|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
27.3.2009 7:28:18   
tejči77
Meni se je tudi Quinny speedy sx zelo dobro obnesel. In ga bomo ponucali še naprej. Je zlata vreden. Sem pa uporabljala tudi lupinico maxi cosi skupaj z vozičkom, zame najbolj uporabna stvar na svetu in košaro dreami skoraj do 5 meseca.
So mi pa tudi drugi vozički všeč, npr. Jane ali pa Peg perego gt3 ali pa tisti Chico trikolesnik. Ne vem pa kakšni so v praksi.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
27.3.2009 7:38:31   
SAŠA77
hvala tejči,
bomo vse poskusili,samo da bomo spali,
lpuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
27.3.2009 8:30:48   
sams
Dobro jutro punce,
evo, moj user posted image  je šel v trgovino po suhe slive user posted image . Kerala, poročam, kako se obnesejo. Allora si tudi ti vozačica....

Jaz pa sem ta čas naredila en seznam, kaj bi kupila na Next-u. In sem prišla do 140 € user posted image , s tem, da je bilo kar nekaj stvari, ki sem si jih želela, razprodanih user posted image . Tako da bo treba narediti selekcijo. Sem pa skoraj sigurna, da bomo kaj kupili, ker mi našega user posted image  najraje oblačimo v bodije z dolgimi rokavi, ki jih pri nas dobimo do št. 68. Tako da verjetno že zaradi tega. Ampak na Amazonu recimo imajo en trik, ki ga upam, da tukaj nimajo. In sicer, če naročiš 2 stvari in imajo recimo 1 na zalogi, 1 pa ne, ti tisto, ki je na zalogi pošljejo takoj, tisto drugo pa šele ko dobijo. Tako plačaš poštnino 2x user posted image . Bomo videli tukaj, ker tisto, kar si jaz želim imajo vse na zalogi, razen 2 stvari. Če bom vzela, poročam. Jaz sem namreč fuuuul skeptična glede nakupov preko interneta, tako da se moramo še odločiti...

Oh, ti vraga, tudi mene je zajela shopping mania!!!! user posted image

Opatija, hemoroidi so eno s***. Tudi jaz jih imam pogosto.

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
27.3.2009 9:02:24   
Flora2
Hej avgustovke dober dan,

peteeeeeeek je jeeeeeeeeeeeeej, kolk so meni tile petki superuser posted image .

Vidim da nas je vse po malem zagrabila nakupovalna mrzlica, midva sva včeraj pregledala Nexrt in se odločila za par stvari, naročila bom pa danes, da še enkrat pregledam pogoje in kako je s poštnino, poskusila bom potem bom pa videla kako bo in če bo vse ok, bomo še kaj naročali.

Aprilčica tvoje čakanje že kar nekaj časa spremljam, zdaj ko je pa minilo toliko časa pa resnično upam da ste iz najhujšega ven, držim pesti.

23tina nas bo pa kar nekaj vozičaric z mutsy-jemuser posted image , res je super vozek, sem bila včeraj s prijateljico na sprehodu in ima ta vozek in se ga res super vozi, jaz že komaj čakam na svojega da ga bomo prvič sprobaliuser posted image .
Super za hiško, ki jo zidata to boste uživali v novi hiški.

Miidva sva pa včeraj izbrala košaro za našega novega člana in sicer tole.
user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
27.3.2009 9:07:37   
gabi05
FLORA2:ali je kje na netu ta košarica?kakšna je cena?

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
27.3.2009 9:45:21   
5ra83
Pozdravljene,

Flora: ta košarica je res zelooooo lepa. Midva sva se pa odličila, da bova imela kar normalno posteljico (120x60) in bova dokupila gnezdece in stojalo za baldahin. Meni se zdi to najbolj praktično. Sva pa prejšnji teden kupila sobo zauser posted image  v Rutarju, in sicer tako ugodno, da sva mislila, da so se zmotili. Za veliko previjalno mizo s predali, posteljico z nastavljivim dnom in omaro sva dala le 260 EUR. Nisem si milslia, da bom v Rutarju dobila kaj. Na koncu pa bova najbrž še voziček tam kupila, in sicer Chicco-ta S3. Sva se dokončno odločila za ta voziček. No, v torek imam 3D ultrazvok in že komaj čakam.
Tudi jaz zdaj že občutim brcike, vendar zelo rahle, tako, da jih moj še ne more občutiti. Mi lahko katera pove, kdaj so postale brce tako močne, da se jih da čutiti tudi skozi trebušček? Sem namreč v 21.tednu in sem 1. noseča (baje je to pomembno).

Uživajte dan. Peteeeek je.

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
27.3.2009 9:49:16   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Definitivno si bom šla pa neki zase kupit, če bo AC ok, zdaj se pa tudi jst težko stlačim v svoje kavbojke, še vedno grem, ampak malo tiščiuser posted image user posted image user posted image

user posted image  halo, veš kakšen trebuh imam jaz ! ! ! Da bi šla v kake svoje kavbojke. Samo če bi pustila fršlus na stežaj odprt, zavihan pas navznoter in si dala naramnice, da mi ne bi padle čez rit. NI šans da oblečem kake hlače. Joj, pa kaj sem se toliko zredila user posted image ?

Aprilčica, pa si sama že kaj poskusila poklicati? Jaz ne bi vzdržala. Vsaj kaj kaže, kdaj lahko pričakuješ rezultate.

Sams, sem vozačka, ne vem če že sodim med dolgoprograše, vozim se iz okolice Postojne v LJ ... ca 65 km. Sicer me to ne obremenjuje posebej, bolj me na tem da to težko uskladim z delodajalcem, ker je mnenja, da delajo dobro in veliko samo tisti, ki hodijo v službo pozneje in seveda, ki odhajajo pozno. Skratka bolj zaželjeno je da imamo pomik delovnega časa v to stran in mi je večkrat kar mal hudo, da je tako tretirano. Posebej, ker se zagotovo trudim, da naredim vse čim prej. Tako, da me tudi zdaj preganja čas in letim na delo. Že petek je ... kolk se meni vrtijo dnevi ... skor kot ure user posted image
Sem pa te očitno res zamenjala z ??? anč??? sem mislila da ti čakaš rezultate.

Lepo se imejte !  Uživajte ! Nosečnost bo mimo vsak čas user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
27.3.2009 10:02:17   
lara27
Dobro jutro user posted image

Flora2 ,23tina in Kerala ful dober voziček ste si naročile meni je tudi dober tale Mutsy  pa tut tale košara mi je všeč ,ko si dala gor slikco flora.
Jaz bi tudi naročila oblačilca od Nexta sam ,ko še nisem zvedela spola zgleda bom mogla še malo počakat.user posted image
Dobrodošle Sanikaa in DeLucia.user posted image
UršaT in simonalokar česttam  za user posted image
Punce jz sm pa bla včeri pr os.zdravniku zarad bolečin v levem kolku ,ki mi je izžarevala v hrebtenico vendar je reko zdravnik ,da ni nobenega vnetja ampak je  kriva hrebtenica ugotovil je pa slabokrvnost tako ,da sem dobila železo .
V album sem dodala par novih fotk tebuščka  pr 19.tednih zredila sem se za 2.5 kg kr v 2 tednih lahk verjamete.

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
27.3.2009 10:10:19   
Sanikaa
Dobro jutro vsem!! Upam da ste si kaj finega privoščile za zajtrk :)
LUPINICA IN KOŠARA Meni je bila košara tudi super za prva tri meseca. Otrok je spal zraven najine postelje. Ampak sem ga od rojstva nosila tudi u lupinici, kot avtosedež, tudi doma je rad ležal v njej in opazoval svet okrog sebe. Bila je uporabna in kot majhna gugalnica in ko je bil mal večji sem ga super hranila v njej.  Tudi maxi cosi lupinica ima dva položaja za ritko, tako da otrok skoraj do 6 meseca leži v njej. Meni je pedijatrinja vedno svetovala da ga crkljam v rokah tako da mu ne dovolim da se steguje in okreče glavico nazaj (patološki reflex).Zdi se mi da vsak pedijater ima svojo teorijo, moja nič ni imela proti lupinici. Danes ko vidim kako nosijo otroke v vrečah okrog telesa in so otročki v enem krogcu zviti kot kakšna mačka , mi se zdi v lupinici čisto naraven položaj za dojenčka.

Vidim da dosti vas matra prebava. Meni odlično pomaga dukatov bioaktiv. Tudi sem poskusila slive , sam se mi zdi da sem sam drisko dobila ne pa normalno prebavo.
Uživajte in božajte trebuščke...
v ponedeljek pa izvem ali dobimo punčko ,ali še enega fantka :)
ps. jaz sem oboževala bodije in otroška oblačila od MOTHERcare, enkraten bombaž ki je veliko tega izdržal..škoda da ga ni več v emporijumu. Zdaj se sam še dobi prek interneta iz anglije in poštnina je groza!!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
27.3.2009 10:27:07   
Flora2
Gabi05 za nakup te košarice nisem nič gledala preko neta, mislim pa da na ebayu bi se jo dalo dobit, midva sva jo včeraj videla v Bušiju, pa je bila meni ful všeč in jo gre danes moj user posted image iskat. 

Madonca da se katera še lahko spravi v svoje kavbojke, jaz niti slučajno ne, poskusim jih le toliko, da vidim če so mi čez stegna še prav da se mal potolažimuser posted image da še ni tako hudo, to je pa tudi vse.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
27.3.2009 10:51:37   
aprilčica07
Drnula: ma veš, da nimam korajže za poklicat... tolaži me dejstvo, da če bi blo kej narobe bi že vedla, in sem se odločla, da bom počakala še tja do srede in če do takrat ne dobim pisma jih pač pokličem....  rečeno nam je blo, da se izvide čaka od 3 do 4 tedne, niso pa redki primeri, ko pismo dobijo ženske domov  šele 5 teden.. zgleda, da je teh preiskav vseeno dosti in ne gre tako hitro... ampak sem optimistka!user posted image

Grem po malega, je šel z mojim tatom z traktorjem na en krog tle okoli bajte.. je mali nor na kmetijsko mehanizacijouser posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
27.3.2009 11:25:42   
go_ta
Hej, souser posted image ! Ja, nakupovalna mrzlica nas daje ... očitno pomlad prihaja, me smo že tko vse v hormonih, pa kdo bi se uprl vsem tem luštnim stvaremuser posted image  Midva z dragim greva jutri vozičke pogledat, da mu pokažem jane in chicca, pol nj se pa on odločiuser posted image  Naslednji mesec pa v avstrijo - greva kupovat mal za njega, mal zame, mal za bebicouser posted image  Komj čakam!!! Ampak bo vse v beli, rumeni, zeleni ... barviuser posted image
lara27, luštn trebuščekuser posted image
aprilčica07, mislim, da je vse v redu, do zdaj bi že klicali, optimist je pa treba bit!
23tina, pridna si pridna, men sam šola dela težave, lena sem ko ****s, pa sam diplomo bi mogla še napisatuser posted image
Za zdaj, lep pozdravček vsem!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
27.3.2009 11:33:28   
Flora2
IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

men sam šola dela težave, lena sem ko ****s, pa sam diplomo bi mogla še napisatuser posted image

sva že dveuser posted image , sej bomouser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
27.3.2009 11:46:53   
tejči77
IZVIRNO SPOROČILO: Flora2

IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

men sam šola dela težave, lena sem ko ****s, pa sam diplomo bi mogla še napisatuser posted image

sva že dveuser posted image , sej bomouser posted image

smo že tri.user posted image user posted image .    Ampak jaz jo že vlečem dve leti. Slab znak!

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
27.3.2009 11:58:14   
hel32
Dober dan avgustovskeuser posted image
Tudi mene krepko preganja nakupovalna mrzlica,včeraj sem naročila 2 stvari od nexta,plačilo je možno samo z activo i maestro,
poštnina pa je 5 E,pošljejo ti v roku enga del.tedna,moraš pa seveda,napisat vse podatke prej,ni težko,če znaš ang.
Našla sem zelo ugoden peg peregov sistem on track,in mislim,da ga bom kr naročila drugače stane 460E,na sonček.si pa ga imajo za 436E, pa
še barva mi je všeč (orange)!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
27.3.2009 12:02:09   
šivilja
Evo še mene ste okužle. jaz sicer nisem še nič konkratnega gledala na spletu, sem pa malo pogoje prebrala - če se prav spominjam je poštnina pri Nextu enkratna, tudi če ti morajo poslati v večih paketih.
Sem pa še na Gap poslala mail, če je kakšna varianta, da se iz Evrope kupuje, pa so mi prijazno odgovorili, da še ne Da pa razmišljajo otem in da bodo moje pismo posredovali naprej. Držimo pesti.

Tejči77 - smo imeli podobne probleme s kašljem, vendar par ukrepov res pomaga - čiščenje noska pred spanjem, da ga ne draži sluz, inhalacije s kamilicami večkrat preko dneva, da se sluz zmehča in vlažen zrak (mokre brisače na radiator in ogroma posoda vročih kamilic na varno mesto v sobi). Nam je zelo pomagalo.

Go_ta se strinjam z Opatijo - tudi jaz sem slišala, da naj bo dojenček čim manj v lupinici, tako da kljub vozičku, ki je omogočal tako lupinco, tega nismo uporabljali.

Kerala - mleta lanena semenja imajo vedno na zalogi v DM trgovinah.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
27.3.2009 12:06:15   
hel32
Flora tvoja košarica mi je ful dobra,nekaj takega sem videla na e bayu,
midva bova kupila počivalnik od peg perego,ki je lahko tudi gugalnik in potem stolček za hranjenje pa še stol za k mizi.
Sliko najdete na www.pegperego.com. imajo ga pa v pikapolonici.Meni je ful dober pa zelo uporaben, do 6 leta starosti.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
27.3.2009 12:13:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, NASLEDNJI PREGLED

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), ??

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-27.03.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 15.04., 3D-08.04. 
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 09.04.

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), MF-27.03.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +5, 24.04.

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
5ra83
   -  25, P, MB, (1 user posted image ), +3,5, user posted image , 20.04., 3D-31.03.

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ?? 
DeLucia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, user posted image , 07.04. 

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-03.04.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), MF-06.04. 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??

09.08.
Ayo   -  33, P, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), MF-30.03.

10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), +1, ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image )??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +5, MF-08.04.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), ??

M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image )user posted image , 01.04.
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.04., MF-03.04.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +4,9, MF-01.04.
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +5, user posted image , 22.04., MF-06.04. 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +0, user posted image , MF-15.04.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), +5, MF-30.03.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, MF-02.04. 
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), MF-06.04.

romana24   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, 06.04.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +0,6, user posted image , 31.03.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), ?? 
Sanikaa   -  29, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +1,5, 30.03.

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), -1, user posted image , MF-07.04.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), 31.03.
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2, 03.04.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), MF-07.04. 
kargo   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), -3,2, user posted image , MF-08.04. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), 27.03.
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-10.04.
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , 31.03., MF-21.04. 
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-14.04., 3D-20.05.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+2,5, MF-20.04. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), ?? 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, ?? 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image )user posted image , MF-20.04.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +3,5, user posted image , MF-09.04.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +2, MF-20.04.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), MF-09.04.   

23.08.
gabi05  -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +0, 08.04. 

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), MF-14.04.
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2,5, user posted image , MF-05.05. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +2, user posted image , 15.04.

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +4, 30.03.
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ), -2, MF-14.04.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 91 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
27.3.2009 12:25:56   
HeGa
He, he, he. Še ena ˝ta okužena˝  z Next-om se javlja. Sem včer še mojga prisilila, da je gledal par stvari. Saj za tole pikico v bušiju se še nisem odločla a čem kej kupit - kakšna malenkost že, ampak za mojo 14 mesečnico - to je pa druga zgodba. Pa zase bom tud kej kupla - so mi kar všeč nosečniške kopalke, pa glede na to, da bomo veliko na morju preden grem rodit, pa ene poletne nosečniške hlače,... Bomo vidl. Sem rekla, da moram do drugega tedna počakat, da me tale euforija mal mine, da bo naročilo bolj normalno.

Drugače sem pa super, vesela, da je petek. Za vikend vem, da bo zelo naporen. Bomo skoz neki okol laufali, cel kup rojstnih dni.

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
27.3.2009 13:14:42   
Flora2
Tejči 77, če smo pa že tri ki odlašamo bi bilo pa fino da se še mal spodbujamo, ampak pri meni bo težkauser posted image

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
27.3.2009 13:36:22   
go_ta
Flora2, evo, jaz vaju spodbujam: user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  Vsak dan si rečem: jutri bom pa resno začela, ampak ne rata. Lenuhinja na kvadrat!!user posted image Sem misla, da me bo user posted image  prisilila, da končam, pa večinoma o njem razmišljamuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
27.3.2009 13:38:20   
Flora2
No potem smo pa vse po malem lenuhinjeuser posted image , jaz sem si tud rekla do avgusta moram zaključit, ampak kaj ko je ostalo samo po besedah.

user posted image user posted image user posted image user posted image pa še malo spodbude za vajuuser posted image .

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
27.3.2009 16:32:49   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra83

Tudi jaz zdaj že občutim brcike, vendar zelo rahle, tako, da jih moj še ne more občutiti. Mi lahko katera pove, kdaj so postale brce tako močne, da se jih da čutiti tudi skozi trebušček? Sem namreč v 21.tednu in sem 1. noseča (baje je to pomembno).

Uživajte dan. Peteeeek je.

Pri meni so bile takoj tako močne user posted image oz. tiste prve sem verjetno zamenjala za prebavo. te dni sem dopolnila 18. teden, pa jih je moj že en teden nazaj čutil. Ampak je pa res, da bebi zelo močno brca user posted image in se veliko premetava.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
27.3.2009 17:11:22   
kerala
Ojla punce!

Kako hitro ti tedni minevajo, že spet petek, jutri pa vikend!!!! Upajmo, da bo lepo vreme, zaenkrat nič kaj v to smer ne kaže, že nekaj škropi zunajuser posted image

go_ta, Flora in Tejči, dajte pljunit v roke in spisat tole diplomo, potem bo še manj časa, zdaj ga je pa glih še dovolj. Jaz sem bila tako pridna v obeh nosečnostih, v prvi sem naredila 4 najpomembnejše izpite, v drugi sem pa cel čas na faxu visela v laboratoriju, k se mi je diploma tko zavlekla.

Jaz bom tudi definitivno pri Nextu par stvari naročila, danes na žalost nimam časa, jutri pa upam, da mi rata. Pri nas se moramo babnce najprej uskladit, pol pa dlje traja user posted image Nosečniških stvari si pa ne upam naročat, se mi zdi da je treba prej probat, kaj pa če ti ni prav?

Aprilčica, jaz sem prejšnjič tudi klicala na genetiko, (imam tudi direktno številko, če te zanima), da so mi povedali, da je bilo kromosomsko vse OK. Meni izvida sploh nikoli niso poslali, pa mojemu sodelavcu, ki je imel podobno zgodbo, tudi ne. Sigurno vas, čakajoče, drugače obravnavajo, ampak vseeno lako analizo že zaključijo, samo izvida pa še ne spišejo, tako da lahko tudi nepotrebno čakaš. Sicer je pa ITAK VSE OK!!! Danes so že 3 tedni mimo!

Flora, košarica je res prekrasna, čudovita, ni kaj, sam cena je pa tudi temu primerna, kaj? Jaz si je niti ne upam gledat...user posted image

sams, čez dobro urico je telovadba - prideš? A ti kaj hodiš "čez" po nakupih za user posted image ?

No, zdaj grem pod tuš, pol pa malo na razgibavanje, pol pa še malo na lepše, sem zvedela, da je predstava Flamenca danes v Izoli, mi je noro všeč, si najbolj od vsega (plesa) želim Flamenco plesat.

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
27.3.2009 19:12:32   
Flora2
Kerala, imaš popolnoma prav vemuser posted image , se psihično pripravljam da grem naslednji teden do mentorja da se vse zmenim imam tako slabo vest da me je sram, bom stisnila, ker vem da ko bo enkrat dete bo to vse težje.
Ti si bila pa res pridna, med prejšnjima nosečnostima, pohvalno, sigurno sta hčerki prava genijauser posted image .

Ja košara je res kar draga, mi je v tolažbo to, da bova ogromno stvari (posteljica, previjalna, ...) dobila od moje sestre, je pa res ko jo vidiš je to touser posted image .

< Sporočilo je popravil Flora2 -- 27.3.2009 19:16:51 >

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Prvi UZ v nosečnosti
MioBambino

V katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?

5 (13%)

6 (13%)

7 (19%)

8 (29%)

9 (12%)

10 ali več (14%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!