kerala
|
Dober večer vsem so ! eee35, tudi jaz se spomnim, da je Sulfinija razmišljala o Baby boom-u, potem pa ji je, ko se je dokončno odločila, da ga ne bo kupila, ena (? se res ne spomnim kdo), napisala kar nekaj argumentov, zakaj ni OK. Tako da, gabi05, menda ga nič kaj ne pohvalijo. Malo nazaj prelistaj pa boš našla kar je bilo napisanega. Piha, super za AC in za pupiko, čestitke!! Sams, če plačaš telovadbo za 1x na teden lahko prideš kadarkoli, v po, sr ali pe. A ti ne znese iz Lj tako zgodaj? Zdaj so še urnik malo premaknili in se bo v po in sr začelo že ob 17:10, kar meni tudi prav nič ne paše. Si probam organizirat tako, da grem v Lj ob to ali če. Za Next pa me pa full firbec matra, upam, da čimprej dobiš! Jaz pa zdaj svoje babnce skup zbobnam, da končno naredimo izbor in dokončno tudi mi naročimo. Pe ša omiljena tema: KILE: Pravkar jabolčni štrudel pečem, sem se odločila, da bo to edina sladica, ki se je še dotaknem. Sploh ne vem kaj je z mano, ampak na tehtnico si sploh več ne upam, kaže že +7 ! Pa ne jem sladkega, pa mastnega, pa sendvičev, pa mesa, pa celo sladoleda od kar sem noseča še nisem probala! Res da imam apetit in pojem več kot ponavadi, pa kak obrok več, ampak vseeno mi ni jasno kaj se dogaja!?! Te kile kar buhtijo! Ponavadi nisem imela nikoli težav s kilami, pri višini 168 sem jih imela od 55 do max 58. Od prejšnjič, ko sem bila noseča, sta mi ostali 2 (vmes minilo le 2,5 meseca), tako da sem zdaj v primerjavi z mojo normalno težo že na skoraj +10! Se res že grozno počutim zaradi tega. V prvih dveh nosečnostih sem se zredila 9 in 10kg, zdaj bom pa na +20 pristala al pa še več, če bo šlo tako naprej!!! Kriiiiza!!! Saj po drugi strani si mislim, da ni pomembno, samo da je zdaj z vse OK, kile bom pa že pol zgubila. Sam vseeno me že kar morijo, si ne morem pomagat. Tako da zdaj DIETA! A ima še katera take težave, kolikor berem ste vse zelo zmerne, bravo! Tako, malo sem zatežila s tem, sorry... Ajde, uživajte večer!