|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
30.3.2009 13:22:49   
janja 27
po dddddddddddddoooooooooooooooooggggggggggggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm  času spet seznamčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SMO JIH POGREŠALEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma največ zato da lahko zarolamo pol straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja .100noga....fak je tole...čudno se mi zdi da ni sebe pol kej fentala....se ma preveč radauser posted image user posted image user posted image user posted image .....ej..kam pelje ta lifeuser posted image user posted image ................ne vem no..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj sta bila onadva kriva , le to da so prišla na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
30.3.2009 13:23:50   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

po dddddddddddddooooooooooooooooogggggggggggggggggg
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmm
m  času spet seznamčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SMO JIH POGREŠALEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma največ zato da lahko zarolamo pol straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja .100noga....fak je tole...čudno se mi zdi da ni sebe pol kej fentala....se ma preveč radauser posted image user posted image user posted image user posted image .....ej..kam pelje ta lifeuser posted image user posted image ................ne vem no..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj sta bila onadva kriva , le to da so prišla na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
30.3.2009 13:24:25   
janja 27
sem popravla da je videt sploh kaj pišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
30.3.2009 13:31:58   
PikicaStonoga

sem popravla da je videt sploh kaj pišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej se vse vidi ;)

jaz se pa zdej super počutim sem izpid tuša s sveže oprano glavo :)
tijana pančka, pa mam mal časa zase user posted image user posted image user posted image
po pravici povedano, je pa meni očitno tale dež všeč, ker sem lena za pop...in mi tako ni treba vn ...dans pa mene nekaj daje in sem čudne volje in za nikamor ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
30.3.2009 13:45:37   
janja 27
joj jaz sem tud lena.........gr.........po moje je vreme krivo............

nlč se mi ne da HB da vsaj kosilo kuham..sej vmes tečem še kej pospravit..men metka tud že spi dve uri...........tud njo daje vremeuser posted image user posted image user posted image

mam za pomit po tleh, pa likat..ma likala bom verjetno zvčer k bom gledala razočarane gospodnije....včeri pa sem zasledila če je kateri všeč je na kanala 4 sezona talentov v belem...full rada gledam..user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
30.3.2009 13:48:25   
suzy124
Dober dan

Mi smo pa danes spali do devetih user posted image user posted image user posted image user posted image , s tem da sem mu mogla dat ob pol treh mal za jest.user posted image user posted image
Pri nas ni nič kaj vdet da bi ga ura zmešalauser posted image user posted image user posted image
Ima pa jabkico fulll rad in zdaj mu je tud so mu tud že riževi kosmiči kr ok tak da počas bouser posted image user posted image user posted image
Moj user posted image spi jaz pa vas grem za nazaj prebrat in kaj pokomentirat
Vreme pa je groznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja Gogabojan moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image in upam da čim boljše zrihtate danes na testihuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3906
30.3.2009 13:48:48   
laknerš
Naša Hana se pa ful čudno obnaša.danes je že vse kar je pojedla (keksolino, hipp kašico, krompir in cvetačo) zbruhala vn. Ampak najbolj čudno od vsega je pa to, da je ful dobre volje. Pojma nimam al je to kao neki polivanje al kaj. Je zadnje čase zelo redko kaj polila zdaj pa tole. jest nisem dovolj pametna da bi vedela kaj to pomeni.

A je možno da je alergična na mleko šele zdaj. Sem ji dala zadnjič Fruhcverge in jo je ful zvijal ponoč, pol sem ji dala čez dva dni pikico mleka v kašico je bil isti šit in danes v keksolino pol mleka in pol vode. A je možno da sam alpskega ne prenese, ker AM je pa ql.

Neposredna povezava do sporočila: 3907
30.3.2009 13:51:34   
Tejčika29
Hoj,

tole vreme pa ubija, ponedeljek pa se vleče kot vsak, se hoče neki jasnit, ampak še kr dežuje, zato spančkamo doma.

Korenček smo probali in ji ni všeč je ven pljuvala in kašljala zraven da bi ven spravla, res pa je bila že utrujena in lačna, tako da bom še enkrat probala ko se zbudi.  Bo spočita in najprej ji bom dala malo mleka.
Mlečno kašico mi pa tako lepo je da kaj... Bomo videli.

Alino bo - ko začenem delati - čuvala babica, ne vem še katera, ker so obe v penziji, najbrž pa tašča, ne bomo kar naprej menjevali ker se navade utečejo, ziher pa bodo imele vsaka svoje fore, zato bo nekaj časa samo pri eni. Začnem pa septembra, ampak imam še ves letošnji dopust.

M.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
30.3.2009 13:58:09   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Naša Hana se pa ful čudno obnaša.danes je že vse kar je pojedla (keksolino, hipp kašico, krompir in cvetačo) zbruhala vn. Ampak najbolj čudno od vsega je pa to, da je ful dobre volje. Pojma nimam al je to kao neki polivanje al kaj. Je zadnje čase zelo redko kaj polila zdaj pa tole. jest nisem dovolj pametna da bi vedela kaj to pomeni.

A je možno da je alergična na mleko šele zdaj. Sem ji dala zadnjič Fruhcverge in jo je ful zvijal ponoč, pol sem ji dala čez dva dni pikico mleka v kašico je bil isti šit in danes v keksolino pol mleka in pol vode. A je možno da sam alpskega ne prenese, ker AM je pa ql.

kako mleko pa si ji dala 3.2.....

jaz bi raje začela z 0,5........možno da ji mleko ne paše....fucverge pa rad zvija ker je noter polno enih umetnih barvil, jaz sicer ne kupujem ker mi manca ne jej tega...skuto kupim od MU..

hmmm...glede polivanja sej veš da mam jaz probleme ..pri meni je tko k jo dojim še vedno kej polije ampak malo pri GH pa nič .........mogoče pa ji danes ne paše jest....user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
30.3.2009 13:59:37   
jolly123

Čist možno, ker je alpsko mleko vseeno močnejše kot AM. Probaj narest keksolino brez alpskega ampak z AM pa boš videla.

Tajko spi že uro pa pol, sicer se je vmes dvakrat zbudil, ker je duda ven padla, smo dali nazaj not pa drnjoha dalje. Se mogoče pozna da ni očija doma user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
30.3.2009 13:59:56   
PikicaStonoga

A je možno da sam alpskega ne prenese, ker AM je pa ql.

Ja a ni še mal zgodej za alpskega? Kupi ji vrečko nadaljevalnega AM.

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
30.3.2009 14:01:36   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

A ni luštno?
Je tole nardila moja nečakinja, Tijanina sestrična :) user posted image user posted image user posted image  Dans pa muloti že res vse znajo :)

user posted image

fullll dober user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za obrat

Neposredna povezava do sporočila: 3912
30.3.2009 14:01:36   
jolly123
Janja zdaj sem šla brat tisti link. Ne vem kaj naj rečem...fak, fak, fak!! Moraš bit res na dnu da kaj takega narediš. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
30.3.2009 14:01:42   
PikicaStonoga

kako mleko pa si ji dala 3.2.....

jaz bi raje začela z 0,5........možno da ji mleko ne paše....fucverge pa rad zvija ker je noter polno enih umetnih barvil, jaz sicer ne kupujem ker mi manca ne jej tega...skuto kupim od MU..

hmmm...glede polivanja sej veš da mam jaz probleme ..pri meni je tko k jo dojim še vedno kej polije ampak malo pri GH pa nič .........mogoče pa ji danes ne paše jest....user posted image

a ni tko da otrokom do ne vem 2. leta al kdaj samo 3.2? ker rabijo maščobe ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
30.3.2009 14:07:41   
laknerš

Ja jest sm tudi tko mislila.

Pomoje da ni to da ji nebi pasal ker je prej že ful jokala dokler ni dobila za jest.

< Sporočilo je popravil laknerš -- 30.3.2009 14:08:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 3915
30.3.2009 14:18:33   
čebelka77
pa sem prebrala za nazaj. 

ena mogoče neumestna: a ni prekmal za alpsko mleko? oz. za kravjega nasploh? moje mnenje, če bi že dala kravje mleko, bi ga direkt od krave, ne pa že predelanega!!!!!

ampak vsak po svoje.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
30.3.2009 14:19:41   
čebelka77
pa ne me narobe razumet, ne kritiziram nobene.user posted image

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
30.3.2009 14:20:54   
jolly123

Pomoje da ni to da ji nebi pasal ker je prej že ful jokala dokler ni dobila za jest.

a si ga razredčila z vodo?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
30.3.2009 14:21:57   
Pšemek
jaz se pa zdej super počutim sem izpid tuša s sveže oprano glavo :)

Očitno je dan za take stvari... Po kosilu sem Nejko podojila in je sladko zaspala, jaz pa hop pod tuš pa glavo umit user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3919
30.3.2009 14:25:06   
Pšemek

včeri pa sem zasledila če je kateri všeč je na kanala 4 sezona talentov v belem...full rada gledam..user posted image user posted image

Jaz sem jih tudi včasih gledala... Kdaj pa so? Ziher so ful pozno, tako kot razočarane gospodinje in podobne zanimive nanizanke. Jaz takrat že sladko spančkam.

(Evripid)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
30.3.2009 14:25:31   
janja 27

jaz ne vem kako in kaj , govorim kar sem delala pri manci začela sem z 0,5 alpskim potem na 1.6 k ji ni bilo nič sem ji dala domače kravje melko ( ga mamo doma) najprej sem ga razredčla potem pa ji ga mešala v kašice..... pri 10 mesecih k nisem več dojila je dobil zvečer flašo kravjega mleka s kakavom .....glede teh maščob pa pojma nimam kako in kaj jaz se nisem nič obremenjevala pa je manca lih tko zrasla....sej tud mleko ne smeš pred 1 leto kao.. ..pa uvajat GH pred 6 mesecem tud ne ...pa še marskej....mi pa smo vse jedli pri 3 mesecih....al pa v avstraliji še danes je uvajanje GH pri 3 mesecih....

ja lakrneš po moje tud če ji mleko prej ne bi pasala al kaj bi se že pokazalo al na kako alergijo al pa bi prej že bruhala....

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
30.3.2009 14:26:04   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

a si ga razredčila z vodo?

Ja! Prekuhano!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
30.3.2009 14:26:52   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

včeri pa sem zasledila če je kateri všeč je na kanala 4 sezona talentov v belem...full rada gledam..user posted image user posted image

Jaz sem jih tudi včasih gledala... Kdaj pa so? Ziher so ful pozno, tako kot razočarane gospodinje in podobne zanimive nanizanke. Jaz takrat že sladko spančkam.

začnejo ob 21.40 mislim da po filmu, meni je pa good urca k obe zaspita in mam miruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
30.3.2009 14:28:28   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Ma ja  no vse je tako pozno...mogoče pol ko mi bo redno začel spat cele noči. Zdaj pa jaz ob devetih ziher že mrknem.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
30.3.2009 14:38:02   
Pšemek

Kolikor jaz vem, tudi bolj priporočajo 3,2. Je pa čist možno, da ji še ne odgovarja KM, ker uvajanje KM priporočajo šele okoli 10.-12. meseca. Tako da jo lahko od tega zvija. Pa ne mi zamerit, ker sem "brihtna" user posted image , sam zdej, ko bomo počasi začeli z uvajanjem berem raznorazne brošure pa članke o tem... AM pa predelajo, da odgovarja user posted image ...

(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?