|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
27.3.2009 20:21:28   
go_ta
dober večer, punce! evo jst sm si nardila sadni krožnik, se počila pred tv ... dragi je šel s sodelavci na večerjo, ima šef roj. dan, tako da se jst mal relaksiramuser posted image  jutri pa k frizerju, pol pa vozičke gledat, jeeejuser posted image
Ja, diplomsko mal tipkam, naslov imam, ampak to se ne premakne nikamor. tud jaz bom morala malo do mentorice ...
evo, bebika brca, očitno obožuje sadjeuser posted image
lep večer vam želim!!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
27.3.2009 20:53:10   
Piha
Punce , vse ki ste bile na AC, ne se sekirat preveč, kdaj boste dobile rezultate! Danes je pri meni točno 4 tedne od posega in dobila sem jih točno po navodilih, ki jih dajo v porodnišnici ! Že včeraj je poštar prinesel pošto user posted image .
Vse je ok in imeli bomo punčko user posted image .

lep vikend VSEM !!!!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
27.3.2009 20:59:17   
ključek
se opravičujem ker vdiram na vašo temo.........sem septemberka 2008, zato naj najprej vsem iskreno čestitam, drage user posted image .......user posted image user posted image user posted image user posted image .........rada bi samo povedala, da če ima katera namen kupiti tole varuško.............user posted image

........prodam za 35 € + poštnina, ker sva dobila za darilo angelcare, in ga sedaj uporabljamo. varuška je bila uporabljena dobra 2 meseca, dela brezhibno. če katero zanima, naj se javi na z.s.

opravičujem se še enkrat, ker vdiram na vaš čvek.user posted image

pozdravček in lepo preživite naslednje mesece......user posted image

(odgovor članu Piha)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
27.3.2009 21:41:24   
poopsie
Dober večer srečke nosečke.

Jaz sem komaj zdaj prišla do računalnika,ko je Iraya zaspala..
Dopoldne sem imela spomladansko čiščenjeuser posted image  Pospravljala sem sobico od Iraye in začela pripravljat kopalnico,da bomo lahko previjalno noter dali.
Imam pralni in sušilni stroj noter in moram nekje drugje najt prostor za to..
flora waaauuuuser posted image user posted image  Ful ful mi je všeč..user posted image  Mi bi to tudi imeli,če ne bi bebi tega tak hitro prerasel.. Tak,da bomo kar navadno posteljico imeli.
aprilčica joj si ne predstavljam kak mučno je to čakanjeuser posted image user posted image  Upam,da čimprej dobiš super rezultate v roke.
go_ta & flora & tejči navijam,da zberete moči in vse dokončate do avgustauser posted image user posted image
Ja, dojenček mora bit res čim manj v lupinici. Tako,da ga mi niti ne bomo vozili v vozičku ampak samo,ko se bomo kam z avtom peljali.
lara27 lukšan bušiuser posted image

Bejbe, v kakšnem položaju spite? Jaz imam okoli sebe vedno 5 povštrov,tako da jih moj nima nič večuser posted image  Ampak,ko se premikam se počutim kot kit, pa imam še 3mesece do konca.. Kaj šele bo ?!!user posted image
piha super,da je vse vredu! In čestotke za punčko!user posted image
sanikaa pozdravljena med nami!user posted image
Grem še jaz gledat next,da vidim nad čem se tako navdušujeteuser posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
28.3.2009 10:43:14   
levček1
Pozdravljene punce!

Preden se lotim sobotnega čiščenja stanovanja, sem se odločila da se vam malo javim!user posted image Za mano je morfologija in izvedeli smo, da bomo imeliuser posted image , mojemu se je uresničila življenska želja.user posted image Druga je vse o.k.user posted image , težek je 0,5 kg, kako je dolgi je rekla, da mi ne more reči. Bil je super občutek videti malo pikico po tako dolgem času, ti pregledi na 6 tednov, je čisto predolgo!

Kar se tiče nakupovalne mrzlice, mene že drži nekaj časa. Tako, da voziček že imamo in sicer Jane Slalom Pro, je bila akcija v Pikapolonici, pa kakšen body bi se že našel, pa flaške,... Včeraj sem pa še šla na tisto internet stran Next, kake dobre cotkeuser posted image , človek bi kar vse imel. Kolko ste rekle, da je poštnina?

Moram se tudi javit, da spadam v tisto skupino, ki mi manjka še samo diploma, tak da sem zdaj stopila v akcijo, čakam na potrditev dispozicije, pol je pa treba začeti, do junija bi to morala spraviti pod strehouser posted image . Bom se potrudila, vem pa tudi da me boste poleg domačih tudi ve spodbujale!!!!!

Želim vam prijeten vikend, čeprav je vreme bolj klavrno, vendar me nosimo naš sonček pod srčkom!!!user posted image user posted image user posted image

Stisniti svojega srčeka v objem je največja sreča!!

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.3.2009 12:07:44   
simonalokar
hoj user posted image

medva s sinom pa bova sama doma ker je šel ati na krk kolegu pomagat zidat. tako da smo sami in pride šele jutri enkrat. zdajle sem dala sina spat. jaz pa grem brat knjigo.

včeraj sem morala iti na pregled sladkorja in sem morala sedeti eno uro čisto primeru- gorza. samo da bo vse vredu.
naslednji pregled imam 23.04 tako da je še daleč.

me pa zanima ste že slišale za čaj iz malinovih listov jih bo katera preizkusila oz. tista ki ima že večuser posted image jih je mogoče že. me zanima vaše mnenje. jaz bom verjetno probala zakaj pa ne.

kdaj pa mislite iti ve v materinsko šolo me zanima daše ot temo odprem, kajti od cotk se mi bo zmešaluser posted image user posted image user posted image

zdajle pa na sedežno pa sladoled in njami.

(odgovor članu levček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
28.3.2009 14:40:59   
Flora2
Kje ste user posted image , ste že vse na popoldanskem počitkuuser posted image ?

Midva sva ravnokar pojedla, zdaj pa mal zabušavam potem greva pa ven na sprehod.

Poopsie, zibka je res tolk cort za dol past, sva jo danes sestavila da vidim kako zgleda doma in je super, zdaj gre pa v omaro do avgusta.

Midva bova šla v materinsko mislim da maja, se pa še nisva ćist odločila. Se pa že veselim. V našem koncu je toliko nosečnic, da se bojim da ne zmanjka prostorauser posted image , vozičkov pa tudi že malo morje, ali pa jih jaz toliko bolj opazim.

Za čaj iz malinovih listov, sem pa ravno zadnjič brala, da naj bi bil super zadeva za pripravo na lažji porod, seveda če to drži ne vem, ampak zakaj pa ne bi poskusila, škodovati ne more. Če ima pa katera kakšne konkretnejše izkušnje naj pa le napiše, vse prov pride.

Simonalokar si me razdražila s sladoledom, grem jaz tud v napaduser posted image .

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
28.3.2009 17:03:10   
sams
Ojla,
naročila sem oblekice od Next, nisem se mogla upreti. Ne sprašujte za ceno user posted image , jaz zase nikoli ne bi toliko porabila... V glavnem, bom sporočila, ko pridejo, kakšne so. hel32, če dobiš prej, sporoči, če si zadovoljna, please.

kerala, včeraj na koncu nisem šla na telovadbo, ker je moj user posted image  imel roj. dan in je izrazil željo, da bi popoldan bili malo skupaj in se relaksirali user posted image . Ampak v petek....!!!! Res upam, da pridem.

Materinska šola: jaz sem hodila lani, ampak študiram, da bi šla tudi letos, če ne drugo, vsaj na tisto predavanje o porodu, ker če bo moj dragi zraven, se mi zdi, da mora imeti potrdilo, da je bil na tem predavanju... Kaj pa vem. Jaz sem se lani naučila skoraj vse, kar sem se imela, ravno na šoli za starše. Prej nisem o dojenčkih imela pojma user posted image .

simonalokar, ti šment, tudi mene si razdražila s sladoledom!!! Škoda, ker je tako grdo vreme, da nismo na sprehodu, ampak vseeno bomo verjetno skočili ven po sladoled. Meni v tej user posted image  taaaako zelo paše, vsak dan ga jem.

Piha, čestitke za AC in za punčko!!! user posted image user posted image

Evo, zdej pa grem malo gledat Umore na podeželju, ki so meni fuuul dobri, ker mojega ni in moram izkoristit, ker on jih sploooh ne mara in so mu ful dolgočasni. Potem pa sladoled!!! Oh, glih med tem časom me je klical, da prihaja, ah nič, teh 10 minutk pa bom le izkoristila in malo pogledala user posted image .

Pa-pa pupike!

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
28.3.2009 17:09:45   
Ayo
Dan nosecke!

Da vas na hitro pozdravim, cakam da se moja2 fanta zbudita. Potem gremo nakupovat. Jaz pa ze vecerjo kuham, da ko pridemo domov samo pogrejem, bo jesprenova juhica user posted image

Ja, jaz tudi ze pocasi zacenjam razmisljati o opremi sobice.
Pri nas bo tako, da bo nekje 3 mesece user posted image pri nama v spalnici, da vidimi sploh kako bo ponoci s spanjem. No potem bomo posteljico premaknili h Gabrielu v sobico, upam da ne bosta prvec drug drugega zbujala, ampak saj se bomo vsega navadili. user posted image
Bo pa potem sobica res majckena saj ze sedaj skorajda ni prostora za igrace in igranje, potem pri dveh bo pa sigurno te krame se vec.
Previjanlo imamo mi v sobici v kopalnici ni prostora tudi pod razno. user posted image

Z unim stanovanjem, ki smo ga sli pogledat prejsnji teden, zdaj ne bo nic, ker smo odkrili eno hudo pomankljivost, no in smo spet na zacetku, to je iscemo in nic pametnega ne najdemo. user posted image

Aprilcica, ti si pa sigurno ze izven nevarnosti, bos videla!! user posted image
Ves kaj sem razmisljala, mi pridemo naslednjo soboto v Lj, pa bi mogoce en dan sli na kaksen izlet, pa malo razmisljam o Krasu, ki ga vsi tako hvalijo. Imas kaksen predlog, tak izi izletek za user posted image mamiico s 15 mesecnikom. user posted image

Drugace se moj user posted image tudi ze lepo premika. user posted image

Evo, toliko iz nasih koncev, imamo pa dez in ga napovedujejo tudi za jutri, smrk smrk.
Pa-pa!!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
28.3.2009 17:49:35   
gabi05
že zadnjič sem sprasevala o vozičku BABYBOOM in ni nobena nič napisala ali ima katera kakšne izkušnje z tem vozičkom?
http://www.baby-boom.si

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
28.3.2009 17:52:16   
gabi05
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
28.3.2009 18:56:07   
simonalokar
ne nimam tega vozička tko da ti ne morem pomagatiuser posted image . imam druzga

simona

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
28.3.2009 19:10:28   
eee35
Mogoče sem kaj zamešala, ampak a ni o baby boom razmišljala Sulfinja? Pa se je premislila? Ker baje športni del ni dober. Ali nekaj takšnega....nekje mi zvoni, ampak spomin malo nagajauser posted image
Glede sladoleda jaz sem zasvojena, moram se prav paziti, ker banjico zmažem brez težav sama, ne da bi mojuser posted image sploh poskusil...pol vedno vpraša: a nisva zadnjič sladoleda kupila?user posted image . Umori na podeželju so zakon! In moj jih tudi ne mara, ampak če dobim daljinec v roke ni sile, da bi mi preklopil na kaj drugegauser posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
28.3.2009 20:13:48   
kerala
Dober večer vsem souser posted image !

eee35
, tudi jaz se spomnim, da je Sulfinija razmišljala o Baby boom-u, potem pa ji je, ko se je dokončno odločila, da ga ne bo kupila, ena (? se res ne spomnim kdo), napisala kar nekaj argumentov, zakaj ni OK. Tako da, gabi05, menda ga nič kaj ne pohvalijo. Malo nazaj prelistaj pa boš našla kar je bilo napisanega.
Piha, super za AC in za pupiko, čestitke!!user posted image

Sams, če plačaš telovadbo za 1x na teden lahko prideš kadarkoli, v po, sr ali pe. A ti ne znese iz Lj tako zgodaj? Zdaj so še urnik malo premaknili in se bo v po in sr začelo že ob 17:10, kar meni tudi prav nič ne paše. Si probam organizirat tako, da grem v Lj ob to ali če.
Za Next pa me pa full firbec matra, upam, da čimprej dobiš! Jaz pa zdaj svoje babnce skup zbobnam, da končno naredimo izbor in dokončno tudi mi naročimo.

Pe ša omiljena tema: KILE: Pravkar jabolčni štrudel pečem, sem se odločila, da bo to edina sladica, ki se je še dotaknem. Sploh ne vem kaj je z mano, ampak na tehtnico si sploh več ne upam, kaže že +7 ! Pa ne jem sladkega, pa mastnega, pa sendvičev, pa mesa, pa celo sladoleda od kar sem noseča še nisem probala! Res da imam apetit in pojem več kot ponavadi, pa kak obrok več, ampak vseeno mi ni jasno kaj se dogaja!?! Te kile kar buhtijo! Ponavadi nisem imela nikoli težav s kilami, pri višini 168 sem jih imela od 55 do max 58. Od prejšnjič, ko sem bila noseča, sta mi ostali 2 (vmes minilo le 2,5 meseca), tako da sem zdaj v primerjavi z mojo normalno težo že na skoraj +10! Se res že grozno počutim zaradi tega. V prvih dveh nosečnostih sem se zredila 9 in 10kg, zdaj bom pa na +20user posted image user posted image user posted image pristala al pa še več, če bo šlo tako naprej!!! Kriiiiza!!! Saj po drugi strani si mislim, da ni pomembno, samo da je zdaj z  vse OK, kile bom pa že pol zgubila. Sam vseeno me že kar morijo, si ne morem pomagat. Tako da zdaj DIETA!
A ima še katera take težave, kolikor berem ste vse zelo zmerne, bravo!
Tako, malo sem zatežila s tem, sorry...

Ajde, uživajte večer!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
28.3.2009 20:43:57   
eee35
Kerala: Zmerne kot zmerne, jaz se sploh ne upam na tehtnico...Tako, da niti ne vem točno, kot sem v plusu, v ponedeljek zjutraj se bom stehtala, pred MF. Da če me kap zadane, hitro dobim zdravniško pomočuser posted image ...Hecam seveda, jaz pa jem vse pa vse mi paše, nič nisem imela slabosti. Pa ne vem, ali bolje uživat, ali se sekirat vsakič, ko nekaj jem...Po moje neka zlata sredina mora biti. Tako, da ti si kar privošči ta štrudel, če bi bila zraven, bi ga z veseljem zmazala kakšen koščekuser posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
28.3.2009 21:20:13   
poopsie
Dober večer user posted image

Iraya spi jaz pa dragi pa gledama nogometuser posted image  Ampak me bo dragi ravnokar poslal ven ker se kr nekaj preveč pametno delam zravenuser posted image
gabi05 ja, je že bilo govora o tem vozičku. Sem slišala že kar nekaj kritik na športni del, tako da ti ga odsvetujem.
Kile jaaz imam nenormalen apetit.. Samo bi jedla in že po 30minutah se počutim kot,da že nevem kak dolgo nisem jedla, čeprav sem šele šla od mizeuser posted image user posted image  Ampak mi je čisto vseeno koliko se bom zredila. Za kg se bom sekirala po porodu zdaj pa mi je važno,da se jaz dobro počutim in moja bejbika v bušijuuser posted image
levček1 čestitke za user posted image
Čaj iz malinovih listov nekateri ful priporočajo. Meni pa se zdi,da je odvisno od vsake ženske posebej kako rodi. Tako,da to kaj pomaga pri porodu mi je bolj tako.. Čeprav ga bom pomoje pilauser posted image
flora a že imaš doma zibko?user posted image  Ti moram priznat,da si me ful navdušila nad tem.. Če pa je takooo kjut,nouser posted image  A si jo slučajno slikala? Sej vem,da sem zahtevnauser posted image
ayo ma vi mate pa res smolo z temi stanovanji.. Upam,da čimprej najdete vaše sanjsko stanovanjeuser posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
28.3.2009 22:03:39   
go_ta
Kerala, jaz tud ne vem, a bi se sekirala al ne zarad kil ...user posted image  sem že na + 7/ 8! prvi trije meseci so me ful nesli, ker če nism jedla, mi je bilo slabo, pol so pa kile kar letele gor! po eni strani si pravim: važno, da bo z bebico vse ok, po drugi se pa sekiram in probam pazit. pol mi pa še mami teži, da se moram pazit, ker bo pol težko. ampak za zdaj se niti ne počutim slabo, trebušček ni ogromen, mislim, da imam v zgornjem delu (beri: joškihuser posted image ) 2 kili! pač bo treba malo manj kruha jest, sadja pa itak tok pojem, da ga v življenju nisem toliko!!
Piha, še z moje strani: user posted image  za rezultate pa punčko!!!!
levček1, čestitke za M in fantka!!
kako je zdaj z razmerjem fanatje:punčke?user posted image  Najin pomoje niti na zadnjem UZ-ju ne bo hotel pokazati, kaj jeuser posted image  ma važno, da bo vse ok!!
Midva sva pa dons vozičke gledala in mi je jane nomad še najljubši (sploh v sivo-zeleni varianti, je res carski!), mojemu je pa všeč peg perego uno (mu je še ljubši zarad ceneuser posted image ) Pa mojemu so bile všeč sobice za dojenčke, res imajo ful lepe stvari, sam topiš se lahkouser posted image  Tako da se bom enkrat zapeljala še do Udin in preverila, kakšne cene so tam ...
Vreme je pa res bedno! ta vikend bo bolj za relaksiranjeuser posted image  lep večer še naprej pa sladko nočko!!

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
29.3.2009 8:32:31   
sams
Kerala, jaz grem nazaj delat jutri teden user posted image , se pa bom probala zmenit, da bi ob petkih delala od doma, tako da bi na telovadbo lahko prišla bolj spočita, ker prvič sem vsakič skoraj zaspala, ko smo se sproščali na koncu. Bomo videli, ti sporočim. Aja, jaz ne kupujem "čez" nikoli, ker z mojim praviva, da itak zdej pri nas se dobi vse... Razen kakšne zobne paste in praška za prat gremo ene 2-3x na leto v Familo (glih zdej enkrat moramo iti, Mentadenta je zmanjkalo user posted image ).

KILE: ker imam še 20 (!!!!) kg viška od prvič upam, da mi bo zneslo se ne zrediti preveč. Prvič sem res pretiravala, ampak po letih in letih ko sem se samo pazila glede količine pojete hrane, sem si reeees dala duška. Tako da me je moj gin. zadnjič videl jesti sladoled in se je že jezil, ampak meni tako paaaaše, da se sploh ne sekiram. In vse mamice, ki jih poznam, ki so šle po 25-30 kg gor med user posted image , zdej izgledajo super, ker so v 1 letu spravile vse dol in še več. Izgleda, da je bilo nekaj v zraku, da smo se vse zredile toliko user posted image . Sem pa tudi jaz takrat imela apetit kot Poopsie, pol ure po zajtrku sem jedla novi zajtrk.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
29.3.2009 8:55:27   
simonalokar
dobro jutro

še vse spite al je ena ura naprejuser posted image premaknjena. glede kil se jaz ne obremenjujem tako kukr jih bova pridelali jjih pa bovauser posted image samo da bova zdravi. v 1user posted image sem šla rodit z 56 kg. zdaj pa jih imam že 55 kg pri 22t. bomo vidl kuk jih bo do konca.

kuk ste dobre da lahko jeste sveže sadje jaz bi ga tud samo ker bruham še vedno če pojem sadje - včeraj sem se prkršila in glejuser posted image - ma to ni res pol gre pa še druga hrana vn pa niti čokolade ne smem jesti ker spet user posted image . tako da sem prikrajšana z vitamini in tudi če jem pripravke zbruham. tako da kaj čmo.

ima še katera probleme- verjetno ne.

drugače pa pri nas pada dež groza nimam kj da bomo notr. uživajte v nedelji.

simona v 22t

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
29.3.2009 10:35:07   
DeLucia
Pozdravljene nosečke.

V petek sem imela morfologijo in je na srečo vse o.k. Sem si oddahnila user posted image Dobila bova user posted image Čeprav je na začetku kazalo zelo slabo, da se bo kaj videlo, ker je bila mala čisto v klopčič zvita in ni želela sodelovati. Nato pa se je le prebudila in pokazala vse svoje čare in spretnosti zehanja in vrtanja po nosku user posted image Pa malce smo premaknili PDP iz 4. na 02.08.2009.Zredila sem za 20 dag v enem mesecu. Sem si tudi oddahnila, ker prejšnič sestram in ginekologinji moja teža ni bila všeč. Tako da sem se vsega skupaj do zdaj, ko sem v 22. tednu zredila za 4kg.

Želim vam lepo nedeljo še naprej, čeprav je slabo vreme vam naj ne pokvari razpoloženja.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
29.3.2009 10:38:08   
go_ta
dobro jutrouser posted image  Ja, ura je šla naprej, dež pada ... kaj bi drugega počel kot spal?user posted image  Zdele bova z mojim kavico popila, pol se dobiva z enim kolegom, pol pa na kosilo na Bled, mjami. Sam, da mi ne bo treba doma pacat. Za zdaj vam želim lep dan, čeprav je zunaj dež!

(odgovor članu DeLucia)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
29.3.2009 10:38:41   
go_ta
Delucia, čestitke za M in punčko!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
29.3.2009 12:33:32   
*Orhideja*
Zivjo!

Prebiram vas že od začetka, vendar do zdaj nisem zbrala poguma, da se vam pridružim. user posted image čutim vsak dan od dopolnjenega 17t.

Zanima me če ima še katera bolečine v pregibu noge proti popku. Že ene 4 dni me občasno boli pri desni nogi. Bolečina ni odvisna od tega ali ležim/hodim. Verjetno gre samo za širjenje vezi, je pa res da se ta teden zelo malo gibam in veliko sedim, tako da je lahko tudi od tega. Pri nas je tako obupno vreme, da še na sprehod ne morem user posted image

PDP: 22.08.2009
*Orhideja*
  -  23, IZS, Zasavje, (1user posted image , 0user posted image ),+4, ? , MF-09.04, 

< Sporočilo je popravil *Orhideja* -- 29.3.2009 12:35:28 >

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
29.3.2009 16:21:50   
Flora2
Pozdravljene čvekice,

najprej vsem, ki ste dale skozi MF čestitke in pa lep pozdrav vsem novim user posted image .

Vidim da se spet odvija debata o kilogramihuser posted image , jah meni se nabirajo, ni neke krize, kaj pa bo bomo pa videli, sem na +5kg. Na MF je bil moj user posted image zraven in ko nama je G vse razložila je na koncu dodala še da naj se izogibam sladkarijam oz. naj jih jem čimmanj, pa da naj pazim na vnos soli in zdaj se je moj dragi odločiluser posted image , da doma ne bo več sladkarije, tko da sem zdaj brez vsegauser posted image , ampak greva pa zdaj s prijateljico na sladoled in to bo padla dvojna porcijauser posted image .

Poopsie zibelke nisva slikala, sva jo samo razstavila in pogledala če je vse potem pa sva jo pospravila nazaj, žal ampak takoj ko končava s prenovo otroške sobe jo bova postavila in poslikala in takrat pošljem slike. Je pa super, ker se da fiksirat v strop in pa na stojalo, tako da ponoči bo pri nama, fiksirana v strop čez dan pa na stojalu v dnevni sobi.

Piha tebi pa čestitke za AC in za punčkouser posted image .

Lepo nedeljo še naprej, se še beremo.

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
29.3.2009 16:40:17   
aprilčica07
Ježeš Marija kako ste pridne za pisat... en dan me ni gori, pa je vse polnouser posted image user posted image user posted image user posted image   Pri nas dežuje cel dan, beda, nimamo se kam dat, in smo vsi trije tečni, jst šenajbolj.. Včeraj sem šla ven z dvema  kolegicama in smo se imele super, sem pozabla na vse  skrbi, smo res uživale, se nahihitale, najedle, načvekale, še najlepeš je to, ker ni blo načrtovanao, ampak smo se dogovorile zadnjo minutko in je ratalo mega.. Se ne vidimo lih pogosto v popolni zasedbi, ker ena od nas živi v LJ, pa je treba pač izkoristit tiste priložnosti, ki se ponudijo..user posted image

Ayo:  škoda, da se s stanovanjem ne bo izšlo.. ma važno je, da imate že streho nad glavo, saj počasi se bo itak kje kaj pametnega našlo , a ne? Si me spraševala glede izleta po Krasu..  nevem, za zohr se splača it pogledat Štanjel, malo gori po Ferrarijevem vrtu se pošetat, mogoče greste do Lipice, pogledat konjičke, za it kaj dobrega pojest pa bi ti priporočila gostilo v  Križu pri Sežani (mislim, da se pišejo Macarol),  zeloo dobro kuhajo tudi v Štanjelu (gostilna Zoro, sicer ambijent ni nevem kaj, ampak hrana je pa prva liga), če boste med vikendom bli tle okoli je pa tudi zeloo dobra turistična kmetija v Coljavi... Če te še kaj zanima vprašaj, sem avtohtona kraševka,  čistokrvna po vseh kolenihuser posted image user posted image user posted image user posted image
Piha: čestitke za AC in pupiko user posted image user posted image user posted image user posted image , jst sem ena tistih, ki še čaka na izvide... 

To je bolj na hitro,ker me tamali že kliče in se moram it igrat z njim.. Madona, so sitni taki dnevi, ko tako lije in ni druge izbire kot bit notri..

Lepo se imejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (78%)

/ (22%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!