|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
30.3.2009 14:39:06   
janja 27
men metka še vedno spi.....

sej čez 10 minut pride četica iz vrta šihta in na kosilo.....tko da bo rompopom pa bo budna k bi migniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
30.3.2009 14:41:06   
janja 27
obvladamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

že drugič danes nova stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa me imate že pol k...kufruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da niste kej druzga pomsllile....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko da grem naštimat mizico pogrni seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
30.3.2009 14:42:50   
laknerš
Ja Janja kar hvali se, odkar sem vam jaz povedala patent vse znate na drugo stran pridet.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
30.3.2009 14:43:37   
jolly123
Moj se je pa lihkar zbudil po dveh urah in pol spanja user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
30.3.2009 14:44:20   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
Ma ja  no vse je tako pozno...mogoče pol ko mi bo redno začel spat cele noči. Zdaj pa jaz ob devetih ziher že mrknem.

Ah, meni kakšen teden že ful lepo spi, ta prvo rundo kakih 7 do 8 ur skupaj, pa po dojenju še kaki dve urci in jaz hodim več ali manj kar znjo spat zvečer. Torej sigurno odspim šest ur v kosu, pa ti povem, da se mi zdi, da se zdaj zjutraj zbudim bolj neprespana, kot pa prej, ko sva se dojili na tri do štiri ure ponoči user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
30.3.2009 14:45:31   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Ja Janja kar hvali se, odkar sem vam jaz povedala patent vse znate na drugo stran pridet.

to je pa tud resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 BRAVO LAKRNEŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
30.3.2009 14:46:40   
Mandek
Janja27, najin ponedeljkov večer bo istiuser posted image . Gospodinje in mafijke, jaz pa za likalno deskouser posted image user posted image .

uf, vidim, da ste že kar na KM. Jaz ne vem, če bi si že upala. Moj me prepričuje, če bi ji že poskusila kako skutko, ampak sploh pojma nimam kako in koliko....Je pa do zdej vse fino prenašala, vse pojedla in bla pridna...razen danes, ko je bolanček. Danes pa samo ziza in flaširauser posted image

Drugače sem uspešno skuhala pol kosila, Zala namreč spet spančak in že 2.danes je zaspala SAMA v svoji posteljiciuser posted image user posted image user posted image . Zvečer ni problema, ampak, če je presvetlo, pa ni šans. najbrž jo je bolezen tok utrudla, da se ji še protestirat ne da.

Aha, nadgradil smo ozvočenje. Zdaj nismo več na dojenčkastem joku, ampak imamo vmes ADEDEDE;BBBBBBuser posted image . Prejle sem jo posnela, ko se je menila z ogledalom. DEDEDEEEEEEEEDEDEBBBBBBBEBEDE, prou luštna je blauser posted image . Na tleh protestiramo, kar naenkrat bi dekle sedelouser posted image . Ampak itak še ne zna sama,ddddddd. Sam ji še nekak ne znam dopovedat...

Jap, nekdo ima danes časa v presežku....HB za takšne dneve, Ne bolane, umirjene.

Ajaaaaaaa, da poročam še o krstu:

Zala je bla full pridna, ves čas je gledala očija in se mu smejala, ko jo je župnik krstil, ga je prijela za prst in neki b-jala. Potem pa se župnik spravi na razlago imen in začne z Zalo, mala pa...ooooh...tak, kokr bi se dolgočasla:):)user posted image . Vsi so se začel smejat, js itak najboljuser posted image
Krstili smo jo za Zalo-Mario. Rozalija mi nekak ni blouser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
30.3.2009 14:47:39   
laknerš

Moj se je pa lihkar zbudil po dveh urah in pol spanja user posted image

Moja tut spi že dve uri pa kr še spi. Zdej pa ne vem kaj naj naredim ker moram po Neli v vrtec. A naj Hano zbudim???? Pa lih zdej ko končno mal dlje spi!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
30.3.2009 14:53:52   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek
Zala je bla full pridna, ves čas je gledala očija in se mu smejala, ko jo je župnik krstil, ga je prijela za prst in neki b-jala. Potem pa se župnik spravi na razlago imen in začne z Zalo, mala pa...ooooh...tak, kokr bi se dolgočasla:):)user posted image . Vsi so se začel smejat, js itak najboljuser posted image
Krstili smo jo za Zalo-Mario. Rozalija mi nekak ni blouser posted image

Ja, si kar predstaljam kako je to zgledalo, pa kako smešno je bilo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
30.3.2009 15:53:01   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Evo punce, mi se počasi odpravljamo na teste. Madona me je strah. Pa saj vem da kakorkoli bo, bomo že preživeli, sam upam da res nev mel nič. Da je tisto kožna bolezen kaka.

Aja pa voziček si grem kupiti. Ni nevem kaj, mi pa je fulll všeč, ker bo imel roki vedno mizico pred sabo. Je s pladenčkom in FULLLLLLL POCENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, tako da bom fullll prišparala.

Tisti dnar, ki ga bom dobila od sodelavk za voziček, pa bom dala skrbno na knjižico in šparala.

Čawbaw

PRRRRRRIIIIIIDDDDDDNAAAAAAAAAA!!!!!!

Ti zakaj pa ti ne greš na občino in se javiš, da ti ob priliki najdejo večje stanovanje??

Sem se javila. V igri imamo eno stanovanje večje dvosobno oz. manjše trosobno (nevem kakšno je točno) pa je not en pijanček, k ne plačuje najemnine ne nič. Pa sem rekla za menjavo. Pijanček je čisto sam. Hči omožila, sin v zaporu, žena umrla.

Tako da hočem menjavo user posted image user posted image user posted image user posted image .

So pa sporočili, da mi bodo javili.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
30.3.2009 15:59:27   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Evo punce, mi se počasi odpravljamo na teste. Madona me je strah. Pa saj vem da kakorkoli bo, bomo že preživeli, sam upam da res nev mel nič. Da je tisto kožna bolezen kaka.

Aja pa voziček si grem kupiti. Ni nevem kaj, mi pa je fulll všeč, ker bo imel roki vedno mizico pred sabo. Je s pladenčkom in FULLLLLLL POCENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, tako da bom fullll prišparala.

Tisti dnar, ki ga bom dobila od sodelavk za voziček, pa bom dala skrbno na knjižico in šparala.

Čawbaw

Držim pesti za teste, pa poročaj, ko pridete nazaj. Kateri voziček boš pa vzela? Imaš kakšen link ali sliko? Kakšna je cena? Sprašujem, ker bomo mi tudi novega kupovali.

PŠEMEK - slikice pripopam v parih minutah, sam dol z fotiča moram vzeti. Firma je kr ena leva, je pa fulll lahek voziček, ima samo 7 kg. Pa gor paše vsaka lupinica. Pa pladenjček (sorrri pozabla slikat pladenjček zraven na vozičku, dobiš naslednjič, ko bomo imeli v uporabi ta voziček). Pa ima kao zaščito proti UV ŽARKOM.

CENA: 69 EVROV user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (smešna cena. Sem gledala voziček, pa sem rekla ah ta je najvrjetneje tudi fulllllllllll predrag). Pa moj pogleda pa se začne smejati. Cena je super no. Meni je voziček fullllll všeč. To mi je edino važno.

Mislim meni je super voziček. Mi je fulll všeč. Saj so mi tudi keri drugi sam tisti pa so res občutno predragi (eden k mi je fulll všeč je 700 evrov), sam trenutno so bolj finance user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ima pa 3 stopnje naslona, pa tri točkovni pas, vrtljiva sprednja kolesa, k se dajo tudi zablokirati, košaro, pladenj, na vrhu oknček, da vidiš lahko otroka not,...

SUPER VOZIČEK za moje pojme. Meni fulll všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (nevemkolikokrat že napisala). Od enega vozička cel roman.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
30.3.2009 16:01:28   
PikicaStonoga

Čawbaw

ž
YES SUPER SE BO ZIHER DALO ZMENIT !!!
PRRRRRRIIIIIIDDDDDDNAAAAAAAAAA!!!!!!

Ti zakaj pa ti ne greš na občino in se javiš, da ti ob priliki najdejo večje stanovanje??

Sem se javila. V igri imamo eno stanovanje večje dvosobno oz. manjše trosobno (nevem kakšno je točno) pa je not en pijanček, k ne plačuje najemnine ne nič. Pa sem rekla za menjavo. Pijanček je čisto sam. Hči omožila, sin v zaporu, žena umrla.

Tako da hočem menjavo user posted image user posted image user posted image user posted image .

So pa sporočili, da mi bodo javili.

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
30.3.2009 16:02:35   
gogabojan

Pred nekaj dnevi je bilo govora o ceni kašic v DM u in Mullerju in če se ne motim ste rekle, da so v Dmu okol 4 evre, v Mullerju pa 1,79 - sem si prav zapomnila? Zdej me pa zanima, kakšne so to kašice v Mullerju, ker zdele geldam njihove reklame in so npr. Milupine kašice vseh vrst 500g znižane iz 4,25 na 3,99? Zdej pa ne vem ...
Rada bi res vedela cene, ker jutri, ko pridem v Areno, bi šla v shopping za hrano za Tijano - seveda če en bo dežja ...ker je problem v tem, da v dežju ne morem z voziočkom, kengurujčka pa nimam v LJ, bomo pa do jutri ostali tukaj ...

.100noga - v Mullerju so te kašice od Milu. 2,35 evrov. Maš pa tudi kašice schlaf gut k stane 1,85. Sam jaz sem probala pa je meni fulll zanič pa še smrdiuser posted image user posted image user posted image .

Sem pa isto kupila v tuš drogeriji in dm pa stanejo 3,98 evrov. To je bilo pred 14 dnevi.

Neposredna povezava do sporočila: 3938
30.3.2009 16:06:15   
jolly123

.100noga - v Mullerju so te kašice od Milu. 2,35 evrov. Maš pa tudi kašice schlaf gut k stane 1,85. Sam jaz sem probala pa je meni fulll zanič pa še smrdiuser posted image user posted image user posted image .

Sem pa isto kupila v tuš drogeriji in dm pa stanejo 3,98 evrov. To je bilo pred 14 dnevi.

Uf mi pa te schlaf gut pojemo še pa još. Jo vedno ful naredim ker upam, da je ne bo toliko pojedel, pa vse požre. Sej pravim, da ima okus čisto po meni user posted image Škatla tega nam traja lih za 4 dni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3939
30.3.2009 16:06:50   
PikicaStonoga

Pred nekaj dnevi je bilo govora o ceni kašic v DM u in Mullerju in če se ne motim ste rekle, da so v Dmu okol 4 evre, v Mullerju pa 1,79 - sem si prav zapomnila? Zdej me pa zanima, kakšne so to kašice v Mullerju, ker zdele geldam njihove reklame in so npr. Milupine kašice vseh vrst 500g znižane iz 4,25 na 3,99? Zdej pa ne vem ...
Rada bi res vedela cene, ker jutri, ko pridem v Areno, bi šla v shopping za hrano za Tijano - seveda če en bo dežja ...ker je problem v tem, da v dežju ne morem z voziočkom, kengurujčka pa nimam v LJ, bomo pa do jutri ostali tukaj ...

sam a je skoz traka cena? prov gledat bom šla ...ker v ta novuih reklamah so 3,99user posted image user posted image user posted image  bomo pa grem dans zvečere sama v shopping ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3940
30.3.2009 16:08:27   
PikicaStonoga

Uf mi pa te schlaf gut pojemo še pa još. Jo vedno ful naredim ker upam, da je ne bo toliko pojedel, pa vse požre. Sej pravim, da ima okus čisto po meni user posted image Škatla tega nam traja lih za 4 dni user posted image

kolk je pa v škatli? 250 al 500g?
k milupine so 500 g a ne
če so une druge 250g  če jo jolyl tok hitr porabi ...pol si s ceno itak na istem ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
30.3.2009 16:10:21   
jolly123

k milupine so 500 g a ne
če so une druge 250g  če jo jolyl tok hitr porabi ...pol si s ceno itak na istem ...

250 je not. Sam ne vem a ma Milupa tud kake šlafe gut kašice?

Neposredna povezava do sporočila: 3942
30.3.2009 16:18:37   
gogabojan

k milupine so 500 g a ne

250 je not. Sam ne vem a ma Milupa tud kake šlafe gut kašice?

250 g.   Ja Milupa ima kašico Shclaf gut, ker glih škatlico gledam

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
30.3.2009 16:21:32   
Marisha
Živjo user posted image  user posted image .

Uf, kolk sem imela za prebrat pa me samo 1 teden ni bilo na RR, ker so mi toliko časa popravljali računalnik user posted image .

S pisanjem ste bile full pridne, tako, da sem res ornk zmatrana od branja pa še to je šlo zelo hitro, zelo površno user posted image .

Mi smo ok, Mark zadnje dni boljše spi, sva mu pa zamenjala posteljico, smo jo sedaj prestavili v drug kot, mogoče pa zaradi tega user posted image .

Joj, že komaj čakam, da bo mal sončka, ker mi gre tale dež že precej na živce, je Ljubljanica prišla že skoraj do našega balkona, tolk je narastla user posted image .

Gogabojan, kako je bilo danes na alergijskih testih?

No se vam še kasneje kaj javim, seveda, če bom prišla do računalnika, ker ima tudi moj user posted image en kup stvari za pregledat na rč.

Lep pozdravček,

Marisha

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
30.3.2009 16:24:45   
gogabojan
Evo voziček izgleda takole (sm na hitro pofotkala):

user posted image

user posted image

user posted image

Cena je: 69 evrov

Saj je lep kajne????

Edino mizica oz. pladenjček gor manjka, ker sem ga pozabila namontirat.

Neposredna povezava do sporočila: 3945
30.3.2009 16:29:56   
iraira
Lušten voziček, pa toliko poceni, ne morem verjeti  user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj je bilo na testih!!!!!!!!!!

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 3946
30.3.2009 16:31:50   
iraira
Aja...pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za stanovanje. Držim pesti da vam ga rata dobiti

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 16:35:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3948
30.3.2009 16:35:57   
gogabojan
No da vam povem kako je na testih:

Alergija:

-  mleko imamo
- jajca    imamo
- arašidi imamo
- pršice  imamo
- jagodičevje  imamo
- lešnik  imamo
- cvetni prah  imamo

Hecam se. Zdaj ne bo grozno, k boste zvedele resnico.

Res imamo alergijo. Imamo pa na jajca in na arašide (fulll burno reagiral).

Sam v sredo in četrtek in petek jedla jajčka pa ni tamal imel nikakršnih flekcov.

So nam še kri vzeli, da bodo fajn stestirali, ker ZAME OZ. JAZ MISLIM da je morda koža tak reagirala glih pr jajcu zato, ker je tam zdraven mel tudi piko k se kao mora pokazati alergija. Al pa jaz to samo upam.

Hvala bogu nismo alergični na žitarice in na mleko. Škoda da smo na jajca. Ampak bo že. Sam da je mleko in kruh OK.

Sem pa mal žalostna zaradi tega. Pa tak priden je bil, ko so ga špikali tam. Ni čisto nič jokal, sam čuknjeno je gledal tisto sestro, ki ga je ščipala. Potem pa se je smejčkal.

Ko pa mu je morala kri vzeti, je pa fulllllllllll jokal (je moj reku, k je čaku v čakalnici), da mu je bilo kar težko pri srcu (una sestra ni najdla žilice, ker je kao PREDEBEL halooooooooooo prosim, kr neki). Pa mu je z iglo brskala po rokici oz. zgornji strani dlani - če razumete kaj mislim povedat.

JAJCA IN ARAŠIDI - potrjena alergija.

Žita in mleko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nismo. Je pa mama me potolažila, da smo glavni dve stvari dali skoz brez alergij. Je rekla da je lažje živeti brez jajčka kot pa brez mleka in kruha.

Aja una je rekla, da moramo paziti kombinacijo hrane, ker določena živila se ujemajo z alergijo jajc in arašidov. Tako da NO WAY jagode, hruške, svinjsko mesouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa rekla da je tudi možnost, da bo s časom dobil lahko kako alergijo na pršice, glede na to, da jih moja rodbina ima, in nevem kaj je še bluzila.

Evo spet roman user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3949
30.3.2009 16:59:55   
Pšemek
gogabojan, voziček je res lep!

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?