo tako do konca bo huda, tak da se že probam malo nazaj držati, ne bi rada imela pol težav, kako bom kile dol spravila!user posted image
Sedaj pa šibam, grem malo na teren, se slišimo kmalu. Zdaj pa prosim nehajmo s temo o kilah.

Stisniti svojega srčeka v objem je največja sreča!!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
30.3.2009 18:34:08   
hel32
Urša t. Mislim,da tisto tiščanje pod rebrami ni nič hudega,po moje te tišči,ker se ti vse pomika navzgor,
To je trebuh,črevesje,in ostalo,ker maternica raste in rabi prostor,mene ponevadi boli čist odspodaj pri sramni kosti,
tako,da jez mislim,da zato ni panike.Maternico imam normalno,odspredaj,ker sem prve brcike čutila že v 15 t.
Zsdaj pa čutim vedno bolj konkretne brcike,vsaki dan,včeraj zvečer sem dobila 5 kar konkretno močnih,za lahko noč,
mama mi je rekla da je verjetnouser posted image fantek,upajmo,pupo že imamo.
muca83,tulpek meni se zaenkrat kr fajn vidi bulica ko se user posted image  stisne k postelci,moj obseg trbuha pa je 114 cm in me kr pošteno moti,
tak,da s zavezovanjem že dolgo ni nič,se ne morem več pripognit!
eee35 čestitam za dobro opravljeno morfologijo,in za user posted image ,jaz komi čakam na mojo sicer še ne vem gdaj jo imam,v sredo zvem,verjetno v 22t,
zdaj sem 18t6d.Glede kil se pa le pazi,pravijo,da je 1 kg na mesec normalno,jaz sem zaradi kg bila prvič v bolnici.
Drageuser posted image ,mi smo že naročili voziček,ker če ne se bi zmešalo od ponudbe,tako da zdaj je s tem mir,pa tudi posteljico in previjalno, v enaki barvi.
Zdaj pa mi ostane še  ubadanje z zavesami,ker v sobi zauser posted image  močno sije sonce zjutraj in se še odločam med barvami, in tem kaj se bilj splača,kupiti narejene ali blago in naredim sama! Ve katera o tem kaj več?

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
30.3.2009 18:56:23   
Muca83
IZVIRNO SPOROČILO: Urša T.
muca83, jaz sem prve brcike začutla pri 20t 3 dni, tako, da se sploh ne sekiraj.
Šele pri 21tednih pa so bolj konktene.
Kako pa ti leži posteljica?

Spredaj baje. Meni je na prejšnjem pregledu rekla, da je posteljica spredaj in bom zato kasneje čutila brcike. Ampak sem jih prvič vseeno že pri 17T2D, samo okrepiti se pa kar nočejo. user posted image Potem ga pa včasih z AS poslušam in prav slišim, da se mora na veliko premikat, čutim pa nič. V leže ali stoje nikoli. Samo v sedečem ali polsedečem položaju.

No saj čez 8 dni imamo morfologijo, pa da vidimo kdo je tako nežen user posted image Pa da vidim, če je res user posted image . Potem se bova pa začela o imenih pogovarjat.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
30.3.2009 19:39:14   
Urša T.
hel32, hvala za tolžbo.
Upam, da je res to vzrok, zakaj me tišči.

Muca,no, vidiš, imaš še kar nekaj časa za konkretnejše gibe user posted image    user posted image          

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
30.3.2009 20:39:20   
Muca83
Urša T., ma saj vem, samo ene pišete kako se pri 18T brcike ven čutijo, jaz sem pa skoraj 20T, jih pa še znotraj komaj. Eh, bo že, mislim, da bo prišel tudi čas, ko jih bom že sita user posted image

Moj bi najraje kar vse kupil. user posted image Je čist notr padel, jaz imam pa kar eno zavoro v glavi in pravim, da bova vsaj še ta teden počakala na morfologijo. Sva pa že čisto spalnico spraznila, no, tisti kotiček, ki je otročku namenjen sva spraznila in zdaj čaka. Mojemu kar ni dalo miru in se je lotil kljub mojemu prigovarjanju, da se nikamor ne mudi.
Zadnjič mi je dal pa lupčka na trebuh, tko kao dojenčku in se mi je tko prisrčno zdelo user posted image

Mogoče se mi je celo želja po user posted image malo vrnila. Sva kar 2x v treh dneh. Cel dosežek user posted image

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (15%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (64%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!